Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

ΤΟ ΖΟΥΜΙ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ; Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΠ' ΑΟΡΙΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!




Τα μέτρα που πάρθηκαν στις Βρυξέλλες δύο πράγματα επιβεβαίωσαν: 1ον) Θα παρθούν νέα σκληρά μέτρα σε βάρος των Ελλήνων και 2ον) Ο Λουκάς Παπαδήμος θα παραμείνει Πρωθυπουργός μέχρι να...ολοκληρώσει το έργο του και τις υποχρεώσεις που του έχουν ανατεθεί! Επειδή όμως δεν υπάρχει περίπτωση να ολοκληρώσει κανένα έργο, παρά μόνο να συνεχίσει την καταστροφή που του παρέδωσε ο Παπανδρέου, δεν πρόκειται να γίνουν εκλογές και ο ...όσιος Λουκάς θα μας βγάλει την πίστη μέχρι τέλους!!! 

Κατά τα άλλα στη συνέντευξη τύπου ο Λουκάς Παπαδήμος παραδέχτηκε πως όσα συμφωνήθηκαν στη Σύνοδο Κορυφής δεν θα ισχύουν στην Ελλάδα για τα επόμενα τρία χρόνια που θα είναι σε ισχύ το νέο πρόγραμμα. Φάνηκε αισιόδοξος (πού την βρήκε την αισιοδοξία;) πως η Ελλάδα αφού πετύχει τους στόχους της, θα μπορεί να ακολουθήσει τους νέους αυστηρούς δημοσιονομικούς κανόνες που απαιτούν πλέον οι Ευρωπαίοι!!! Ό,τι απαιτεί η Μέρκελ δηλαδή, οι Έλληνες θα είναι σούζα! Ή θα παίρνουν στάση...οθωμανικού τύπου! Κοινώς θα μας πηγαίνουν...γαλιώντας!!!
Σύντομα θα ληφθούν  νέα μέτρα  το 2012 ενώ τόνισε πως αυτά τα μέτρα θα τα υλοποιήσει η νέα κυβέρνηση. 
Έτσι μπράβο Φωστήρα, εθνοσωτήρα Παπαδήμο. Δώσε προίκα και στις επόμενες γενιές!!!
 
Σε ερώτηση αν το έλλειμμα του 2011 θα καλυφθεί με νέα άμεσα μέτρα, παρενέβη ο Ε.Βενιζέλος που ουσιαστικά έριξε το ''μπαλάκι'' στους πολίτες!
Αυτό έλειπε, να μην παρέμβει ο ...φούσκας Βενιζέλος. Θα έσκαγε αλλιώς!!! Ίσως τότε γλιτώναμε αλλά αφού πέταξε το μπαλάκι στους πολίτες, περαστικά μας. ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ!

Εντύπωση προκάλεσε η αιφνιδιαστική διακοπή της μετάδοσης της συνέντευξης του Πρωθυπουργού που οφείλεται σε κατάληψη των εργαζομένων στην ΕΡΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου