Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

ΒΙΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ!!! ΠΕΤΕΝ-ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ-ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ!


Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Παπούλιας, υπερτόνισε την...αντιστασιακή του δράση στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, όταν ήταν- δεν ήταν...15 χρονών, προκειμένου να εκφράσει την "ντροπή" του για τις αποδοκιμασίες που δέχθηκε κατά την χθεσινή παρέλαση.
Δεν γνωρίζουμε εάν έχει γραφεί μέλος σε κάποια αντιστασιακή οργάνωση ή εάν έχει κάποιο πιστοποιητικό ότι υπήρξε πράγματι αντιστασιακός! 
Πάντως το ότι  ο κ. Παπούλιας υπήρξε αντιστασιακός στην εφηβεία του (εάν υπήρξε), αυτό δεν αποτελεί διαβατήριο διαρκείας για τον πατριωτισμό του!
Αντιθέτως, ο βίος  του Παπούλια ακολουθεί παράλληλη πορεία με των παρακάτω δοσιλόγων:
1. Ανρί Φιλίπ Πετέν: Ανακηρυχθείς εθνικός ήρωας της Γαλλίας, στον οποίο απενεμήθη ο τίτλος του στρατάρχη κατά τον Α' Παγκόσμιο πόλεμο, γνωστός από την μάχη του Verten. Μετά την ήττα της Γαλλίας όμως από τους Γερμανούς, ο Φιλίπ Πετέν έσπευσε να ταχθεί στο πλευρό των Γερμανών και του Χίτλερ, διορίσθείς  μάλιστα  Πρωθυπουργός της κατοχικής Κυβέρνησης, γνωστής και ως Κυβέρνησης του Βισύ!!!

Στην φωτογραφία, βλέπουμε τον 84χρονο τότε Πετέν μαζί με τον Χίτλερ, σε θερμή χειραψία!
Με την λήξη του πολέμου, ο δοσίλογος Πετέν συνελήφθη, δικάσθηκε και καταδικάσθηκε εις θάνατον! Του έδωσε χάρη ο Ντε Γκωλ, μετατρέποντας την ποινή του σε ισόβια κάθειρξη! 


2. Γεώργιος Τσολάκογλου: Φημισμένος στρατιωτικός, γνωστός και από την μάχη του Μόροβα κατά την οποία κατετρόπωσε τους Ιταλούς στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Ήταν όμως ο μοιραίος τότε αντιστράτηγος, που συνθηκολόγησε με τους Γερμανούς στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, όταν εκείνοι εισέλαβαν την χώρα μας, διορισθείς μάλιστα πρώτος κατοχικός Πρωθυπουργός (κάτω φωτό από βικιπεδία). 


Ο αντιστράτηγος Γεώργιος Τσολάκογλου
(καθιστός δεξιά) συζητά με τον Γερμανό στρατηγό Γιοντλ (καθιστός δεύτερος από αριστερά) και τον Ιταλό στρατηγό Φερρέρο (προς τα δεξιά με την πλάτη προς τον φακό) το τρίτο και οριστικό πρωτόκολλο παράδοσης της Ελλάδας στη ναζιστική Γερμανία και τη φασιστική Ιταλία. Θεσσαλονίκη, 23 Απριλίου 1941
Σχόλιο Παρατηρητή: Ο στρατηγός Γιοντλ ήταν ένας εκ των δύο στρατηγών που καταδικάστηκαν σε θάνατο από το δικαστήριο της Νυρεμβέργης και απηγχονήσθη (ο άλλος  ήταν ο Κάϊτελ). 
  
Μετά την απελευθέρωση ο Γ. Τσολάκογλου συνελήφθη, δικάστηκε και καταδικάστηκε εις θάνατον. Η ποινή του μετατράπηκε σε ισόβια και πέθανε στην φυλακή το 1948.

3. Κάρολος Παπούλιας: Ο πρώην αντιστασιακός (κατά δήλωσή του ιδίου) στα εφηβικά του χρόνια, είναι ο σημερινός 82 ετών Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, που με την δική του δωσίλογη στάση, επέτρεψε την εγκατάσταση των νέων κατοχικών γερμανικών δυνάμεων στη χώρα. 

Έχει ανοίξει την κερκόπορτα, αφήνοντας να περάσουν οι Γερμανοί που υποδουλώνουν την Πατρίδα και εξαθλιώνουν τους Έλληνες πολίτες. Ενώ θα όφειλε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να αρνηθεί να υπογράψει όλους τους αντιδημοκρατικούς νόμους που παραβιάζουν το Σύνταγμα, συντάχθηκε με τους νέους κατακτητές που οδηγούν τους Έλληνες στον όλεθρο και καθιστούν τη χώρα κατεχόμενο προτεκτοράτο.
Διαμαρτυρήθηκε μόνον όταν τον αποδοκίμασε ο λαός! Ντροπή!   

ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Ο Νέος Κύκλος Κωνσταντινουπολιτών
     και
        το Σωματείο Απελαθέντων Ελλήνων Υπηκόων εκ Τουρκίας
 
          Σας προσκαλούν στην επετειακή εκδήλωση για την
        61η επέτειο της 28 Οκτωβρίου 1940
 
«ΟΙ ΘΥΣΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
ΣΤΗΝ ΝΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΥ»
 
Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011, Ώρα 18.00 στο
 
Πνευματικό Κέντρο Κωνσταντινουπολιτών,
Δ. Σούτσου 46, Αμπελόκηποι
 

ΝΕΟΙ ΜΠΕΛΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Δ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ! ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΓΙΑ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΑΣΙΚΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ

Οι δικαστικές περιπέτειες του πρώην δημάρχου Χολαργού Δ. Νικολάου, δεν έχουν τελειωμό. Την ερχόμενη Τετάρτη 2 Νοεμβρίου, κάθεται στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, μαζί με τον  στενό συνεργάτη του και πρώην Αντιδήμαρχο Χολαργού κ. Γκοτσόπουλο, με τις κατηγορίες της καταπάτησης δημόσιας και κηρυχθείσας αναδασωτέας δασικής έκτασης, καθώς και για την παράνομη εκχέρσωσή της. 
Πρόκειται για την μήνυση που είχε ασκήσει εναντίον των δύο κατηγορυμένων, το Δασαρχείο Πεντέλης, όταν ο Δ. Νικολάου, ως Δήμαρχος Χολαργού, είχε επεκτείνει παράνομα το νεκροταφείο του δήμου.
Σύμφωνα με  πληροφορίες μας, το κατηγορητήριο καταλογίζει στους κατηγορούμενους δόλο, για το ότι κατέλαβαν παράνομα πάνω από 1 στρέμμα δημόσια έκταση, έκοψαν όλα τα δένδρα (πεύκα κ.λ.π.) και κατασκεύασαν αντιστήριξη από μπετόν, προετοιμάζοντας με εκσκαφή 20 τουλάχιστον τάφους. Κατ' αυτό τον τρόπο επέκτειναν παράνομα το κοιμητήριο Χολαργού.
Η θέση του Δ. Νικολάου μπορεί να κρίνεται φαινομενικά επισφαλής, όμως από πουθενά δεν αποδεικνύεται ότι ο πρώην Δήμαρχος Χολαργού είχε δόλο! 
Δυστυχώς, μερικά κατηγορητήρια καταλογίζουν δόλο, χωρίς όμως να προσδιορίζουν πού βρίσκεται και από πού προκύπτει ο δόλος. Ο Δήμαρχος, έκοψε τα δένδρα (κακώς, πολύ κακώς για εμάς), όμως δεν θέλησε να χτίσει βίλα ή να χαρακτηρίσει τον χώρο ως δικό του οικόπεδο!
Ήθελε απλά να θάψει τους νεκρούς του Χολαργού. Και επειδή υπήρχε δεδομένο κοινωνικό πρόβλημα, προέβη στην ...παράνομη κατά τα άλλα ενέργεια, επέκτασης του νεκροταφείου!

Ο δόλος δεν προκύπτει από πουθενά και μάλλον η αθώωση του Νικολάου, πρέπει να θεωρείται πολύ πιθανή. Όταν μάλιστα θα έχει μαζί του έναν δικηγόρο -"γάτα", όπως είναι ο Β. Καπερνάρος (φωτό), τότε οι πιθανότητες αθώωσης του Νικολάου αυξάνουν.
Εδώ, αθωώθηκαν 110 Δήμαρχοι -αιρετοί της Τ.Αυτοδιοίκησης στην Δ. Αττική, οι οποίοι σπίτωσαν με 600.000 € τον Επίτροπο του Ελεγκτικού Συνεδρίου, αθωώθηκε και ο ίδιος ο Επίτροπος που υπέγραψε τη σωρεία των παράνομων και παραφουσκωμένων τιμολογίων, επειδή -λέει- δεν προέκυψε δόλος, είναι δυνατόν να μην αθωωθεί ο Νικολάου, ο οποίος στο κάτω-κάτω θα επικαλεσθεί με πειθώ ότι προσέφερε κοινωνικό έργο; 
Οι κοινωνικές ανάγκες για ταφή των νεκρών είναι τόσο μεγάλες στον Χολαργό, που έτσι όπως πάει, σε λίγο θα πρέπει να κοπούν και άλλα δένδρα, για να φτάσουν οι τάφοι πιο ψηλά στον Υμηττό!
Το μέγα λάθος ήταν ότι φτιάχτηκε το νεκροταφείο μέσα στο δάσος του Υμηττού! Αφού σκάψαμε τον λάκκο μόνοι μας...καλά να πάθουμε...

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΧΑΡΑΤΣΙΑ! ΝΕΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!

Μόλις αναρτήθηκε ένα ακόμη εντυπωσιακό βίντεο, το οποίο κινείται  στο ίδιο μοτίβο με την εκστρατεία του ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ!
"Δεν πληρώνω χαράτσια" είναι ο τίτλος του και είναι πραγματικά...ξεσηκωτικό!
Δείτε το και προπαντός τηρείστε το:

ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΖΑΡΙΑ ΓΙΑ ΧΑΛΒΑ, ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ KAI ΣΤΡΙΝΓΚ

Το ότι είμαστε λαός που δεν έχει "ταίρι" είναι γνωστό. Αλλά αυτό δεν έχει ξαναγίνει!
Η Ελλάδα χάνεται και ξεπουλιέται, αλλά ας είναι καλά τα πανηγύρια με σουβλάκι, χαλβλάδες και ...στρίνγκ! 
Ρε, μπας και είμαστε τόσο χαλβάδες και μάς φορέσανε στρινγκ οι Γερμαναράδες;
Συνέλληνες, ξεσηκωθείτε και δείξετε σε όλους ποιοι πραγματικά είμαστε. Υπερασπιστείτε τα πάτρια εδάφη και όχι τα...στρίνγκ!!!

Αυτή είναι η μεγαλύτερη ταπείνωση για τους προδότες


Η σημερινή «σιωπηλή στρατιά» της πατρίδας, οι απόγονοι της ηρωικής νεολαίας του 1940 και της Αντίστασης, παρελαύνει αυτές τις μέρες αποστρέφοντας το βλέμμα από τις εξέδρες των επισήμων (λέμε τώρα) που έμειναν χωρίς «επισήμους», αφού αυτοί απέδρασαν και αποδέχθηκαν ότι δεν έχουν δικαίωμα να γιορτάζουν μαζί με τον λαό.

Θριαμβολογούν πάλι αυτές τις μέρες. Αλλά καθισμένοι στα γραφεία τους, προφυλαγμένοι σε αίθουσες συνεντεύξεων Τύπου, μέσα σε κλοιό αστυνομικών.
Το γεγονός ότι έχουν υποστεί την...μεγαλύτερη ταπείνωση - που δεν είναι ούτε το Μνημόνιο, ούτε οι αποφάσεις της 25ης Μαρτίου (άλλη επέτειος αυτή), ούτε εκείνες της 21ης Ιουλίου (άλλος μήνας επετείων κι’ αυτός), ούτε εκείνες της 27ης Οκτωβρίου, αλλά ο αποκλεισμός τους από τον εορτασμό του Έπους - ούτε που τους αγγίζει.

Όλα μπορεί να τα αντέξει ένας πατριώτης. Αλλά να σε αποκαλούν προδότη την ημέρα της Νίκης; Να μην μπορείς να γιορτάσεις μαζί με τον λαό που σε εκλέγει; Να στέκεις μπροστά σε μια νεολαία που επιδεικτικά στρέφει την κεφαλή προς την αντίθετη πλευρά, ενώ μέχρι πριν έναν χρόνο σε χαιρετούσε τιμητικά;

Διαβάστε περισσότερα εδώ: http://apneagr.blogspot.com/2011/10/blog-post_9484.html#ixzz1c9upcFcy
Πόση ξεφτίλα μπορεί ν' αντέξει ένας προδότης;...
Κύριε Παπουτσή
«Φασίζουσα μειοψηφία» είναι και ο νεαρός στο βίντεο;

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ!

ΔΕΝ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΠΟΤΕ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ! 
ΜΟΝΟΝ Ο ΛΑΪΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!


Στο ίδιο κλίμα των πολιτικών ταγών, κινούνται και οι δηλώσεις Παπουτσή, του υποτιθέμενου Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, ο οποίος επέλεξε να σταθεί απέναντί τους και μάλιστα διατάσσει να ρίχνουν χημικά στους διαμαρτυρόμενους πολίτες. 
Οι δηλώσεις του δυναμιτίζουν περισσότερο το κλίμα, διότι χαρακτηρίζει ως "ελάχιστη και φασίζουσα μειοψηφία" όσους αντέδρασαν κατά την διάρκεια των παρελάσεων. Ιδού τι δήλωσε ο Παπουτσής: 
"Την ημέρα μνήμης και σεβασμού των ηρώων που έπεσαν για την Ελευθερία και τη Δημοκρατία, ορισμένοι, ελάχιστοι, με μειωμένη κοινωνική και πολιτική υπευθυνότητα, επέλεξαν να οργανώσουν τη δράση και τις πράξεις τους επιχειρώντας την ταπείνωση των θεσμών, του Έθνους και του λαού.
Φασίζουσες μειοψηφίες επέλεξαν τη σημερινή μέρα του ΟΧΙ στο φασισμό, να επιβάλλουν με τη βία την παρουσία τους. Επέλεξαν να σπείρουν το διχασμό σε μια εποχή που χρειάζεται όσο ποτέ η ενότητα του λαού. Επέλεξαν να προσβάλλουν τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας , κορυφαίο θεσμό του πολιτεύματος. Τον Κάρολο Παπούλια, μία προσωπικότητα, που σε ολόκληρη τη ζωή του ταυτίστηκε πάντοτε με τους αγώνες του λαού για ελευθερία, δημοκρατία, εθνική αξιοπρέπεια και κοινωνική δικαιοσύνη. Και, κάποιοι εξ αυτών τελικά, εξέφρασαν την απογοήτευσή τους γιατί απεφεύχθη η γενικευμένη σύγκρουση και το αιματοκύλισμα από την ψύχραιμη στάση των αστυνομικών δυνάμεων.
Όσοι καλλιεργούν και καλύπτουν πολιτικά αυτά τα φαινόμενα, έχουν βαρύτατες ευθύνες. Το αυγό του φιδιού επωάζεται στα χέρια τους".



Εξοργίζει περισσότερο με τις δηλώσεις του ο Παπουτσής, ο οποίος ως Γκέμπελς ή άλλος...Καντάφι, χαρακτηρίζει φασίζουσα μειοψηφία την έκφραση λαϊκής αγανάκτησης και ότι αυτή ενσπείρει τον διχασμό! Ποιοι ενσπείρουν τον διχασμό στους Έλληνες ρε Παπουτσή; Η οργή των αγανακτισμένων πολιτών ή εσείς που χωρίς νομιμοποίηση, παραβιάζετε τους δημοκρατικούς θεσμούς και το Σύνταγμα, επιβάλλοντας τον φασισμό και την βία με όσα κάνετε;
Είσθε ή δεν είσθε φασίστες εσείς; Και προσβάλλετε ή όχι την μνήμη των ηρώων που έδωσαν το αίμα τους για να είμαστε εμείς ελεύθεροι; 

ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ!


ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΑΘΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!

Απαράδεκτος και εκτός τόπου και χρόνου ο Σαμαράς, αντί να σταθεί στο πλευρό του λαού που αντιστέκεται και καταδικάζει τους πολιτικούς που αμαυρώνουν με την στάση τους το πατριωτικό μήνυμα του ΟΧΙ, κατήγγειλε τους πολίτες που εκδήλωσαν αυθόρμητα την αγανάκτησή τους την ώρα των παρελάσεων στην ελληνική επικράτεια.
Διαβάστε τι δήλωσε ο ανεκδιήγητος Σαμαράς και φρίξτε. Αυτός ο άνθρωπος θέλει να γίνει και πρωθυπουργός.
«…όσοι χαίρονται που τραυμάτισαν την εθνική μας γιορτή, να ξέρουν ότι οι ίδιοι πλήγωσαν την εθνική μας υπερηφάνεια, οι ίδιοι αμαύρωσαν την εικόνα όλων των Ελλήνων, οι ίδιοι πρόσβαλαν τη μνήμη των ηρώων μας.
Σε μια στιγμή που η χώρα μετράει τις πληγές της και προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της, δεν θα έπρεπε να μπερδεύουν τα εθνικά μας σύμβολα και την ελληνική ιστορία με μια καταστροφική κυβέρνηση. Είναι ένας ολέθριος τρόπος αντίδρασης σε μια ολέθρια πολιτική.
Μόνον οι εχθροί μας θα μας ήθελαν σήμερα διχασμένους».

Πρέπει να ντρέπεται ο Σαμαράς! Δεν βλέπει ούτε καταλαβαίνει ότι υπάρχει λαϊκή εξέγερση και ξεσηκωμός σε βάρος των πολιτικών που οδήγησαν την χώρα στον όλεθρο και την παραδίδουν στους ξένους κατακτητές. Δεν βλέπει ότι οι ίδιοι οι πολιτικοί που μας κυβερνούν αμαυρώνουν την εικόνα όλων των Ελλήνων, οι ίδιοι πρόσβαλαν τη μνήμη των ηρώων μας.  Δεν βλέπει ότι ο λαός ζητάει διέξοδο μέσω των εκλογών και αλλαγή πολιτικής.
Πού να τα δει όλα αυτά ο Σαμαράς και να αφουγκραστεί τις ανάγκες του λαού; Αλλά τι να περιμένεις από  έναν άνθρωπο που έχει θραφεί από το πολιτικό σύστημα και ζει μέσα στην γυάλα του, αποστασιοποιημένος από την κοινωνία και τις πραγματικές ανάγκες της.
Αυτός ο άνθρωπος θέλει να γίνει και Πρωθυπουργός!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ Φ.ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΘΕΜΑ: «Σχετικά με το Δελτίο Τύπου του Δήμου Αγίας Παρασκευής που καλεί τους Μαθητές των σχολείων της Πόλης μας να παρελάσουν στις εορταστικές εκδηλώσεις της επετείου του 1940.


Κυρίες /οι
Αγαπητοί Συμπολίτες
Τον πατριωτισμό, τις ανθρώπινες αξίες ,τις αρχές ,και προ-παντων   πάνω από όλα ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ο κάθε σκεπτόμενος, και πνευματικά  ελεύθερος πολίτης αυτής της δημοκρατικής χώρας, τις κρατεί ως κόρη οφθαλμού, για την ύστατη ώρα, που το  έθνος θα βρεθει   σε πραγματικό κίνδυνο, τοτε, και  ο καθενας απο εμας θα χρειαστεί να αποδείξει, ότι ως αληθινός  Έλληνας   έχει πραγματικη    αγάπη προς το έθνος και την πατρίδα. Το 1940 αυτοί οι απλοί ΗΡΩΕΣ που τιμούμε κάθε χρόνο,  έδειξαν την πραγματική αγάπη για την χώρα τους, και το πλήρωσαν με κόστος την τότε νεανική ζωή τους.
Αντίθετως, όλοι αυτοί που στα προηγούμενα χρόνια εις τις παρελάσεις απολάμβαναν και έδειχναν τα φιλοπατρία αισθήματα τους κάνοντας δημόσιες σχέσεις , καθήμενοι σε αναπαυτική πολυθρόνα, διάλεξαν τον δρόμο της φυγής εις Αλεξάνδρεια και Αίγυπτο αφήνοντας την χώρα αιχμάλωτη των εχθρών.
Αγαπητοί Συμπολίτες  
Το να παραστεί κάποιος την 28η Οκτωβρίου είτε ως επίσημος ,είτε ως μαθητής που θα παρελάσει, είτε ως εκπρόσωπος συλλόγου η σωματείου που απλώς θα καταθέσει ένα απλό στεφάνι εις το μνημείο των ηρώων ,δεν νομίζω ότι σηματοδοτεί αυτομάτως η κατά άλλα ιπποτική του κίνηση,  και την αγάπη του προς την Πατρίδα. Η αγάπη προς την Πατρίδα καθώς και ο σεβασμός όλων αυτών που έχυσαν το αίμα τους ,είναι πράξη που συνδέεται με την καθημερινή μας στάση ζωής ,των καθημερινών  έργων μας καθώς  και των  λόγων μας..
Ας αφήσουμε λοιπόν τον καθένα από εμάς και περισσότερο τα παιδιά ,την νεολαία μας ,τα νιάτα μας, το μέλλον μας, να αποφασίσει αν παρελάσει,αν παραστείαν διαμαρτυρηθεί, και εμείς, η προηγούμενη γενιά αυτής της χώρας ας ζήσουμε εκείνη την μέρα  την υποκρισία της στιγμής που είναι ο συνένοχος στην τραγική κατάληξη που έχει περιέλθει την ώρα αυτή το έθνος μας.. Άλλωστε αν υπήρχε τρόπος να ρωτήσουμε τους ΝΕΚΡΟΥΣ ΗΡΩΕΣ του 1940 γιατί έδωσαν την ζωή τους ,θα μας απαντούσαν  κάπως έτσι :
 ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ , ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ  ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ.
Φώτης Ν Αλεξοπουλος
Δημοτικος Συμβουλος Αγιας Παρασκευης




















ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ

ΟΔΗΓΗΘΗΚΕ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΤΗΝ ΓΑΔΑ!
ΧΛΙΑΡΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ 
ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΠΑΣΟΚ
Πριν ακόμη την έναρξη της παρέλασης αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. σταμάτησαν πεζό, μέλος της Λαϊκής Συνέλευσης Χολαργού -Παπάγου και του ζήτησαν τα στοιχεία. Τον οδήγησαν άμεσα στο Αστυνομικό τμήμα Χολαργού και από 'κει -όπως μας ενημέρωσαν- με χειροπέδες στην ΓΑΔΑ.
Μέλη της Λαϊκής Συνέλευσης Χολαργού-Χολαργού τα οποία ανήρτησαν πανό κατά την διάρκεια της παρέλασης, μας ενημέρωσαν ότι ο συλληφθείς δεν διέπραξε κανένα απολύτως αδίκημα, όμως δεν μας έδωσαν τα στοιχεία του, προκειμένου να διαπιστώσουμε με δημοσιογραφική μας έρευνα εάν συνελήφθη άδικα ή εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης εναντίον του.
Όπως πάντως μας διαβεβαίωσαν  εκπρόσωποι της Λαϊκής Συνέλευσης Χολαργού-Παπάγου, δεν εκκρεμούσε κανένα ένταλμα σύλληψης σε βάρος του συναγωνιστή τους και ότι η σύλληψή του από τους αστυνομικούς ήταν απρόκλητη και προφανώς είχε στόχο να εκφοβίσει.
Η Λαϊκής Συνέλευση Χολαργού ύψωσε πανό που έγραφε:
"Όσο πιο πολύ σου κλέβουν το παρόν τόσο σου πλασάρουν ένδοξο παρελθόν"
Αναφορικά με την παρέλαση, χλιαρές αντιδράσεις υπήρξαν σε βάρος των κ.κ. Νούμτα και Αγγελόπουλου οι οποίοι κατέθεσαν στεφάνι στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη για λογαριασμό της τοπικής οργάνωσης του Πασόκ.  Η ιαχές "προδότες" και "είσθε ανάξιοι να καταθέτετε στεφάνι στη μνήμη των πεσόντων" ακούστηκαν από τους συγκεντρωμένους. 
Επίσης, αρκετοί μαθητές και μαθήτριες Λυκείου, παρήλασαν φορώντας μαύρα περιβραχιόνια. 

ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΞΟΡΓΙΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ!


ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΓΛΕΖΟ 
ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ!


Πολίτες αγανακτισμένοι-οργισμένοι ανάγκασαν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Παπούλια να αποχωρήσει από την εξέδρα των επισήμων. Ο ίδιος όμως προκάλεσε με τις δηλώσεις του, λέγοντας "ντροπή τους" απευθυνόμενους σε όσους τον έδιωξαν, τονίζοντας μάλιστα ότι στα 15 χρόνια του υπήρξε αντάρτης!
Σήμερα όμως, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου, χωρίς να αντιλαμβάνεται τι γίνεται γύρω του! Χωρίς να βλέπει πού οδηγεί και αυτός με την στάση του τον τόπο! Για μια ακόμη φορά ο κ. Παπούλιας απέδειξε πόσο μικρός το δέμας, είναι.

Αντιθέτως, ο πατριώτης Μανώλης Γλέζος έδωσε συγχαρητήρια στο λαό της Θεσσαλονίκης που υποχρέωσε τον πολιτικό κόσμο να αποχωρήσει αποκαθιστώντας έτσι το πραγματικό νόημα της 28ης Οκτωβρίου. Τόνισε δε ότι  "το 1940 ο λαός είπε Όχι στους εισβολείς και σήμερα ο λαός λέει Όχι στους πολιτικούς που θέλουν να κάνουν την χώρα προτεκτοράτο των ξένων"!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΓΛΕΖΟ
ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ!

Αυτή είναι η Ελλάδα και οι Έλληνες, ρε δοσίλογε Παπανδρέου: Χώρα ηρώων και πατριωτών!


Μέχρι και ο 13χρονος (τότε) Α. Χαραλαμπόπουλος, 
πολέμησε τους Γερμανούς!!! 
Κι εσύ προδότη ΓΑΠ, κατέβασες τα βρακιά σου στην Γερμανία, ξεφτιλίζοντας την ιστορία του έθνους μας και την Πατρίδα!

Στα 1940, όταν ξέσπασε ο πόλεμος, ο 13χρονος τότε Αναστάσιος Χαραλαμπόπουλος (φωτό δίπλα) πήγε και πολέμησε στο μέτωπο για την ελευθερία της Πατρίδας. Ναι, όπως το βλέπετε και αποκαλύπτει σήμερα, ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ. Η περίπτωση του ηρωικού ελληνόπουλου, συγκίνησε την Ευρώπη και μάλιστα η εφημερίδα Μessager (φωτό κάτω), έγραφε στο φύλο της 12ης Δεκεμβρίου 1940:

Ο μικρός Αναστάσιος Χαραλαμπόπουλος έφυγε με τον πατέρα του και προήχθη σε δεκανέα δι’ εξαιρέτους υπηρεσίας. Ιδού:
Μέσα σε ένα τραίνο που μετέφερε στρατιώτες, όταν έφτασε στην Κοζάνη, βρέθηκε ένας πιτσιρίκος ανάμεσα στις αποσκευές. Εδήλωσε ότι ήθελε να πάει στον πόλεμο μαζί με τον πατέρα του που βρισκόταν μεσ’ στο τραίνο και ότι τίποτε στον κόσμο δεν θα τον έπειθε να γυρίση σπίτι του. Ο πατέρας τον πήρε στο λόχο του! Σύντομα ο Αναστάσης δέχτηκε το βάπτισμα του πυρός. Πολέμησε με τους μεγάλους και τον έβαλαν στην πρώτη γραμμή, την ημέρα που μπήκαν στην Κορυτσά. Αργότερα, ένα κρυολόγημα υποχρέωσε τον μικρό να αφήση τον λόχο του για να αναπαυθή σε ξενοδοχείο της πόλεως.


Μια νύχτα ξύπνησε από ένα θόρυβο, στοίβαξε μπροστά στην πόρτα της ύποπτης κάμαρας όσα μπορούσε περισσότερα έπιπλα. Κατόπιν έτρεξε για να ξυπνήση τους ενοίκους. Λίγα λεπτά αργότερα ένας ιταλο-αλβανός κατάσκοπος βρισκόταν στα χέρια των αρμοδίων και ύστερα από λίγες ώρες ο Αναστάσιος Χαραλαμπόπουλος, γιος του Αλέξανδρου, 13 ετών, διοριζόταν δεκανέας.
Αυτός είναι ο Έλληνας, το κατάλαβες Παπανδρέου και όχι αυτός που ξεφτιλίζεις εσύ στην Ευρώπη. Η ανθρωπότητα μας χρωστάει και δεν της χρωστάμε. 
Ο Έλληνας είναι διατεθειμένος να αντισταθεί και να πολεμήσει τον νέο εχθρό: την Γερμανία που βάζει για μια ακόμη φορά την μπότα της στην Ελλάδα. Κι εσύ, δοσίλογε Παπανδρέου, με την βία οδηγείς έναν λαό και τις επόμενες γενιές, στην σκλαβιά και την δουλεία!
Παπανδρέου, θα καταχωρηθείς στην ιστορία ως ένας από τους μεγαλύτερους προδότες!

ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ .."ΛΙΝΑΤΣΕΣ" ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ!

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΥΝ 1000 ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΑΣΦΥΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ!

Σύμφωνα με πληροφορίες, παύει η ποινή σε χίλιους περίπου αλλοδαπούς, εγκλείστους διαφόρων φυλακών της χώρας και αποφυλακίζονται!!! Ο λόγος της διακοπής εκτίσεως των ποινών τους, είναι η υπερπληθώρα φυλακισμένων που έχουν γεμίσει ασφυκτικά τις ελληνικές φυλακές!!! 
Η Πολιτεία αδυνατούσα προφανώς να αντιμετωπίσει το φαινόμενο, αποφυλακίζει καταδικασθέντες για σοβαρά ποινικά αδικήματα, όπως για κλοπές, ληστείες, επιθέσεις εναντίον πολιτών κ.λ.π.
Όπως γίνεται αντιληπτό, η εγκληματικότητα η οποία ήδη είναι αυξημένη στη χώρα μας, θα λάβει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις (εφόσον αληθεύει η παραπάνω πληροφορία)!
Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες,  η Πολιτεία αντί να έρθει σε συνεννόηση με τις κυβερνήσεις των χωρών από τις οποίες προέρχονται οι έγκλειστοι αλλοδαποί και να τούς στείλει πίσω στην Πατρίδα τους, αναλαμβάνοντας εκείνη το κόστος, τούς ξαμολάει στην Ελλάδα, με άμεση συνέπεια να συνεχίσουν την εγκληματική δράση τους. 
Με άλλα λόγια, οι κλοπές, οι ληστείες, οι βιασμοί ή και οι φόνοι σε βάρος των πολιτών θα ενταθούν!
Ερωτάται οΥπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Παπουτσής:
Είναι αληθής  η παραπάνω πληροφορία; 
Θα αφεθούν ελεύθεροι  αλλοδαποί εγκληματίες, να αλωνίζουν  στη χώρα μας;
Είναι δυνατόν οι πολίτες, που τιμωρούνται σαδιστικά από την Κυβέρνηση με παράνομα μέτρα λιτότητας να τιμωρούνται και με αυτό τον τρόπο;

O ΓΑΠ.... ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ... την θετή πατρίδα του!

Επ' ευκαιρία της επετείου του ΟΧΙ!

O ΓΕΡΟ ΣΟΦΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ...

πηγή: hellasnews-agency.blogspot.com

«Περαστικά και με τις υγείες μας...αν και κανείς από μας δεν θα ζει τη σκλαβιά, νεα κατοχή της Ελλάδας σε 30 χρόνια! Ε, και; Ας βγάλουν τα κάστανα τα εγγόνια μας..Ε, και; Ας μας κάνουν μνημόσυνο, για τα ... ευκλεή μας  και χωρίς... κόλυβα!»

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΠΛΑΤΕΙΩΝ ΚΙ ΟΡΓΙΣΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΘΑ... ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΟΥΝ ΑΠΑΝΤΕΣ  στη... φιλοσοφία του ραχατιού του σουβλακίου..... Το παράδειγμα της καταληφθείσης Κύπρου από τους Τούρκους ..το αποδεικνύει.. Ούτε μια ντουφεκιά έπεσε, ούτε ένα σαμποτάζ έγινε ... κατά των καταληψιών Τούρκων! Δεν εμφανίστηκε καμιά νέα ΕΟΚΑ... Γιατί;

Είναι αυτό που υποστηρίζω χρόνια: « Η ευτυχία των λαών δεν είναι προϊόν κομματικών σχηματισμών, πολιτικών ιδεολογιών, αλλά μόνον  ηγετών με φλόγα, έμπνευση κι όραμα για τον τόπο τους, είτε είναι αυτοί, δημοκράτες, δικτάτορες, αυτοκράτορες, φελάχοι ή βασιλείς.. αρκεί να έχουν όραμα για τον τόπο τους... Η ιστορία τα λέει όλα...»  

΄Ο Έλληνας πρωθυπουργός ..καταδίκασε την Ελλάδα σε πολυετή ένδεια, σώζοντας τις σαθρές και φαύλες  οικονομίες της Δύσης, που χρωστάνε πολλά περισσότερα από όσα η Ελλάς.
Αυτή είναι η μοναδική αλήθεια που βγαίνει από τις Βρυξέλλες, με τις νέες αποφάσεις  για το δήθεν «κούρεμα» του ελληνικού χρέους.
Η κατοχή της Ελλάδας συντελέστηκε και θα... κουρεύεται σταθερά πέραν του μισού αιώνα...
Ενώ είχε ο ΓΑΠ την ευκαιρία να πεί το νέο μεγάλο ΟΧΙ-μέρες της επετείου του έπους 1940- προτίμησε το κράτος, υποτακτικό, ξεφτιλιστικό ΝΑΙ!

Μπορούσε να χτυπήσει τη γροθιά του στο τραπέζι και να πει :
--Μας χρωστάτε.. περισσότερα.. Τέρμα τα μαφιόζικά σας. Δώστε τα οφειλόμενα και σας δίνω τα δικά μου χρωστούμενα!

Δεν το έκανε όμως ...
Και σήμερα θα βγει το ανθρωπάκι αυτό μαζί με τις ορντινάτσες του να θριαμβολογούν... ότι ΝΕΝΙΚΗΚΑΜΕΝ! –Χώρια που ήδη άρχισαν τα κωλοσφουγκάρια των οπαδών του  να γράφουν κατευναστικά, θωπευτικά υπέρ ... της σωστής απόφασης του ΓΑΠ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ...
Περιμένετε και θα δείτε πως τα φερέφωνα ... θα κάνουν καλή δουλειά ώστε ο ΓΑΠ να ξαναγίνει πρωθυπουργός...Περιμένετε!

Με μια ελληνική γροθιά θα κατατρόμαζε η οικουμένη! Θα κοίταζε τις αδειανές τσέπες της και οι αρουραίοι –δανειστές- θα έτρεχαν να κρυφτούν... όπως-όπως.
Ένα ΟΧΙ, όμως συνεπάγεται πάντα μεγάλα ρίσκα. Τα ζυγιάζεις αν αυτά, είναι λιγότερα από το να ψηφίσεις ΝΑΙ... Δεν το ζύγιασε ο υποτελής...ΓΑΠ. 
Εδώ τα πράγματα είναι ολοφένερα: Το ΝΑΙ του ΓΑΠ... θα κοστίζει συνεχώς περισσότερα στον Έλληνα   και σε μεγάλο βάθος χρόνου...από ό,τι αν έλεγε ΟΧΙ!
Το όποιο όμως  ΟΧΙ και ειδικά σε τέτοιες συνθήκες, απαιτεί όρχεις αλλά και ένα είδος τρέλας, στοιχεία μάλλον άγνωστα στο ανθρωπάκι (θολής εθνικής καταγωγής) που λέγεται Παπανδρέου. Για αυτό και από πολύ νωρίς είχα επισημάνει το λανθασμένο της τακτικής ... στις θεατρικές διαπραγματεύσεις  της Αγίας Τριάδος (Τρόϊκα) ..που μας ελέγχει...ήδη! 

Οι τριγμοί με ένα ΟΧΙ   θα ήσαν λιγότεροι, και λιγόχρονοι. Ενώ τώρα... το μέλλον των Ελλήνων είναι θολό κι αβέβαιο! Φτάσαμε στο ΑΜΗΝ!

Με ένα όχι-και χωρίς εκ βάθρων αναδιάταξη του κράτους-συστήματος, τι θα περιμέναμε σάμπως ταχύτερο και καλύτερο; Θα χρειαζόμασταν πολιτικούς, με φαντασία, τόλμη κι όραμα. Και μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν , δεν τους βλέπω.
‘Ετσι φαίνεται το ΝΑΙ του ΓΑΠ, αυτή η πλήρης υποταγή στη συμφωνία, ως η καλύτερη δυνατή λύση στο πρόβλημα που κατ΄έξαιρεση μας έστησαν οι σύμμαχοί μας... για να σωθούν οι ίδιοι...και οι οικονομικές τους μαφίες!

Γι αυτό και θα δείτε πως η σημερινή καθολική  εξέγερση των Ελλήνων θα καταλαγιάσει... και στις επόμενες εκλογές το ΠΑΣΟΚ πάλι θα είναι εδώ δυνατό... 
Θα δείτε τον σημερινό γογγύζοντα Ρωμιό, να γονατίζει μεν , αλλά δεν θα απαλλαγεί από τις κομματικές σημαιούλες που έμαθε να κρατάει στα τελευταία 40 τουλάχιστον χρόνια...
Ναι, στο βάθος πιστεύω πως είμαστε ένας πολύ γεναίος ...τσιρλιάρης λαός!
Α, θυμήθυκα και την κατάληψη της Κύπρου, όπου αφελώς σχεδόν ήμουν βέβαιος , πως μια νέα ΕΟΚΑ... θα έκανε τη ζωή αβίωτη στους καταληψίες της νήσου Τούρκους...
Γελάστηκα.. Οι Κύπριοι ΄Ελληνες περιέπεσαν στην αμέριμνη  χλιδή του σουβλακίου... Σχεδόν ούτε ένα σαμποτάζ εκδηλώθηκε.. κατά των Τούρκων...
Μήπως τελικά εμείς «οι τρελοί» ΄Ελληνες έχουμε αλλοτριωθεί;
Σχεδόν τείνω να το πιστεύω , με τα όσα μας συμβαίνουν...

 

Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΝΕΤΑΙ...ΟΥΓΚΑΝΤΑ!


ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ

Ο πρόεδρος των Γιατρών του Κόσμου στην Ελλάδα, ο Χολαργιώτης Νικήτας Κανάκης (φωτό), έχει ήδη αναλάβει ανθρωπιστική διασωστική δράση στην χώρα μας, μετά την είσοδό της στο ΔΝΤ! Το ΔΝΤ έχει προκαλέσει  ανθρωπιστική κρίση και η χώρα μας, η Αθήνα και τα περίχωρά της,  αρχίζουν να θυμίζουν περιοχές του Τρίτου Κόσμου! Οι γιατροί του Κόσμου, που μέχρι σήμερα παρείχαν βοήθεια στην υποσαχάρια Αφρική, σήμερα αναγκάζονται εκ των πραγμάτων να στραφούν στις ανάγκες που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες πολίτες που  εξαθλιώνονται από την εγκληματική πολιτική λιτότητας που επέβαλΑΝ τρόϊκα και ΔΝΤ.

Ο Νικήτας Κανάκης σε πρόσφατη συνέντευξή του δήλωσε:  «Το βάρος των Γιατρών του Κόσμου, πέφτει πλέον στα προγράμματα που γίνονται στην Ελλάδα. Θα τολμούσα να πω ότι αντιμετωπίζουμε πλέον την Ελλάδα σαν μια αποστολή στον Τρίτο Κόσμο. Έχουμε πάρα πολλούς Έλληνες που έρχονται κοντά μας, γεγονός που είναι θλιβερό».

Και συνέχισε: «Αυξήθηκε πολύ ο αριθμός των ασθενών που έρχονται στις δικές μας δομές. Θυμίζω ότι στα ιατρεία των Γιατρών του Κόσμου βλέπουμε, εντελώς δωρεάν, ανθρώπους που δεν έχουν πρόσβαση στο σύστημα υγείας και χωρίς φαρμακευτική κάλυψη. Ο αριθμός, λοιπόν, έχει πολλαπλασιαστεί, αλλά επίσης μεταβλήθηκε, με την έννοια ότι έχουμε πλέον πολύ περισσότερους Έλληνες από αυτούς που βλέπαμε τα προηγούμενα χρόνια».
Οι «Γιατροί του Κόσμου» κάνουν πλέον έκκληση για βοήθεια και αποστολή φαρμάκων. Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, επικεφαλής του συνδυασμού ΝΙΚΗ, Γιάννης Σταθόπουλος, ανταποκρινόμενος στην πρωτοβουλία της Οργάνωσης, ζητεί με επιστολή του από τους πολίτες να συνδράμουν στη βοήθεια των συνανθρώπων μας.

Η ανακοίνωση-επιστολή του Γιάννη Σταθόπουλου έχει ως εξής:
«Μετά την επιστολή που λάβαμε από την οργάνωση «ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» (Σαπφούς 12, Πλ. Κουμουνδούρου) για την ανάγκη συλλογής συγκεκριμένου φαρμακευτικού υλικού, απευθύνουμε έκκληση σε όποιον μπορεί να ανταποκριθεί έστω και στο ελάχιστο, προκειμένου να συγκεντρωθεί μια ικανοποιητική ποσότητα φαρμάκων. Στόχος είναι η βοήθεια συνανθρώπων μας που τα έχουν ανάγκη.
Τα φάρμακα θα συγκεντρώνονται μέχρι την Δευτέρα 31/10 στην διεύθυνση Πελοποννήσου 19 (Πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ) καθημερινά 10 π.μ. – 10 μ.μ. Φάρμακα θα παραλαμβάνονται επίσης και στη διεύθυνση Αγίου Ιωάννου 4 (Ιατρείο Ζ. Φωτεινού) τις απογευματινές ώρες 4-10 μ.μ. Τέλος , τις Κυριακές 23/10 και 30/10, και ώρες 10.00 π.μ. – 1.00 μ.μ. θα παραλαμβάνονται φάρμακα στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου (Δερβενακίων) στο Κοντόπευκο.
Οι καιροί είναι δύσκολοι για όλη την κοινωνία και αυτό που προκύπτει σήμερα σαν ανάγκη θεωρούμε ότι δεν μπορεί παρά να είναι η ελπίδα και η αλληλεγγύη σε όλα τα επίπεδα. Γι’ αυτό θα συνεχίσουμε την δραστηριότητά μας και τις πρωτοβουλίες μας προς αυτή την κατεύθυνση».







ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΗΔΗΜΑ!!!

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ!
Πού είσθε πεσόντες ήρωες του '40 να δείτε πώς οι σύγχρονοι δοσίλογοι παρέδωσαν αμαχητί την χώρα στο Δ' Ράϊχ!!!



Μαζί με το κούρεμα του 50% στις Βρυξέλλες χθες, αποφασίστηκε η μόνιμη παραμονή Διεθνούς Επιτροπείας στη χώρα μας. Η Ελλάδα, επί δεκαετίες θα καταστεί προτεκτοράτο των γερμανικών, αμερικάνικων και γαλλικών συμφερόντων! 
Τεμαχίζεται η Πατρίδα μας από την Μέρκελ, που δήλωσε ευθαρσώς, την επί μονίμου βάσεως παραμονή Επιτροπής Ελέγχου στην  Ελλάδα!!!
Παραδόθηκε η χώρα αμαχητί, στους νέους εισβολείς. Εβδομήντα ένα (71) χρόνια μετά το ΟΧΙ του "φασίστα" Μετταξά και του ελληνικού λαού, ήρθε το ΝΑΙ και πάλι ΝΑΙ των σύγχρονων δοσίλογων της δημοκρατίας και του σοσιαλισμού!
Στο διάολο να πάτε αλήτες! Πουλημένοι, δοσίλογοι , αρνησιπάτριδες.
Και όλα αυτά που συμφώνησαν στις Βρυξέλλες, θα συνοδεύονται από νέα σκληρά μέτρα σε βάρος των εργαζομένων. Η Ελλάδα θα μετατραπεί σε χρόνο ρεκόρ σε Τσιμπουντί, Ουγκάντα, Μπαγκλαντές ή Σομαλία!
Το σχέδιο διάλυσης της χώρας και του λαού της, βαδίζει καλώς για αυτούς που το επινόησαν. Μνημόνιο Νο1, Μνημόνιο Νο2, Μεσοπρόθεσμο, Πολυνομοσχέδιο, Κούρεμα είναι η χάραξη της πολιτικής που θα οδηγήσει στον ΘΑΝΑΤΟ της Ελλάδος.