Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

ΔΗΛΩΣΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ Β.ΞΥΔΗ


"Πρόσφατα ο επικεφαλής της Εκλογικής Παράταξης ΕΝΕΡΓΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ  τ.Δήμαρχος Δημήτρης Νικολάου, έχει δηλώσει ότι θα υποστηρίζει κάθε θετική πρόταση που θα είναι για το συμφέρον του Δήμου και των Δημοτών και θα είναι απέναντι σε κάθε αρνητική.

Η δήλωσή του συμπίπτει με τις επιπτώσεις που τυχόν να έχει ο Δήμος από την τραγική οικονομική και πολιτική κατάσταση της χώρας.
Δυστυχώς  τα τοπικά μέσα ενημέρωσης παρερμήνευσαν την πατριωτική δήλωση του κ.Δημήτρη Νικολάου και άφησαν να εννοηθεί ότι στηρίζει προσωπικά τον κ. Βασίλειο Ξύδη  (Τα βρήκαν Ξύδης-Νικολάου). Για τον λόγο αυτό ο κ. Δημήτρης Νικολάου δηλώνει:
«Σέβομαι τον κ. Β.Ξύδη επειδή είναι ο εκλεγμένος Δήμαρχος της πόλης μου και θεσμικά τυγχάνει της εκτιμήσεως μου όπως οφείλει να έχει κάθε σοβαρός αυτοδιοικητικός παράγοντας, άσχετα με προσωπικές πικρίες.
Έχω μηνύσει τον κ.Β.Ξύδη για την υπόθεση της διαθήκης των αδελφών Καρύδη καθώς επίσης και για εξύβριση του κ. Β.Ξύδη στο πρόσωπο μου. Και για τις δύο περιπτώσεις θα αποφανθεί η Δικαιοσύνη.
Κάθε προσπάθεια να παρερμηνευτεί η ξεκάθαρη πολιτική θέση της παράταξής μας καταδικάζεται ως προβοκάτσια με το φτωχό αιτιολογικό  να διαδίδεται ότι «τάχα ο Νικολάου τα βρήκε με τον Ξύδη» .

Με τιμή
 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου