Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: ΤΙ ΛΕΝΕ ΝΙΚΟΛΑΟΥ-ΞΥΔΗΣ;

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ...ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ή ΧΑΛΑΣΕ Η ...ΣΟΥΠΑ;


Είναι σίγουρα η φωτογραφία της χρονιάς. Για πολλούς, η συγκεκριμένη σκηνή πέρασε απαρατήρητη, κατά τη συνεδρίαση της 20ης Δεκεμβρίου, του δημοτικού συμβουλίου Παπάγου-Χολαργού. Ο φακός του "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ" όμως ήταν εκεί και ...αιχμαλώτισε το στιγμιότυπο που διαδραματίζεται λίγα λεπτά πριν από την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας για τον "Συμπαραστάτη του Δημότη". Οι δημοτικοί σύμβουλοι ψηφίζουν "Πολύδωρα" , "Βραχιολίδη"  ή "λευκό" και ο Νικολάου βρίσκεται σε εντυπωσιακό τετ-α-τετ με τον Δήμαρχο Ξύδη!!!
Τι κι αν βρίσκονται στα ...μαχαίρια και στα δικαστήρια για την υπόθεση της διαθήκης ""Καρύδη"; Τι και αν έχουν κάνει ομηρικούς καυγάδες ακόμη και μέσα στα δημοτικά συμβούλια; Το στιγμιότυπο αυτό μάλλον κάτι κρύβει. Τι να μαγειρεύουν; Μήπως την πρόταση του πρώτου, για κάθοδο κοινού ψηφοδελτίου με έναν υποψήφιο δήμαρχο, στις επόμενες δημοτικές εκλογές;
"Εγώ ή εσύ;" , φαίνεται να ρωτάει ο Νικολάου τον Ξύδη.

Μετά από λίγα λεπτά ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα της εκλογικής διαδικασίας, για τον "Συμπαραστάτη του Δημότη"¨. "16 ψήφισαν τον Αντώνη Πολύδωρα και 10 τον Γεράσιμο Βραχιολίδη",  ήταν η ...ετυμηγορία της κάλπης η οποία εξόργισε τον Δήμαρχο Ξύδη.
Γι΄αυτό το αποτέλεσμα, θεωρεί υπεύθυνο όχι μόνον τον Νικολάου αλλά και δημοτικούς συμβούλους της παράταξής του, οι οποίοι παρήκουσαν τις εντολές του, ψηφίζοντας τον Βραχιολίδη.
Πού λόγος λοιπόν για συνεργασία και κοινό ψηφοδέλτιο με τον Νικολάου!
Χάλασε η σούπα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου