Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

ΠΑΡΑΣΠΟΝΔΙΕΣ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ "ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ"!


ΠΑΡΑΞΥΠΝΗΣΕ ΤΟ " ΞΥΠΝHΣΤΕ ΡΕ"

πηγή:hellasnews-agency.blogspot.com 

Δείτε σε τι άθλιο σπορ...επιδίδετε! Και προσοχή μην κάνετε εσείς ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ, το λάθος  να τους στέλνετε την πραμμάτεια σας προς αναδημοσίευση. Υιοθετεί το έργο σας.. κι αντί να σας πει ευχαριστώ κυριολεκτικα σας θαύει.. ο μπάσταρδος. Και μην ξεχνάτε ότι το μπλογκ αυτό, δεν έχει δική του πρωτογεννή παραγωγή ειδησεογραφίας. Στηρίζεται κυρίως  στην ύλη των άλλων μπλογκς! 

Νάτα μας ! Νέα ήθη στο αντιγραφικό μπλογκινγκ!... Παρατηρείται, τελευταία το εξής  θλιβερό φαινόμενο:Κάποια μπλογκς αφού αντιγράφουν την ειδησεογραφία των άλλων γεμίζοντας χωρίς κόπο τις δικές τους ιστοσελίδες εφαρμόζουν την εξής τακτική:Δημοσιεύουν εξ ολοκλήρου  το ξένο ρεπορτάζ και για τους τύπους, στο τέλος αόριστα γράφουν τη διεύθυνση του μπλογκ απ΄όπου το δανείστηκαν...αλλά δεν το  λένε! Ούτε καν καταδέχονται να αναφέρουν  τη λέξη ΠΗΓΗ και φυσικά δεν συνδέουν την πηγή με λίνκ... άρα ο αναγνώστης δεν μπορεί να πάει στην πρωτογενή ιστοσελίδα...που δημοσίευσε το γεγονός. Δηλαδή δεν φτάνει που τον "κλέβουν" αλλά τον ατυχή τον τιμωρούν κιόλα ..αποκλειόντας τους αναγνώστες τους να τον επισκεφθούν στη δική του ιστοσελίδα.!!
Μικροψυχία, κουτοπονηριά; Πρωταγωνιστής σ΄αυτή την αθλιότητα είναι το μπλογκ.. ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ ΡΕ και η μικρή ομαδούλα άλλων μπλογκς που έχει γύρω του... (κάνουν αλλαξοκολιά) τα οποία κι αυτά, με τη σειρά τους  επεκτείνουν  την εμετική συμπεριφορά ..αναγράφοντας ως κύρια πηγή του γεγονότος το ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ ΡΕ...κι όχι την πραγματική πηγή... (εδώ η ασχυμοσύνη παίρνει άλλες διαστάσεις... Εκμεταλλεύονται τον αρχικό δημιουργό ώστε να γίνεται αλλησφερίσι  επισκεψιμότητας ..που κατευθύνεται σταθερά προς το κούφιο-ουσία και τύποις- ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ ΡΕ!
ΡΕ λεβεντόπαιδα, τι ήθη εισάγετε; Πως σας κατέβηκε αυτή η προστυχιά.. ; Από  πού, από ποια σπηλιά  μας ξεφυτρώσατε;... Για προσέξτε το θεματάκι γιατί θα γίνει ...θεματάρα...Μήπως παραξυπνήσατε ΡΕ;
Δείτε σημερινό παράδειγμα Αφορά τη είδηση -ομολογία πως ΟΙ Τούρκοι  έκαιαν τα δάση μας !
"Και κρατικά μυστικά είναι τα σχετικά με την απόπειρα για πραξικόπημα στο Αζερμπαϊτζάν και τα αντίποινα στα δάση της Ελλάδας. Για θέματα όπως για τις δολοφονίες Κούρδων δεν υπάρχει κάτι σχετικό”, είπε!
Δηλαδή εφάρμοζαν «αντίποινα» στα δάση της Ελλάδας με μυστικές επιχειρήσεις, εννοώντας ότι τα έκαιγαν! Ποιος ξέρει αν αυτές οι επιχειρήσεις δεν συνεχίζονταν και το 2007 από τους ίδιους τους πράκτορες στην καταστροφή της Πελοποννήσου ή αν η τότε καταστροφή οφειλόταν σε άλλες "δυνάμεις" που είχαν σκοπό την νατροπή της κυβέρνησης Καραμανλή.
Η ομολογία του Τούρκου πρώην πρωθυπουργού και η ωμότητα με την οποία γίνεται είναι πραγματικά ανατριχιαστική. Και βέβαια η υπόθεση δεν πρέπει να τελειώσει εδώ…"
defencenet.gr < Η πραγματική πηγή είναι αυτό το μπλογκ, αλλά ο ξύπνιος ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ ΡΕ .. δεν το αναφέρει, απλά κοπανάει το όνομα... έτσι για να τηρήσει κάποιους τύπους... για να μην έχει τραβήγματα με το νόμο περί κλοπής πνευματικών δικαιωμάτων... (που θα τα έχει αν συνεχίσει το ίδιο χαζό τροπάρι) και φυσικά δεν βάζει ΛΙΝΚ!
Κατάλαβες Δάσκαλε -Δάσκαλε τι λέμε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου