Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

ΧΟΛΑΡΓΙΩΤΗΣ Ο ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ!



ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΟΦΡΟΝΗΣΕΩΝ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΞΥΔΗ
Ο νέος Μητροπολίτης Ζακύνθου είναι Χολαργιώτης και με την ευκαιρία της ανάληψης των νέων καθηκόντων του δέχθηκε τα συγχαρητήρια του Δημάρχου Παπάγου-Χολαργού κ. Ξύδη. Ανταπέδωσε ο Σεβασμιώτατος Διονύσιος, με αντίστοιχη ευχαριστήρια επιστολή. Παραθέτουμε την αλληλογραφία των δύο ανδρών:

 
Προς
Σεβασμιώτατον
Μητροπολίτην Ζακύνθου
Κον Κον Διονύσιον
Σεβασμιώτατε,

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να Σας συγχαρώ για την εκλογή Σας ως Μητροπολίτου Ζακύνθου και για την ενθρόνιση Σας στην Αγιωτόκο νήσο.

Είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή για τη πόλη μας ένας δημότης της, ο οποίος έχει περιβληθεί με τη Θεία Χάρη, να ανέρχεται σε Μητροπολιτικό Θρόνο. Το νησί της Ζακύνθου και ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού έχουν πλέον συνδεθεί άρρηκτα στο πρόσωπο Σας.

Η ζωή Σας στο Χολαργό από την παιδική Σας ηλικία μέχρι σήμερα εγγυώνται ότι δεν θα λησμονήσετε τη πόλη που ανδρωθήκατε και ότι η πόλη μας θα έχει πλέον έναν μεσίτη ενώπιον του Ιερού Θυσιαστηρίου ο οποίος θα προσεύχεται γι’ αυτή και τους κατοίκους της.

Είμαι βέβαιος ότι θα φανείτε αντάξιος των υψηλών απαιτήσεων που το «υψηλόν υπούργημα»  έχει και άξιος συνεχιστής του πολυσχιδούς έργου του προκατόχου Σας.

Σεβασμιώτατε,

Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού και εγώ προσωπικά θα είμαστε πάντα δίπλα Σας και συμπαραστάτες στο έργο και στην αποστολή Σας. Σε επιβεβαίωση των αγνών συναισθημάτων μας στο πρόσωπό Σας και της αγάπης μας, Σας παρακαλώ όπως δεχθείτε ένα αντίτυπο της τελευταίας έκδοσης του Δήμου μας, με τίτλο «ΙΔΕΩΔΕΣ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΝ».

 Ασπάζομαι ευσεβάστως την δεξιάν Υμών
και διατελώ ταπεινώς
 Βασίλειος Μ. Ξύδης
Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού
Υποναύαρχος ε.α.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου