Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

ΤΡΕΜΕΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ 2ας ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ!


 

Ο πρώην Δήμαρχος Χολαργού Δ. Νικολάου δικάζεται μεθαύριο 2 Δεκεμβρίου στο Εφετείο Αθηνών (σε δεύτερο βαθμό) για παράβαση καθήκοντος, για τη γνωστή υπόθεση με καφετέρια του Χολαργού, στην οποία ενώ είχαν γίνει αλλεπάλληλες μηνύσεις ο Νικολάου ως Δήμαρχος δεν εφάρμοζε τον νόμο δηλαδή δεν προέβαινε στο κλείσιμο της επιχείρησης.
Πρωτόδικα τιμωρήθηκε με 10άμηνη φυλάκιση για παράβαση καθήκοντος, ενώ έντονη είναι η ανησυχία  που διακατέχει τον πρώην Δήμαρχο ότι και σε αυτό το δικαστήριο ενδεχομένως να τιμωρηθεί έστω και με μικρότερη ποινή. Σε μια τέτοια περίπτωση, ο Νικολάου θα εκπέσει  του αξιώματός του, θα καθαιρεθεί δηλαδή έως το τέλος της θητείας του ακόμη και από από απλός δημοτικός σύμβουλος.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Νικολάου αναζητεί τρόπο να πάρει αναβολή από το δικαστήριο, κάτι το οποίο φαίνεται εξαιρετικά δύσκολο, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες.
Εάν τελικά ο Νικολάου εισαχθεί εσπευσμένως σε νοσοκομείο με πρόβλημα υγείας, αυτό δεν είναι δυνατόν να εξακριβωθεί. Θα φανεί στην μεθαυριανή δίκη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου