Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΤΡΟΪΚΑΝΟΥΣ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ!

Αυτός είναι ο Καρατζαφέρης, για όσους δεν τον έχουν ακόμη καταλάβει. Πρώτος και καλύτερος από τους συμμετέχοντες στην τριμερή Μνημονιακή κυβέρνηση, σπεύδει να βάλει την υπογραφή του στις  έγγραφες εγγυήσεις που ζητεί η τρόϊκα και κυρίως η Γερμανία της Μέρκελ και του Σόϊμπλε! 
Υποκύπτει πρώτος στους εκβιασμούς των Γερμαναράδων ότι "εάν δεν υπογράψετε, δεν παίρνετε την 6η δόση"! Δεν μπορεί, λέει, να θέσει σε κίνδυνο την σύνταξη της ανήμπορης γιαγιάς, τού μισθωτού και τού εργάτη.
Σε παρόμοιους εκβιασμούς και εκφοβισμούς δεν είχε υποκύψει ο Τσολάκογλου; Όταν, μπροστά στον κίνδυνο να χαθούν χιλιάδες ζωές Ελλήνων, συνθηκολόγησε με τον εχθρό, διοριζόμενος Πρωθυπουργός της κατοχικής Κυβέρνησης; Αλλά και ο Πάγκαλος στα Ίμια, δεν έκανε πίσω, μπροστά στο ενδεχόμενο πολεμικής σύρραξης με τους Τούρκους, λέγοντας ότι δεν ήθελε να χυθεί ελληνικό αίμα;  
Έτσι και τώρα, ο Καρατζαφέρης, μπροστά στο φόβητρο της μη καταβολής συντάξεων, υποκύπτει γονυπετής στην αθλιότητα της Γερμανίας, υπογράφοντας την ταπεινωτική δήλωση συμμόρφωσης στους εκβιασμούς της!
Κάπως έτσι γράφονται οι μεγάλες προδοσίες!
Μήπως, λέμε μήπως ο Καρατζαφέρης επιδιώκει κάποιον διορισμό σε Πρωθυπουργό, ως το ...καλό παιδί της Μέρκελ και του Σόϊμπλε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου