Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ "ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ" ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ!!!

Ο Αντώνης Πολύδωρας που εκτέθηκε ως υποψήφιος "Συμπαραστάτης του Δημότη", απέναντι στον Βραχιολίδη, δεν υπέβαλε ποτέ του αίτηση για να συμμετάσχει στην εκλογική διαδικασία!!! Απέστειλε μόνο μια επιστολή προς τον Δήμαρχο κ. Ξύδη στην οποία λέει ότι αποδέχεται την θέση του "Συμπαραστάτη του Δημότη" και ότι θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του!!
Ιδού η επιστολή του κ. Πολύδωρα:

 

"Έπειτα από την αποχώρηση του επιτίμου Δημάρχου κ. Σκούρτη Χαραλάμπους και την ευδόκιμον προσφορά του, από τη θέση του παραστάτη του δημότη  και επιθυμώντας να προσφέρω τις υπηρεσίες μου σε ό,τι ο σχετικός Καλλικρατικός  νόμος ορίζει, όπως μέχρι σήμερα έπραξα στη μακρά μου αυτοδιοικητική πορεία για το καλό του όμορφου Χολαργού μας, αποδέχομαι τη θέση αυτή.
Κύριε Δήμαρχε και κ.κ. Δημοτικοί Σύμβουλοι,
Εάν τύχω της εμπιστοσύνης σας, δηλώνω ότι στόχος και σκοπός μου είναι η αμερόληπτη και στενή συνεργασία μου με τους Δημότες μας, για ό,τι χρήσιμο και ωφέλιμο για το Δήμο μας.
Έχοντας πάντα άγρυπνο μάτι για τον Υμηττό μας.
Με τιμή
Αντώνης Πολύδωρας". 

Είναι απορίας άξιον πώς έγινε δεκτή ως αίτηση η επιστολή αυτή. Ο Αντώνης Πολύδωρας, γράφει πεντακάθαρα ότι αποδέχεται μια θέση που (υποτίθεται) του προσφέρεται από το Δήμαρχο και κατ' επέκταση το Δημοτικό Συμβούλιο!  
Μήπως, ο "προστάτης" του Υμηττού (φωτό δεξιά) νόμιζε ότι αυτή η θέση του απονεμόταν τιμητικά; Και μπήκε στη βάσανο της ψηφοφορίας χωρίς να το ξέρει; Και τελικά εκτέθηκε, χωρίς να το θέλει ή να το ξέρει ο άνθρωπος;
Μήπως, λέμε μήπως, δεν ενημερώθηκε σωστά ο κ. Πολύδωρας, μια και ο θεσμός του "Συμπαραστάτη του Δημότη" είναι νέος θεσμός, δεν τον είχε βρει μπροστά του όσα χρόνια ήταν στα Δημοτικά Συμβούλια! Είχε αποχωρήσει για αρκετό διάστημα και πιθανώς να χρειαζόταν πληρέστερη ενημέρωση. Μήπως γι΄αυτό τον λόγο δεν έκανε αίτηση αλλά απέστειλε επιστολή ότι "αποδέχεται την θέση του παραστάτη του Δημότη";
Ιδού, μέχρι και την ονομασία της νέας ιδιότητας που θα είχε, δεν γνώριζε ο κ. Πολύδωρας. 
Οπότε, εξετέθη...τσάμπα και βερεσέ. Και τού φορέσανε ...καπέλλο την αποτυχία. 
Όλα τα παραπάνω τα λέμε καλόπιστα προς το πρόσωπο του Αντώνη Πολύδωρα τον οποίο έχουμε τιμήσει. Και νομίζω ότι πρέπει να τα δεχθούμε ως λογικά. 
Διότι εάν δεν τα δεχθούμε, τότε το "αποδέχομαι την θέση του Παραστάτη του Δημότη" αποτελεί την ...αποθέωση μιας προδιαγεργαμμένης συμφωνίας,  η οποία χάλασε το βράδυ της ψηφοφορίας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου