Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

ΜΕΤΑΜΕΣΟΝΥΚΤΙΑ... ΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ!!


Μοιάζει απίστευτο αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό. Ο αναγνώστης της εφημερίδας μας, Θεόδωρος Θεοφίλου, γιατρός στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, έλαβε κλήση από την Αστυνομία  στις 6.44 το πρωί της 19ης Δεκεμβρίου!!! Την ώρα δηλαδή που επικρατεί το απόλυτο σκοτάδι, όταν δεν βλέπεις την...μύτη σου, αστυνομικοί υπάλληλοι έβαλαν κλήση στο αυτοκίνητο του γιατρού, λίγα μέτρα έξω από το σπίτι του!!! 80 € στο ...κεφάλι, σαν κεραμίδα του ήρθε του γιατρού! Η κλήση που δημοσιεύουμε δείχνει την σκληρή πραγματικότητα, σε μια εποχή που η κρίση μαστίζει!
Μα τέτοια σπουδή οι αστυνόμοι; Από τα άγρια χαράματα σηκώνονται για να πιάσουν δουλειά; Κλήσεις ονειρεύονται στον ύπνο τους τα καλόπαιδα; Τέτοια σπουδή για να δείξουν έργο , είναι λίγο περίεργη. Μήπως παίρνουν extra bonus ανάλογα με το πόσες κλήσεις θα κόψουν; Τουλάχιστον τα παλαιότερα χρόνια που δεν υπήρχε οικονομική κρίση, έτσι γινόταν!
Πάντως, ο γιατρός κ. Θεοφίλου δικαίως αγανακτεί. Όχι μόνο για το ότι η κλήση μπήκε στις 6.44 τα ξημερώματα, αλλά διότι ήταν και λες και είχαν στήσει καραούλι οι υπάλληλοι της Αστυνομίας. Όπως μας λέει, η κλήση μπήκε  ημέρα Δευτέρα, στο σημείο όπου απαγορεύεται η στάθμευση, λόγω της λαϊκής αγοράς!
"Μας είπαν να μην παρκάρουμε κάθε Δευτέρα στην οδό Θεμιστοκλέους-Ζακύνθου διότι έχει λαϊκή αγορά. Μας έφεραν την λαϊκή αγορά όπου τοποθέτησαν απαγορευτική για την στάθμευση πινακίδα. Πολύ καλά. Πήγα να πάρω το αυτοκίνητό μου λίγα μέτρα έξω από το σπίτι μου, πριν από τις 7.00 το πρωί και ήδη μου είχαν  βάλει κλήση! Καραούλι στήνουν από τη νύχτα; Η λαϊκή αγορά καλά-καλά δεν έχει ξεκινήσει ακόμη αυτή την ώρα. Μαθαίνω μάλιστα ότι οι Ρωσοπόντιοι θέλουν να φύγουν από το σημείο. Δεν ζητώ χάρη, όπως και δεν πήγα στον Δήμο να απαιτήσω να μου σβήσουν την κλήση. Λίγος σεβασμός  όμως παιδιά! Έξω από το σπίτι μας παραφυλάνε από την νύχτα για να μας βάλουν κλήση;".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου