Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

ΤΣΑΪ Ή ΠΙΚΡΟΣ ΚΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ Ν.Δ. ΧΟΛΑΡΓΟΥ;


Την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου η Τοπική Επιτροπή της Ν.Δ. Χολαργού πραγματοποίησε εκδήλωση με τσάι και καφέ στο γνωστό κέντρο Chill out . Πολύς κόσμος (όλος ο καλός κόσμος του Χολαργού, επώνυμοι και λιγότερο γνωστοί), γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα του κέντρου για να τιμήσει -κυρίως- τον καλό και δραστήριο Πρόεδρο της Τοπικής Ν.Δ. κ. Θεόδωρο Γκλεζάκο (πάνω φωτό).
Ένας άνθρωπος ευγενής και με ανυπόκριτο ήθος, που πήρε την σκυτάλη από τον αείμνηστο ευπατρίδη Γ. Τσικρικώνη και κρατά τα ηνία της Τοπικής Ν. Δ. τηρώντας τους κανόνες ευπρέπειας και αγωνιστικότητας που τον διέκριναν πάντα. 
Όμως, η συγκεκριμένη εκδήλωση δεν ήταν σαν τις άλλες. Η χώρα σε πρωτοφανή οικονομική κρίση, να λοιδωρείται από τους ξένους, έχοντας απωλέσει το διεθνές κύρος της και με μια μεταβατική Κυβέρνηση στην οποία συμμετέχει και η Ν.Δ. δεν δημιουργούσαν τις καλύτερες προϋποθέσεις για τον Θεόδωρο Γκλεζάκο, να εκφωνήσει το λόγο του. 
Άλλωστε φάνηκε και στην διάρκεια της ομιλίας του, όταν κάποια στιγμή ...αναγκάσθηκε να δικαιολογήσει την υπογραφή Σαμαρά στην επιστολή του προς τους Ευρωπαίους της Μέρκελ και του Σαρκοζί, λέγοντας: "Το μη χείρον, βέλτιστον"
Εμείς κατανοούμε τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται τόσο ο Θεόδωρος Γκλεζάκος όσο και τα περισσότερα στελέχη της Ν.Δ. εξαιτίας των απαράδεκτων ενεργειών Σαμαρά. Ενέργειες που συνιστούν δωσίλογη στάση και όχι "το μη χείρον βέλτιστον". 
Αυτά τα λέμε εμείς και όχι ο αγαπητός Γκλεζάκος, για να μην παρεξηγηθούμε. Ο Πρόεδρος της Τοπικής Ν.Δ. έπλεξε το εγκώμιο της Ν.Δ. και του Σαμαρά, υποστηρίζοντας ότι με αυτό τον Πρόεδρo η Ν.Δ. θα πάει μπροστά, ενώ ο ίδιος "σύντομα θα γίνει Πρωθυπουργός"
Πάντως εμείς διακρίναμε έντονο σκεπτικισμό ανάμεσα στους παρευρισκομένους λες και δεν πίστευαν πια στον Σαμαρά. Έτσι που ο καφές που σερβιρίστηκε στην εκδήλωση, έμοιαζε πιο πολύ με πικρό!

Δυστυχώς, ο Σαμαράς τα έχει ...σκατώσει! Ο κόσμος έτρεφε ελπίδες στο πρόσωπό του και ο ίδιος με την συμμετοχή του στην Κυβέρνηση Παπαδήμου, η οποία θα αποτελέσει το...πλυντήριο της Κυβέρνησης Παπανδρέου, έμπηξε μαχαίρι στα στήθη του ελληνισμού αλλά και της Ν.Δ. ! Ο Σαμαράς με μια του κίνηση, θα συρρικνώσει το κόμμα του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου