Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

ΕΚΔΗΛΩΣΗ Δ.ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ.... ΜΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΦΟΝΤΟ!


Ο Δημήτρης Οικονόμου, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος των "Ενεργών Δημοτών" ο οποίος στις προηγούμενες εκλογές αν και έλαβε 700 ψήφους δεν εξελέγη στα δημοτικά συμβούλια (!), φροντίζει να εκπλήσσει με τις πρωτοβουλίες του:
Την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου, μια μόλις ημέρα μετά την ανακοίνωση-χαστούκι των Τίγκα, Κεχρή και Αυγουρόπουλου, με την οποία δήλωναν ότι "δεν τους εκφράζει πλέον ο επικεφαλής της παράταξης Δ. Νικολάου", πραγματοποίησε εκδήλωση στο κέντρο "Σαμαρτζής" στου Παπάγου!
Όχι, η βραδιά ήταν αφιερωμένη στην διαδικτυακή εφημερίδα του Δημήτρη Οικονόμου "papagou-politeia.gr" η οποία εδώ και λίγους μήνες δίνει το δικό της παρόν στην τοπική "ιντερνετική" ενημέρωση της περιοχής. 
Όμως οι καχύποπτοι άρχισαν να ψιθυρίζουν διάφορα. Ότι η εκδήλωση για τον ιστολόγιο του Δ. Οικονόμου ήταν το...καμουφλάζ για να διαδηλώσει πολλά άλλα πράγματα. Όπως ότι η δυναμική που φέρνει μαζί του είναι τόσο μεγάλη, ώστε το όνομά του μπορεί να παίξει σε διάφορα ταμπλώ στις επόμενες δημοτικές εκλογές: Και ως  ...περιζήτητος μνηστήρας είτε με την πλευρά Κεχρή-Τίγκα-Αυγουρόπουλου είτε με αυτή του Νικολάου (700 ψήφους φέρνει μαζί του), είτε ακόμη-ακόμη και για...υποψήφιος Δήμαρχος. Ο ίδιος δεν ισχυρίζεται ότι θα κατέβει για Δήμαρχος, αλλά υπάρχουν πολλοί μεταξύ των ψηφοφόρων του που τον πιέζουν να κάνει το βήμα για τη..Δημαρχία Άλλωστε έχει και πολλούς δημοφιλείς φίλους που θα μπορούσαν να τον βοηθήσουν. Η φωτογραφία που βλέπετε μόνο τυχαία δεν είναι: Ο Δ. Οικονόμου, στην εκδήλωσή του, φωτογραφίζεται με τον βουλευτή της Ν.Δ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, ένα σημαντικό στέλεχος που θα μπορούσε να στηρίξει τον Οικονόμου για Δήμαρχο. Επίσης, ο Πέτρος Καραμανέας, εκδότης και ταγμένος αντίπαλος του Νικολάου, φίλος του Δ. Οικονόμου, θα μπορούσε και αυτός να σταθεί στο πλευρό του οδοντίατρου σε περίπτωση που ο τελευταίος εκδήλωνε την πρόθεσή του να κατέβει για Δήμαρχος. 
Ο ίδιος ο Δ. Οικονόμου δεν λέει τίποτε για όλα αυτά. Οι ...καχύποπτοι τα λένε...
Πάντως στην εντυπωσιακή εκδήλωση, που είχε ...προεκλογικό φόντο, ήρθαν και οι Τίγκας- Κεχρής (ο Αυγουρόπουλος απουσίαζε σε ανειλημμένη υποχρέωση) αλλά και ο Νικολάου, οι οποίοι βεβαίως, δεν αντάλλαξαν ούτε βλέμμα!
Τα δεδομένα στους "Ενεργούς Δημότες"  αλλάζουν. 

"ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ" ΚΑΙ ΕΝΑ "ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ"

Στον πρώτο, όλη η ανθρωπότητα χρωστάει -τουλάχιστον ένα "ευχαριστώ" για το ότι σήμερα έχουμε computers και για το ότι υπάρχει αυτή η τεράστια εξέλιξη στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.
Τον δεύτερο, όλη η Ελλάδα τον διαολοστέλνει για την καταστροφή που έχει επιφέρει στον τόπο και για το ότι ξεπουλάει τη χώρα στους εγκληματίες της διεθνούς τοκογλυφίας! Αφήνει πίσω τους εκατομμύρια ανέργους, σε αντίθεση με τον πρώτο, που χάρη στην επανάσταση που έφερε στα computers, πρόσφερε εργασία σε εκατομμύρια ανθρώπους! 






ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ


ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Κ.Ε.ΠΕΚΔΟΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΑΠΑΓΟΥ

 Η συγκρότηση  του νέου καλλικρατικού  δήμου Παπάγου-Χολαργού, δημιούργησε  νέα δεδομένα στην οργάνωση και λειτουργία των υπηρεσιών  του. To δημοτικό κατάστημα Παπάγου (πρώην δημαρχείο), στεγάζει την τεχνική υπηρεσία, την υπηρεσία κοιμητηρίου, το ληξιαρχείο Παπάγου, αποτελεί επίσης την έδρα της δημοτικής κοινότητος Παπάγου. Στο πρώην δημαρχείο Χολαργού βρίσκεται η βάση του νέου δήμου όπου στεγάζονται όλες οι υπόλοιπες υπηρεσίες. Παραλλήλως  λειτουργεί το Κ.Ε.Π  Χολαργού, επί της οδού  17ης Νοέμβρη και μέχρι πρόσφατα λειτουργούσε το Κ.Ε.Π  Παπάγου, επί της οδού Ελλησπόντου. Στο συγκεκριμένο λοιπόν πλαίσιο ο δημότης η κάτοικος που διαμένει στου Παπάγου για να λάβει, πιστοποιητικό  γεννήσεως,πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης,βεβαίωση ασφαλιστικής ενημερότητας και άλλες εκατό περίπου βεβαιώσεις, πρέπει  να μεταβεί στο δημαρχείο η στο Κ.Ε.Π Χολαργού. Γίνεται λοιπόν φανερή η δυσκολία εξυπηρέτησης των συμπολιτών μας  και ιδιαίτερα των μεγαλυτέρων στην  ηλικία, που  πρέπει να διανύσουν μεγάλη απόσταση ,όταν μάλιστα  δεν υπάρχει  λεωφορειακή  σύνδεση μεταξύ Παπάγου-Χολαργού. Η  λύση που μπορεί να δοθεί είναι απλή και  πρακτική, με παράλληλη εξοικονόμηση  χρημάτων. Να λειτουργήσει στη δημοτική κοινότητα  Παπάγου ,Κέντρο Εξυπηρέτησης  Πολιτών-Δημοτολόγιο ,με on-line σύνδεση με τις αντίστοιχες  κεντρικές υπηρεσίες. Ακόμη και αν δεν υπάρχει η δυνατότητα πλήρους λειτουργίας  του κέντρου λόγω ελλείψεως προσωπικού, θα μπορούσε να παρέχει υπηρεσίες συγκεκριμένες ημέρες και ώρες. Ελπίζω ότι το δίκαιο αυτό αίτημα των συνδημοτών μας ,του οποίου καθημερινά γίνομαι δέκτης ,θα υλοποιηθεί σύντομα.

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ! ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ...ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!

Έλληνες Πατριώτες, όσο πληρώνουμε τούς -έτσι κι αλλιώς- δυσβάσταχτους φόρους, άλλο τόσο η κατοχική Κυβέρνηση θα μας πνίγει με νέο τσουνάμι αντισυνταγματικών φόρων. Στόχος της Κυβέρνησης του Μνημονίου και του Παπανδρέου, είναι να ξεθεμελιώσει ό,τι ελληνικό υπάρχει σε αυτό τον τόπο. Να εξαθλιώσει τους Έλληνες και να τους παραδώσει  σκλάβους, στους δανειστές οι οποίοι θα έχουν ήδη αρπάξει τη δημόσια περιουσία.
Όσοι περισσότεροι Έλληνες φτωχύνουν ή καταχρεωθούν, όσοι περισσότεροι ξεπουλήσουν τα σπίτια τους, όσοι περισσότεροι μεταναστεύσουν στο εξωτερικό ή ακόμη-ακόμη όσοι περισσότεροι πεθάνουν ή αυτκτονήσουν, θα είναι η... επιτυχία του Παπανδρέου απέναντι στην τρόϊκα!
Δεν βλέπετε τι κάνει τώρα με τις πολύτεκνες οικογένειες; Τις εξοντώνει στους φόρους, επειδή απέκτησαν πολλά παιδιά!
ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΦΩΝΑΞΤΕ:
ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ, ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ
διαδώστε και τηρείστε όσα λέει το παρακάτω βίντεο:

ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ!


ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου, ξεπουλάει τα πάντα στους τοκογλύφους, με συνοπτικές διαδικασίες! Ό,τι χρήματα θα εισπράττονται από το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, θα δίνονται αμέσως στους τοκογλύφους-δανειστές! Δηλαδή από την μια μεριά οι τοκογλύφοι θα δίνουν χρήματα για να πάρουν έναντι πινακίου φακής τη δημόσια περιουσία και από την άλλη, η Κυβέρνηση θα τους ξαναδίνει πίσω τα χρήματα, για την αποπληρωμή του δημόσιου χρέους!!!
Ένα χρέος το οποίο θα αποσβεστεί όταν οι δανειστές μας θα έχουν πάρει τα πάντα!!!
Τι περιλαμβάνει το ξεπούλημα- προδοσία Παπανδρέου; Τα πάντα: Από Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, μέχρι Αιγιαλό, φυσικό, ορυκτό πλούτο και τελειωμό δεν έχει! Οι Έλληνες θα γίνουν ξένοι και σκλάβοι στον τόπο τους! Θα δουλεύουν στα ορυχεία των Αμερικάνων και των Γερμανών για ένα κομμάτι ψωμί!
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
Διαβάστε παρακάτω μερικά από εγκλήματα Παπανδρέου, όπως αναγράφονται στο Ταμείο Αξιοποίησης Περιουσίας του Δημοσίου:

ΤΑΜΕΙΟ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ
ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ

Άρθρο 1
Σύσταση - Σκοπός
Επωνυμία - Έδρα - Διάρκεια

1.    Συνιστάται ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΤΑΜΕΙΟ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ Α.Ε.» (Ταμείο). Το Ταμείο έχει αποκλειστικό σκοπό την αξιοποίηση περιουσιακών στοιχείων της ιδιωτικής περιουσίας του Δημοσίου, καθώς και περιουσιακών στοιχείων των δημοσίων επιχειρήσεων των οποίων το μετοχικό κεφάλαιο ανήκει εξ ολοκλήρου, άμεσα ή έμμεσα, στο Δημόσιο ή σε Ν.Π.Δ.Δ..Τα περιουσιακά στοιχεία μεταβιβάζονται στο Ταμείο, σύμφωνα με τις επόμενες διατάξεις.  
Το προϊόν αξιοποίησης χρησιμοποιείται αποκλειστικά για την αποπληρωμή του δημόσιου χρέους της χώρας, σύμφωνα με όσα ορίζονται στην παράγραφο 17 του επόμενου  άρθρου.[a1] 

[a1]Δηλαδή, ό,τι ξεπουλιέται δηλώνεται ευθύς εξ αρχής ότι πάει κατευθείαν στους τοκογλύφους.
Η Η διάρκεια του Ταμείου είναι έξι (6) έτη από την έναρξη ισχύος του παρόντος νόμου. Με αποφάσεις του Υπουργού Οικονομικών, που δημοσιεύονται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, η διάρκεια αυτή μπορεί να παρατείνεται, εφόσον ο σκοπός του Ταμείου δεν έχει εκπληρωθεί.[a2] 

[a2] Θα πουλάμε για χρόνια και χρονάκια υπέρ των τοκογλύφων.


 
 [a3] ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ Ο.Τ.Α (τοπική αυτοδιοίκηση) ακόμα και οι ΑΓΙΑΛΟΙ, κατ’ αποκλειστική χρήση (πάνε και οι παραλίες μας)!!!

α) Κατά πλήρη κυριότητα, κινητές αξίες εταιρειών [a4] από αυτές που περιλαμβάνονται στο Πρόγραμμα Αποκρατικοποιήσεων του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2012 – 2015 του άρθρου 6Α του ν. 2362/1995 (Α΄ 247).
[a4 ]Και τα αποθεματικά σε ρευστό που έχουν χρυσοφόρες εταιρίες πάνε περίπατο (π.χ. ΟΠΑΠ).
   
β) Περιουσιακής φύσεως δικαιώματα, δικαιώματα διαχείρισης και εκμετάλλευσης, κεκτημένα οικονομικά συμφέροντα, άϋλα δικαιώματα και δικαιώματα λειτουργίας ,[a5]  συντήρησης και εκμετάλλευσης υποδομών, που περιλαμβάνονται στο Πρόγραμμα Αποκρατικοποιήσεων του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2012 – 2015 του άρθρου 6Α του ν. 2362/1995.
 [a5] Δηλαδή, οι Δημόσιοι Οργανισμοί που έχουν δικαιώματα εκμετάλλευσης π.χ. ορυκτού πλούτου (πετρέλαιο, φυσικό αέριο, χρυσός, ουράνιο κλπ) εκποιούν και τα δικαιώματα αυτά; ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!
Το τίμημα που εισπράττει το Ταμείο από την αξιοποίηση των περιουσιακών στοιχείων, μεταφέρεται το αργότερο σε δέκα (10) ημέρες από την είσπραξή του, σε πίστωση του ειδικού λογαριασμού της περίπτωσης δ. του άρθρου 5 του ν..3049/2002 (Α' 212), με την ονομασία "Ελληνικό Δημόσιο-Λογαριασμός Εσόδων-Αποκρατικοποιήσεις" αφού αφαιρεθούν τα αναλογούντα λειτουργικά έξοδα και οι διοικητικές δαπάνες του Ταμείου για την αξιοποίηση του περιουσιακού στοιχείου, και χρησιμοποιείται αποκλειστικά για την αποπληρωμή του δημοσίου χρέους. [a6] 
 
[a6  Πάλι μας λένε εδώ ότι τα έσοδα από την αξιοποίηση πηγαίνουν απευθείας στην εξυπηρέτηση του χρέους. Αυτό γράφεται ρητώς και πιο πριν, βέβαια. Μας το λενε και το ξανά λένε, μην το λησμονήσουμε...

α) Το τίμημα από την αξιοποίηση των περιουσιακών στοιχείων που μεταβιβάζονται και περιέρχονται σ’ αυτό.
β) Οι τόκοι, τα μερίσματα και οι κάθε είδους αποδόσεις των παραπάνω περιουσιακών στοιχείων και των χρηματικών διαθεσίμων του.
γ) Επιχορηγήσεις από το Δημόσιο, ανάλογα με το πρόγραμμα αξιοποίησης και τις ανάγκες του.
δ) Έσοδα από κάθε άλλη νόμιμη αιτία.[a7] 

[a7]Και ΕΔΩ ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΘΑΥΜΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ! 1) Ό, τι είδους έσοδο σε χρήμα έχει το μεταβιβασμένο περιουσιακό στοιχείο τόκοι , μερίσματα από μετοχές και ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ του πηγαίνουν απευθείας στους Δανειστές μας ακόμα και πριν από την πώλησή του. Δηλαδή, αντί να το πουλήσουν μπορούν, αν τους συμφέρει, απλά να διατηρούν π.χ τον ΟΠΑΠ ή την ΔΕΗ στην κατοχή τους, να εισπράττουν τα έσοδα, ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ (βλέπε άρθρο 2, παρ. 7. 2), Η ΤΡΟΪΚΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!!! Δηλαδή, είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίζουμε να τους επιχορηγούμε από χρήματα του ελληνικού λαού, να μας παίρνουν τα έσοδα και να έχουμε εμείς τα έξοδα!!!

4.      Τα έσοδα του Ταμείου διατίθενται για:
α)Την αποπληρωμή του δημόσιου χρέους [a8] 
β) Την αποπληρωμή τυχόν χρεών του. 
γ) Την κάλυψη των λειτουργικών του εξόδων. 
δ)Την πληρωμή των κάθε είδους δαπανών που απαιτούνται για την εκπλήρωση του σκοπού του.

[a8] Άντε πάλι. Μας το είπατε εκατό φορές, το εμπεδώσαμε!









ΟΙ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ" ΦΕΣΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΔΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ!!!

ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ!!! 



Απίστευτο και όμως αληθινό: Πολλοί από τους "αγανακτισμένους" που τον περασμένο Μάϊο-Ιούνιο γέμιζαν την πλατεία Συντάγματος και άλλες πλατείες ανά την Ελλάδα, σήμερα σπεύδουν να πληρώσουν τις έκτακτες εισφορές της Κυβέρνησης, ενώ όσοι αδυνατούν να ανταποκριθούν στους υπέρογκους φόρους, φεσώνονται με καταναλωτικά δάνεια προκειμένου να μπορέσουν να αποπληρώσουν τα δυσβάσταχτα χαράτσια!!!
Αυτοί  που φώναζαν συνθήματα έξω από τη Βουλή, "δε χρωστάμε, δεν πληρώνουμε" ή "Μολών Λαβέ", μοιράζοντας μούντζες στους κυβερνητικούς βουλευτές, αποκαλώντας τους "προδότες και κλέφτες", αυτοί οι ίδιοι έχουν βάλει την ουρά στα σκέλια και τρομοκρατημένοι  ψάχνουν να βρουν τρόπους να πληρώσουν τα οθωμανικά χαράτσια του Βενιζέλου!!!
Τζάμπα μάγκες δεν υπάρχουν μόνο μέσα στη Βουλή. Υπάρχουν και πολλοί απ'έξω, που κατουριούνται επάνω τους σε κάθε ...βήξιμο του Βενιζέλου!
Ρε, πάρτε το χαμπάρι, έτσι περιμένετε να πέσει ο Παπανδρέου; Όσο πληρώνετε και ως τσιρλιάρηδες πάτε στα γκισέ της εφορίας, ο Παπανδρέου, ο Βενιζέλος και η τρόϊκα,  σας περιμένουν τις επόμενες 10-15 ημέρες να ...σας ξεσκίσουν με νέα χαράτσια!

ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΣΤΑ ...ΓΚΡΙΖΑ ΝΗΣΙΑ;


Papandreou-kastelorizo

Η απόλυτη αδράνεια, η σιωπή και η δειλία του Παπανδρέου και της ελληνικής Κυβέρνησης να επιδείξουν το παραμικρό ενδιαφέρον για το εγκλωβισμένο απο την Τουρκία Καστελλόριζο, δημιουργεί προϋποθέσεις να καταχωρηθεί στις λεγόμενες γκρίζες ζώνες! 
Ένα ακόμη νησί μετά τα Ίμια και την εγκληματική επί Σημίτη στάση της Κυβέρνησης στα 1996, φθάσαμε στο 2011 με την Τουρκία να δηλώνει ευθέως διά του Υπουργού Εξωτερικών Νταβούτογλου, ότι "το Καστελλόριζο δεν ανήκει στο Αιγαίο αλλά στη Μεσόγειο"!!!
Μετά από ελάχιστο χρονικό διάστημα, η Τουρκία εγκλωβίζει το Καστελλόριζο, εντάσσοντάς το ουσιαστικά στην δική της ΑΟΖ, με το ερευνητικό σκάφος Πίρι Ρέϊς να βγαίνει ...σεργιάνι στο Αιγαίο!
Η Ελληνική Κυβέρνηση διά του Παπανδρέου δεν αντιδρά καθόλου! 
Η κατάσταση μπορεί ανά πάσα στιγμή να επιδεινωθεί, ειδικά με την αδράνεια και δειλία που επιδεικνύει η Κυβέρνηση! Ραγιαδίστική στάση, την ώρα που οι κραυγές αγωγίας που φθάνουν από το νησί, αυξάνουν και δείχνουν το μέγεθος του προβλήματος.

Η Ελληνίδα Δασκάλα του Δημοτικού σχολείου Μεγίστης, Καστελλόριζου, κα Γεωργιάδου, έκανε έκκληση να σταλούν στο δημοτικό σχολείο, βιβλία παιδικά, κάρτες κτλ.
 Το μήνυμα της δασκάλας διαβάστηκε  στον Realfm 97.8 προκαλώντας το έντονο ενδιαφέρον εκατοντάδων ακροατών.
 Η κα Γεωργιάδου επισημαίνει να σταλούν τα είδη αυτά ταχυδρομικά, προκειμένου να αναγκαστούν τα πλοία να τα μεταφέρουν στο νησί, και να δείξουν με την παρουσία τους ότι το μικρό αυτό νησί που δένει την Ελλάδα με την Τουρκία, δεν είναι ξεχασμένο από την ελληνική κοινωνία και «δεν
επιτρέπεται σε κανέναν Τούρκο στρατοκράτη να το επιβουλεύεται» .

Πού είναι ο Παπανδρέου; Ξέρει να εμφανίζεται στο Καστελλόριζο, μόνον όταν είναι να καρφώσει το μαχαίρι στην καρδιά της Ελλάδος (βλέπε: υπαγωγή της χώρας στο ΔΝΤ τον Απρίλιο του 2010); 
Πήγαινε ρε νταή τώρα στο Καστελλόριζο να δείξεις ένα ελάχιστο ενδιαφέρον για το νησί μας;
Ή μήπως έχεις συμφωνήσει και άλλα πράγματα σε βάρος της Ελλάδος; 
Η δ/νση είναι:

Δημοτικό Σχολείο Μεγίστης
Καστελλόριζο, Δωδεκάνησα, Ελλάς
ΤΚ 851 11

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

ΕΙΣΘΕ ΚΤΗΝΗ ΚΑΙ ΓΟΜΑΡΙΑ!!!


 ΤΙΜΩΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ  ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΩΝ!

Ως κτήνη, σαδιστές και εγκληματίες, τσακίζουν και τις πολύτεκνες οικογένειες οι κυβερνώντες!
Με την πτώση του αφορολόγητου από τα 23.500 € στα 12.000 €, καταστρέφουν και τις πολύτεκνες  οικογένειες! Εκεί που είχαν επιστροφή φόρου, τώρα οι πολύτεκνες καλούνται να πληρώσουν από 2.000 έως 3.000 ευρώ φόρο!!!
Διαλύουν και την ελληνική οικογένεια, γιατί προφανώς θεωρούν αδίκημα το να γεννιούνται πολλά ελληνόπουλα!
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

154 πολιτικοί αγύρτες του ΠΑΣΟΚ, σκοτώνουν τους Έλληνες και τις οικογένειές τους! ...
"εν ον΄ονόματι της Πατρίδος" λένε!!!
Τέτοια λένε οι φασίστες και την ίδια προπαγάνδα χρησιμοποιούν και αυτοί, οι φασίστες του ΠΑΣΟΚ!

ΤΑ ΜΑΤ ΣΑΚΑΤΕΨΑΝ ΜΕ ΜΑΡΜΑΡΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΝ ΧΟΛΑΡΓΙΩΤΙΣΣΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΡΑΓΚΑ!

Alexandra Tragka B


Η μία από τις δυο δημοσιογράφους που χτύπησαν τα ΜΑΤ στην προχθεσινή τους επίθεση στο κέντρο της Αθήνας, είναι η Χολαργιώτισσα Αλεξάνδρα Τράγκα (φωτό), συνεργάτης του KONTRA CHANNEL! Η νεαρή, φλογερή δημοσιογράφος, η οποία πριν από μερικά χρόνια εργαζόταν για λογαριασμό της εφημερίδας "30Μέρες" στο Χολαργό, κατέγραψε με την κάμερά της συγκλονιστικές εικόνες από τις άνανδρες  κατά πάντων επιθέσεις των ΜΑΤ. Πολλές από αυτές τις εικόνες καταγράφουν και τα πρόσωπα των Ματατζήδων, γεγονός που προφανώς τούς εξόργισε και ώθησε έναν από αυτούς να την χτυπήσει με μάρμαρο στο κεφάλι!

Ένας από τους συνεργάτες της στο κανάλι, περιγράφει τις στιγμές που έζησε μαζί με την Αλεξάνδρα Τράγκα μετά τον τραυματισμό της:


"Χθές 5 Οκτωμβρίου 2011 ένας εκ της ομάδας των ΜΑΤ πέταξε ένα κομμάτι μάρμαρο στο κεφάλι της κ. Τράγκα.
Με αίματα στα χέρια και το κεφάλι τη μετέφερα στους γιατρούς του Συντάγματος οι οποίοι της παρείχαν τις πρώτες βοήθειες. Οι γιατροί (η Αλεξάνδρα ήταν σε κατάσταση σοκ) μου είπαν να μην την ακούσω και να την μεταφέρω το συντομότερο στον Ερυθρό Σταυρό.

Μόλις ηρέμησε λίγο από το σοκ τη μετέφερα με το ΙΧ μου στο νοσοκομείο αφού πρώτα ενημέρωσα την οικογένειά της.
Της έραψαν το τραύμα (στην κορυφή της κεφαλής) χωρίς αναισθητικό και την πήγα για ακτινογραφίες. Αφού πέρασε και από νευροχειρούργο και ορθοπεδικό (από τον κραδασμό της πρόσκρουσης επηρεάστηκε ελαφρώς και ο αυχένας) την πήγα στο σπίτι της όπου και αναρρώνει.
Νιώθω τιμή που έχω συμπαρουσιάστρια μια τέτοια αγωνίστρια. Μια αγωνίστρια που ούτε δάκρυσε όταν την έραβαν χωρίς αναισθητικό. Την χλεύασαν, την εξευτέλισαν, της έριξαν κεζάπι, της άνοιξαν το κεφάλι και αυτή αγωνίζεται στο πλευρό μου για την πραγματική, αδέσμευτη ενημέρωση.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤAI ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ"

Η Πολιτεία άφησε αφύλακτα τα σύνορα με την Αλβανία!

 Αλωνίζουν διακινητές ναρκωτικών, ληστές και κάθε "καρυδιάς καρύδι"...

πηγή: epirus-ellas.gr


Στην τύχη τους έχουν αφεθεί τα σύνορα της Ηπείρου με την Αλβανία, αφού η Κυβέρνηση στο βωμό των περικοπών έχει αποδυναμώσει τη φύλαξή τους. Αποτέλεσμα αυτής της ανεύθυνης πολιτικής είναι να… αλωνίζουν οι διακινητές ναρκωτικών και άλλων παρανόμων, όπως αποδεικνύεται από τις συνεχείς συλλήψεις Ελλήνων και αλλοδαπών στην Ήπειρο, που μεταφέρουν μεγάλες ποσότητες χασίς.

Άγνωστος βεβαίως είναι ο αριθμός και η επικινδυνότητα εκείνων που δεν συλλαμβάνονται και ανενόχλητοι διαπράττουν εγκληματικές πράξεις στο...
εσωτερικό της χώρας μας.

Αυτοί μπορεί να είναι και οι περισσότεροι, αν λάβει κανείς υπόψη του τα χθεσινά επίσημα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ., σύμφωνα με τα οποία οι ληστείες, οι κλοπές και άλλες παράνομες πράξεις έχουν φτάσει στο ζενίθ.
Απαντώντας χθες ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής, σε ερώτηση του Γιώργου Ανατολάκη, βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ., σχετικά με τις αποσπάσεις αστυνομικών από την Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων σε άλλες, προσπάθησε να δικαιολογήσει την αποδυνάμωση των συνόρων, συνδέοντάς την με την κατάργηση της «βίζας» για τους Αλβανούς.

Όπως τόνισε, στο πρώτο 8μηνο του έτους σημειώθηκαν 664 συλλήψεις, ένας αριθμός που είναι μειωμένος κατά 81,65% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι (3.618 συλλήψεις).

περισσότερα στο: 
http://www.epirus-ellas.gr/2011/10/blog-post_6762.html

Έκθεση φωτογραφίας για τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο

πηγή: pemptousia.com

7 Οκτωβρίου – 15 Νοεμβρίου 2011
Καθ’ οδόν προς το Άγιον Όρος, όπου πραγματοποιεί την πέμπτη κατά σειρά προσκυνηματική Του επίσκεψη, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. κ. Βαρθολομαίος επισκέπτεται την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου την Θεσσαλονίκη προκειμένου να εγκαινιάσει την Έκθεση «Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος. Οδοιπορία στο Άγιον Όρος 1992-2011», που διοργανώνει στις εγκαταστάσεις της η Αγιορειτική Εστία, μετέχουσα στις εκδηλώσεις που οργανώνονται με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 20 ετών Πατριαρχίας του προκαθήμενου της Ορθοδόξου Εκκλησίας.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίο με τον μακαριστό Γέροντα Παΐσιο
Ο επίσημος εορτασμός ως γνωστόν θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Πρωτάτου στις Καρυές, παρουσία των 20 Ηγουμένων και των Αντιπροσώπων, Αρχιερέων, εκπροσώπων της Κυβέρνησης, του πολιτικού κόσμου και πλήθος πιστών.
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης με τη συνοδεία Του θα φτάσει στο Αεροδρόμιο Μακεδονία την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου στις 11:00 όπου ετοιμάζεται επίσημη υποδοχή.
Στις 12:30 θα εγκαινιάσει στην Αγιορειτική Εστία (Κτίριο Νεδέλκου, Εγνατία 109) Έκθεση 8 φωτογράφων από τις 4 προσκυνηματικές επισκέψεις Του στο Άγιον Όρος και τις 3 στις εκδηλώσεις της Αγιορειτικής Εστίας.
Στη διάρκεια της τελετής των εγκαινίων, που θα πραγματοποιηθούν στον αύλιο χώρο του κτιρίου Νεδέλκου, θα υπάρξει προσφώνηση του Δημάρχου Θεσσαλονίκης και Προέδρου της Αγιορειτικής Εστίας Γιάννη Μπουτάρη, ο οποίος και θα προσφέρει ως συμβολικό δώρο στον Πατριάρχη μία οδοιπορική ράβδο, εκπροσώπου της Ιεράς Κοινότητας του Αγίου Όρους και αντιφώνηση του Οικουμενικού Πατριάρχη.
Στη συνέχεια ο Οικουμενικός Πατριάρχης θα επισκεφτεί τη Βιβλιοθήκη και το βιβλιοπωλείο της Αγιορειτικής Εστίας και την Έκθεση φωτογραφίας.
Μετά την επίσκεψη Του, ο Οικουμενικός Πατριάρχης και η συνοδεία Του θα αναχωρήσουν για την Ουρανούπολη και από εκεί για το Άγιον Όρος και τις Καρυές, όπου η Ιερά Κοινότητα ετοιμάζει επίσημη υποδοχή, προκειμένου να αρχίσει το πρόγραμμα της τριήμερης προσκυνηματικής επίσκεψης Του στο Άγιον Όρος.
Στην Έκθεση Φωτογραφίας παρουσιάζονται 80 και πλέον έργα των φωτογράφων Νίκου Μαγγίνα, Κώστα Αργύρη, Νώντα Στυλιανίδη, Γιώργου Τσαντούκα, Κώστα Τζιβανίδη, Θεοδόσιου Σιμονωπετρίτη, Αρσένιου Τοπσίδη και των αδελφών Αναγνωστόπουλου, από τις επισκέψεις του Πατριάρχη στο Άγιον Όρος κατά τα έτη 1992, 1998, 2006 και 2008 και τις επισκέψεις Του στις εκδηλώσεις της Αγιορειτικής Εστίας το 1999 στο κτίριο της Αγιορειτικής Εστίας, το 2004 στην Έκθεση «Μανουήλ Πανσέληνος. Εκ του Ιερού Ναού του Πρωτάτου» και το 2006 στην έναρξη του Α’ Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου «Άγιον Όρος: Το μεγαλείο του Πρωτάτου. Η διαχρονική συμβολή των Καρυών».

ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗΣ!


-
Ο Γ. Παπανδρέου, είναι ο άνθρωπος των Αμερικάνων στην Ελλάδα! Αυτός που όπως επιβεβαιώνεται μέσα από τα απόρρητα τηλεγραφήματα της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Αθήνα (τα αποκάλυψε το περιοδικό ΕΠΙΚΑΙΡΑ), ήρθε στην εξουσία με το «λεφτά υπάρχουν», εξαπάτησε τον ελληνικό λαό, προκειμένου να εκτελέσει το «συμβόλαιο θανάτου» της χώρας μας και του λαού της!
Ό,τι βιώνει ο ελληνικός λαός τους τελευταίους 22 μήνες, οφείλεται στο καλά οργανωμένο σχέδιο των ΗΠΑ με εκτελεστικό όργανό τους,  τον Παπανδρέου: Η Ελλάδα μετατρέπεται σε προτεκτοράτο της Αμερικής, ο φυσικός της πλούτος και η δημόσια περιουσία της παραδίδονται στα γεράκια του θανάτου, ο δε λαός εξαθλιώνεται για να μετατραπεί σε σκλάβο των κατακτητών, επειδή έτσι συμφώνησε ο Παπανδρέου με τους εντολοδόχους του!
Τα τηλεγραφήματα του τότε πρέσβη των ΗΠΑ στην Αθήνα κ. Ντάνιελ Σπέκχαρντ, είναι καταλυτικά:
Ο Παπανδρέου πριν ακόμη εκλεγεί, είχε συμφωνήσει να παγώσει τη συνεργασία που είχε πετύχει ο Κ. Καραμανλής ανάμεσα στην  Ελλάδα με τη Ρωσία, στους φυσικούς αγωγούς South Stream και Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη, κάτι το οποίο έκανε αμέσως μετά την εκλογή του!  Στη δε συνάντηση που είχε ο Παπανδρέου με τον Πούτιν στις 10 Φεβρουαρίου 2010 στη Ρωσία, αν και ο Ρώσος Πρωθυπουργός πρότεινε να δώσει δάνειο 25 δις ευρώ, ο Παπανδρέου αρνήθηκε και άρχισε να συζητάει για τον… καιρό!!! Ήταν το διάστημα που η χώρα …βομβαρδιζόταν από τους κερδοσκόπους και διέτρεχε τον κίνδυνο να εκτροχιαστεί !
Ο Παπανδρέου όμως, δολίως και σκοπίμως αρνήθηκε τη βοήθεια της Ρωσίας, άφησε τον χρόνο να κυλήσει , ώστε να οργιάσουν περισσότερο οι κερδοσκόποι και τον Απρίλιο του 2010 να αναγκαστεί η Ελλάδα να παραδοθεί στο ΔΝΤ, το οποίο και πέρασε  θηλιά στον  λαιμό της χώρας και των Ελλήνων! Όπως μάλιστα αποκάλυψε αργότερα ο τότε επικεφαλής του ΔΝΤ, ο Παπανδρέου είχε έρθει σε επικοινωνία μαζί του από τον Ιούλιο του 2009 (πολύ πριν εκλεγεί Πρωθυπουργός), συζητώντας με τον Στρος Καν  την προοπτική να μπει η Ελλάδα υπό τον έλεγχο του ΔΝΤ!!!
Το δε έλλειμμα της χώρας, φουσκωνόταν σκοπίμως από την Ελληνική Στατιστική Αρχή υπό τον κ. Γεωργίου (πρώην στέλεχος του ΔΝΤ) και υπό την πλήρη καθοδήγηση του τότε Υπουργού Οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου, ώστε να φτάσει στα όρια του 15,4 % και η Ελλάδα να εμφανιστεί ως η χειρότερη οικονομία της Ευρώπης, με αποτέλεσμα να οργιάζουν περισσότερο οι κερδοσκόποι σε βάρος της και να ποντάρουν πια στη χρεοκοπία της!  
Ο Καραμανλής ήταν το «μαύρο πρόβατο» και το «καμένο χαρτί» για τις ΗΠΑ, και επειδή πραγματοποίησε ενεργειακή συμφωνία με τη Ρωσία, αλλά και για το «Όχι» που τόλμησε να εκστομίσει σε βάρος των ΗΠΑ στη σύνοδο του Βουκουρεστίου. Τότε, που οι Αμερικάνοι προσπαθούσαν να βάλουν από την πίσω πόρτα τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ! Η δε ονοματοδοσία των Σκοπίων σε «Μακεδονία» από τους Αμερικάνους, ήταν σχέδιο που είχε μπει σε εφαρμογή από το 2003 και ήταν σε πλήρη γνώση του τότε Πρωθυπουργού Σημίτη και τότε Υπουργού Εξωτερικών Γ. Παπανδρέου!!!
Η Αμερικάνοι είχαν οργανώσει την πτώση και την πολιτική καρατόμηση Καραμανλή, ο δε Παπανδρέου ήταν ο πρόθυμος άνθρωπός  τους ,που θα εκτελούσε το «συμβόλαιο θανάτου» της Ελλάδος και του λαού της!
Ό,τι υποφέρει σήμερα η χώρα και ελληνικός λαός, έχει σημείο αναφοράς τον Γιώργο Παπανδρέου!

Ο Β.ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΡΑΠΙΖΕΙ ΤΟΝ ΖΟΡΜΠΑ!


Με αφορμή την ψήφιση των ισολογισμών των Νομικών Προσώπων του Δήμου από το δημοτικό συμβούλιο ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας και πρώην δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Γιαννακόπουλος προχώρησε σε συνέντευξη τύπου εφ'όλης της ύλης. Στη συνέντευξη έδωσε και απαντήσεις στον Δήμαρχο Ζορμπά ο οποίος εκτοξεύοντας ...ρουκέτες χωρίς περιεχόμενο, προσπαθεί να χτυπήσει τον Β. Γιαννακόπουλο.

Αναλυτικότερα ο πρώην δήμαρχος μίλησε για τα οικονομικά των Νομικών Προσώπων, τις καθυστερήσεις που σημειώνονται στο έργο της Αγίου Ιωάννου, τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στην Αγία Παρασκευή, καθώς  επίσης για τις παραλείψεις και τα λάθη της δημοτικής αρχής.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ:  Πνευματικό Κέντρο,  Οργανισμός  Αθλησης, ΚΑΠΗ  Παιδικοί Σταθμοί, Βιβλιοθήκη, Δημοτικά Ιατρεία
Ο Βασίλης Γιαννακόπουλος απαντώντας  στους ισχυρισμούς του σημερινού δημάρχου Βασίλη Ζορμπά ότι τα Νομικά Πρόσωπα παρουσιάζουν χρέη ύψους 2 εκ. ευρώ, από την προηγούμενη δημοτική αρχή, έδωσε στη δημοσιότητα  τα επίσημα οικονομικά  στοιχεία της έκθεσης των ορκωτών λογιστών που διηνήργησαν τον έλεγχο των οικονομικών του δήμου τα οποία δείχνουν ξεκάθαρα ότι οι ισολογισμοί των Νομικών Προσώπων είναι ισοσκελισμένοι.
Μάλιστα όπως σημείωσε οι ισολογισμοί αυτοί ψηφίστηκαν από το σημερινό δημοτικό συμβούλιο και την παράταξη του κ. Ζορμπά.
Επισήμανε ότι το κοινωνικό έργο το οποίο προσέφεραν τα Νομικά Πρόσωπα κατά την διάρκεια της θητείας του είναι αναμφισβήτητο, σημειώνοντας ότι παρά την κριτική που του ασκήθηκε από τη σημερινή δημοτική αρχή εκείνη ακολουθεί την ίδια πολιτική, σημειώνοντας ότι αυτό αποτελεί  απόδειξη της ορθής πολιτικής και της χρηστής διαχείρισης της δικής του θητείας.
Έκλεισε λέγοντας ότι αποδεδειγμένα, πλέον, ο Δήμος Αγίας Παρασκευής ανήκει στους οικονομικά πράσινους δήμους.

ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ
Ο Βασίλης Γιαννακόπουλος κατηγόρησε τη δημοτική αρχή για την άρση της απαγόρευσης στην ίδρυση και λειτουργία καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, ένα μέτρο που είχε επιβάλλει η δική του δημοτική αρχή και θα έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση της εγκληματικότητας στην περιοχή, τη μεγαλύτερη όχληση των κατοίκων και κατά συνέπεια την επιβάρυνση του κυκλοφοριακού στην περιοχή.
Επισήμανε, ακόμα, ότι στην Πελοποννήσου απελευθερώθηκε οικόπεδο προς όφελος του ιδιώτη και όχι των πολιτών, το οποίο θα μετατραπεί σε μπετόν.
Συνέχισε λέγοντας ότι εγκαταλείποντας η νέα δημοτική αρχή το σχέδιο της προηγούμενης για ανάπλαση της Αγίου Ιωάννου, οι δημότες θα υποστούν τεράστια οικονομική ζημία, καθώς θα πρέπει να αποζημιωθεί ο εργολάβος για τη λύση της σύμβασης.

Κατηγόρησε το Βασίλη Ζορμπά ότι η πολιτική του στο συγκεκριμένο θέμα είναι προς τη λάθος κατεύθυνση αφού οι μέχρι τώρα αποφάσεις του λειτουργούν με γνώμονα να ικανοποιήσει το προεκλογικό του «καπρίτσιο», ζημιώνοντας τους πολίτες της Αγίας Παρασκευής. Πρόσθεσε δε, ότι αν συνέχιζε το έργο της προηγούμενης δημοτικής αρχής θα είχε ήδη ολοκληρωθεί.
Τελειώνοντας εξέφρασε τη λύπη του διότι διαπιστώνει πως το έργο της Αγίου Ιωάννου δεν πρόκειται να ολοκληρωθεί σε αυτή τη δημοτική θητεία.

ΕΡΓΑ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ 
Ο πρώην δήμαρχος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα έργα που βλέπει ο πολίτης να γίνονται τους τελευταίους μήνες στην πόλη. Όπως είπε σε αντίθεση με την Αγίου Ιωάννου η σημερινή δημοτική αρχή υλοποιεί έργα που είχαν προκηρυχθεί και τεθεί σε τροχιά υλοποιήσης από τη  δική του δημοτική αρχή. Πιο συγκεκριμένα αναφέρθηκε στα έργα  ανάπλασης της Ελευθερίου Βενιζέλου, της ασφαλτόστρωσης των δρόμων του Τσακού  και του Αη Γιάννη από την περιοχή του Δημόκριτου μέχρι τη Μεσογείων, τη διαγράμμιση των δρόμων και διασταυρώσεων κ.α.

ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΧΩΡΩΝ
Ο Βασίλης Γιαννακόπουλος άσκησε έντονη κριτική στο Βασίλη Ζορμπά και στον τρόπο που χειρίζεται την υπόθεση της απόκτησης του Ο.Τ. 118, στην περιοχή του Τσακού. Πιο συγκεκριμένα ως δημοτική αρχή είχε λάβει όλες τις απαραίτητες αποφάσεις για την απόκτηση του συγκεκριμένου χώρου ο οποίος αποτελεί πάγιο αίτημα των κατοίκων της  περιοχής. Όπως τόνισε με τις καθυστερήσεις που σημειώνονται από την πλευρά της δημοτικής αρχής, συνεχίζοντας να μην καταβάλει το ποσό που απαιτείται για την απόκτηση του χώρου κινδυνεύει να μην περάσει ποτέ προς χρήση των δημοτών.
Ο Βασίλης Γιαννακόπουλος έκλεισε τη συνέντευξη τύπου υπογραμμίζοντας ότι τόσο ο ίδιος όσο και η παράταξή του με υψηλό αίσθημα ευθύνης στέκεται δίπλα στη δημοτική αρχή προς όφελος των πολιτών. Υπενθύμισε τις ενέργειες και τον αγώνα που έδωσε προκειμένου να εγκριθούν 48 θέσεις εργασίας στους παιδικούς και βρεφικούς σταθμούς του δήμου και να μην μείνει κανένα παιδί εκτός των σταθμών του δήμου.

Δήλωση Θανάση Αυγουρόπουλου



Ο Θανάσης Αυγουρόπουλος, επί χρόνια στενός συνεργάτης του Δ. Νικολάου και σε σημαντικά πόστα της διοίκησης του Δήμου, σπεύδει να προλάβει με την παρακάτω  επιστολή του, όσους σπεύσουν να του καταλογίσουν αχαριστία απέναντι στον Νικολάου. Εξηγεί τους λόγους που τον έκαναν να διαχωρίσει τη θέση του από τον επικεφαλής της παράταξης "Ενεργοί Δημότες"

"Δυστυχώς μετά από 14 χρόνια συνεργασίας με τον κ. Νικολάου Δημ. αναγκάστηκα «να πάρω πολιτικό διαζύγιο» και να διαχωρίσω από εδώ και στο εξής τη θέση μου.
Τη συγκεκριμένη απόφαση την πήρα αφού προηγουμένως εξήντλησα όλα τα περιθώρια υπομονής και αντοχών που μου απέμειναν για μια γόνιμη και αποτελεσματική συνεργασία, αλλά κυρίως για να περιφρουρήσω την προσωπική μου αξιοπρέπεια. Τα όρια όμως έχουν και αυτά τα... όριά τους και με λύπη μου διαπίστωσα ότι, «δεν πάει άλλο». Δεν διεκδικώ το αλάθητο. Εκτιμώ πως έπραξα το καλύτερο και αυτό το οποίο μου επέβαλε η συνείδησή μου και μελλοντικά θα αποδειχθεί αν έπραξα σωστά.
Αναμφισβήτητα δεν είμαι αχάριστος και αγνώμων. Σε καμία περίπτωση δεν ξεχνώ τη δυνατότητα που μου έδωσε ο κ. Νικολάου, αφού τα τελευταία οκτώ χρόνια μου εμπιστεύτηκε τις σημαντικότερες έμμισθες θέσεις στο Δήμο. Αν ανταποκρίθηκα θετικά  και αν τον δικαίωσα για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε το γνωρίζει πολύ καλά ο ίδιος. Σίγουρα όμως το γνωρίζουν οι περισσότεροι Χολαργιώτες και ιδιαίτερα όσοι με τιμούν για επτά τετραετίες με τη ψήφο τους. Προσωπικά δεν ξεχνώ απολύτως τίποτε, τον ευχαριστώ για ότι μου «προσέφερε» και θα του είμαι πάντα ευγνώμων.

Σίγουρα η απόφασή μου αυτή δεν σημαίνει «λιποταξία», ούτε «προδοσία», αφού θα παραμείνω «Ενεργός  και μάχιμος Δημότης», τουλάχιστον μέχρι το τέλος της τρέχουσας τετραετίας . Ξεκαθαρίζω πως δεν προτίθεμαι να είμαι υποψήφιος Δήμαρχος. Το τι θα κάνω κατά τις επόμενες δημοτικές εκλογές, τουλάχιστον αυτή τη χρονική στιγμή, δεν το έχω αποφασίσει.
Θανάσης Αυγουρόπουλος"