Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΟΙ 70/ΑΡΗΔΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ


Δελτίο Τύπου,KONTRA,Κουϊκ,deltio typou,KONTRA,kouik
OI ΕΒΔΟΜΗΝΤAΡΗΔΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΑΡΑΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ...

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα για τον τρέχοντα βίο των Ελλήνων . Χάρις στην ανεπάρκεια των πολιτικών μας η χώρα έχει εγκλωβιστεί για τον επόμενο μισόν αιώνα σε μια απίστευτη παγίδα που της έστησαν οι αιμοδιψείς κερδοσκόποι-δανειστές μας , με πρωταγωνίστρια τη διεφθαρμένη Γερμανία...

Μέσα σ ΄αυτό το γενικό ζόφο υψώνουν ανάστημα αντίστασης ψυχομένοι δημοσιογράφοι καταγγέλοντας την πολιτική ασυναρτησία και βεβαιωμένη προδοσία της. Στην πρωτοκαθεδρία αυτού του αγώνα εμψύχωσης του αιφνιδιασμένου και ήδη πορευομένου στην απόλυτη πενία λαού, βρίσκονται δυο ηλικιωμένοι (εβδομηντάρηδες  περίπου) δημοσιογράφοι. Ο Γιώργος Τράγκας και ο Τέρενς Κουϊκ... Εδώ ακριβώς μπορεί να θυμηθεί κανείς τη ρήση του πρωταγωνιστή της σύγχρονης πολιτικής φαυλότητας Ανδρέα Παπανδρέου, που μίλησε για τα «περίφανα γηρατειά».Ναι, τα περίφανα γηρατεια  της ελληνικής δημοσιογραφίας είναι σήμερα οι μπροστάρηδες ,που με τις έντιμες –και συμπτωματικά  άπαντες είναι εντιμότατοι , ούτε λαμόγια, ούτε « ρουφιάνοι κι αλήτες δημοσιογράφοι», τιμούν το λειτούργημά  που επέλεξαν- με τις φωνές τους,λέμε,  δίνουν τη δική τους μάχη για να βγει από το κατοχικό μπλόκο η Ελλάς.
Στην «γεροντική» διάδα προστίθεται και ο Νίκος Χατζηνικολαού,  που αν και νεότερος των δύο άλλων, συμπεριφέρεται  κι αυτός με τη χάρη της σοφίας των παλαιοτέρων... Τράγκας και Χατζηνικολάου είναι πρωϊνοί και εκπέμπουν από τον REAL FM, ενώ ο Κουϊκ είναι βραδυνός από το ΚΟΝΤΡΑ TV.
Φυσικά υπάρχουν κι άλλοι νεότεροι απροσκύνητοι δημοσιογράφοι, που επίσης δίνουν τον υπέροχο αγώνα τους  υπέρ του χειμαζόμενου λαού. Να μην ξεχάσουμε φυσικά και σχεδόν το σύνολο των ενημερωτικων bloggers , OI οποίοι κυριολεκτικά ξεσαλώνουν , μαχόμενοι  τους ξένους εισβολείς. Γι αυτούς θα ασχοληθούμε μια άλλη φορά.  
Από μας τους ανήκει ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ. Κρατάνε Θερμοπύλες! 

HELLASNEWS-AGENCY

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου