Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΔΕΙΚΤΗ DAX!

Έρχεται το οικονομικό τσουνάμι  και για την γερμανική οικονομία.
Όταν ξεκίνησε η παγκόσμια κρίση το 2008 πρώτα στην Αμερική , ο γερμανικός χρηματιστηριακός δείκτης DAX βρισκόταν στις δόξες του. Περίπου 1500 μονάδες πιο μπροστά από τον αγγλικό δείκτη FTSE.
Σήμερα, ενώ ο πόλεμος στη Λιβύη  βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη, η φρενήρης άνοδος του πετρελαίου Brent  και η οικονομική θύελλα να χτυπά όλο και περισσότερα ευρωπαϊκά κράτη, ο δείκτης DAX υποχωρεί ραγδαία. Ήδη ο FTSE Λονδίνου τον πλησιάζει και οσονούπω ο DAX αναμένεται να περάσει τρίτος μια και θα τον προσπεράσει ο SMI Ζυρίχης!
Αυτά θα πάθουν οι Γερμανοί, ο χρηματιστηριακός δείκτης των οποίων από την αρχή του χρόνου έχει υποστεί καθίζηση παρόμοια με την ελληνική!!!

ΓΥΝΑΙΚΑ "ΑΡΑΧΝΗ" ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΚΛΕΨΕΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ και όχι μόνον!


Γυναίκα "αράχνη" η οποία διέμενε επί χρόνια στο Χολαργό (οι πληροφορίες  λένε ότι πιθανώς έχει μετακομίσει στην Αγία Παρασκευή), έχει ξεζουμίσει πολλές επιχειρήσεις, κλέβοντας δεκάδες προϊόντα: Φάρμακα, καλλυντικά, οπτικά είδη και άλλα. Μέχρι και γνωστό μικροβιολόγο κατάκλεψε η ...κυρία, χωρίς να του πληρώσει πολλές από τις εξετάσεις που έκανε σε αυτόν!

Η "αράχνη" μια ιδιαίτερα ευτραφής γυναίκα, ονομάζεται Εύη Κ... (το όνομά της δεν δίνεται όλο στη δημοσιότητα, προκειμένου να εντοπιστούν τα ίχνη της αλλά και να μπορέσουμε να συλλέξουμε περισσότερα στοιχεία από τη δράση της σε βάρος επαγγελματιών και όχι μόνον), παρουσιαζόταν σε επιχειρήσεις και άλλους επαγγελματίες, την εμπιστοσύνη των οποίων προσπαθούσε να κερδίσει με πολλούς τρόπους: Κυρίως λέγοντας ότι πάσχει από καρκίνο, για την θεραπεία του οποίου υποχρεωνόταν να μεταβαίνει συχνά στην Αμερική και ότι αναγκαζόταν μόνη της να ζήσει το μονάκριβο γιο της. Επιδίωκε να αποσπάσει συμπόνοια προς το πρόσωπό της, ενώ  ταυτόχρονα δημιουργούσε κλίμα οικειότητας, χρησιμοποιώντας ονόματα ...γνωστών της, τούς οποίους παράλληλα γνώριζε το υποψήφιο θύμα της! Φρόντιζε  επιμελώς -στην αρχή-να είναι συνεπής στις οικονομικές υποχρεώσεις της, ώστε με αυτό τον καταλυτικό τρόπο να κερδίσει οριστικά την εμπιστοσύνη του υποψήφιου θύματος.
Όταν όμως το έφερνε η δεδομένη στιγμή, άρπαζε με ...αριστοτεχνικό τρόπο (ως αράχνη) το εμπόρευμα που ήθελε και ...γινόταν καπνός!
Όπως συνέβη με πασίγνωστη φαρμακοποιό στον Χολαργό, από την οποία αφού προμηθεύτηκε 500 € σε καλλυντικά, χρησιμοποιώντας  μάλιστα το όνομα  κοινής γνωστής ("αυτή με έστειλε να πάρω τα καλλυντικά"), εξαφανίστηκε διά παντός!
Η Εύη Κ... όπως λένε οι πληροφορίες, έκλεψε ακόμη και την παραδουλεύτρα της (ναι, είχε και προσωπική υπηρεσία. Με τόσες... μπάζες που είχε κάνει δεξιά και αριστερά, πώς να μην είχε και παραδουλεύτρα;), ενώ φρόντιζε να αλλάζει κάθε τόσο τον αριθμό του κινητού της τηλεφώνου, καθώς και να μετακομίζει συχνά, προκειμένου να σβήνει τα ίχνη της. Παλαιότερα έμενε σε διαμέρισμα της οδού Στρατηγού Κοκκόλα, αργότερα στην οδό Μπουμπουλίνας και ..πάει λέγοντας.
Η γυναίκα "αράχνη" -απατεώνας διέδιδε ότι είναι γευσιγνώστης-διατροφολόγος, ενώ σε άλλους ότι έχει αποφοιτήσει από την Νομική και ότι είχε πολύ υψηλές γνωριμίες. Προφανώς τα τελευταία περί νομικής και υψηλών γνωριμιών, τα χρησιμοποιούσε για να προκαλέσει δέος στα υποψήφια θύματά της, τα οποία μετά το κακό που έπαθαν, μάλλον δεν κινήθηκαν δικαστικά εναντίον της!
Έτσι, ως αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται να εκκρεμεί κάποια δίκη εναντίον της Εύης Κ...
Την υπόθεση πάντως την ψάχνουμε δημοσιογραφικά....
Όποιοι μπορούν να βοηθήσουν με πληροφορίες ας επικοινωνήσουν με την εφημερίδα.

ΤΡΟΪΚΑ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΗΣ ΜΕΣΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ!


thumbΤο σχέδιο των κερδοσκόπων (τροϊκανών) και της Κυβέρνησης (που το εκτελεί πειθήνια) περνά στο τελευταίο του στάδιο. Πέρα από το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας (εμπράγματες εγγυήσεις), το σχέδιο περιλαμβάνει και το ξεπάστρεμα της μεσαίας τάξης.

Η νέα αύξηση στον ΦΠΑ στα είδη εστίασης από το 13% στο 23%  αποτελεί τη χαριστική βολή στις επιχειρήσεις εκείνες που έδιναν οξυγόνο στην ελληνική οικονομία, μέσω του τουρισμού.
Τα λουκέτα που έχουν μπει στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, είναι πρωτοφανές για την χώρα φαινόμενο, το οποίο αναμένεται να ενταθεί, με την αύξηση του ΦΠΑ και στα είδη εστίασης.
Στο τέλος, θα κλείσουν όλα τα μαγαζιά και η Αθήνα (τουλάχιστον) θα μοιάζει με απέραντο ...νεκτοραφείο καταστημάτων!
Σαν το νεκροταφείο αυτοκινήτων στη Μάνδρα Αττικής!
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ! Η... πράσινη ανάπτυξη που έλεγε ο Παπανδρέου εννοούσε να κλείσει όλες τις επιχειρήσεις και μετά να ...φυτέψει δένδρα στη θέση τους!

ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΝ ΣΕ ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ-ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ!

Ξανασυγκεντρώνονται από σήμερα στην πλατεία Συντάγματος οι …αγανακτισμένοι!
Άραγε για ποιο λόγο; Για να αρχίσουν πάλι να ρίχνουν μούντζες; Να φωνάζουν «προδότες» , «κλέφτες» και άλλα συνθήματα; Ε, και, τι έγινε;
Αυτά είναι παιδιάστικα καμώματα, παιχνιδάκια για μπούληδες! Η κατάσταση απαιτεί άλλες πρωτοβουλίες. Η  χώρα έχει φτάσει στο απροχώρητο. Μας κυβερνούν ναλμπάντηδες, σικντζήδες, επικίνδυνοι, οι οποίοι καταπατούν το σύνταγμα και βυθίζουν την χώρα στο χάος.
Το άρθρο 120 §4 ορίζει ότι ο λαός πρέπει με κάθε μέσο να υπερασπιστεί το Σύνταγμα. Το «με κάθε μέσο» τα λέει όλα. Με τις μούντζες θα πέσει η κυβέρνηση;  Ή με τα… λέιζερ;
Τα βλέπουν όλα αυτά οι κυβερνώντες και γελάνε! Έχουν και τα παπαγαλάκια από το Mega να λένε ότι «οι εκδηλώσεις διαμαρτυρίας πρέπει να παραμείνουν ειρηνικές» και εκεί τελειώνει όλη …θεατρική παράσταση.
Στις 3 Σεπτεμβρίου του 1843 ο λαός ξεσηκώθηκε και απαίτησε την δημιουργία Συντάγματος.
Το 1909 επίσης, έγινε το Κίνημα στο Γουδί.
Όλα αυτά επέφεραν μεγάλες αλλαγές στο πολίτευμα και περισσότερη δημοκρατία στη χώρα.
Αυτό ζητάει σήμερα η Πατρίδα και όχι παιδιάστικες μούντζες!  

Ο ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ...ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΕΔΚΝΑ!

 

 
Ο Δημοτικός σύμβουλος Παπάγου-Χολαργού Νίκος Κουκής, σημείωσε μεγάλη εσωκομματική νίκη κατά τη διαδικασία επιλογής του εκλέκτορα για την ΤΕΔΚΝΑ, προερχομένου από το δημοτικό διαμέρισμα Παπάγου. 
Αν και ο Δήμαρχος Ξύδης πρότεινε την κα Καίτη Φασούλη ως εκλεκτή του για να εκπροσωπήσει τον Παπάγου στην ΤΕΔΚΝΑ, ο Νίκος Κουκής τόλμησε να πάει κόντρα στο ρεύμα και να θέσει υποψηφιότητα στην ενδοπαραταξιακή διαδικασία. 
Τόλμησε και πέτυχε: Με 5 ψήφους έναντι μόλις μιάς της κας Φασούλη, θριάμβευσε κι έτσι ο Δήμαρχος στο δημοτικό συμβούλιο πρότεινε ως εκλεκτό του τον Νίκο Κουκή, όπου εκεί πλέον ο Δημοτικός σύμβουλος πήρε 15 ψήφους!
Ο Νίκος Κουκής λοιπόν μπήκε με το ...σπαθί του στην ΤΕΔΚΝΑ. 
Η επιτυχία του  δείχνει ότι έχει πολλές συμπάθειες μεταξύ των εκλεγμένων συμβούλων, οι οποίες, όπως υποστηρίζεται, υπάρχουν πολλές και μεταξύ των ψηφοφόρων  Παπάγου-Χολαργού. Ο νεαρός Νίκος Κουκής  συγκαταλέγεται μεταξύ των φιλόδοξων να ηγηθεί ψηφοδελτίου και να κατέλθει στις εκλογές ως υποψήφιος Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού. 
Ας μην ξεχνάμε ότι στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές, λίγο πριν  την οριστικοποίηση των υποψηφιοτήτων Ξύδη-Νικολάου, ακούστηκε και το όνομά του, όταν δέχτηκε τηλεφώνημα από την ΟΝΝΕΔ για να του προτείνουν να κατέλθει ως υποψήφιος δήμαρχος. 

«ΕΦΑΓΑΝ» ΜΕ ΧΥΔΑΙΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΪΚ, ΑΛΛΑ ΘΑ…ΦΑΝΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ!


Η αποχώρηση του Τέρενς Κουίκ από το KONTRA Channel έσκασε ως κεραυνός εν αιθρία στα Μ.Μ.Ε.  Ο Τέρενς Κουίκ, από τα ιδρυτικά στελέχη του καναλιού του Ταύρου, υπήρξε ο σημαντικότερος στυλοβάτης του και ο δημοσιογράφος που με την παρουσία του εκόσμησε όχι μόνο το συγκεκριμένο κανάλι αλλά γενικότερα την τηλεόραση. Μέσα σε ελάχιστο διάστημα οι ειδήσεις του KONTRA Channel κατέστησαν οι εγκυρότερες και πιο αξιόπιστες. Η ενημέρωση που παρήχε το δελτίο ειδήσεων του Κουίκ ήταν άρτια. Ταυτόχρονα, το κύρος που απέκτησε το κανάλι του Γιώργου Κουρή οφειλόταν στον πολύπειρο δημοσιογράφο Τέρενς Κουίκ. Ομολογουμένως, ο Κουίκ δίδασκε πώς πρέπει να μεταδίδεται το δελτίο ειδήσεων!
Και όμως, η διεύθυνση του καναλιού, αντί να πει  «ευχαριστώ» εξέδωσε χυδαία ανακοίνωση με την οποία κατηγορεί ως… εκβιαστή τον καθ’ όλα αξιοπρεπή δημοσιογράφο.
Ιδού τι λέει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του KONTRA:
«Ο τελευταίος (Τέρενς Κουίκ)  είχε αναλάβει από το ξεκίνημα του καναλιού την οργάνωση και την διοίκηση του.  Η συνεργασία των δυο τηλεπαρουσιαστών στην αρχή υπήρξε άψογη, στη συνέχεια καλή και εδώ και ένα μήνα με αφορμή τις άδειες, πολύ χειρότερη.
Ο κύριος Κουίκ απαιτούσε να του εκχωρηθεί η απόλυτη ευθύνη, ολόκληρου του τομέα ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένης και της μεσημβρινής εκπομπής του Τάσου Παπαδόπουλου.
Όπως ήταν φυσικό η ιδιοκτησία αρνήθηκε τον εκβιασμό και ο κύριος Κουίκ αποχώρησε από το κανάλι».
 
Πρόκειται για χυδαία και υβριστική αντιμετώπιση ενός εκ των σημαντικότερων ανθρώπων της ελληνικής δημοσιογραφίας. Ο Τέρενς Κουίκ στην πολύχρονη καριέρα του δεν έδωσε το παραμικρό δικαίωμα να αμφισβητηθεί το ήθος του από κανέναν. Αντιθέτως, είναι ένας από τους πιο αξιοπρεπείς και έντιμους της δημοσιογραφίας, από τους εραστές του χώρου που έμαθε πάνω απ’ όλα να διδάσκει ήθος μαζί με τη δημοσιογραφία.
Ο «Παρατηρητής» ζητώντας από τον Τέρενς Κουίκ να κάνει μια δήλωση για το περιεχόμενο της ανακοίνωσης του KONTRA Channel, είπε: "Στα τόσα χρόνια της δημοσιογραφικής μου καριέρας, δεν διεκδίκησα ποτέ μου οφίτσια. Από ‘κει και πέρα δεν έχω να προσθέσω κάτι περισσότερο, απλά περιορίζομαι στην δήλωσή μου την οποία έδωσα στη δημοσιότητα μέσα από το Σκάϊ Πάτρας.gr."
Η δήλωση του Τέρενς Κουίκ έχει ως ακολούθως:
«Στο ΚΟΝΤΡΑ έκανα την 11μηνη προσπάθειά μου με πολύ κόπο. Με μία χούφτα νέα παιδιά, όχι παραπάνω από 8 συνολικά, που τα περισσότερα στο ξεκίνημα της καριέρας τους, δούλεψαν και αυτά πολύ σκληρά, σε ένα ιδιαίτερο απαιτητικό Δελτίο. Πραγματικά αφήνω πίσω ένα δημοσιογραφικό θησαυρό, με τις άπειρες ευχαριστίες μου.
Από κει και πέρα, η ανακοίνωση αισθάνομαι ότι με αδικεί. Δεν θα κάνω άλλο σχόλιο, γιατί στη δική μου επαγγελματική πορεία δεν έδωσα δείγματα αντιπαλότητας ή συγκρουσιακών σχέσεων, που να ξεκινούν από μένα. Ούτε μπήκα στη διαδικασία δημοσίων απαντήσεων, ανταπαντήσεων και αντεγκλήσεων στο όποιο επαγγελματικό μου διαζύγιο, όπως συνέβη και με τον ΑΝΤ1 και με το ΣΤΑΡ».
Για μια ακόμη φορά o Τέρενς Κουίκ απέδειξε το ήθος του.  Είναι βέβαιον ότι οι υβριστές του θα …φάνε τα μούτρα τους. Την αποχώρηση του Κουίκ, για την οποία –όπως λένε οι πληροφορίες- βασικό ρόλο έπαιξε ο ίδιος ο διευθυντής του καναλιού Τάσος Παπαδόπουλος, ακολούθησε η απόλυση της Άννας Δόλαρη, επίσης σεμνούς και καταρτισμένης δημοσιογράφου. Αν συνυπολογιστεί η προ μηνών οικειοθελής αποχώρηση της Νίκης Λυμπεράκη, γίνεται αντιληπτό ότι το δελτίο ειδήσεων του KONTRA …αποφλοιώθηκε! Η παρουσία της Τάνιας Ιακωβίδου ως κεντρικής παρουσιάστριας του δελτίου το καθιστά εκ προοιμίου αναξιόπιστο! Η συμπαθής κατά τα άλλα δημοσιογράφος, να θυμίσουμε ότι είναι κομματικό στέλεχος της Ν. Δημοκρατίας, θεωρείται ευνοούμενη του Σαμαρά και θα κατέλθη υποψήφια βουλευτής στις επόμενες εκλογές! Επομένως, τι είδους κριτική μπορεί να κάνει η κα Ιακωβίδου στην Ν.Δ.;  


Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Επίθεση από 2 άτομα στον Πάγκαλο - Είχαν πάνω τους στιλέτο!

πηγή: newsit.gr


- Τους πρόλαβαν και τους ακινητοποίησαν οι συνοδοί του Υπουργού
- Στην έρευνα που τους έγινε στην Ασφάλεια βρέθηκε πάνω τους στιλέτο και σπρέυ πιπεριού
- Συνεχής ενημέρωση








Ώρα 11.30 και ο Θ.Πάγκαλος βρίσκεται στην Ομόνοια κοντά στο γραφείο του που βρίσκεται επί της οδού Πειραιώς.

Την ώρα που έβγαινε από το αυτοκίνητο του για να ανέβει στο γραφείο του δέχτηκε  επίθεση από δύο άτομα νεαρής ηλικίας, έναν άντρα και μία κοπέλα.

Ακαρίαια αντέδρασαν οι φρουροί του Υπουργού που ακινητοποίησαν τους νεαρούς και τους παρέδοσαν στην Κρατική Ασφάλεια.
Πάνω τους βρέθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt, ένα στιλέτο και ένα σπρέυ πιπεριού.

Στο Νewsit επιβεβαίωσε την είδηση ο κύριος Μαλαμής, Διευθυντής του Πολιτικού γραφείου του Αντιπροέδρου της κυβέρνησης. Μας είπε μάλιστα πως ο κύριος Πάγκαλος δέχθηκε την υβριστική επιθεση από έναν νεαρό άνδρα μια γυναίκα οι οποίοι αυτή τη στιγμή ανακρίνονται στην Κρατική Ασφάλεια.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ - ΛΑΜΠΡΟΣ  ΧΑΒΕΛΑΣ 

Προσφυγή κατά του "τέλους επιτηδεύματος"


image

Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

πηγή: www.forologoumenos.gr 

Προσφυγή κατά του Τέλους Επιτηδεύματος κατέθεσε , στο Συμβούλιο Επικρατείας, ο Σύλλογος ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ.
Η προσφυγή (αίτηση ακυρώσεως) έγινε κατά της υπ’ αριθμ. ΠΟΛ. 1167/02-08-2011 (ΦΕΚ 1835/B΄/17-08-2011) απόφασης του κ. Αναπληρωτή  Υπουργού Οικονομικών, με την οποία
επιβάλλεται Τέλος Επιτηδεύματος (σύμφωνα με το νόμο 3986/2011).
Η προσφυγή του Συλλόγου έγινε με στόχο την ακύρωση της συγκεκριμένης Υπουργικής Απόφασης, καθ’ όσον θεωρούμε ότι αυτή είναι άδικη, καταχρηστική και αντισυνταγματική.
Ο Σύλλογος, μέσα από την προσφυγή του, θα αποδείξει ότι το συγκεκριμένο “τέλος” βρίσκεται σε προφανή δυσαρμονία με το κείμενο της αιτιολογικής έκθεσης του νόμου, υποκρύπτει φορολογία και ότι “ονομάστηκε” (εκ των υστέρων και μετά την κατάθεση του σχετικού νόμου) σε “τέλος” για να ξεπερασθεί το προφανές πρόβλημα της αντισυνταγματικότητας που υπήρχε. Το “τέλος επιτηδεύματος” δεν είναι είναι ούτε ανταποδοτικό, αλλά ούτε και αναλογικό, όπως θα έπρεπε να είναι, σύμφωνα με παλαιότερες αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας, αλλά και τη συνήθη πρακτική της Δημόσιας Διοίκησης.
Παράλληλα, το “τέλος”, το οποίο στην ουσία είναι φόρος, είναι αντισυνταγματικό, αφού προσκρούει στα άρθρα 4, 5 και 78 του Συντάγματος, τα οποία ορίζουν ότι κάθε Έλληνας “έχει δικαίωμα να αναπτύσσει ελεύθερα την προσωπικότητά του” (άρθρο 5), συνεισφέρει χωρίς διακρίσεις στα δημόσια βάρη, ανάλογα με τις δυνάμεις του (άρθρο 4), καθώς και ότι “κανένας φόρος δεν επιβάλλεται ούτε εισπράττεται χωρίς τυπικό νόμο που καθορίζει το υποκείμενο της φορολογίας και το εισόδημα, το είδος της περιουσίας, τις δαπάνες και τις συναλλαγές ή τις κατηγορίες τους, στις οποίες αναφέρεται ο φόρος” (άρθρο 78).
Το “τέλος επιτηδεύματος” είναι άδικο, αφού πλήττει τους ελεύθερους επαγγελματίες και επιτηδευματίες, δηλαδή τον ιδιωτικό τομέα, ο οποίος έχει ήδη υποστεί τις μεγαλύτερες ζημιές από την παρούσα κρίση.
Τέλος, η προσβαλόμενη Υπουργική Απόφαση είναι καταχρηστική, αφού, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας (!), αναφέρει ότι η άσκηση προσφυγής ενώπιον του διοικητικού πρωτοδικείου, δεν αναστέλλει τη βεβαίωση και την είσπραξη του εν λόγω “τέλους”, ενώ “το τέλος δεν εκπίπτει ως δαπάνη για τον προσδιορισμό του φορολογητέου εισοδήματος”.
Το Κράτος, για μία ακόμη φορά αποδεικνύει ότι είναι άδικο προς τους πολίτες του, ενώ εξακολουθεί να λειτουργεί με πρακτικές που είναι αντίθετες στην υφιστάμενη νομοθεσία.
Κατά την άποψη του Συλλόγου, η αντίδραση απέναντι στην υπερβολική, καταχρηστική και άδικη φορολογία, αποτελεί ηθική αλλά και πρακτική ανάγκη των πληττόμενων πολιτών.
Παράλληλα, ο Σύλλογος εκτιμά ότι η αντίδραση απέναντι στις πρακτικές ενός σπάταλου Κράτους το οποίο, παρά τις πιέσεις που δέχεται από το εσωτερικό και το εξωτερικό, αδυνατεί να περιορίσει τις δαπάνες λειτουργίας του, αποτελεί καθήκον του κάθε πολίτη, αφού η, εντός των πλαισίων του νόμου, αντίδραση και πίεση των πολιτών, μπορεί να συσπειρώσει την κοινωνία και να επιβάλλει τον εξορθολογισμό και τη νομιμότητα στη λειτουργία του.
Κατά τις επόμενες εβδομάδες, ο Σύλλογος ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ, θα καταθέσει μαζική προσφυγή των μελών του, κατά των ατομικών σημειωμάτων τα οποία θα αρχίσουν να αποστέλλονται προς τους φορολογούμενους.
Λεπτομέρειες για τη μαζική προσφυγή και πληροφορίες για το πώς οι φορολογούμενοι πολίτες μπορούν να συμμετάσχουν σ’ αυτή, θα ανακοινωθούν την επόμενη εβδομάδα, τόσο στο site του Συλλόγου (www.forologoumenos.gr), όσο και στον Τύπο.
Σημείωση: Ο Σύλλογος ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ιδρύθηκε την άνοιξη του 2011, με στόχο την προστασία των φορολογούμενων και την άσκηση κοινωνικού ελέγχου προς τη Δημόσια Διοίκηση, αναφορικά με τους τρόπους που εισπράττονται και που δαπανώνται τα δημόσια έσοδα. Δείτε πληροφορίες για τους σκοπούς και τη δράση του Συλλόγου, στο site www.forologoumenos.gr. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210-3242032.
Η κατάθεσης της αίτησης ακυρώσεως έγινε από τον πληρεξούσιο δικηγόρο Παναγιώτη Χασιώτη.

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ... ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΣ! ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΖΑΚ ΝΙΚΟΛΣΟΝ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΘΡΙΛΕΡ!

ΜΕ ΠΑΡΑΛΟΓΑ ΜΕΤΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!!
Ο άνθρωπος αυτός που κάνει και τον Υπουργό Οικονομικών, νομίζει  ότι θα σώσει την οικονομία της χώρας με... παράλογα μέτρα! Το παραδέχτηκε ο ίδιος ότι  η αύξηση του ΦΠΑ στα είδη εστίασης είναι παράλογο και άδικο μέτρο! Και όμως το επέβαλε! Και αυτός ο ερασιτέχνης-καταστροφέας της χώρας, έχει την ψευδαίσθηση ότι θα σώσει την Ελλάδα με τους ...παραλογισμούς του!!!
Αυτός ο επικίνδυνος  σκιντζής , που αυτοσχεδιάζει την τελευταία στιγμή, θέλει να γίνει και Πρωθυπουργός! Την ίδια ώρα τα Μ.Μ.Ε. και άλλοι τον παρουσιάζουν ως έναν από τους πιο ευφυείς της Βουλής!
Αυτός και οι πολλοί άλλοι μέσα στο ΠΑΣΟΚ είναι πομφόλυγες. Κοινώς, σαπουνόφουσκες ! Μας έχουν καθίσει στο σβέρκο επί δεκαετίες και έχουν φέρει την Ελλάδα στην καταστροφή. Και αυτοί οι άνθρωποι παραμένουν στην εξουσία!
Για πόσο θα τους ανεχόμαστε;

Υ.Γ. Δείτε το μάτι του Βενιζέλου πώς γυαλίζει. Δείτε και τα φρύδια του και κάντε σύγκριση με το βλέμμα του Τζακ Νίκολσον από την ταινία-θρίλερ "Η Λάμψη"! Είναι ή δεν είναι ίδιοι Βενιζέλος-Νίκολσον; Η μόνη διαφορά είναι ότι ο Νίκολσον είναι πιο αδύνατος και -απλά- ηθοποιός! Ο Βενιζέλος παίζει αληθινά επεισόδια, με θύματα όλους τους Έλληνες!
      ατακα, χαμος, ataka, xamos