Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΞΑΝΑ-ΠΡΟΚΑΛΕΙ!

"ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ"
Αφού εμπιστευόμαστε τις τύχες του έθνους μας σε τέτοιους ανθρώπους, καλά να πάθουμε.
Χοντροκομμένος και απαράδεκτος σε όλα του αποδείχθηκε για μια ακόμη φορά ο Πάγκαλος.
Αυτός που δήλωνε να "πούμε ότι την ελληνική σημαία στα Ίμια την πήρε ο αέρας", αυτός που χαρακτήρισε τους Έλληνες αξιωματικούς  "αντιπαραγωγικούς" αυτός που δηλώνει για τους Έλληνες "μαζί τα φάγαμε", βγήκε σε γαλλικό κανάλι και αναφερόμενος στους "Αγανακτισμένους " Έλληνες είπε ότι είναι "ή φασίστες ή κομμουνιστές ή μαλάκες"!
Ακούστε τον άθλιο Πάγκαλο. Τον είχε μαζί του Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης ο Παπανδρέου, τον διατηρεί και ο Παπαδήμος στην ίδια θέση. Οι ίδιοι μοιραίοι άνθρωποι που έχουν οδηγήσει τη χώρα στην καταστροφή παραμένουν στο τιμόνι της. Έτοιμοι να παραδώσουν την Ελλάδα στους διεθνείς εγκληματίες της τοκογλυφίας!
 Εδώ στον ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ γνωρίζαμε από την πρώτη στιγμή την ύπαρξή της συνέντευξης Πάγκαλου. Ένας καλός Χολαργιώτης, ο Νίκος Στεφανής μας είχε ενημερώσει γι' αυτήν. Προσπάθησε μέσω γνωστών Ελλήνων που έχει στην Γαλλία να μας εξασφαλίσει το σχετικό βίντεο αλλά εκείνοι  μάλλον κώλωσαν. Φοβήθηκαν προφανώς το...εκτόπισμα του Πάγκαλου. Τελικά μας πρόλαβε το το prezatv.blogspot.com το οποίο και εξασφάλισε το βίντεο. Το ευχαριστούμε:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου