Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ: ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ!


Στις 16 Δεκεμβρίου, ο δημότης Παπάγου-Χολαργού κ. Γιώργος Κοϊδάκης έπεφτε θύμα δυο μεγάλων λακκούβων που υπήρχαν στη συμβολή των οδών Σαρανταπόρου και Ασπασίας!
Είναι το σημείο που φαίνεται στην φωτογραφία αριστερά, μετά την αποκατάστασή του, αφού πρώτα όμως ο κ. Κοϊδάκης υπέστη δυο κατάγματα: στο χέρι και στην "κλείδα" στην ωμοπλάτη του! 
Βάδιζε αμέριμνος στις 9.00 το πρωί στο πεζοδρόμιο, όταν έπεσε σε...χαντάκι που υπήρχε σε αυτό! Χάνοντας την ισορροπία του, ο δύσμοιρος συμπολίτης μας έπεσε και στην άλλη λακκούβα που υπήρχε από την έξω πλευρά, στον δρόμο!
Αμέσως διεκομίσθη στο ΚΑΤ όπου διαπιστώθηκαν τα κατάγματα που υπέστη και ο  χριστιανός περνάει σήμερα μαύρες γιορτές!
Οι λακκούβες μπαλώθηκαν μετά από 1-2 μέρες, αφού προηγουμένως η σύζυγός του κ. Κοϊδάκη, τηλεφώνησε οργισμένη στο Δήμο, για να αναφέρει το κακό που τους βρήκε, από την αβλεψία της Δημοτικής Αρχής.
Είναι αλήθεια ότι οι λακκούβες στον Χολαργό εξελίσσονται ως ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα της περιοχής. Μια βόλτα στους δρόμους της πόλης, πείθει και τον πιο δύσπιστο.


Δεν δυσκολευτήκαμε σήμερα το πρωί να φωτογραφήσουμε δυο τεράστιες λακκούβες που εγκυμονούν κινδύνους για αυτοκίνητα, δίκυκλες μηχανές, ακόμη και για πεζούς (ειδικά κατά τις νυχτερινές ώρες).
Η πρώτη φωτογραφία είναι από τον παράδρομο της Λ. Μεσογείων, στο ύψος του ΔΑΝΑΟΥ (αριστερά) και η δεύτερη φωτογραφία από τη  συμβολή των οδών Θεσσαλονίκης και Κουντουριώτου, στον άνω Χολαργό.
 Ως γνήσιος συμπαρστάτης του δημότη που είναι ο "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΉΣ" παρακαλούμε τη Δημοτική Ατχή να ενεργήσει άμεσα για την επιδιόρθωση των προβλημάτων, ώστε να μην υπάρχουν παρόμοια με του κ. Κοϊδάκη άσχημα περιστατικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου