Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

ΑΘΩΟΙ! Η ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 11 ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ

Αθωώθηκαν και οι 11 κατηγορούμενοι του πρώην Δήμου Χολαργού. Τα μέλη της Δημαρχιακής Επιτροπής των ετών 2006 και 2007 μαζί με τον τότε Δήμαρχο Δ. Νικολάου, κάθησαν στο εδωλιο του κατηγορουμένου.
Όπως πληροφορηθήκαμε, η υπόθεση πήγαινε καλά, αλλά λίγο έλειψε να τους ...κάψει ο Γιάννης Σκουτέρης, ένας από τους κατηγορούμενους. Στην κατάθεσή του, είπε: "Εγώ δεν ήξερα, ο Δήμαρχος μου είχε αναθέσει καθήκοντα υπευθύνου στα έσοδα, δεν είχα καμμία αρμοδιότητα στις αδειοδοτήσεις καταστημάτων...", δίνοντας την εντύπωση ότι ...καρφώνει τους συγκατηγορούμενούς του, επδιώκοντας να ...γλιτώσει ο ίδιος.
Έτσι μάς ειπώθηκε από εμπλεκόμενους στην υπόθεση, έτσι σας το μεταφέρουμε. Τούς έκανε μάλιστα ιδιαίτερη εντύπωση, πώς ο Γιάννης Σκουτέρης ως δικηγόρος που είναι, αντί να χειριστεί επιδέξια την υπόθεση, με την κατάθεσή του λίγο έλειψε να χαντακώσει όλους τους συγκακατηγορούμενούς του.  "Έτσι χειρίζεται και τις νομικές υποθέσεις για λογαριασμό των πελατών του;" αναρωτήθηκε ένας από τους κατηγορουμένους!

Τελικά το δικαστήριο τούς απάλλαξε όλους λόγω της καταλυτικής, όπως αποδείχθηκε, κατάθεσηςτου Θανάση Αυγουρόπουλου,  μοναδικού μάρτυρα υπεράσπισης των κατηγορουμένων.

Μετά από αυτή την απόφαση μπορούμε να αναφωνήσουμε: ΚΑΙ ΟΙ 11 ΗΣΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟΙ
Γιατί μερικοί περίμεναν πώς και τι,  την καταδίκη των κατηγορουμένων, για να τους βαφτίσουν: "Η συμμορία των 11 Νο2" , κατά τα πρότυπα της γνωστής κινηματογραφικής ταινίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου