Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

"Μαζί μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την Ανεργία"


Oμάδα Εργασίας για την Ανεργία
 Ανοιχτής Λαϊκής Συνέλευσης Χολαργού-Παπάγου
H Ανοιχτή Λαϊκή Συνέλευση Χολαργού-Παπάγου συζητά και δουλεύει πάνω στα καυτά προβλήματα που δημιουργεί η κρίση στην κοινωνία μας. Ένα από αυτά τα προβλήματα είναι και το ζήτημα της Ανεργίας.
Στο πλαίσιο της Λαϊκής Συνέλευσης συστάθηκε Ομάδα Εργασίας για την Ανεργία με τους εξής στόχους:

- Την ανάληψη συγκεκριμένων και εφικτών δράσεων για την αντιμετώπιση τόσο του προβλήματος της ανεργίας όσο και των πολλαπλών αρνητικών συνεπειών αυτού (οικονομικών, ψυχολογικών, κοινωνικών). 
- Την κινητοποίηση όλων των ενδιαφερομένων μερών, ανέργων, εξειδικευμένων φορέων, επιστημόνων και κυρίως πολιτών του Δήμου μας, οι οποίοι αντιλαμβάνονται το πρόβλημα της Ανεργίας ως σημαντική απειλή για την κοινωνία μας.
- Την ενίσχυση της αλληλεγγύης και της συλλογικότητας και τη διεύρυνση του διαλόγου από την τοπική Ανοιχτή Λαϊκή Συνέλευση στην ευρύτερη κοινωνία που πλήττεται καίρια από το ίδιο πρόβλημα.

Η Ομάδα Εργασίας για την Ανεργία και η Λαϊκή Συνέλευση Χολαργού Παπάγου, καλούμε πολίτες (άνεργους και μη) που ενδιαφέρονται για το μείζον αυτό ζήτημα να επικοινωνήσουν μαζί μας:
- μέσω του e-mail μας lsholpapanergia@gmail.com
- ή / και να μας συναντήσουν στην ΑΝΟΙΧΤΗ ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ (για τις ημέρες και ώρες των συναντήσεων επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας http://anoixtisyneleysixolargoupapagou.blogspot.com/)
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου