Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

"ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ" ΤΗΣ...ΔΕΚΑΡΑΣ!

78% ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ!
ΚΑΙ Η -νέα- ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΞΑΝΕΙ ΚΑΤΑ 217% ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΦΟΡΟΥΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ, ΣΤΟ 2012!

"Αγανακτισμένοι" πολίτες του γλυκού ύδατος είναι τελικά οι Έλληνες, στην μεγάλη τους πλειοψηφία. Το αποδεικνύουν τα νούμερα: Το 78% των πολιτών έχει ήδη πληρώσει το χαράτσι της ΔΕΗ και όπως φαίνεται έπεται συνέχεια, έως το τέλος του χρόνου. Αυτοί που φώναζαν έξω από τη Βουλή "Δεν χρωστάω δεν πληρώνω", είναι οι ίδιοι άνθρωποι που περίμεναν στις ατελείωτες ουρές της ΔΕΗ να καταβάλουν το παράνομο τέλος ακίνητης περιουσίας! Φοβισμένα ανθρωπάκια, σαν σκυλιά που γαυγίζουν αλλά φοβούνται ακόμη και τη σκιά τους, έσπευσαν να πληρώσουν το χαράτσι!
Αυτά βλέπει η τρόϊκα και δίνει εντολές στην Κυβέρνηση να ρημάξει με νέους φόρους τους Έλληνες πολίτες. Γι΄αυτό τον λόγο ο Προϋπολογισμός του 2012 προβλέπει αύξηση κατά 217% από τους φόρους στα ακίνητα! 
Ειδικά εάν πέσουν μερικά από τα παραπλανητικά-προπαγανδιστικά διαφημιστικά σποτάκια  του τύπου "όλοι πρέπει να βάλουμε πλάτη στην κρίση που περνά η χώρα", υπολογίζεται ότι θα αυξηθεί σημαντικά ο αριθμός αυτών που θα πληρώσουν τους νέους φόρους και τα χαράτσια του 2012.
'Ηδη, επιτόπια ρεπορτάζ έξω από τα καταστήματα της ΔΕΗ, έδειξαν ότι οι Έλληνες καταβάλλουν έστω και γογγύζοντας τα χαράτσια, είτε γιατί δεν θέλουν να χρωστάνε είτε γιατί θέλουν να βοηθήσουν την χώρα να ξεπεράσει την οικονομική κρίση!!!
Γίνεται αντιληπτό δηλαδή ότι οι Έλληνες στην μεγάλη τους πλειοψηφία, εκτός από φοβισμένοι είναι και ...αφελείς. Εξακολουθούν να πιστεύουν ότι τα χαράτσια και οι δυσβάσταχτοι φόροι είναι για τη ...σωτηρία της χώρας!
Την ώρα που μοναδικός στόχος των εγκληματιών της τοκογλυφίας, είναι, μετά την χώρα να χρεωκοπήσουν και οι Έλληνες πολίτες, ώστε σύντομα να καταστούν μετανάστες και είλωτες στον ίδιο τους τον τόπο! Ο τόπος, ο οποίος δεν θα είναι πια δικός τους αλλά των τοκογλύφων!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου