Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΝΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ

Μετά τα μυθικά πλούτη, ο δικτάτορας της Λιβύης Καντάφι, κυνηγημένος, βρέθηκε σε ένα λαγούμι (όπως και ο Σαντάμ Χουσεϊν, ο άλλος δικτάτορας στο Ιράκ) και τελικά είχε ένα φρικτό τέλος, με την διαπόμπευση ακόμη και του πτώματός του.
Η χλιδή στην οποία ζούσε ήταν εφήμερη. Όπως άλλωστε και η ζωή όλων.
Δείτε το παλάτι στο οποίο ζούσε ο Καντάφι και συγκρίνατέ το με τις φωτογραφίες από το φρικτό του τέλος.
"Μάχαιραν έδωσες μάχαιρα θα λάβεις" είχε πει ο Χριστός.



ΕΚΔΗΛΩΣΗ "ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ ΖΟΥΡΟΥΔΗ" ΓΙΑ ΤΗΝ 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
 
Το Κοινωνικό και Πνευματικό Κέντρο Χολαργού «ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΖΟΥΡΟΥΔΗ»
                                                                                   
σας προσκαλεί

στην εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει στα πλαίσια του εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου 1940 στις 24/10/2011 ημέρα Δευτέρα και ώρα 18.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σωματείου (Πολυμνίας 44, Χολαργός) με θέμα:
«Η 28η Οκτωβρίου 1940. Διαχρονικά μηνύματα σε εποχή κρίσης»
το οποίο θα αναπτύξει η κα Αικατερίνη Καμηλάκη, Διδάκτωρ φιλολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και Δ/ντρια του Κέντρου Έρευνας της Ελληνικής Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών.
Θα προηγηθεί Αγιασμός και Βράβευση των μαθητών που αποφοίτησαν με Άριστα από τα Λύκεια Χολαργού το ακαδημαϊκό έτος 2010 – 2011.

                                    Για το Διοικητικό Συμβούλιο
    Η Πρόεδρος                                                               Η Γενική Γραμματέας

Ντίνα Καλλιοντζή                                                                      Ελένη Γατοπούλου


ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ


γράφει η Μαρία Μουντάκη – Αθανασάκου
τ.Αντιδήμαρχος Χολαργού
Δημοτική Σύμβουλος Παπάγου - Χολαργού

Κάθε χρόνο στις Εθνικές μας επετείους λέμε τα ίδια και τα ίδια, με αποτέλεσμα να δημιουργείται μια ατμόσφαιρα ανίας, λόγω των επαναλήψεων γνωστών περιστατικών και γεγονότων. Όπως όμως πάντοτε συμβαίνει, τα υπέροχα και τα μεγάλα, τα εντοπίζουμε σε περιστατικά που βρίσκονται σε ψιλά γράμματα, στις παρυφές της Ιστορίας μας και περνούν, συνήθως, απαρατήρητα.
Για παράδειγμα, στην «Καθημερινή» της 25ης Δεκ. 1940, βρίσκουμε την καταχώρηση του κατωτέρου τηλεγραφήματος, το οποίο με συγκλόνισε. Σας αφήνω να το χαρείτε και εσείς και να αισθανθείτε την μεγαλοσύνη που κρύβει.
«Πρόεδρον Κυβερνήσεως Δημοσιευθέντα κατάλογον φονευθέντων Αξιωματικών, αναγράφεται και Ανθυπασπιστής 30ου Συντάγματος, Σταυρόπουλος Κωνσταντίνος, άνευ τόπου καταγωγής. Παρακαλώ, διότι έχω υιό υπό άνω όνομα και στοιχεία, πληροφορήσατε αν ο φονευθείς είναι υιός μου, οπότε αναφωνώ, ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ.
Μαρία Σταυροπούλου
(Τρόπαια Γορτυνίας)
(Για την Ιστορία αναφέρω, πως ήταν, πράγματι, το παιδί της) 

Μέσα σε αυτές τις λίγες γραμμές, βρήκα την Βέργα, το Ζάλογγο και το «ή ταν ή επί τας», βρήκα δηλαδή, την αδιάλειπτη συνέχεια της φυλής μας και την γνήσια Ελληνίδα Μάνα, η οποία ήταν, είναι και θα μείνει, ίδια και απαράλλακτη μέσα στο διάβα των αιώνων, έστω και αν κάποιοι πασχίζουν να την αλλάξουν.

Σ’ αυτούς λέω με τη σειρά μου: ΜΑΤΑΙΟΠΟΝΕΙΤΕ και κοιτάζοντας στα μάτια τους μικρόψυχους και κομπλεξικούς επιλήσμονες των όσων μας χρωστά ο κόσμος, αναφωνώ μαζί με την ηρωίδα Μάνα, αυτό που και εκείνοι, κάποτε έκθαμβοι, έλεγαν, για να το ξεχάσουν αργότερα (!!).
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ. 

ΘΡΑΣΥΤΑΤΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΜΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΧΟΛΑΡΓΟ!


Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΝΑΖΗΤΕΙ ΤΟΝ ΕΝΟΧΟ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ ΣΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟ
Θρασύτατη ληστεία έγινε χθες το μεσημέρι (13.00) έξω από το σπίτι της οδού Ασπασίας 56 στον Χολαργό, με θύμα 55χρονη γυναίκα. Η γυναίκα η οποία κατευθυνόταν στο σπίτι της, δέχθηκε αιφνίδια επίθεση από τον κακοποιό. Προσπάθησε να αντισταθεί με πείσμα, αλλά ο αποφασισμένος ληστής, τής κατάφερε ισχυρά χτυπήματα στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να αποσπάσει την τσάντα και να τραπεί σε φυγή. Χαρακτηριστικό, είναι ότι το θύμα, παρά τα χτυπήματα που δέχθηκε, μόλις ο κακοποιός της άρπαξε την τσάντα, βρήκε την δύναμη να ζητήσει βοήθεια από γείτονες και περαστικούς. Ένας υπερήλικας 90 ετών που περνούσε την ίδια στιγμή από το σημείο, πρόλαβε να χτυπήσει με την μαγκούρα του τον κακοποιό, αλλά ήταν ήδη αργά. Ο νεαρός, μελαμψός με σγουρά μαλλιά ληστής, είχε ήδη στο μηχανάκι του και εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.
Μάλλον ο κακοποιός έχει διαπράξει αρκετές παρόμοιες κλοπές. Χρησιμοποιεί μηχανάκι, στοχοποιώντας τα υποψήφια θύματά του, κυρίως γυναίκες, τους αρπάζει την τσάντα και εξαφανίζεται! Η Αστυνομία Χολαργού κάλεσε το θύμα, στο οποίο έδειξε διάφορες φωτογραφίες από σεσημασμένους κακοποιούς αλλά η άτυχη γυναίκα δεν αναγνώρισε κανέναν.
Οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας Χολαργού πρόκειται να κάνουν έρευνες και στον καταυλισμό των τσιγγάνων πίσω από το Νομισματοκοπείο, δίοτι όπως λέγεται, πιθανόν ο δράστης να προέρχεται από εκεί.
ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΓΥΝΑΙΚΑ-ΘΥΜΑ ΛΗΣΤΕΙΑΣ, ΠΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ!
Στο μεταξύ, απεβίωσε γυναίκα, θύμα ληστείας από κακοποιό, ο οποίος της χτύπησε το κεφάλι με δύναμη στην πόρτα του ασανσέρ, για να της κλέψει την τσάντα ! Η ληστεία έγινε πριν από 15 ημέρες στο σπίτι της στου Ζωγράφου και η άτυχη γυναίκα, αφού νοσηλεύτηκε σε εντατική νοσοκομείου, κατέληξε προχθές!
Η εγκληματικότητα… χτυπάει κόκκινο!

Δύο ψυχωμένες Ελληνίδες στέλνουν τον Παπανδρέου στη Χάγη!


πηγή: madata.gr
Δύο Ελληνίδες προσφεύγουν κατά Παπανδρέου στη Χάγη!
Προσφυγή κατά του πρωθυπουργού στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης κατέθεσαν δύο Ελληνίδες.
Πρόκειται για τις Όλγα Γεωργίου Γεριτσίδου και η Τάνια – Μαρία Γεριτσίδου, οι οποίες υποστηρίζουν ότι δεν αναγνωρίζουν τον κ. Παπανδρέου ως νόμιμα εκλεγμένο πρωθυπουργό.
Μάλιστα στην προσφυγή τους μεταξύ άλλων αναφέρουν: «Δεδομένης της ολοένα και χειρότερης αντιανθρωπιστικής και κατάφωρα αντιδημοκρατικής και ανθελληνικής κατάστασης στην Ελλάδα υπό την μη δημοκρατικώς νομιμοποιούμενη κυβέρνηση του Γεωργίου Α. Παπανδρέου, ο οποίος όπως προδήλως αποδεικνύεται αναρριχήθηκε στην εξουσία με ψευδεπίγραφο προεκλογικό πρόγραμμα, κατάργησε, περιόρισε ή κατάφωρα αγνόησε κάθε Δημοκρατικό θεσμό ενώ επιδίδεται μέχρι και σήμερα σε όργιο τρομοκρατίας, παραπληροφόρησης και καταδίωξης των Ελλήνων Πολιτών».
Προσθέτουν επίσης ότι καταφεύγουν στο Διεθνές Δικαστήριο «δεδομένου ότι δυνατότητα σύντομης και βιώσιμης προσφυγής στη Δικαιοσύνη ως είναι αναφαίρετο Ανθρώπινο Δικαίωμα μας είναι αδύνατον εντός των Ελληνικών συνόρων…».
Και συνεχίζουν: "Δεδομένου ότι η κυβέρνηση Παπανδρέου τολμά να ισχυρίζεται ότι δεν είχε άλλο τρόπο δράσης παρ’ εκτός της ανάλγητης, αντιανθρωπιστικής πολιτικής εξυπηρέτησης αμφιβόλων δανείων εις βάρος παιδιών, ανιάτων / καρκινοπαθών, τυφλών, αναπήρων, συνταξιούχων, επιστημόνων, στρατιωτικών, αυτοαπασχολούμενων, ιδιωτικών και δημοσίων υπαλλήλων, αγροτών και ελευθέρων επαγγελματιών, εργατών, και κάθε Έλληνα Πολίτη που ακόμα δεν έχει καν έρθει στον κόσμο, ενώ από τουλάχιστον το 1980 ο Διεθνής Νόμος απαγορεύει την καταδίκη σε φτώχεια και εξαθλιωτικές συνθήκες διαβίωσης μίας ολόκληρης κοινωνίας ή Λαού για την εξυπηρέτηση οποιουδήποτε χρέους νόμιμου, παράνομου ή ειδεχθούς.
Προσφεύγουμε με κάθε δυνατό μέσο στην Διεθνή Κοινότητα ώστε να λάβει θέση ενώπιον των Λαών του Κόσμου και να αποδείξει εάν συνεχίζει να υπηρετεί τα Ανθρώπινα Δικαιώματα όπως αυτά ψηφίστηκαν και κυρώθηκαν μετά το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου και την επίσημη εξαφάνιση της ναζιστικής Γερμανίας".

Σημ. ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ: Αυτός είναι ο πολιτικός εγκληματίας Παπανδρέου. Αυτός που πρέπει να οδηγηθεί στο ...Γουδί, για εσχάτη προδοσία. Διότι καταδικάζει σε φτώχεια και εξαθλιωτικές συνθήκες διαβίωσης έναν ολόκληρο Λαό, για την εξυπηρέτηση οποιουδήποτε χρέους νόμιμου, παράνομου ή ειδεχθούς.! 
Και μαζί με τον Παπανδρέου πρέπει να οδηγηθούν σε δίκη για εσχάτη προδοσία, όλοι οι βουλευτές του Πασόκ!

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΛΗΣΤΗΣ: ΚΛΕΒΕΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ-ΜΙΣΘΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ!

μεθοδεύουν νέα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της...χρεωκοπημένης ΑΤΕ 
κατά 300 εκατομμύρια ευρώ!!!


Αυτό είναι το κράτος-ληστής-νταβαντζής! Αρπάζει τους μισθούς, τις συντάξεις και ό,τι απέμεινε από τα ελληνικά νοικοκυριά και την ίδια ώρα ετοιμάζεται από εβδομάδα να ενισχύσει με 300 εκατομμύρια ευρώ την -ουσιαστικά- χρεωκοπημένη Αγροτική Τράπεζα! 
Η Κυβέρνηση όλο και τρίβεται στην...γκλίτσα του τσοπάνου: Μετά το 1 δις ευρώ με το οποίο ενίσχυσε το περασμένο καλοκαίρι την ΑΤΕ, ετοιμαζόταν να δώσει άλλο 1 δις ευρώ πριν από περίπου ένα μήνα. Τελικά, ανέστειλε την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΑΤΕ με το ποσό του 1 δις ευρώ, για να επιστρέψει από εβδομάδα, προετοιμάζοντας την ενίσχυση της ΑΤΕ με 300 εκατομμύρια ευρώ!
Έτσι σώζουν την Ελλάδα ο Παπανδρέου και ο Βενιζέλος: Βάζοντας χέρι και αρπάζοντας ως κοινοί ληστές, μισθούς, συντάξεις, επιδόματα, για να τα δώσουν στους εγκληματίες της διεθνούς τοκογλυφίας, αλλά και να ενισχύσουν χρεωκοπημένες τράπεζες, όπως είναι η Αγροτική, της οποίας ή μετοχή στο Χρηματιστήριο κοντεύει να...εξαερωθεί. Μέχρι και κάτω από 0,20 λεπτά του ευρώ έχει φτάσει!!!

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΟ...ΠΗΔΗΜΑ ΑΠΟ ΜΕΡΚΕΛ-ΣΑΡΚΟΖΙ!

Νέες εγγυήσεις ζητεί ο Σαρκοζί!

Δεν πρόλαβε ο Παπανδρέου να ψηφίσει με τους 153 λακέδες-δοσίλογους βουλευτές του, το Πολυνομοσχέδιο και ο Σαρκοζί δήλωσε ότι"η Ελλάδα θα χρειαστεί να δώσει νέες εγυήσεις"!!
Γερμανία και Γαλλία ..τσακώνονται για το πώς θα κουρέψουν το ελληνικό χρέος και προκειμένου να σωθούν αυτές, κατασπαράσσουν την Ελλάδα.
Ο εθνοπροδότης Παπανδρέου, πειθήνιος και υπόδουλος όπως πάντα, ετοιμάζεται να δώσει τα τελευταία κπομμάτια της χώρας στις ύαινες της Ευρώπης!
Περιμένετε να δείτε τι μας περιμένει με την ...7η δόση!!!
Η σφαγή της σφαγής, που θα μετατρέψει την Ελλάδα (από...Δανία του νότου) σε Σομαλία!!!

ΜΠΑΡΑΖ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΩΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ!

ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΗΣ ΠΑΛΛΑΪΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. ΤΥΧΑΙΟ;

Ο Αττικός ουρανός από το πρωί "βομβαρδίζεται" με αεροψεκασμούς. Δεκάδες επί δεκάδων αεροσκάφη, περνούσαν πάνω από την Αττική, ακολουθώντας διαφορετικές κατευθύνσεις το καθένα, με αποτέλεσμα να προκληθεί τεχνητό νέφος. Ο ελαφρά νεφοσκεπής ουρανός που επικρατεί από τις πρώτες μεσημβρινές ώρες στην Αττική, οφείλεται  στους αεροψεκασμούς.
Για όποιον παρατήρησε το φαινόμενο, δεν ήταν δύσκολο να αντιληφθεί πώς δημιουργήθηκε η ελαφριά νέφωση πάνω από την Αττική. Για όλους τούς άλλους, αυτά μπορεί να φαίνονται ως...παραλογισμός ή συνωμοσιολογία.
Παραφροσύνη ή συνωμοσιολογία χαρακτήριζαν και πριν από 2 χρόνια  όσους πρόβλεπαν την κατάρρευση της ελληνικής οικονομίας από σχέδιο οικονομικών δολοφόνων-παγκοσμιοποιητών! 
Κανείς δεν τα πίστευε. Όπως ελάχιστοι πιστεύουν τον πόλεμο εναντίον των λαών μέσω των αεροψεκασμών, για τους οποίους έχει ήδη ειπωθεί ότι πραγματοποιούνται ευρέως πάνω από χώρες και λαούς που...αντιστέκονται! Εμπεριέχουν χημικά συστατικά τα οποία λειτουργούν ως κατασταλτικά και καταπραϋντικά ! Αποδυναμώνουν δηλαδή και μειώνουν τις ανθρώπινες αντιστάσεις.
Η Ελλάδα είναι μια από τις χώρες που χρησιμοποιείται από τους οικονομικούς δολοφόνους, ως πειραματόζωο για την επιβολή των κανόνων της νέας παγκόσμιας τάξης και της εγκαθίδρυσης παγκόσμιας διακυβέρνησης.
Για μεγάλο χρονικό διάστημα έχει επισημανθεί ότι η χώρα μας χρησιμοποιείται και ως ...μεγάλη ντουζιέρα αεροψεκασμών! Προκειμένου να κατασταλούν προληπτικά οι αντιστάσεις-αντιδράσεις του ελληνικού λαού απέναντι στα φασιστικά-στυγνά μέτρα των παγκοσμιοποιητών! 
Προχθές και χθες, είχαμε δυο μεγάλες λαϊκές συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα. Η αντίσταση του λαού άργησε να εκδηλωθεί, αφού μέχρι πριν από λίγες ημέρες  πολλοί απορούσαν μεταξύ τους, πώς και γιατί ενώ δέχονταν σφαγές στους μισθούς και στις συντάξεις τους, δεν αντιδρούσαν. Χαρακτηριστικά ήταν τα ειρωνικά σχόλια του δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα, ο οποίος από τις εκπομπές του χαρακτήριζε ειρωνικά την λαϊκή αντίσταση..."φρουί ζελέ Γιώτης".
Η ασφυκτική κατάσταση στην οποία οδηγούν τα νέα μέτρα και η προοπτική ψήφισης του Πολυνομοσχεδίου έφεραν πολύ κόσμο στους δρόμους της Αθήνας.
Χθες βράδυ έληξαν οι συγκεντρώσεις. Ο Παπανδρέου πέρασε και τα νέα μέτρα της τρόϊκας και ήδη σήμερα το πρωί, ο Σαρκοζί δήλωσε ότι η Ελλάδα θα χρειαστεί να δώσει ...περισσότερες εγγυήσεις!

Στον Αττικό ουρανό άρχισαν να βομβαρδίζουν τα ψεκαστικά!
Σας φαίνονται τυχαία όλα αυτά; 'Η μήπως τρελά και αδιανόητα;
Είπαμε, αδιανόητη  φαινόταν πριν από λίγα χρόνια αυτή η καταστροφή της Ελλάδος.
Οι φωτογραφίες είναι όλες σημερινές.

ΑΡΧΙΣΕ Η ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΣΕ ΠΑΠΑΓΟ-ΧΟΛΑΡΓΟ!


Με την αναστολή της απεργίας από την ΠΟΕ-ΟΤΑ, άρχισε σταδιακά η αποκομιδή των απορριμμάτων και από τον Παπάγο-Χολαργό. Όπως μας είπε ο επικεφαλής των εργαζομένων, Οδυσσέας Ντριβαλάς, δεν έχουν φτάσει, παρά μόνο μερικά από τα φύλλα επιστράτευσης, παρ'όλα αυτά οι εργαζόμενοι με δική τους πρωτοβουλία, ξεκίνησαν την σταδιακή αφαίρεση των απορριμμάτων από τους κάδους και τους γεμάτους με σκουπίδια δρόμους!
Αυτό που επισήμανε ο κ. Ντριβαλάς είναι ότι η απεργία ανεστάλη προκειμένου να υπάρξει διάλογος με την Κυβέρνηση.

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΕΣΚΥΨΑΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ!

Η Λούκα Κατσέλη τελικά δεν εψήφισε το επίμαχο άρθρο 37 του Πολυνομοσχεδίου και μετά την επιστολή προς τον Πρόεδρο της Βουλής, ο κ. Παπανδρέου την έθεσε εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ.
Ο λόγος της διαγραφής της, σύμφωνα με τον Πρωθυπουργό; Ότι δε ενήργησε με εθνική ευθύνη!!!
Αυτός είναι ο Παπανδρέου! Θεωρεί εαυτόν ότι έχει το ...αλάθητο του πάπα! Ότι είναι ο ενεργών πατριωτικά! Και όλοι οι υπόλοιποι Έλληνες που διαμαρτύρονται, οργίζονται για τα μέτρα του Πασόκ που ...εξανεμίζουν μισθούς και συντάξεις, είναι ανεύθυνοι!!!
Τελικά 153 βουλευτές του ψήφισαν το Πολυνομοεχέδιο.

1 ΝΕΚΡΟΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΗΣ,ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟ ΠΑΜΕ


...AΠΟ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
 πηγή: http://prezatv.blogspot.com


---ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ---
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ MAFRIN ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ,ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
ΕΝΑΣ 53ΧΡΟΝΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΟΣ, ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ, ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙ ΕΙΡΗΝΙΚΑ, ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΑΝΑΚΟΠΗ,ΟΤΑΝ ΜΕΤΑΘΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΥΣ- ΜΠΑΧΑΛΟΥΣ- ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ, ΠΟΥ ΜΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ, ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑΣ.

- Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ.ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ, Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ-ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ...ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΕΙ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΔΙΑΔΗΛΩΤΗ...ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΣΤΗ MARFIN...ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.-

-Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ 
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ-

ΠΡΕΖΑ TV
20-10-2011

Ερωτηματικά και απορίες.



Γράφει ο Θεόφιλος Αιγινήτης*
Για πρώτη φορά βρέθηκα στη δύσκολη θέση να θέλω να αναπτύξω ένα θέμα και να μη μπορώ γιατί τα πολιτικά δεδομένα αλλάζουν από τη μια στιγμή στην άλλη.
Ξέρω πως η ΕΜΥ προβλέπει τον καιρό και τις καταιγίδες, αλλά τον κακό μας τον καιρό από τις αλλεπάλληλες φορολογικές καταιγίδες δεν μπορούσε να τις προβλέψει.
Τι είναι ρε παιδιά αυτό που μας βρήκε να κοιμηθούμε πανευτυχείς πως λεφτά υπάρχουν και να ξυπνήσουμε απένταροι και καταχρεωμένοι;
Με τι δολιότητα άλλαξαν τα στατιστικά στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ και μας έριξαν στους τοκογλύφους και από πάνω μας λένε πως ότι κάνουν το κάνουν για το καλό μας και  βγαίνει ο Βενιζέλος και λέει πως ευτυχώς που  καλέσαμε τους ξένους τεχνοκράτες γιατί αυτοί μπορούν να μας σώσουν;
Πως μας εξαπάτησαν ότι δε θα μπούμε στο ΔΝΤ και αυτοί πίσω απ’ την κουρτίνα συζητούσαν μήνες πριν, το πώς θα μας μπάσουν στο στόμα του λύκου;
Με τι ταχύτητα ψηφίζουν οι βουλευτές τους νόμους για την αφαίμαξη των μισθών και των συντάξεών μας και μετά βγαίνουν και λένε πως είναι αντίθετοι με όλα αυτά τα μέτρα και μας συμπονούν, τη μια μέρα παραιτούνται και την άλλη ξεπαραιτούνται;
Καλά παντελόνια δε φοράνε, αλλά ούτε και σώβρακα;
Από τη μια κόβουν τα έσοδά μας κι’ από τηνάλλη ανεβάζουν τους φόρους ή ανακαλύπτουν νέους, που μόνο ένας παράφρων που βρίσκεται σε παράκρουση μπορεί να τους διανοηθεί;
Ελληνική κυβέρνηση είναι αυτή, ή κυβέρνηση που μισεί τους πολίτες της;
Μόνο μια προδοτική κυβέρνηση που θα είχε βάλειως σκοπό της το πώς θα καταστρέψει τη χώρα, θα επέπιπτε με τόση μανία κατά της μικρομεσαίας τάξης των πολιτών της με τη φορολογική επιδρομή που εξαπέλυσε εναντίον τους.
Πως είναι δυνατόν μέσα στα άγρια χαράματα τις πρώτες εκατό μέρες του Γιωργάκη να ψηφίζεται νόμος που να αναγνωρίζει τα Σκόπια ως Βόρεια Μακεδονία και να μη διαμαρτύρεται ούτε ένας μακεδόνας πολιτικός και να μη κουνιέται φύλλο;
Όλοι αυτοί που υποκρίνονται και υποδύονται τους σωτήρες είναι οι καταστροφείς τηςΕλλάδας με τις αλλεπάλληλες γκάφες τους, με το να μας κατασυκοφαντούν  και να μας κατεξευτελίζουν στο εξωτερικό χωρίς δυστυχώς να τιμωρείται κανένας.
Παραδέχτηκαν πως παραδώσανε την εθνική κυριαρχία και δε ντρέπονται;
Η παράταξη αυτή που λέγεται Πασόκ είναι ηκαταστροφή της πατρίδας μας. Έχουν κάνει τόσα πολλά κακά σ’ αυτό τον τόπο.
Θα ξεκινήσω από τότε που ο αρχηγός του ο Αντρέας έκανε τους Έλληνες αγρότες τεμπέληδες με τις επιδοτήσεις, με το που φάγανε τα λεφτά του κόσμου με την απάτη του χρηματιστηρίου, με τις τεράστιες μίζες που παίρνανε τα στελέχη του για τα υποβρύχια που γέρνουν, με τα εκατομμύρια που έπαιρνε το κόμμα από τη Ζήμενς και δε θυμάμαι τι άλλο ακόμα,αλλά το τελευταίο με τη μεγάλη απάτη του «λεφτά υπάρχουν» για να μας βάλουν στο τρισκατάρατο ΔΝΤ δε ξεπερνιέται.
Δεν είναι δυνατόν όλοι εκεί μέσα να είναι απάτριδες ή πράκτορες, πρέπει να εκ-βιάζονταικαι εκβιαζόμενοι να εκ-βιάζουν και εμάς να σηκώσουμε τα χέρια ψηλά και να παραδοθούμε αμαχητί στους Γερμανούς.
Όχι ρε, δεν παραδινόμαστε.
ΟΧΙΙΙ, ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑ.παλιομασκαράδες.
*ο  Θεόφιλος Αιγινήτης είναι Ζωγράφος-Συγγραφέας.