Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2011

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΟΥ ΟΜΑΔΑ



Αγαπητοί  συνάδελφοι,
Η χρονιά που πέρασε ήταν πολύ δύσκολη για όλους μας. Η κρίση που βιώνει η χώρα μας εδώ και δύο χρόνια έχει αλλάξει ριζικά τις ζωές μας , δυστυχώς προς το χειρότερο.
Τα φετινά Χριστούγεννα  είναι  τα δυσκολότερα των τελευταίων χρόνων. Γι’αυτό και πρέπει να μας βρουν όλους μαζί, ενωμένους, έτοιμους να δώσουμε τον αγώνα μας για ένα καλύτερο αύριο.
Οι εργαζόμενοι  στο δημόσιο και τους δήμους έχουν υποστεί τις μεγαλύτερες συνέπειες τις κρίσης που βιώνουμε. Μειώσεις στους μισθούς, στις συντάξεις, εφαρμογή της εργασιακής εφεδρείας, καταπάτηση των εργασιακών δικαιωμάτων τους. Να ξέρετε ότι όλα αυτά εμάς μας βρίσκουν αντίθετους. Διαφωνούμε ριζικά με όλα τα σκληρά και απάνθρωπα μέτρα που λαμβάνει η κεντρική διοίκηση.
Είμαστε δίπλα στους εργαζομένους, δίπλα σε εσάς τους υπαλλήλους του δήμου μας που καθημερινά βρισκόσαστε στις υπηρεσίες του πολίτη για να τον εξυπηρετήσετε και να προσφέρετε ένα καλύτερο μέλλον  στην πόλη μας.
 Ζούμε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε, ακούμε τις αγωνίες σας , τους προβληματισμούς σας , τους φόβους σας.  Η δημοτική μας ομάδα είναι  εδώ για να παλέψει μαζί  με εσάς , είμαστε εδώ για να αγωνιστούμε μαζί και να αντισταθούμε σε όσα έρχονται που άλλωστε μας αφορούν όλους μας.   Πρέπει να δώσουμε τη μάχη μας για  να διατηρήσουμε την αξιοπρέπειά μας ως εργαζόμενοι και πολίτες της Αγίας Παρασκευής.
Είμαστε δίπλα σε εσάς, τους συμβασιούχους του δήμου μας που διεκδικείτε την παραμονή σας. Θα δώσουμε μαζί τη δικαστική μάχη για την παραμονή σας.
Τέλος θέλουμε να γνωρίζετε  ότι μας βρίσκει ριζικά αντίθετους η λογική της διοίκησης του δήμου για περικοπή των υπερωριών . Δεν βλέπουμε θετικά, όπως η διοίκηση,  την εξοικονόμηση χρημάτων από το κόψιμο των μισθών των εργαζομένων. Η εξοικονόμηση υλοποιείται με περικοπές άλλων δαπανών και όχι από τους εργαζόμενους που έχουν ανάγκες και οικογένειες να ζήσουν.
Σας ευχόμαστε εκ βάθους καρδίας αυτές οι άγιες ημέρες να φέρουν σε εσάς και τις οικογένειές σας  υγεία, αγάπη και ευτυχία.
Ευχόμαστε σε όλους σας χρόνια πολλά,  καλά Χριστούγεννα, καλή χρονιά. 
Ας ελπίσουμε ότι ο καινούργιος χρόνος θα φέρει για όλους μας καλύτερες ημέρες .
Η Δημοτική Ομάδα «Μαζί για την Αγία Παρασκευή»
Ο Επικεφαλής Βασίλης Γιαννακόπουλος
Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι
 Μιχάλης Γαβράς, Άννα Γάκη, Μαργαρίτα Δημητρίου- Καβρουδάκη, Κώστας Κρητικίδης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου