Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ...ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ "KLISIOSKOPIO.BLOGSPOT.COM"

 ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗ ΦΑΚΑ, ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ E-MAIL 2 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ: 
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΩΣ BLOG KAI ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΩΣ...ΑΛΒΑΝΟΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΣ


















Τα άτομα που διαχειρίζονται το νέο blog, klisioskopio.blogspot.com ανήκουν στο ίδιο club, στο ίδιο συγκοινωνούν δοχείο με τους ανώνυμους κουκουλοφόρους του διαδικτύου που επί πολύ καιρό βομβάρδιζαν το ιστολόγιο του ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ με ανώνυμα και συχνά υβριστικά σχόλια. Είναι τα ίδια άτομα που επί μήνες καταφέρονταν εναντίον του Αυγουρόπουλου, του Αποστολόπουλου, του Τούτουζα, αυτοί που χλευάζουν τον εκδότη του ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ, συκοφαντώντας τον ότι τα ...έπινε με τους προαναφερθέντες, ότι πήγαινε -δήθεν- διακοπές με το κότερο του Αποστολόπουλου στην Άνδρο ή ότι γλεντούσε στο σπίτι του Νικολάου το βράδυ των εκλογών του 2002. 
Από την ώρα που ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ έβαλε φραγή στα υβριστικά-συκοφαντικά σχόλιά τους, αλλαξαν τακτική: Άρχισαν να βομβαρδίζουν με ψεύτικα e-mail όλο τον τοπικό τύπο, προσπαθώντας να εκθέσουν και να διασύρουν, ακόμη και το Δήμαρχο Ξύδη. Τις τελευταίες εβδομάδες ο τοπικός τύπος έχει κατακλυστεί από πλαστά τέτοια e-mail με πιο πρόσφατο, αυτό που στάλθηκε χθες με τα στοιχεία του Γιάννη Κεχρή. Οι ίδιοι κουκουλοφόροι έχουν χρησιμοποιήσει τα ονοματεπώνυμα του Ηλία Αποστολόπουλου (Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Παπάγου-Χολαργού), του Θανάση Αυγουρόπουλου (δημοτικός σύμβουλος), του Μάκη Βραχιολίδη (εκδότη του ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ) ακόμη και του Δημάρχου Βασίλη Ξύδη, προκειμένου να κάνουν τον χαβαλέ τους και εν τέλει να διασύρουν υπολήψεις. Θέλησαν να παίξουν ρόλο στα τοπικά πράγματα, με τον πιο άθλιο τρόπο.  
Από την ώρα που δεν πέτυχαν το σκοπό τους και τους πήρανε χαμπάρι βάζοντας στο συρτάρι τα e-mail τους, αποφάσισαν να βγουν στον...αέρα με το blog klisioskopio.blogspot.com.
Αποκαλύφθηκαν όμως οι τύποι. Διέπραξαν το λάθος να στείλουν από το e-mail noreply-comment@blogger.com δυο εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους e-mail. 
Πιάστηκαν μόνοι τους στην φάκα. Δείτε τα δυο e-mail που λάβαμε: Το πρώτο είναι η απάντηση που στέλνουν στην εφημερίδα μας ως klisioskopio.blogspot.com με το οποίο (μιλώντας στον πληθυντικό) ενημερώνουν τον Βραχιολίδη ότι αφαίρεσαν από το blog τους, τούς υβριστικούς σε βάρος του χαρακτηρισμούς. 
Το δεύτερο όμως e-mail που έστειλαν προ μερικών ημερών, από την ίδια διεύθυνση, το υπογράφει "Αλβανός" ο οποίος απευθύνεται στον Βραχιολίδη, με απαξιωτικό τρόπο, απευθύνοντας ακριβώς τα ίδια εμπαθή για τους Τούτουζα, Αυγουρόπουλο και ΔΑΟΧ , σχόλια.
Ιδού τι λέει το δεύτερο e-mail: "ΜΑΚΗ ΣΕ ΒΓΑΛΑΝΕ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΠΑΛΙ.....
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΔΑΟΧ;;; ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ "ΓΑΡΓΑΡΑ"...;;
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΡΟΟΥΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΕΧΡΗ;;;;
ΜΑΚΗ ΕΓΙΝΕΣ ΜΕΡΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΣΟΥ...
ΠΑΡΤΑ ΤΩΡΑ!!!!
ΟΛΟΙ ΣΕ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΟ 2002 ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΙΝΟΝΤΑΣ ΠΟΤΑΚΙΑ & ΓΙΟΡΤΑΖΟΝΤΑΣ..."
Ιδού παρακάτω τα δυο e-mail όπως έφθασαν στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: 
Χολαργέας Χολαργεύς noreply-comment@blogger.com προς Εμένα

Ο/Η Χολαργέας Χολαργεύς άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΟΡΘΩΝΕΙ ΤΟ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ...":

Εντάξει τώρα; Από ότι βλέπουμε στα δικά σας άρθρα κάθε άλλο παρά διακατέχεστε από τις ίδιες ευαισθησίες όταν καταχέζετε όλον τον κόσμο.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
noreply-comment@blogger.com προς Εμένα


Ο/Η Αλβανός άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "ΠΟΙΟΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΧΟΛΑΡ...":

ΜΑΚΗ ΣΕ ΒΓΑΛΑΝΕ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΠΑΛΙ.....
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΔΑΟΧ;;; ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ "ΓΑΡΓΑΡΑ"...;;
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΡΟΟΥΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΕΧΡΗ;;;;
ΜΑΚΗ ΕΓΙΝΕΣ ΜΕΡΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΣΟΥ...
ΠΑΡΤΑ ΤΩΡΑ!!!!
ΟΛΟΙ ΣΕ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΟ 2002 ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΙΝΟΝΤΑΣ ΠΟΤΑΚΙΑ & ΓΙΟΡΤΑΖΟΝΤΑΣ...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Πιο κάτω, δημοσιεύουμε και ένα από τα πλαστά e-mail , που έστειλαν τα ίδια...συγκοινωνούντα δοχεία, χρησιμοποιώντας το όνομα του Αυγουρόπουλου. Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, οι ανώνυμοι κουκουλοφόροι και το blog klisioskopio.blogspot.com είναι το ίδιο νόμισμα με τις δύο όψεις του. Κινούνται από εμπάθεια εναντίον συγκεκριμένων προσώπων: Τούτουζα, Αυγουρόπουλου, Αποστολόπουλου. Παράλληλα καταφέρονται υβριστικά εναντίον του ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ και του Βραχιολίδη, επειδή προφανώς τον θεωρούν ..τακίμι με τους προαναφερόμενους ή μέρος του ..."δημοσιογραφικού κατεστημένου που νέμεται τον Χολαργό", όπως αναφέρουν. Εχθρεύονται όμως και τον Ξύδη και τον Νικολάου τούς οποίους θεωρούν "πολιτικές καραβάνες"! Η ειδησεογραφία του blog τους αυτό δείχνει!
Εμείς τους είπαμε κουκουλουφόρους και τέτοιοι είναι. Σήμερα, ακροβολίστηκαν σε κάποια στέγη, έβγαλαν το όπλο τους και σημαδεύουν από το κλισιοσκόπιό τους, χωρίς να έχουν το θάρρος να βγουν αντρίκια και να πουν: "να αυτοί είμαστε ρε"! 
Και νομίζουν ότι τρώμε κουτόχορτο, ότι δεν τους ξέρουμε. Νομίζουν...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Athanasios Augouropoulos athanasios.augouropoulos@yahoo.com προς info, Εμένα, 30meres, info, Εμένα, 30meres


Αξιότιμοι κοι. Δειυθυντές,
Σε απάντηση ενός ανώνυμου email που στάλθηκε στις τοπικές εφημερίδες και αναφέρετε στο άτομο μου με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς επιθυμώ να ξεκαθαρίσω τα πράγματα σε ότι τουλάχιστον με αφορά:

1) Γνωρίζω ότι η απομάκρυνσή μου από τους Ενεργούς Δημότες ίσως προκάλεσε πικρίες, όμως από την πρώτη στιγμή ξεκαθάρισα ότι ήμουν και είμαι ευγνώμων στον κο. Νικολάου ο οποίος μου προσέφερε πάντοτε Έμισθες Θέσεις και Αξιώματα, μου δόθηκε η ευκαιρία να διορίσω αρκετά συγγενικά μου μέλη και πάντοτε ελάμβανα τις νόμιμες αποζημειώσεις μου από τα Δημόσια Αξιώματα που ο ίδιος με τοποθέτησε.

2) Είναι αληθές ότι τους τελευταίους μήνες περνώ αρκετές ώρες στο Δημαρχείο του Παπάγου-Χολαργού καθώς και ότι συνεχίζω να διορίζω με συμβάσεις εργασίας και υπόλοιπα συγγενικά μου μέλη που Δεν πρόλαβα να μονιμοποιήσω όσο ήμουν Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος Νομικών Προσώπων του Δήμου.
Σε καμία περίπτωση όμως ΔΕΝ λειτουργώ ως το "σφουγκοκωλάριο" του κου. Αποστολόπουλου [όπως γράφτηκε]. Απλά βοηθώ με την πολυετή πείρα μου τον κο. Δήμαρχο, τον κο. Αποστολόπουλο και γενικότερα την νέα διοίκηση να ανταπελξέλθει στις δύσκολες υποχρεώσεις της.

3) Είναι ευρέως γνωστό και ορθώς έχει επισημανθεί και από τον τοπικό μας τύπο ότι διόρισα αρκετά συγγενικά μου πρόσωπα, ότι πράγματι έδωσα κυλικεία του Δήμου σε άλλους συγγενείς μου, ότι πράγματι "έστησα" το ΑΣΕΠ ώστε να διορίσω τον ανιψιό μου με πλαστά έγγραφα και γενικότερα ότι πάντοτε αποτελούσε προτεραιοτητά μου να επωφελούμαι προσωπικά από τις θέσεις που κατείχα.
Όμως σας ερωτώ κύριοι: αυτό ακριβώς δεν κάνει και τώρα ο κος Αποστολόπουλος με την κόρη του εφοπλιστή που παντρεύτηκε; Δεν προσπαθεί να πάρει το χρήσμα του Δημάρχου με τα χρήματα του πεθερού του και τις επαφές του με διάφορα στελέχη; Δηλαδή όλοι εμείς που έχουμε αφιερώσει τη ζωή μας στο Τοπικά μας Κοινά Δεν δικαιούμαστε να "τσιμπήσουμε" από τον κάθε επιδοξο Δήμαρχο; Ένα έστω "τιμητικό βοήθημα";
Τόσες ψήφους κουβαλάμε από πίσω μας.

4) Τέλος, θέλω να διαβεβαιώσω τους εκατοντάδες συνδημότες μου που με τιμούν με την ψήφο τους ότι θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για ένα καλύτερο αύριο και ότι θα συνεχίσω να βολεύω συγγενείς μου, να αρπάζω ότι μπορώ καλύτερο για εμένα και την οικογένεια μου [χρήματα ή θεσούλες] και ότι αν ο κος. Αποστολόπουλος θελήσει να κατέβει για Δήμαρχος θα έχει την στήριξη μου.
Γνωρίζω ότι ο κος. Αποστολόπουλος με την έως τώρα στάση του έχει δημιουργήσει αντιπάθειες, ίσως επειδή είναι αλλαζόνας, νεόπλουτος, αγενής και γενικότερα ακάμματος, όμως για αυτό ήμαστε εμείς οι "παλιές καραβάνες". Για να βοηθήσουμε κάθε νέο και πλούσιο φιλόδοξο πολιτικό να βελτειωθεί!
Άλλωστε, εφόσον "λεφτά και βαπόρια να υπάρχουν" όλα τα άλλα φτιάχνονται !!!
Με Τιμή
Αθανάσιος Αυγουρόπουλος
τ. Αντιδήμαρχος
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου