Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ Ή ΑΝΘΡΑΚΑΣ Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ;


"Πληροφορίες αναφέρουν ότι  υπήρξε μυστική συνάντηση σε «κατοικία» μεταξύ του πρώην και νυν Δημάρχου την Περασμένη Πέμπτη..
Μαζί υπήρχαν και δυο Δημοτικοί Σύμβουλοι οι τρεις «Επιτελάρχες».
Θεωρώ σοβαρότατο  πολιτικό θέμα τις συναντήσεις αυτές εκτός Δημαρχείου ..
Τέλος θεωρώ ότι αν αληθεύει πρέπει να δοθούν εξηγήσεις γιατί αυτή η συνάντηση έγινε εν άγνοια των Δημοτικών Ομάδων τους.
                                                                                         ΦΩΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ
                                                                            ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ"
Σημείωση ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ: Ο δημοτικός Σύμβουλος ενεργεί με κατασκοπικό τρόπο, μάς δίνει την-θεωρητικώς-  ενδιαφέρουσα δημοσιογραφική πληροφορία, αλλά δεν μας εξηγεί γιατί η συνάντηση ήταν μυστική και ποια κατοικία ήταν αυτή όπου συναντήθηκαν και γιατί τέλος πάντων δεν πρέπει να συναντούνται εκτός Δημαρχείου δυο τοπικοί παράγοντες;
Αφού λοιπόν ο κ. Αλεξόπουλος θεωρεί "σοβαρότατο πολιτικό θέμα" την εκτός Δημαρχείου συνάντηση του Δημάρχου και του πρώην Δημάρχου, για την οποία μάλιστα ζητεί να δοθούν και ...εξηγήσεις, μπορεί να μας δώσει ο ίδιος περισσότερες λεπτομέρειες για το τι παραπάνω ξέρει γι' αυτή την συνάντηση; Διότι με όσα μας λέει, αφήνει πολλά κενά και υπονοούμενα, σε σημείο που δεν μπορούμε να καταλάβουμε πού και γιατί να υπάρχει συνωμοσία!
Η δε φωτογραφία που δημοσιεύουμε μάς εστάλη από το γραφείο του κ. Αλεξόπουλου. Εάν δηλαδή ο κ. Αλεξόπουλος υπονοεί ότι η συνάντηση μεταξύ των δύο ανδρών ήταν μια συνωμοσία για την παράδοση των κλειδιών από τον κ. Ζορμπά στον κ. Γιαννακόπουλο, συγγνώμη αλλά με όσες ελλειππέστατες πληροφορίες μας δίνει, εμείς δεν μπορούμε να βγάλουμε ένα τέτοιο συμπέρασμα.
Mάλιστα ο κ. Αλεξόπουλος ανακινεί ένα θέμα από το πουθενά χωρίς ο ίδιος να είναι σίγουρος για τις πληροροφίες που δίνει. Δεν ξέρει δηλαδή εάν αληθεύει η ...συνάντηση μεταξύ των δύο ανδρών. Παρά ταύτα τη δίνει στην δημοσιότητα, ζητώντας από Ζορμπά και Γιαννακόπουλο να δώσουν...εξηγήσεις για κάτι που δεν μπορεί να επιβεβαιώσει ούτε ο ίδιος ο κ. Αλεξόπουλος, εάν είναι αληθές ή όχι.
Συγγνώμη αγαπητέ και συμπαθή καθ'όλα κε Αλεξόπουλε. Εμείςτο θέμα το δημοσιεύουμε, εάν όμως ήμασταν απλοί συντάκτες σε εφημερίδα και δίναμε αυτή την "είδηση" στη σύνταξη, χωρίς να ξέρουμε τίποτα απ'όσα λέμε εάν είναι αληθές, θα μας την πέταγαν στα σκουπίδια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου