Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Υπουργός βρέθηκε κρεμασμένος σε δωμάτιο ξενοδοχείου

πηγή:  dejavu.gr
'Μόλις 10 μέρες αφού ανέλαβε το χαρτοφυλάκιό του, βρέθηκε νεκρός. Η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα…
Ο 33χρονος Ιβάν Χέιν διορίστηκε μόλις πριν από 10 μέρες στη νέα κυβέρνηση της Κριστίνα Κίρσνερ. Ανέλαβε υφυπουργός Εμπορίου και ήταν μέλος της αργεντίνικης αντιπροσωπείας που μετείχε στη Σύνοδο Mercosur, για το εμπόδιο στη Νότια Αμερική, που φιλοξενείται στην Ουρουγουάη.
Τη Δεύτερα, βρέθηκε κρεμασμένος στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε, στο Μοντεβιδέο. Μέχρι στιγμής, η αστυνομία προσπαθεί να καταλήξει στο συμπέρασμα αν πρόκειται για αυτοκτονία, δολοφονία ή ένα τραγικό δυστύχημα.
Η είδηση του θανάτου του έπεσε σαν βόμβα στη Σύνοδο, όπου συμμετέχουν οι πρόεδρο της Αργεντινής, της Βραζιλίας, της Παραγουάης, της Βενεζουέλας και φυσικά της οικοδέσποινας Ουρουγουάης.
Η Κριστίνα Κίρσνερ έμαθε τα νέα ενώ βρισκόταν σε κεκλεισμένων των θυρών σύσκεψη με τους υπόλοιπους ομολόγους της. Και ταράχτηκε τόσο πολύ που χρειάστηκε να τη δει ο προσωπικός της γιατρός. Αργότερα, επέστρεψε στη σύσκεψη.
Ο Χέιν θεωρούνταν ανερχόμενος οικονομολόγος. Περονιστής και μέλος της νεολαίας του κόμματος Κάμπορα, που στηρίζει την κυβέρνηση Κίρσνερ. Στην πρώτη προεδρική θητεία της προέδρου της Αργεντινής ήταν υφυπουργός Οικονομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου