Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

ΑΡΧΗΓΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΚΟΙΝΟ ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ!

 Ο Αλέξης Τσίπρας αλλάζει το πολτικό σκηνικό. Κάνει άνοιγμα προς όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις προσκαλώντας σε κοινό μέτωπο όλες τις υγιείς πολιτικές αντιμνημονιακές δυνάμεις ακόμη και όσους προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ και τη Ν.Δ..ώστε « να ανατρέψουμε τους φαύλους οι οποίοι μας οδήγησαν ως εδώ και να προστατέψουμε τα κυριαρχικά δικαιώματα κυρίως όμως το δικαίωμα στη ζωή όχι στην επιβίωση, στη ζωή και στην εργασία αυτού του λαού" υποστήριξε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ σε ομιλία του προς εργαζόμενους στον Ατμοηλεκτρικό Σταθμό (ΑΗΣ) Καρδιάς Κοζάνης.
Αναφερόμενος στο σημερινό πρωθυπουργό, τόνισε ότι «απέναντι στον κ. Παπαδήμο και σε όλους όσοι μας κυβερνούν με δοτές διαδικασίες και με κοινοβουλευτικές πλειοψηφίες που δεν αντιστοιχούν στην κοινωνική πραγματικότητα, να κρατήσουμε το όπλο της δημοκρατίας και να δώσουμε το λόγο στο λαό».

Συνεχίζοντας ο κ. Τσίπρας είπε ότι "ο ΣΥΡΙΖΑ, απευθύνεται σε όλους τους πολίτες, και στους Πασοκτζήδες και στους Νεοδημοκράτες, σε όλους γιατί σήμερα το διακύβευμα δεν είναι αν βρεθήκατε όλο το προηγούμενο διάστημα σε διαφορετικές ιδεολογικοπολιτικές καταγωγές και ταυτότητες που οδήγησαν σε διαφορετικές κάλπες".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου