Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΤΑΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΔΩ –απλώς- ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ!


Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου, Διαμαντοπούλου, Πάγκαλος, οι 'Έλληνες της μυστικής Λέσχης Bilderberg.



Οι πολιτικοί μας ταγοί, αυτοί που –δήθεν- θα σώσουν την Ελλάδα από την καταστροφή, είναι μέλη της Bilderberg, της μυστικής αμερικανοσιωνιστικής οργάνωσης που κάνει το προγραμματισμό της πάνω στη χρεοκοπία του ευρώ και της Ελλάδος!

Αύριο 12 Ιουνίου τελειώνουν σε τουριστικό θέρετρο της Ελβετίας οι επί 4ήμερο συνεδριάσεις της λέσχης Bilderberg.
Εκεί όπου από ένα πολύ περιορισμένο αριθμό ανθρώπων διαμορφώνεται το πλαίσιο, οι προτεραιότητες και η κατεύθυνση που ακολουθείται τα επόμενα χρόνια,  σε οικονομικό, πολιτικό και στρατιωτικό επίπεδο.
Οι συμμετέχοντες βαδίζουν πάνω σε συγκεκριμένες ντιρεκτίβες.
Ο Υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου, ο μεγάλος υπεύθυνος της οικονομικής καταστροφής της Ελλάδος, έχει παρακολουθήσει δυο φορές τις συνεδριάσεις της Λέσχης Bilderberg. Πέρσι στην Ισπανία όπου και περέστη, το μεγάλο θέμα επικεντρώθηκε γύρω από την κρίση του ευρώ. Όπως υπογράμμισε ο Ντάνιελ Εστουλίν, ερευνητής συγγραφέας που παρακολουθεί από χρόνια την λέσχη Bilderberg, στην Ισπανία συμφωνήθηκε ότι οι χώρες που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα με μεγάλο δημόσιο χρέος, θα αποχωρήσουν από την ευρωζώνη!!!

Δηλαδή σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές, ο κ. Παπακωνσταντίνου εμφανίζεται να έχει προκαθορισμένη πορεία όχι για να ανατάξει την ελληνική οικονομία αλλά για να αποχωρήσει η χώρα μας από το ευρώ!
Ο Σόρος, ο άνθρωπος που έχει ποντάρει στην χρεοκοπία της Ελλάδος, ο φίλος του Παπανδρέου, είναι μέλος της Λέσχης Bilderberg!

Η ιστορία έχει αποδείξει ότι  η συμμετοχή στις εργασίες της λέσχης Bilderberg ευνοεί την καριέρα κάποιων πολιτικών. Ο Μπιλ Κλίντον, για παράδειγμα, ήταν κυβερνήτης της πολιτείας Άρκανσο το 1991, όταν πήρε μέρος σε μια τέτοια συνάντηση. Αργότερα έγινε Πρόεδρος των ΗΠΑ! Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας, Τόνι Μπλερ, που παρέστη στη σύνοδο της λέσχης το 1991, αργότερα έγινε βουλευτής της αντιπολίτευσης και κατόπιν Πρωθυπουργός της Μ. Βρετανίας.
Ο Γιώργος Παπανδρέου ο οποίος έχει παρακολουθήσει 4 φορές τις συνεδριάσεις της Λέσχης Bilderberg, είναι ήδη Πρωθυπουργός και βουλιάζει τη χώρα στο χάος.
Σημειώστε ότι όλοι οι Γ.Γ. του ΝΑΤΟ υπήρξαν μέλη της Λέσχης!
Άλλωστε η Λέσχη Bilderberg, όπως και το ΝΑΤΟ είναι παιδιά της Αμερικής,  αγωνίζεται για τα συμφέροντα της υπερδύναμης και παράλληλα παίζει ρόλο άτυπης παγκόσμιας κυβέρνησης.
Να θυμήσουμε ότι η αρχική διάσκεψη Μπίλντερμπεργκ πραγματοποιήθηκε στο Hotel de Bilderberg, κοντά στο Άρνεμ της Ολλανδίας, το 1954!  Ξεκίνησε σαν ιδέα από διάφορα άτομα, μεταξύ των οποίων ο Τζόζεφ Ρέτινγκερ, από την ανησυχία τους για την ανάπτυξη του αντι-αμερικανισμού στη Δυτική Ευρώπη.
Ο Ρέτινγκερ πρότεινε μια διεθνή διάσκεψη, κατά την οποία οι ηγέτες των ευρωπαϊκών χωρών και των Ηνωμένων Πολιτειών θα πρέπει να συγκεντρωθούν και να συνεδριάσουν, με στόχο την προώθηση της κατανόησης μεταξύ των πολιτισμών των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και της Δυτικής Ευρώπης.

 'Ότι αντιδραστικό έχει συμβεί στον πλανήτη τα τελευταία 51 χρόνια, έχει συζητηθεί, προκαθοριστεί σε συνεδριάσεις της. Η Λέσχη, συνεδριάζει για ένα τετραήμερο κάθε χρόνο σε διαφορετικές πόλεις, χώρες και στις εργασίες της συμμετέχουν 120 πολιτικοί, επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι κ.ά. από επιλεγμένες 30-35 χώρες. Οι συμμετέχοντες απαγορεύεται να μιλήσουν σε ΜΜΕ ή σε ιδιώτες και αποφεύγουν οποιαδήποτε αναφορά σε ότι έχει σχέση με τις συνεδριάσεις, ακόμα "αρνούνται" έστω και την συμμετοχή τους στη συνεδρίαση. Επίσης, απαγορεύεται να ενημερώσουν τα Κοινοβούλια των χωρών τους, αν είναι πολιτικοί.

Oι ελληνικές συμμετοχές (πολιτικών) 1988-2007:
 Γιώργος Παπανδρέου 4, Θεόδωρος Πάγκαλος 3, 'Αννα Διαμαντοπούλου 3, Γιώργος Αλογοσκούφης 3, Κώστας Καραμανλής 1, Ντόρα Μπακογιάννη 1 (βλέπε κατάλογο παρακάτω, γιά υπόλοιπους).
 Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ως υπουργός Μεταφορών-Επικοινωνιών, είχε συμμετάσχει στην σύνοδο της ''Λέσχης'', τέλη Μαίου 1996, στο Τορόντο
 Επίσης, στα 1998 συμμετείχαν από κοινού στη συνεδρίαση της Λέσχης στην Μ. Βρετανία οι: Κώστας Καραμανλής και Γιώργος Παπανδρέου.
Στην Ελλάδα, η Λέσχη συνεδρίασε στα 1993, στην Βουλιαγμένη, επί κυβέρνησης Κ. Μητσοτάκη, ο οποίος είχε συμμετάσχει στη συνεδρίαση, μαζί με άλλους 'Ελληνες πολιτικούς.

Δείτε λοιπόν σε ποιους ανθρώπους έχουμε εμπιστευθεί την σωτηρία της χώρας! Σε εκπαιδευμένους από την Αμερική λύκους !!!

Αίτημα της Αντιπολίτευσης για Εκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο για τους Παιδικούς Σταθμούς


Παπάγος – Χολαργός, 10/6/2011
           
Προς: Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου
                   κ. Αποστολόπουλο
           
Κύριε Πρόεδρε,
           
            H κατακόρυφη μείωση της επιδότησης του Δήμου στους Παιδικούς Σταθμούς, υποχρέωσε το Διοικητικό Συμβούλιο του Νομικού Προσώπου της Κοινωνικής Μέριμνας και Προσχολικής Αγωγής να καλύψει το έλλειμμα των εσόδων με κατακόρυφη αύξηση των τροφείων, εν μέσω της σοβαρότερης οικονομικής κρίσης που βιώνει ο τόπος. Έτσι σε μερικές κατηγορίες γονέων οι αυξήσεις ξεπερνούν κατά πολύ το 100%.
            Η Δημοτική Αρχή προσπαθώντας να αποποιηθεί την ευθύνη των συνεπειών αυτής της απόφασης μετέθεσε το πρόβλημα και την ευθύνη στο Διοικητικό Συμβούλιο της Κοινωνικής Μέριμνας και Προσχολικής αγωγής, εγκλωβίζοντας τους Γονείς στο εκβιαστικό δίλημμα «ή αυξάνουμε τα τροφεία ή κλείνουμε τους Παιδικούς Σταθμούς».
            Αποτελεί μοναδική πρωτοτυπία η απαγόρευση της συζήτησης για τα τροφεία στο κορυφαίο πολιτικό όργανο του Δήμου. Σε όλη την Ελλάδα η αύξηση των τροφείων αποφασίζεται στο Δημοτικό Συμβούλιο. Το επίπεδο των τροφείων είναι αντιστρόφως ανάλογο της επιδότησης του Νομικού Προσώπου από τον Δήμο. Αν η επιδότηση μειωθεί όπως στην περίπτωσή του Δήμου μας (από 1.500.000 σε 850.000€ το εννεάμηνο) το έλλειμμα στα έσοδα του Νομικού Προσώπου θα καλυφθεί από αντίστοιχη αύξηση των τροφείων. Ο καθορισμός του επιπέδου των τροφείων εξαρτάται συνεπώς από το επίπεδο της επιδότησης των Παιδικών Σταθμών από τον Δήμο και αυτή η επιδότηση μπορεί να αποφασιστεί μόνο στο Δημοτικό Συμβούλιο. 
            Ουσιαστικά, με την παραπάνω μεθόδευση, αποκλείστηκε στους Δημοτικούς Συμβούλους της αντιπολίτευσης αλλά και της Διοικούσας παράταξης η δυνατότητα διατύπωσης εναλλακτικών πολιτικών.
Η Δημοτική Αρχή ενώ στη συζήτηση του προϋπολογισμού δήλωνε πως έχει μεριμνήσει για την κάλυψη όλων των λειτουργικών εξόδων των Παιδικών Σταθμών, τώρα επικαλείται την οικονομική κρίση και τη μείωση της κεντρικής επιχορήγησης του Υπουργείου στους Δήμους, οδηγώντας στην αύξηση των τροφείων «για να μην κλείσουν οι Παιδικοί Σταθμοί».
        Το αν υπάρχουν εναλλακτικές πολιτικές και το αν μπορούν να υπάρξουν άλλες προτεραιότητες και επαναπροσδιορισμός των εξόδων του Δήμου, ώστε να μην είναι απαραίτητη η μείωση της επιχορήγησης του Δήμου στους Παιδικούς Σταθμούς σε σχέση με πέρσι, είναι θέμα συζήτησης στο Δημοτικό Συμβούλιο.
           
      Γι αυτό θεωρούμε απαραίτητο να συγκληθεί άμεσα Δημοτικό Συμβούλιο προκειμένου να συζητηθεί το ζήτημα, να ευρεθεί λύση στο πρόβλημα με κοινωνικά κριτήρια και να δοθεί έκτακτη επιχορήγηση στο Νομικό Πρόσωπο.
      Η σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα συζήτησης: έκτακτη επιχορήγηση (τροφεία, υποδομές, ελλείψεις προσωπικού) και εφαρμογή κοινωνικών κριτηρίων στο ύψος των τροφείων του Νομικού Προσώπου της Κοινωνικής Μέριμνας και Προσχολικής αγωγής, πρέπει να γίνει άμεσα γιατί επίκειται η ψήφιση του προϋπολογισμού του Νομικού Προσώπου και γιατί θα ξεκινήσει η λήψη και αξιολόγηση των αιτήσεων εγγραφής και επανεγγραφής νηπίων και βρεφών στους Παιδικούς Σταθμούς τις επόμενες ημέρες.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι:

Αυγουρόπουλος Θανάσης
Δημητριάδου Μαρία
Ζήκας Περικλής
Κεχρής Γιάννης
Μουντάκη Μαρία
Μπρέμπου Γωγώ
Νικάκη Βίκυ
Νικολάου Δημήτρης
Παπαγεωργίου Άκης
Πλατανιά Βαγγελιώ 
Πλειώνης Δημήτρης
Πολυκαλά Χριστίνα
Τίγκας Κων/νος

ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΦΕΡΑΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΚΑΚΟ ΧΑΛΙ! ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

ΜΙΑ ΖΩΗ ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ ΣΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ 
ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΝΕΟ ΔΑΝΕΙΟ 85 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ...Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΡΑΘΡΩΘΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Η ΕΛΛΑΔΑ

 
Κόλμερ Κωνσταντίνος
Οι άθλιοι, ραγιάδες πολιτικοί με πρώτο τον Παπανδρέου αλλά και από δίπλα του τον Σαμαρά, μιλάνε για καταστροφικό ενδεχόμενο την επιστροφή της Ελλάδος στη δραχμή. Αποκρύπτουν όμως ότι η καταστροφή θα επέλθει για την Γερμανία, την χώρα που φόρτωσε με μίζες και τόκους την χώρα μας οδηγώντας την στον όλεθρο. Αντί αυτοί οι ξενόδουλοι πολιτικοί να πουν στον ελληνικό λαό ότι το ευρώ είναι το πλέον τοξικό νόμισμα και ό,τι μέτρα παίρνονται σε βάρος του ΄Έλληνα φορολογούμενου στοχεύουν μόνον στη διάσωση της Γερμανίας, οδηγώντας παράλληλα την χώρα μας σε μεγαλύτερο γκρεμό, αυτοί οι ξεφτίλες πολιτικοί ταγοί μιλούν για καταστροφή της Ελλάδος σε περίπτωση που επιστρέψουμε στην δραχμή!!!

Το ίδιο κάνουν και τα  δημοσιογραφικά παπαγαλάκια τους, σαν τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο (φωτό δίπλα) και άλλους μισθοφόρους των κυβερνώντων πολιτικών, που ενώ δεν σκαμπάζουν γρι από οικονομία, πιπιλίζουν το ποίημα Παπανδρέου-Σαμαρά "θα είναι καταστροφή η επιστροφή της Ελλάδας στη δραχμή"!
Η Ελλάδα, όσο παραμένει στο ευρώ, θα βυθίζεται όλο και σε χειρότερη κόλαση, με το δημόσιο χρέος της να αυξάνεται αλματωδώς και τη δημόσια περιουσία της πατρίδας μας να χαρίζεται στα μεγάλα κοράκια της Ευρώπης (Γερμανία) και του ΔΝΤ (Αμερική).

Ο σοβαρός και έμπειρος οικονομολόγος-δημοσιογράφος Κώστας Κόλμερ (πάνω φωτό) έχει τολμήσει να αναφερθεί δημοσίως, και σε βιβλίο του, και σε άρθρα του, για τις θετικές προοπτικές ανάταξης της ελληνικής οικονομίας σε περίπτωση επιστροφής μας στην δραχμή.
Όλοι οι άλλοι πολιτικοί, όπως οι Σαμαράς- Παπανδρέου, οι σπουδαγμένοι στο Χάρβαρντ και σε άλλα Πανεπιστήμια του εξωτερικού, έχουν μάθει μόνο τη λέξη "καταστροφή",  χωρίς όμως να εξηγούν ότι η καταστροφή θα αφορά πρωτίστως την Γερμανία, τη Γαλλία και τις άλλες χώρες της ευρωζώνης που έχουν μπουχτίσει την Ελλάδα με τους εγκληματικούς-απατεωνίστικους τόκους!
Οι ξεφτιλισμένοι πολιτικοί που οδήγησαν την χώρα στον γκρεμό, ακόμη και τώρα υπηρετούν τα συμφέροντα των δανειστών-τοκογλύφων και όχι της Ελλάδος.
Επιστροφή λοιπόν εδώ και τώρα στη δραχμή.
Ο Κώστας Κόλμερ  από τον Δεκέμβριο του 2010 στο βιβλίο του ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ, ανέλυε το ύπουλο παιχνίδι που παίζεται σε βάρος της χώρας μας με το ΜΝΗΜΟΝΙΟ, το οποίο μας έθεσε υπό πλήρη και αυστηρά αμερικανοευρωπαϊκή κηδεμονία.
Η κατάσταση με το ΜΝΗΜΟΝΙΟ Νο2 βεβαίως θα γίνει ακόμη χειρότερη, με την Ελλάδα, ελέω ευρώ, να μετατρέπεται σε Μπαγκλαντές, Υεμένη ή Μαυριτανία!
Ο σπουδαίος αναλυτής, σημειώνει μεταξύ άλλων για τη δραχμή:
«Στα ύψη που έχει φθάσει είναι αδιατήρητον, ακόμη κι εάν περικοπεί (haircut) κατά 50%. Υπό συνθήκας συρρικνώσεως του εθνικού εισοδήματος δεν παράγονται πόροι 75 δισ. ευρώ ετησίως, αναγκαίοι διά την εξυπηρέτησι του εξωτερικού χρέους. Συνεπώς, χρειάζεται η αναδιαπραγμάτευσις της εξοφλήσεως του χρέους με τους ξένους πιστωτές, εις βάθος μιας 35ετίας, με επαναφορά της δραχμής και ανάκτησι της ­εθνικής νομισματικής και δημοσιονομικής πολιτικής, δηλαδή της χαμένης εθνικής κυριαρχίας. Μόνον έτσι θ’ αποφευχθούν η εκτεταμένη ανεργία, η εθνοφθόρος μετανάστευσις και η κοινωνική σύγκρουσις.»


Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

ΕΛΑΤΕ ΑΠΟΨΕ ΣΤΟ Chill Out. ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΑΠΟ ΝΕΑΝΙΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ


group_cill
Μια καλή και ενδιαφέρουσα βραδιά προσφέρει σήμερα το Chil Out Κλειούς και Περικλέους με πολλά νεανικά γκρουπάκια σε γνωστά αγαπημένα τραγούδια για το τέλος της σχολικής χρονιάς. Την διοργάνωση της βραδιάς τη έχει αναλάβει το σύγχρονο τμήμα του Εθνικου Ωδειου Χολαργού, που θα παρουσιάσει μετά τις 9:30 σήμερα εκκολαπτόμενα ταλέντα του τοπικού μας πενταγράμμου. Οι πληροφορίες μας λένε ότι ορισμένα από αυτά σε αφήνουν ξερό. Μην το χάσετε!

Η «ΕΚΦΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» ΔΕΞΙΩΘΗΚΕ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΤΥΠΟ



Η πρωτοβουλία κατοίκων Χολαργού-Παπάγου υπό την ονομασία «Έκφραση Πολιτών» παρέθεσε γεύμα στον τοπικό Τύπο και παράλληλα παρουσίασε τους τομείς δράσεις της κίνησης  αλλά και δέχτηκε ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους.
Στην εκδήλωση παρέστησαν από τον Τύπο οι  Χάρης Κουγιουμτζόπουλος (30 Μέρες), Μάκης Βραχιολίδης (Παρατηρητής), Πέτρος Καραμανέας (Φωνή του Δημότη), Εύη Φώτου (Παπάγου Πολιτεία)  και Κώστας Δεληγιάννης (Αντίλογος).
Από την «Έκφραση Πολιτών» παρόντες ήταν οι Μιχάλης Αγγελάκης, Λουκάς Ρίζος, Χαρά Παούρη, Ελευθερία Σιαμέτη, Νίκος Αρώνης ,  Γιώργος Τασιός, Παντελής Κόλιας και Ντίνα Φίλιου.  .
Όπως τόνισαν οι εκπρόσωποι της νέας κίνησης, θα έχουν ως ρόλο τους  την δραστηριοποίηση των πολιτών και ενεργή συμμετοχή τους στα προβλήματα του δήμου τους,  για τα οποία τόσο καιρό, είτε αδιαφορούσαν είτε δεν εύρισκαν τον χρόνο να ασχοληθούν.
«Ο «Καλλικράτης» μεγέθυνε  τα προβλήματα της πόλης. Εμείς, σκοπεύουμε να ενεργοποιήσουμε τον πολίτη, να τον σηκώσουμε  από τον καναπέ του σπιτιού του και να τον βγάλουμε έξω, ώστε να τον κάνουμε κοινωνό των προβλημάτων και άτομο υπεύθυνο που θα αγωνιστεί για να δώσει λύσεις, που θα παλέψει για την βελτίωση της ποιότητας της ζωής του», τόνισαν τα μέλη της «Έκφρασης Πολιτών»
 Σε επισήμανση δημοσιογράφου ότι αυτό τον ρόλο τον διαδραματίζει ήδη ο τοπικός Τύπος, διευκρινίστηκε ότι: «Η Έκφραση Πολιτών θα αποτελεί τον ενδιάμεσο κρίκο ανάμεσα στον Τύπο και τη δημοτική Αρχή. Χωρίς να παραγνωρίζουμε τον σημαντικό ρόλο του Τύπου, κάθε άλλο μάλιστα, ο δικός μας ο ρόλος θα κατατείνει στο  να κινητοποιούμε δυναμικά τους πολίτες. 100 ή 200 άτομα μπορεί να βγουν ταυτόχρονα από τα σπίτια τους και να απαιτήσουν την επίλυση ενός χρόνιου προβλήματος».
Η ερώτηση που κέντρισε περισσότερο τα στελέχη της κίνησης, ήταν εάν η οργάνωσή τους είναι πραγματικά ακομμάτιστη ή χρησιμοποιεί τον όρο για να προσεγγίσει μελλοντικά άλλους χώρους, αλλά αυτή την στιγμή τα μέλη της «Έκφρασης Πολιτών» ανήκουν στο ΠΑΣΟΚ.
Ο Μιχάλης Αγγελάκης αφού τόνισε ότι ο όρος «ακομμάτιστος» που χαρακτηρίζει την κίνησή τους, συμπυκνώνει την πεμπτουσία της πρωτοβουλίας τους, δεν έκρυψε το γεγονός ότι  ο ίδιος προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ αλλά «ο κόσμος έχει κουραστεί από τα κόμματα και αυτό φαίνεται  παντού. Εγώ δεν κρύβω ότι ζήτησα συγγνώμη για την όποια ευθύνη μου αναλογεί  επί τόσα χρόνια που στήριζα το ΠΑΣΟΚ. Μακάρι αυτό που έκανα εγώ να το είχαν κάνει και αυτοί που χειρίζονται τις τύχες του λαού», επισήμανε με νόημα ο κ. Αγγελάκης. Πάντως κατέστησε σαφές ότι ο χώρος τους θα αποτελείται από άτομα που ανήκουν σε όλο το πολιτικό φάσμα αλλά τους συνδέει το κοινό όραμα για την βελτίωση του τόπου στον οποίο ζουν.
Τέλος, σε ερώτηση  αν η «Έκφραση Πολιτών»  μπορεί να αποτελέσει τον πυρήνα για την δημιουργία πολιτικής παράταξης η οποία θα διεκδικήσει την ψήφο των δημοτών στις επόμενες δημοτικές εκλογές, οι εκπρόσωποι της πρωτοβουλίας, αφού ξεκαθάρισαν ότι  οι στόχοι τους προσανατολίζονται μακριά από αυτή την προοπτική, εν τούτοις διευκρίνισαν ότι «τίποτε δεν αποκλείεται».    

ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ!

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ 1ο ΚΑΙ 3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ

Τα σχολεία κλείνουν σε λίγες ημέρες και το 1ο και 3ο δημοτικά σχολεία του Χολαργού, διοργάνωσαν την Τετάρτη και Πέμπτη (8 και 9 Ιουνίου αντίστοιχα), εντυπωσιακές αποχαιρετιστήριες εκδηλώσεις. Με παραδοσιακούς χορούς, με ευρηματικά σκετσάκια, που όλα αναδείκνυαν την δροσιά, φρεσκάδα και ζωτικότητα που εκπέμπουν τα παιδιά μας. Τα παιδιά των Ελλήνων, που έχουν μέσα τους την Ελλάδα του αύριο, αυτή που οι παγκοσμιοποιητές με πρώτο τον "εθνοπροδότη" Παπανδρέου, θέλουν να συντρίψουν!

Μπράβο και στο εκπαιδευτικό προσωπικό που μέσα σε δύσκολες γι΄ αυτό συνθήκες δίνει τον έντιμο αγώνα του και προσφέρει στην κοινωνία τέτοια διαμάντια.
Να τα χαίρονται και οι γονείς τους οι οποίοι κατέκλυσαν τον προαύλιο χώρο του σχολείου για να θαυμάσουν τα παιδιά τους.

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ


Την Τετάρτη 8 Ιουνίου συγκεντρώθηκαν 80-100 "αγανακτισμένοι πολίτες" στην πλατεία Δημοκρατίας (φωτό), μετά από πρωτοβουλία  -όπως λένε οι πληροφορίες- του site indymedia. Αποτελεί άξιον απορίας πώς το γνωστό για τις αντιεξουσαστικές του θέσεις  ιστολόγιο, το οποίο  κατά καιρούς "χαϊδεύει" άτομα που εκφράζονται με ένοπλο αγώνα, ενώ -από πολλούς- θεωρείται εκκολαπτήριο αυτών των επικίνδυνων θέσεων, αποτελεί άξιον απορίας λοιπόν, πώς αυτό το site μπόρεσε να κινητοποιήσει αυτή την συγκέντρωση.

Εμείς πάντως που μείναμε για λίγα λεπτά στην συνάθροιση,  διαπιστώσαμε μεν ότι η πλεοψηφία των παρευρισκομένων ανήκε στον αριστερό χώρο, αλλά όλοι ανέπτυξαν τους προβληματισμούς τους με εποικοδομητικό διάλογο, καταγγέλλοντας τον Παπανδρέου και τους συνεργάτες του ότι εκτελούν σχέδιο καταστροφής της Ελλάδος.
Εμάς μάς άρεσε η "μάζωξη" αυτή (για να χρησιμοποιήσουμε ένα όρο της αριστεράς) η οποία κατέδειξε για μια ακόμη φορά ότι η πολιτική Παπανδρέου έχει συνεννώσει τους Έλληνες σε έναν σκοπό: Να φύγει άμεσα από την εξουσία γιατί καταστρέφει την χώρα. 

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Γιατί εκπαραθυρώθηκε ο Ντομινικ;



Είναι πράγματι αυτή η Δημοκρατία των Αμερικανών όπως προσπάθησαν να μας μυήσουν τα Ελληνικά παπαγαλάκια;

-Από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε το «σκάνδαλο της καμαριέρας» κάτι δεν μου καθόταν καλά. Είναι δυνατόν οι αμερικανοί να βάλουν «μέσα» τον επικεφαλή του ΔΝΤ με τόσο συνοπτικές διαδικασίες; Πολλοί μίλησαν ότι η υπόθεση μύριζε άσχημα εξαρχής, αλλά πρακτικά κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί τον πραγματικό λόγο της εκπαραθύρωσης του «φιλέλληνα» Ντομινίκ (κατά τον Καψή πάντα…). Προφανώς κάτι «κακό» έκανε ο Ντομινίκ και έπρεπε να φύγει από τη μέση με συνοπτικές διαδικασίες.
Ακούστηκαν ενδιαφέρουσες ατάκες του στυλ «λειτουργεί η δικαιοσύνη στις ΗΠΑ», «η φτωχή πλην τίμια καμαριέρα έχει δικαιώματα» , αλλά επί της ουσίας όλοι ξέρουμε ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα.

Εδώ ξεπουλιούνται χώρες ολόκληρες, βιάζονται ολόκληροι λαοί από το σινάφι του σοσια-ληστή Ντομινίκ και δεν ανοίξει ρουθούνι, την «έγχρωμη» καμαριέρα θα προστάτευαν οι αρχές;
Ρίχνοντας μια ματιά στο πολύ ενδιαφέρον link από το beforeitsnews.com σχετικά με την εκπαραθύρωση του Ντομινίκ βγαίνουν και διάφορα συμπεράσματα για τις σημερινές μυστικές υπηρεσίες.
είναι εδώ
http://beforeitsnews.com/story/675/584/All_US_Gold_Gone_Russia_says_IMF_Chief_Jailed_for_Discovery..html
Όσοι ξέρουν καλά αγγλικά ας διαβάσουν το πρωτότυπο και τα πολύ ενδιαφέροντα link, όσοι δεν ξέρουν ή βαριούνται μπορούν να διαβάσουν την απόδοση του άρθρου από εμένα.
Ούτε λίγο ούτε ο πολύ ο συγγραφέας του άρθρου μας λέει ότι , σύμφωνα με αναφορές της Ρωσικής FSB  ο DSK (
Dominique Strauss-Kahn) έπεσε θύμα σκευωρίας.
Σύμφωνα με την εν λόγω αναφορά, που … αναφέρει το site, το σενάριο έχει ως εξής:
«Στις αρχές Μαΐου ο DSK είχε ανησυχίες σχετικά με τις καθυστερήσεις στην παράδοση αποθεμάτων χρυσού των ΗΠΑ προς το ΔΝΤ, για τις γνωστές και … θεάρεστες χρήσεις που όλοι γνωρίζουμε. Η κωλυσιεργία των αμερικανών τον έβαλε σε υποψίες και στη συνέχεια κάποιοι «αποστάτες» από τη CIA του έδωσαν στοιχεία που αποδείκνυαν ότι τα αμερικάνικα αποθέματα του χρυσού έχουν κάνει φτερά!
Η γαλλική μυστική υπηρεσία DGSE, η οποία τον διέταξε να «φύγει όπως όπως» και να μην πάρει μαζί του το κινητό του τηλέφωνο ώστε να μην εντοπιστεί η θέση του.
Τελικά κατάφερε να μπει στην πτήση για Παρίσι, αλλά έκανε το μοιραίο λάθος να επικοινωνήσει με το ξενοδοχείο ώστε να του φυλάξουν το τηλέφωνο, με αποτέλεσμα να τον εντοπίσουν οι Αμερικανοί. Τη συνέχεια την ξέρετε….»


Τα περίεργα στο όλο σενάριο είναι πολλά, σημειώνονται όμως τα εξής:


Α) Ο κολλητός του DSK και κορυφαίος αιγύπτιος τραπεζίτης MahmoudAbdelSalamOmar, στον οποίο είχε εκμυστηρευτεί τις εν λόγω πληροφορίες είχε παρόμοια τύχη με τον φίλο μας τον Ντομινίκ! Τον συνέλαβαν τη Δευτέρα30/5 με παρόμοιες κατηγορίες, παρά το γεγονός ότι είναι 74 ετών και πιστός (κατά τα λεγόμενα) μουσουλμάνος.

Β) Ο Πούτιν σύμφωνα με την DailyMail δήλωσε στις 31/5 ότι όντως ο DSK είναι θύμα συνωμοσίας .

http://www.dailymail.co.uk/news/article-1392463/Vladimir-Putin-claims-Dominique-Strauss-Khan-victim-conspiracy-force-out.html?ito=feeds-newsxml

 Υπάρχουν πολλαπλές αναφορές σχετικά με νοθευμένες μπάρες χρυσού σε διεθνείς συναλλαγές . Δείτε πχ τις αναφορές του viewzone.com
“In October of 2009 the Chinese received a shipment of gold bars. Gold is regularly exchanges between countries to pay debts and to settle the so-called balance of trade. Most gold is exchanged and stored in vaults under the supervision of a special organization based in London, the London Bullion Market Association (or LBMA). When the shipment was received, the Chinese government asked that special tests be performed to guarantee the purity and weight of the gold bars. In this test, four small holed are drilled into the gold bars and the metal is then analyzed.
Officials were shocked to learn that the bars were fake. They contained cores of tungsten with only a outer coating of real gold. What’s more, these gold bars, containing serial numbers for tracking, originated in the US and had been stored in Fort Knox for years. There were reportedly between 5,600 to 5,700 bars, weighing 400 oz. each, in the shipment!”
Δ)Οι προσπάθειες μερικών πολιτικών στις ΗΠΑ (πχ Ρον Πωλ) ώστε να γίνει λογιστικός έλεγχος στην FED έχουν πέσει στο κενό. Ο Ρον Πωλ έχει δηλώσει ότι υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να μην υπάρχει χρυσός στο θησαυροφυλάκιο της FED
http://thehill.com/blogs/blog-briefing-room/news/116341-ron-paul-plans-bill-to-audit-us-gold-reserves

Τι σημαίνουν όλα τα παραπάνω;
Φυσικά όλα τα παραπάνω δεν μπορούμε να τα επιβεβαιώσουμε, αλλά κατά κάποιο τρόπο ίσως κουμπώνουν μεταξύ τους.

 Την ταινία του 007, Goldfinger την έχετε δει; Ε… αν είναι αλήθεια ότι τόσο εύκολα μπορεί κάποιος να κλέψει το θησαυροφυλάκιο των ΗΠΑ,  τότε αυτό έχει ήδη γίνει εκ των έσω. Άλλωστε ο καλύτερο τρόπος να κλέψεις μια τράπεζα είναι το να την έχεις στην ιδιοκτησία σου.

 Το δολάριο εδώ και καιρό είναι απλώς πράσινα χαρτάκια. Αν όντως οι ΗΠΑ έχουν υποστεί τέτοιας έκτασης λεηλασία τότε «κλαύτα Χαράλαμπε». Μιλάμε για την πρώτη μπατιρισμένη «εν υπηρεσία» υπερδύναμη στην ιστορία της ανθρωπότητας. Έρχεται τεράστιο οικονομικό τσουνάμι και για αυτό “weneedglobalgovernanceandweneeditfast» που λέει και το GAP.

 Μου φαίνεται περίεργο που ο DSK φέρεται να μην ήταν στο κόλπο. Από την άλλη οι «επικυρίαρχοι» έχουν μεγάλη ιστορία φαγωμάρας μεταξύ τους…

 Όσοι δεν πιστεύετε ότι μπορούν να νοθευτούν με αποτελεσματικό τρόπο οι μπάρες χρυσού ρίξτε μια ματιά στο βίντεο που ακολουθεί. Θα εκπλαγείτε! Νοθεύουν το χρυσό με τουγκστένιο που κοστίζει 60 δολάρια το κιλό σε αντίθεση με το χρυσό που κοστίζει περί τα 24000 δολάρια το κιλό! Έχει την ίδια περίπου πυκνότητα με το χρυσό, οπότε επιχρυσώνουν ράβδους τουγκστενίου και τις βάζουν στη θέση του χρυσού. Η απάτη δεν μπορεί να γίνει αντιληπτή χωρίς εργαστηριακό έλεγχο, αφού δεν ανιχνεύεται με ακτίνες Χ (δεν διαπερνούν το χρυσό από ένα ελάχιστο πάχος και μετά…) ούτε υπάρχει διαφορά στοζύγι.http://www.youtube.com/watch?v=ZKczs-7BFRI

5) Έρχεται τεράστιο οικονομικό τσουνάμι και για αυτό “weneedglobalgovernanceandweneeditfast» που λέει και το GAP. Προσωπικά μου έχει κάνει τεράστια εντύπωση η επιτάχυνση που βιώνουμε στο σχέδιο της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Λέτε να συμβαίνουν όλα αυτά επειδή ο αυτοκράτορας είναι όντως γυμνός και άφραγκος;

Χαιρετισμούς


Συγκριτικά στοιχεία για τα οικονομικά του Δήμου


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΞΥΔΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ

Αγαπητοί συνδημότες,

Η τοπική εφημερίδα «Αντίλογος» του κ. Δεληγιάννη, στη 2η σελίδα του τελευταίου της φύλλου, σχολιάζει την οικονομική κατάσταση του Δήμου μας και χαίρεται γιατί ο Δήμος μας δεν περιλαμβάνεται στους 58 δήμους οι οποίοι μπήκαν από το Υπουργείο Εσωτερικών στην «κόκκινη» λίστα και θα τεθούν σε επιτήρηση, λόγω του ότι το δανειακό χρέος και οι ληξιπρόθεσμες οφειλές τους είναι πάνω από 100% των τακτικών τους εσόδων. Η εφημερίδα, μάλιστα, επισημαίνοντας ότι ο Δήμος μας δεν περιλαμβάνεται ούτε στους «πορτοκαλί» ούτε στους «γκρι» δήμους (που και αυτοί έχουν μεγάλο χρέος), κατηγορεί τις άλλες τοπικές εφημερίδες γιατί, στο παρελθόν, είχαν καταφερθεί κατά τις προηγούμενης δημοτικής αρχής του κ. Δημ. Νικολάου για την κακή οικονομική διαχείριση που είχε εφαρμόσει.
Πράγματι, ο Δήμος μας δεν χαρακτηρίστηκε ούτε «κόκκινος» ούτε «πορτοκαλί» ούτε «γκρίζος», γιατί το συνολικό χρέος του υπολογίστηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών ότι ανέρχεται στο 66% των τακτικών μας εσόδων. Ο περιορισμός, όμως, του συνολικού χρέους στο 66% των τακτικών εσόδων μας επετεύχθη γιατί το χρέος υπολογίστηκε με βάση τα οικονομικά στοιχεία του ενιαίου δήμου Παπάγου – Χολαργού, τα οποία είναι πράγματι βελτιωμένα, λόγω της καλής οικονομικής κατάστασης του τέως Δήμου Παπάγου, στον οποίο είχε εφαρμοστεί μία συνετή οικονομική διαχείριση.
Αν το Υπουργείο Εσωτερικών αξιολογούσε χωριστά τον τέως Δήμο Χολαργού, θα τον κατέτασσε στην 59η χειρότερη θέση (μεταξύ 325 δήμων) δηλαδή αμέσως μετά τον 58ο «κόκκινο» δήμο και πρώτον επιλαχόντα για να τεθεί σε επιτήρηση, αφού το συνολικό χρέος του ανέρχεται στο 99,32% των τακτικών εσόδων του (ελάχιστα κάτω από το όριο του Υπουργείου Εσωτερικών).
Αντιθέτως, ο τέως Δήμος Παπάγου θα κατετάσσετο στην 44η καλύτερη θέση (μεταξύ 325 δήμων), λόγω του ότι το συνολικό χρέος του (δάνεια και ληξιπρόθεσμες οφειλές) ανέρχεται μόνο στο 14,29% των τακτικών εσόδων του.
Αυτή είναι η πραγματική κατάσταση και όχι αυτή που η εφημερίδα «Αντίλογος» προσπαθεί να παρουσιάσει. Και αυτή η κατάσταση επιβάλλει σε μας να εφαρμόσουμε μια συνετή και «σφιχτή» πολιτική, για να αντιμετωπίσουμε τα πολλά προβλήματα που κληρονομήσαμε (από τη σπάταλη διαχείριση του παρελθόντος) και τον δραματικό περιορισμό των κρατικών επιχορηγήσεων (λόγω μνημονίου), χωρίς να μετακυλήσουμε αυτά τα προβλήματα στους συνδημότες μας και χωρίς να τους επιβαρύνουμε με πρόσθετους φόρους και τέλη.

Ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού


Βασίλης Ξύδης

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ! ΕΙΔΙΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ;

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ Ο "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ"
Η εφημερίδα μας έχει εξελιχθεί σε μεγάλο συμπαραστάτη του δημότη. Η ταχύτητα με την οποία μεταφέρουμε τα παράπονα, τα αιτήματα ή και τις διαμαρτυρίες των δημοτών προς τον δήμαρχο Ξύδη, είναι πολλαπλάσιες από όσα μεταφέρει ο κ. Σκούρτης, ο εκλεγμένος συμπαραστάτης του δημότη. Μάλλον σ'εμάς θα έπρεπε να απονείμει αυτό τον τίτλο ο δήμαρχος, αλλά δεν πειράζει.
Ιδού λοιπόν για τι παραπονούνται σήμερα οι δημότες:

ΣΩΡΟΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ 
ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ

Το πρόβλημα ακόμη δεν μπορεί να το επιλύσει η δημοτική αρχή. Οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε είναι χαρακτηριστικές της κατάστασης που επικρατεί ακόμη σε πολλούς δρόμους του Χολαργού. Στίβες από σκουπίδια, μαζί με μπάζα, ξερά χόρτα, ακόμη και λεκάνες τουαλέτας, συνθέτουν ένα σκηνικό που σίγουρα δεν τιμά ούτε τον Χολαργό ούτε την δημοτική αρχή.


ΖΟΥΓΚΛΑ ΔΑΣΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ
ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΚΟΡΥΤΣΑΣ
ΑΘΑΝΑΣΑΚΟΥ: ΦΥΤΕΥΟΥΝ 200 ΔΕΝΔΡΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΛΛΑ!!! ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ  ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΣΑΝ.
ΔΕΝ ΠΑΡΘΗΚΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ 
ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Διακόσια περίπου δένδρα φυτεύονται σε όλο το μήκος της οδού Κορυτσάς. Το χαρακτηριστικό είναι ότι στο σημείο που γίνεται η δενδροφύτευση υπάρχουν ήδη δεκάδες δένδρα, μεγάλα και μικρότερα (νερατζιές), με αποτέλεσμα η βλάστηση να οργιάζει.
"Τα δένδρα δεν πρόκειται να αναπτυχθούν σωστά" μας είπε η δημοτική σύμβουλος κ. Αθανασάκου. "Φυτεύονται σε απόσταση ελάχιστη το ένα από το άλλο, αλλά το κυριότερο είναι ότι πάνω από τα δένδρα υπάρχουν ήδη τεράστια κλαριά από άλλα δένδρα, με αποτέλεσμα να δημιουργείται μια μικρή ζούγκλα", συνέχισε η κ. Αθανασάκου.

Σε ερώτησή μας εάν το θέμα συζητήθηκε στο δημοτικό συμβούλιο, απάντησε:
"Όχι. Ποτέ δεν ήρθε προς συζήτηση το θέμα. Αναρωτιέμαι πόσο στοίχισε όλο αυτό το έργο, μια και έχουν ήδη εγκατασταθεί και ποτιστικά. Εγώ θα κάνω ερώτηση στο δημοτικό συμβούλιο , αλλά δεν θα εκπλαγώ εάν ο κ. Ξύδης μας πει πάλι ότι πρόκειται για δωρεά του κ. Στάϊκου. Και οι δωρεές όμως πρέπει να έρχονται προς συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο".
Η κ. Αθανασάκου τέλος, αντέδρασε για το γεγονός ότι ο κ. Ξύδης "φροντίζει με ιδιαίτερη επιμέλεια τον Παπάγο ενώ τον Χολαργό τον έχει εγκαταλείψει. Δεν θα μπορούσε τα δένδρα αυτά να τα φυτέψει σε κάποιο σημείο του Χολαργού που θα ήταν πιο χρήσιμα και όχι εδώ;", κατέληξε η κ. Αθανασάκου.

ΔΟΘΗΚΕ ΣΕ ΙΔΙΩΤΗ ΤΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ! ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ


Τελικά κατοχυρώθηκε σε ιδιώτη ο διαγωνισμός για την ανάθεση της λειτουργίας του κυλικείου στο άλσος! 
Ο επιχειρηματίας που κέρδισε τον διαγωνισμό,  διαθέτει επιχείρηση ουζερί στον άνω Χολαργό, εμφανίζεται δε να είναι ο ίδιος επιχειρηματίας ο οποίος και επί Νικολάου φλερτάριζε να αναλάβει την επιχείρηση, αλλά τότε δεν του είχε δοθεί. Σήμερα, πέτυχε την πολυπόθητη ανάληψη της επιχείρησης από μέρους του, έναντι τιμήματος, το οποίος προσεγγίζει τις 13.000 € μηνιαίως, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες. 
Ο Δ. Νικολάου, επικεφαλής της αντιπολίτευσης, έσπευσε αμέσως να προβεί σε ανακοίνωση και να καταγγείλει στην Περιφέρεια ως παράνομη την εν λόγω σύμβαση. Η τελική απάντηση  θα δοθεί από τον Περιφερειάρχη. Η ανακοίνωση του Δ. Νικολάου έχει ως εξής:

ΝΙΚΟΛΑΟΥ:  “ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΦΕ, 
ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ”
Με λύπη μας ακούμε διάφορα «παπαγαλάκια» της διοίκησης του δήμου να διαδίδουν ότι εμπόδια στη λειτουργία του Δημοτικού καφέ δημιουργεί ο κ. Δημήτρης Νικολάου. Τους απαντάμε:
ΠΡΩΤΟΝ: Εμείς, με πρωτοβουλία του κ. Δημήτρη Νικολάου δημιουργήσαμε ένα πανέμορφο άλσος και λειτουργήσαμε με επιτυχία επί τρία συνεχή χρόνια το Δημοτικό καφέ παρά τον πόλεμο του τοπικού τύπου και τις μηνύσεις μερικών κατοίκων, την συνεχή ενόχληση από τα όργανα του κράτους αστυνομία-εφορία-δασαρχείο και τον διασυρμό του τέως δημάρχου Δημήτρη Νικολάου στα κανάλια και στα ΜΜΕ, ότι δήθεν κατέστρεψε το κεντρικό άλσος, ότι έκοψε  πεύκα και το τσιμεντοποίησε, ότι  το έδωσε σε ιδιώτες, ακόμα ότι θα το μετέτρεπε σε μπουζουκσίδικο   Εμείς, με νόμιμο τρόπο, με χαμηλές τιμές, με υψηλή παροχή υπηρεσιών στους θαμώνες-δημότες σταθήκαμε όρθιοι. Κατά συνέπεια, είμαστε υπέρ της λειτουργίας του δημοτικού καφέ με τον όρο ότι θα το λειτουργεί ο δήμος και δεν θα ξεπουληθεί σε ιδιώτες.
ΔΕΥΤΕΡΟΝ: Καταγγέλλουμε την επιχειρούμενη μίσθωση σε ιδιώτη , μάλιστα με παράνομο τρόπο, προσπαθώντας να ξεγελάσουν τις υπηρεσίες της περιφέρειας με το να δοθεί άδεια λειτουργίας κυλικείου εντός του δημαρχείου, που επιτρέπεται μόνο για την εξυπηρέτηση των υπαλλήλων του δήμου, ενώ σκοπός τους είναι να λειτουργήσει  με την άδεια αυτή το Δημοτικό καφέ στο κεντρικό άλσος, πράγμα που απαγορεύεται αυστηρά από το νόμο.
Καταγγέλουμε τον δήμαρχο κ. Βασίλη Ξύδη, ότι προσπαθεί να επιβάλλει τις πρακτικές που εφάρμοσε στον Παπάγο, δίνοντας τα πάντα σε ιδιώτες. Εμείς, οι Χολαργιώτες δεν ανεχόμαστε να ξεπουληθεί η περιούσια του δήμου μας , όπως αυτή του Δημοτικού καφέ, διότι σύντομα θα δούμε να ξεπουλιούνται σε ιδιώτες οι Δημοτικοί αθλητικοί χώροι, οι παιδικοί σταθμοί κα.
Απαιτήσεις  από τον Βασίλη Ξύδη τύπου «Τροϊκας» στον Χολαργό δεν εφαρμόζονται.
Με τιμή
Δημήτρης Νικολάου
τ. Δήμαρχος  Χολαργού
Επικεφαλής Μείζονος Μειοψηφίας

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ  ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ, ΡΟΚΑΝΙΖΕΙ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ  ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ, ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΣΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ, ΕΧΕΙ ΉΔΗ  ΓΙΝΕΙ ΛΕΚΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΘΕΙ …ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΡΑΓΑΣ!!!

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΓΟΝΕΩΝ, ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ!

ΕΧΕΙ ΧΟΝΤΡΟ ΜΕΣΟΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ;
Διαστάσεις χιονοστιβάδας λαμβάνει το σκάνδαλο με τον καθαριστή του 3ου δημοτικού σχολείου Χολαργού Π.Χ. , ο οποίος εδώ και 4 περίπου χρόνια δεν έχει πατήσει ποτέ στην εργασία του!  
Παρ’ όλα αυτά αμείβεται κανονικά, με συνεχείς αναρρωτικές άδειες που λαμβάνει, για πρόβλημα που έχει στη μέση του! Τέτοιο ..αθεράπευτο πρόβλημα στη μέση, μόνον ανάπηρος ή ανίκανος προς εργασία θα μπορούσε να είχε.
Έλα όμως που ο συγκεκριμένος υπάλληλος με τα χρήματα της αναρρωτικής άδειας που έπαιρνε,  βρισκόταν στην Πράγα της Τσεχίας όπου σπούδαζε φυσιοθεραπευτής!!!  Παρέμενε για μεγάλο διάστημα στην Πράγα, όχι για να θεραπεύσει το πρόβλημά του αλλά –προφανώς- για να πίνει στην υγεία των κορόϊδων Ελλήνων, με τα λεφτά των οποίων πήρε το πτυχίο του φυσιοθεραπευτή, του λέκτορα του Πανεπιστημίου Πράγας, ενώ αυτή τη στιγμή είναι υποψήφιος Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής στο ίδιο Πανεπιστήμιο!!!

Δεν τα λέμε εμείς αυτά. Τα λέει ο ίδιος ο Π.Χ. στην προσωπική του κάρτα (φωτό) την οποία εμφάνισε στον Χολαργό, όπου διαφημίστηκε και σε τοπική εφημερίδα!!!
Πρόκειται για σκάνδαλο μεγατόνων: Καθαριστής σε δημοτικό σχολείο, να αμείβεται κανονικά με το πρόσχημα της οσφυαλγίας, να παίρνει συνεχώς αναρρωτικές άδειες και όπως αποδεικνύεται, με τα λεφτά του Έλληνα φορολογούμενου να απουσιάζει στην Πράγα, όπου ταυτόχρονα σπούδαζε και έπαιρνε το ένα πτυχίο μετά το άλλο!!!

Ο συγκεκριμένος …κοπρίτης του Πάγκαλου όπως τον αποκάλεσε προηγούμενο δημοσίευμα, ανήκε μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου 2010 στο υπαλληλικό προσωπικό του Υπουργείου Παιδείας. Γονείς και δάσκαλοι, έκαναν  συνεχείς καταγγελίες  στο Υπουργείο διότι το σχολείο παρέμενε βρώμικο επί μονίμου βάσεως. Αποτέλεσμα των καταγγελιών ήταν να διενεργηθεί ΕΔΕ η οποία αν και ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2009 και παρά το γεγονός ότι περίπου 30 μάρτυρες κατέθεσαν σε αυτή, καταγγέλλοντας τον καθαριστή του σχολείου,  τελικά η ΕΔΕ μπήκε στα συρτάρια του Υπουργείου Παιδείας χωρίς να βγάλει πόρισμα!!! Κάποιοι υποστηρίζουν ότι ο υπάλληλος Π.Χ. διαθέτει μεγάλο…δόντι στο Υπουργείο Παιδείας, με τις πλάτες του οποίου έκανε ότι έχει κάνει μέχρι σήμερα!!!

Από τον Ιανουάριο του 2011, με τις αλλαγές που επέφερε ο «Καλλικράτης»,  οι υπάλληλοι των σχολείων πέρασαν στους δήμους. Αυτό είχε ως συνέπεια ο Π.Χ. να έχει προϊστάμενό του τον Δήμαρχο Παπάγου-Χολαργού κ. Ξύδη,  ο οποίος μεταξύ των άλλων πήρε στα χέρια του και την  ελλιπή ΕΔΕ  από το Υπουργείο Παιδείας. Ουσιαστικά ανέλαβε να βγάλει το …φίδι από την τρύπα. Κάλεσε τον Π.Χ. στο δήμο ο οποίος… απολογήθηκε προφορικά. Ο δήμαρχος κ. Ξύδης εξήντλησε το ανώτατο περιθώριο που του παρήχε ο νόμος, αλλά ο … «μαζί τα φάγαμε»-καθαριστής-φυσιοθεραπευτής-λέκτορας του Πανεπιστημίου και υποψήφιος διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πράγας, έγραψε στα παλιά του υποδήματα και την επιείκεια του δημάρχου, συνεχίζοντας να είναι άφαντος από την εργασία του.
Ο κ. Ξύδης έστειλε την υπόθεση στην Υγειονομική Επιτροπή της Περιφέρειας, απ’ όπου αναμένεται εντός των ημερών ληφθεί απόφαση για το μέλλον του Π.Χ..
Το θράσος όμως του υπαλλήλου, δημιουργεί υπόνοιες σε πολλούς εργαζόμενους του δήμου,  ότι το …δόντι του. είναι πολύ μεγάλο και δεν πρόκειται να πάθει τίποτε!
Δηλαδή θα συνεχίσει να πληρώνεται σε βάρος των Ελλήνων πολιτών!!!

Στο μεταξύ όπως πληροφορούμεθα, πολλοί εργαζόμενοι του δήμου Παπάγου-Χολαργού είναι εξοργισμένοι με την περίπτωση του …κοπρίτη συναδέλφου τους, γιατί θεωρούν ότι συντελείται από την δημοτική αρχή,κατάφωρη αδικία σε βάρος τους,.
Τέλος, να αναφέρουμε ότι ο συγκεκριμένος υπάλληλος, πήρε στον …λαιμό του και τον διευθυντή του 3ου δημοτικού σχολείου κ. Στέργιο Τάτσιο, για τον οποίο θεωρήθηκε ότι τον συγκάλυπτε, με αποτέλεσμα να διενεργηθεί ΕΔΕ από την Πρωτοβάθμια εκπαίδευση, η οποία έληξε, χωρίς σοβαρές επιπτώσεις για τον ίδιο.

Υ.Γ. Η φωτό του 3ου δημοτικού σχολείου που δημοσιεύεται δίπλα από τους τίτλους, δεν είναι τυχαία. Είναι από τον καθαρισμό του σχολείου που αποφάσισαν να κάνουν από κοινού, προ ημερών, γονείς και μαθητές. Ένας από τους λόγους, είναι και ο εν λόγω υπάλληλος!