Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΟΡΘΩΝΕΙ ΤΟ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΑΡΘΡΟ ΤΟ "KLISIOSKOPIO.BLOGSPOT.COM"





Πέρα από μία επιδερμική διόρθωση στην οποία προέβη το "klisioskopio.blogspot.com" στέλνοντάς μας μάλιστα και e-mail με το οποίο προσπαθούσε να μας πείσει ότι δεν κατονομάζει "συκοφάντη" και "υβριστή" τον Βραχιολίδη, το συγκεκριμένο blog (αγνώστου προς το παρόν ταυτότητας διαχειριστή), επιμένει να διατηρεί δημοσιευμένα τα όσα συκοφαντικά αναφέρει για τον εκδότη του "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ" . Συγκεκριμένα γράφει "Ο μεν (δηλαδή ο Βραχιολίδης) τον βρίζει (τον Νικολάου) επί 9 συναπτά έτη" !
Παρακάτω, ενώ προβαίνει στη διόρθωση "με τις συκοφαντίες, σύμφωνα με το Νικολάου", λίγες αράδες πιο κάτω, αναφέρει "... ο Νικολάου, όχι μόνο υποστήριξε το συκοφάντη του, αλλά έβαλε και όλα τα στελέχη του να τον ψηφίσουν"!!!
 Με λίγα λόγια, το νεοεμφανισθέν blog, συνεχίζει να λέει ότι "ο Βραχιολίδης επί 9 έτη βρίζει τον Νικολάου" όπως επίσης ότι "ο Νικολάου υποστήριξε το συκοφάντη του, Βραχιολίδη".
Λέει πουθενά "τον κατά δήλωση του Νικολάου συκοφάντη του"; Λέει πουθενά "τον κατά δήλωση του Νικολάου υβριστή του"; Όχι βέβαια!!!
Εντάξει ομορφόπαιδα.!
Μετά παραπονείστε ότι "άλλα έλεγε ο Βραχιολίδης περί δικαστηρίων και άλλα λέει τώρα";
Σας καλούμε να ξαναδείτε το υβριστικό-συκοφαντικό σε βάρος του Βραχιολίδη κείμενό σας, αλλά εσείς συνεχίζετε να ...σφυρίζετε αδιάφορα! Τι πρέπει να κάνουμε δηλαδή ώστε να υπερασπιστούμε το αυτονόητο; Θα πρέπει να σας παρακαλούμε για πολύ ακόμη να κατεβάσετε τα όσα δυσφημιστικά-συκοφαντικά γράφετε; Και ο εκδότης του ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ, εφόσον συνεχίσετε να αφήνετε την λάσπη πάνω στο ιστολόγιό σας, δεν θα πρέπει να υπερασπιστεί τον εαυτόν του;
Όσοι μήνυσαν τον Βραχιολίδη έσπευδαν αμέσως στα δικαστήρια. Χωρίς εξώδικο, χωρίς απαντητική επιστολή, χωρίς καμμία εξωδικαστική συνεννόηση, προτίμησαν να μας σύρουν απευθείας στα δικαστήρια. Εμείς επί δυο μέρες, σας εφιστούμε την προσοχή, σας επισημαίνουμε την σε βάρος μας συκοφαντία, από μέρους σας, σας ζητούμε να κατεβάσετε τα όσα δυσφημιστικά-συκοφαντικά γράφετε και εσείς...συνεχίζετε!
Θα περιμένουμε λίγο ακόμα και μετά....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου