Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Εντυπωσίασε η Nadia Weinberg


Μεγάλη επιτυχία είχε η μουσική εκδήλωση που οργάνωσε η Λέσχη Lions «ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ», στις 18 Δεκεμβρίου 2011, υπό την αιγίδα του Δημάρχου Παπάγου-Χολαργού κ. Βασ. Ξύδη και τη χορηγία του αρχιτέκτονα κ. Μπάμπη Στάικου.
Μέσα στο κατάμεστο αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης», η παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνιδα Nadia Weinberg χάρισε σ’ όλους μια καταπληκτική μουσική βραδιά.
Μαζί με την υψηλού επιπέδου ορχήστρα της, η Nadia, με την ξεχωριστή φωνή της, παρουσίασε ελληνικές και ξένες μελωδίες που ενθουσίασαν τους παρευρισκομένους.
Το Β’ μέρος περιέλαβε χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα που δημιούργησαν μια υπέροχη γιορταστική ατμόσφαιρα. Ξεχωριστή ήταν η στιγμή που το κοινό συνόδευε τη Nadia ενώ έψαλλε το «Η Παρθένος σήμερον τον Υπερούσιο τίκτει…».
Η Λέσχη Lions «ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ» ευχαριστεί όλους όσους συμμετείχαν στην εκδήλωση και εύχεται σε όλους του συνδημότες καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος.
 Σχόλιο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ: Όπως μας ενημέρωσε η επικεφαλής των Lions στην περιοχή κα Χρύσα Παρίση, υπήρχε  είσοδος αξίας 15€ στην εκδήλωση. Ο λόγος που έγινε κάτι τέτοιο ήταν καθαρά φιλανθρωπικός. Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα δοθούν σε σύλλογο για παιδιά με νοητική υστέρηση προκειμένου να κτιστεί κτίριο που θα τα στεγάσει στην περιοχή της Θήβας. Όπως όμως πληροφούμαστε, επειδή στην περιοχή του Χολαργού υπάρχει ήδη ίδρυμα που στεγάζει παδιά με νοητική υστέρηση, και το οποίο έχει μεγάλη οικονομική ανάγκη, τα χρήματα πρόκειται να δοθούν στο ίδρυμα του Χολαργού. 
Εμείς, αν και είμαστε κάθετα αντίθετοι με την επί πληρωμή είσοδο στο Αμφιθέατρο Χολαργού, ευχόμαστε  τα χρήματα να πάνε για καλό σκοπό, εκεί όπου πραγματικά τα έχουν ανάγκη. 
Μία ακόμη επισήμανση: Ο κος Στάϊκος, ο ευεργέτης της περιοχής, καλό θα ήταν να έδινε μερικές απαντήσεις σχετικά με τις μελλοντικές προθέσεις του. Διότι τέτοια ένταση στις δωρεές του το τελευταίο διάστημα, πιθανόν να μην είναι άσχετες με δικές του προσωπικές φιλοδοξίες για τον Παπάγου-Χολαργό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου