Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ!

Λ. Παπαδήμος: Αναγκαίο μέτρο το τέλος ακινήτων

(Θού Κύριε!)
Πίσω από τις δηλώσεις του ευφυούς Παπαδήμου κρύβονται τα...ψιλά γράμματα. Αυτά που θέλει να πει αλλά δεν τα λέει ευθέως και αυτά που υπονοεί για το τι μας περιμένει στο μέλλον.
Αναγκαίο (!) χαρακτήρισε το μέτρο του έκτακτου φόρου ακινήτων, για την δημοσιονομική εξυγίανση της χώρας, ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή. (Δηλαδή εάν για την δημοσιονομική  εξυγίανση της χώρας, σε κάποια επόμενη δόση, χρειαστεί να μας κόψουν τους...όρχεις, ο κ. Παπαδήμος θα θεωρήσει και αυτό το μέτρο αναγκαίο;)
Πρόσθεσε ότι έγιναν λάθη από τους δήμους, ενώ τόνισε ότι δεν θεωρεί σωστό να κόβεται το ρεύμα σε συμπολίτες που αντικειμενικά δεν μπορούν να το πληρώσουν. (Ενώ σε όσους δυσκολεύονται ή αρνούνται ν α πληρώσουν το αντισυνταγματικό χαράτσι, προφανώς συμφωνεί να τούς κόβεται το ρεύμα! Αυτός είναι Πρωθυπουργός!!!)

Σημείωσε ότι στην εγκύκλιο του υπουργείου Οικονομικών υπάρχουν ρυθμίσεις που θα εξαιρούνται πραγματικά όσοι αδυνατούν να πληρώσουν (πολύτεκνοι με χαμηλό εισόδημα, άτομα με αναπηρία, προστάτες ατόμων με βαριά αναπηρία και μακροχρόνια άνεργοι), (και συμπονετικός ο Πρωθυπουργός!) χωρίς όμως να καταστρατηγηθεί το μέτρο (Αυτό έλειπε τώρα! Είπαμε, την πόμενη φορά μπορεί εν ονόματι της σωτηρίας της χώρας να χρειαστεί να μας κόψουν και τους...όρχεις). 

Η εγκύκλιος του υπουργείου Οικονομικών θα δοθεί στη δημοσιότητα σήμερα. Είπε ότι στην εγκύκλιο θα προβλέπεται διαδικασία για διόρθωση λαθών και από την επόμενη χρονιά θα διευκολυνθεί η καταβολή του τέλους με περισσότερες δόσεις (είδες διαφορά Παπαδήμου από τον Παπανδρέου; Θα διορθώσει και αδικίες ο Παπαδήμος, θα μας κάνει και περισσότερες δόσεις. Περάστε κόσμε, περάστε, εδώ ο καλός Πρωθυπουργός!) .

Ο πρωθυπουργός σημείωσε ότι η κυβέρνηση πήρε το συγκεκριμένο μέτρο εξ' αιτίας της αδυναμίας συλλογής δημοσίων εσόδων (Το είπαμε και παραπάνω. Άλλωστε ο Παπαδήμος μας προετοιμάζει σιγά-σιγά για το επόμενο ... κλύσμα του ελληνικού λαού)! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου