Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΝΑ ΞΕΣΚΙΖΕΙ ΤΟ ΛΑΟ!

ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ (;) ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!

Αυτό είναι το Πασόκ του θανάτου και της καταστροφής για τη χώρα και τον λαό.  
Τούς τουμπάρισε για μια ακόμη φορά ο Παπανδρέου και πήρε ψήφο εμπιστοσύνης από 153 αχυρανθρώπους, οι οποίοι -υποτίθεται- ψήφισαν... για την παραίτηση του Πρωθυπουργού και την εξεύρεση λύσεως με στόχο τη δημιουργία Κυβέρνησης Εθνικής Σωτηρίας (;). Από ποιους όμως;
Ο Σαμαράς αμέσως μετά την ψηφοφορία δήλωσε ευθέως ότι "έπεσαν οι μάσκες. Μόνη λύση οι εκλογές". Τσίπρας και Παπαρρήγα δεν συνεργάζονται σε καμμία περίπτωση με το ΠΑΣΟΚ, ενώ κάτι τέτοιο άφησε να εννοηθεί και η Μπακογιάννη και τελικά μένουν οι Καρατζαφέρης - Κουβέλης!
Όμως , σήμερα τα ξημερώματα, ο Καρατζαφέρης δήλωσε ευθέως ότι εάν δεν γίνει δεκτή η πρότασή του για Πρωθυπουργό κοινής αποδοχής και εκτός Πασόκ , δεν υπάρχει περίπτωση να συνεργαστεί στη νέα Κυβέρνηση. 
Πολύ δε περισσότερο εάν ο Παπανδρέου τού προτείνει τον Βενιζέλο για αντικαταστάτη του.
Οπότε, τα σενάρια οδηγούν στην εκτίμηση ότι εάν δεν ευωδοθούν οι συνομιλίες Παπανδρέου με τους πολιτικούς αρχηγούς των άλλων κομμάτων, τότε το ΠΑΣΟΚ θα συνεχίσει να ...ξεσκίζει τον λαό είτε με Πρωθυπουργό τον Παπανδρέου είτε  τον Βενιζέλο!
Άλλωστε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Μαγκούφης, αμέσως μετά την ψήφο εμπιστοσύνης που πήρε ο Παπανδρέου δήλωσε, "όσοι πιστοί ας προσέλθουν στις συνομιλίες για νέα Κυβέρνηση", αφήνοντας σαφώς να εννοηθεί ότι σε κάθε άλλη περίπτωση, το ΠΑΣΟΚ θα πορευτεί μόνο του!
Συνέλληνες ετοιμαστείτε για τα ...χειρότερα. Εκτός και αν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου