Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

ΑΘΛΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΥ!

ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΤΟΥ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ -BILDERBERG

Μέρος του σαθρού πολιτικού συστήματος ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας βγήκε κυριολεκτικά από το καβούκι του χωρίς να του το ζητήσει κανείς, προκειμένου να στηρίξει την άθλια Μνημονιακή Κυβέρνηση Παπαδήμου. Την Κυβέρνηση της οποίας επικεφαλής  είναι ο άνθρωπος της εταιρείας Ροκφέλερ (Τριμερούς Επιτροπής) και μέλος τη Λέσχης Bilderberg! 
Αλλά πώς να κάνει αλλιώς ο κ. Στεφανόπουλος; Μήπως και ο ίδιος δεν συμμετείχε σε συνεδριάσεις της Λέσχης Bilderberg; Ο Σαμαράς δεν τον πήρε πριν από χρόνια και πήγαν χέρι-χέρι στη Λέσχη που σήμερα πανηγυρίζει για την καταστροφή της Ελλάδος;
Πού ήταν όμως ο κ. Στεφανόπουλος τόσο καιρό, να βγει και να καταγγείλει τα μέτρα που εξαθλιώνουν το λαό; Πού ήταν να πει στην Κυβέρνηση Παπανδρέου ή Παπάδήμου "επιτέλους ένα stop στα βάρβαρα-κτηνώδη μέτρα σε βάρος του μισθωτού, του συνταξιούχου, της εργαζόμενης πολύτεκνης μάνας, των χειμαζόμενων νοικοκυριών"; Πού ήταν λοιπόν ο κ. Στεφανόπουλος; 
Ήταν κλεισμένος στα σαλόνια του και μέσα στη χλιδή που του προσφέρει η πλούσια σύνταξή του και η προστασία των αστυνομικών δυνάμεων.
Ήξερε μόνο να εμφανιστεί τώρα, με το άθλιο άρθρο του να για πει:
«Η χώρα δε χρειάζεται εκλογές, αλλά μια κυβέρνηση με ικανότητες που θα εργασθεί να τη βγάλει από τους κινδύνους τους οποίους διατρέχει».
Άει στο κόρακα Στεφανόπουλε!
Μέσα στην ίδια μούργα κολυμπάς και συ. Μαζί με τους υπόλοιπους Μνημονιακούς, υπηρέτες και δωσιλόγους.που έχουν φέρει δολίως ή από ανικανότητα, τη χώρα και το λαό στην καταστροφή. 
Αηδιάζουμε με την παρέμβασή σου κ. Στεφανόπουλε! 
Θέλεις να χειραγωγήσεις τη χώρα και τον λαό, υπηρετώντας τα συμφέροντα της Μέρκελ και όχι την Πατρίδα.

"Η κυβέρνηση  του κ. Λουκά Παπαδήμου", επισημαίνει ο πρώην Πρόεδρος Δημοκρατίας, "διαθέτει τα προσόντα, το κύρος και τις γνωριμίες στο εξωτερικό για να επιτύχει τον στόχο".
Ποιο στόχο να επιτύχει κύριε ...Μνημονιακέ Στεφανόπουλε;
Αυτόν που θα καταστρέψει ολοσχερώς τη χώρα, προστατεύοντας παράλληλα τα συμφέροντα των διεθνών κερδοσκόπων, που θα αρπάξουν την χώρα και τον φυσικό της πλούτο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου