Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ! ΕΙΝΑΙ ΤΟΞΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ!

ΘΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΕΣΤΩ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, 
ΙΧΝΟΣ ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΑΣ;
Ή μήπως θα σκλαβώσετε τον ελληνικό λαό; Θα πείτε επιτέλους έστω και την ύστατη στιγμή ένα ΟΧΙ στην Μέρκελ και τις ύαινες της Ευρώπης και Αμερικής;

Το ευρώ είναι ήδη τοξικό νόμισμα που κατατρώγει τις σάρκες των αδύναμων οικονομικά χωρών και των λαών της.
Τα κράτη της νότιας Ευρώπης με πρώτη την Ελλάδα, θα καταστούν προτεκτοράτα της Γερμανίας και Αμερικής.
Το ευρώ πλέον χρησιμοποιείται από την Γερμανία ως όπλο εξόντωσης των λαών και οικονομικής κατάκτησης των ασθενέστερων οικονομικά χωρών. Η Ελλάδα έχει μπει πρώτη στο στόχαστρο της Γερμανίας και Αμερικής διότι έχει τεράστιο φυσικό παραγωγικό πλούτο και αξιοποιήσιμες πηγές πετρελαίου και φυσικού αερίου. Γι' αυτό τον λόγο η πρεμούρα της Μέρκελ να υπογραφεί εδώ και τώρα η τελευταία δανειακή σύμβαση που καθιστά την Ελλάδα προτεκτοράτο της, με την δημόσια περιουσία να παραδίδεται στα χέρια της. Ο δε ελληνικός λαός εξαθλιώνεται για να μετατραπεί σε φθηνό εργατικό εργαλείο στα εν Ελλάδι εργοστάσια της Γερμανίας! Γι'αυτό τον λόγο η Μέρκελ εκβιάζει ότι δεν θα πάρουμε άλλη δόση δανείου. Γι' αυτό τον λόγο παραμένει στην εξουσία  ο Παπανδρέου και δεν πάει σε εκλογές, θεωρώντας ...καταστροφή τις εκλογές. Και βεβαίως όλοι αυτοί εκφοβίζουν τον κόσμο ότι θα γυρίσουμε στη δραχμή!!!
Ενώ γνωρίζουν ότι το ευρώ είναι ήδη τοξικό νόμισμα που μολύνει ταχύτατα τις χώρες της Ευρώπης. Ελλάδα, Πορτογαλία, Ιρλανδία, Ισπανία και τώρα Ιταλία, καταρρέουν εξαιτίας του ευρώ!
Πείτε λοιπόν, ραγιάδες πολιτικοί της εξουσίας  την αλήθεια στον λαό και πάψτε να τον παραμυθιάζετε με το ευρώ.
Εδώ και τώρα επιστροφή στην δραχμή.
Διαφορετικά θα ξεπουλήσετε την χώρα για μερικά ψωροευρώ και θα σκλαβώσετε τον λαό.

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟΝ ΤΙΜΙΟ ΣΤΑΥΡΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

Την ερχόμενη Κυριακή 13 Νοεμβρίου η Εκκλησία του Τιμίου Σταυρού Χολαργού διοργανώνει αιμοδοσία και καλεί όσους μπορούν να δώσουν αίμα,  να το πράξουν χωρίς κανένα φόβο. Πρώτα απ' όλα θα βοηθήσουν έναν πάσχοντα συνάνθρωπό τους και κατά δεύτερον, κάνουν καλό και στον ίδιο τον εαυτό τους διότι ανανεώνουν το αίμα τους και συνεπώς την λειτουργία του οργανισμού τους. Αίμα μπορούν να δώσουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 19ο έτος της ηλικίας τους έως και 62 ετών.
Η διαδικασία της αιμοδοσίας είναι απλή και διαρκεί μόνον λίγα λεπτά της ώρας.
Η αιμοδοσία θα διαρκέσει από το πρωί στις 9.00 έως το μεσημέρι στις 13.00. 

Ο ΜΑΚΑΡΙΩΤΑΤΟΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΧΟΛΑΡΓΟΥ



Αύριο Κυριακή 6 Νοεμβρίου, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών κ. Ιερώνυμος θα χοροστατήσει στην Θεία Λειτουργία που θα τελεσθεί στην Αγία Τριάδα Χολαργού. 
Όσοι πιστοί καλούνται να παρευρεθούν στην Θεία Λειτουργία της Αγίας Τριάδος Χολαργού  και να ακούσουν το κήρυγμα του Μακαριώτατου. Θα έχει ενδιαφέρον εν' όψει μάλιστα των κρισίμων ημερών που περνά η χώρα και το έθνος μας.  

ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΜΑΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΖΗΤΙΑΝΑ ΓΙΑΤΙ Η ΔΕΗ ΤΗΣ ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ!

 αποκλειστικό
Την ώρα που ο Παπανδρέου συνεχίζει τα πολιτικά του παιχνίδια, ένας ολόκληρος λαός εξαθλιώνεται.
Πολύτεκνη μάνα η κυρία Όλγα, βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες στον δρόμο, αναγκαζόμενη να  ζητιανεύει επειδή η Δ.Ε.Η. της έκοψε το ρεύμα!
Έχει τέσσερα παιδιά και είναι άνεργη, το ίδιο και ο άνδρας της, ενώ το ρεύμα στο δικό τους σπίτι το Ζεφύρι,  το έκοψε η Δ.Ε.Η. παρά τα όσα ισχυριζόταν ο κ. Φωτόπουλος  της ΓΕΝΟΠ- ΔΕΗ ότι δεν θα έκοβε το ρεύμα από τις πολύτεκνες και αναξιοπαθούντες οικογένειες.
Αν και όπως μας λέει η ίδια η κ. Όλγα, κατάφερε να συγκεντρώσει από δανεικά γειτόνων, το ποσό των 600 € η προϊσταμένη της Δ.Ε.Η. Περιστερίου δεν δέχθηκε τα χρήματα, απαιτώντας να της καταβάλει  το ποσό των 1000 € περίπου, όσο ήταν η αναγραφόμενη δόση!!!
"Σχεδόν μου έκλεισε την πόρτα στα μούτρα" μάς λέει η κυρία Όλγα.
"Ντρέπομαι γι' αυτό που κάνω και αναγκάζομαι να βγω στο δρόμο να ζητήσω την βοήθεια του κόσμου" λέει με πόνο ψυχής, σχεδόν κλαίγοντας η νεαρή γυναίκα και συνεχίζει:
"Είχα δύο καταστήματα με είδη ρούχων. Ένα στο Μενίδι και ένα στο Ζεφύρι. Δεν μπόρεσα να τα κρατήσω όμως, λόγω της μεγάλης κρίσης. Για ένα διάστημα εργαζόμουν ως  οικιακή βοηθός. Όμως εδώ και καιρό είμαι άνεργη. Πήγα στην Εκκλησία και παρακάλεσα να προσπαθήσουν να μου βρουν εργασία οικιακής βοηθού, αλλά δυστυχώς δεν έχει γίνει τίποτε ακόμη".

Αυτή η γυναίκα ζει ...συντροφιά με την απελπισία και την απόγνωση. Δεν μπορεί να ζήσει τα παιδιά της, ο άνδρας της είναι και αυτός άνεργος, ενώ αδυνατεί να πληρώσει το ρεύμα στο σπίτι της εδώ και τουλάχιστον ένα χρόνο.
Ταυτόχρονα συναντά την σκληρότητα και της ίδιας της Δ.Ε.Η. η οποία μη δεχόμενη τα 600 € ως μέρος της δόσης, της έκοψε το ρεύμα!
Αυτή είναι η Ελλάδα του 2011. Η Ελλάδα που ...σώζει ο Παπανδρέου, οδηγώντας στην εξαθλίωση τους Έλληνες!

ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ...ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!


Ο Καρατζαφέρης παίζει το ..κεφάλι του κορώνα-γράμματα  σε περίπτωση που πει το "ναι"  σε συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ! Ο άθλιος Παπανδρέου ψάχνει για συνενόχους και εάν βρει τον Καρατζαφέρη, τότε υπάρχει περίπτωση ο λαός να ....κυνηγάει με τις πέτρες και τον αρχηγό του ΛΑ.Ο.Σ.
Με άλλα λόγια ο Καρατζαφέρης θέτει σε κίνδυνο την πολιτική επιβίωσή του!

ΣΕ ΙΔΙΩΤΗ ΤΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΠΗ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ


ElliniikosKafes
πηγή: myxolargos.gr
Αναστάτωση προκλήθηκε την Τρίτη 1 Νοεμβρίου στο διοικητικό συμβούλιο του ΔΟΚΜΕΠΑ, όταν συζητήθηκε και τελικά αποφασίστηκε η ανάθεση του κυλικείου του ΚΑΠΗ σε ιδιώτη. Όπως είχαμε κάνει γνωστό σε προηγούμενο δημοσίευμα, πολλά ήταν τα μέλη του ΚΑΠΗ που απείχαν από το κυλικείο ως ένδειξη διαμαρτυρίας.  Ωστόσο, ο Δήμαρχος είχε προαναγγείλει σε δημοτικό συμβούλιο ένα τέτοιο ενδεχόμενο, καθώς το κυλικείο μέχρι πρότινος ήταν στην αρμοδιότητα των δύο κυριών που ασχολούνταν με την καθαριότητα, κάτι που όπως επιβεβαιώνουν και οι γιατροί ήταν ιδιαίτερα ανθυγιεινό. Για θέματα λοιπόν κυρίως υγιεινής ο ΔΟΚΜΕΠΑ προχώρησε σε αυτή την απόφαση, αφού ουσιαστικά δεν θα υπάρχει μεγάλο κέρδος καθώς το ενοίκιο που θα πληρώνει ο ιδιώτης ανέρχεται στα 200 ευρώ το χρόνο. Το σημαντικό, ωστόσο, είναι ότι θα υπάρξει υποχρεωτικά διατίμηση σε προϊόντα όπως ο καφές, το αναψυκτικό και το τσάι που σημαίνει ότι τα μέλη του ΚΑΠΗ δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να επιβαρυνθούν με κάποιο επιπλέον κόστος. Παρόλα αυτά, τα μέλη του ΚΑΠΗ, είδαν αρχικά με πολύ μεγάλη επιφύλαξη το γεγονός, καθώς λόγω των καιρών, ένα τέτοιο ενδεχόμενο τους προκάλεσε ανασφάλεια μήπως ανέβουν οι τιμές, ενώ φοβήθηκαν ότι το ΚΑΠΗ θα έχανε τον κοινωνικό του χαρακτήρα. Γι αυτό το λόγο, ορισμένοι πρότειναν να φτιάχνουν τους καφέδες ακόμη και μόνοι τους! Η ουσία είναι ότι το ΚΑΠΗ θα παραμείνει ως έχει, θα ανήκει στα μέλη του και πλέον αυτό φαίνεται να γίνεται κατανοητό.

ΤΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΩΡΑ Η Ν.Δ. ΓΙΑ ΤΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ!

ΘΟΡΥΒΗΣΕ (μεταξύ των άλλων) ΤΟ ΑΡΘΡΟ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ" ΠΕΡΙ ΔΩΣΙΛΟΓΙΣΜΟΥ ΣΑΜΑΡΑ.
ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ 
ΤΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ, 
ΟΧΙ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΠΟΥ ΤΗ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ!
 Θορύβησε αρνητικά η πρόταση Σαμαρά για δημιουργία μεταβατικής κυβέρνησης, που θα είχε ως μοναδικό σκοπό την ψήφιση της δανειακής σύμβασης και αμέσως μετά θα έκλεινε η Βουλή για να προκηρυχθούν εκλογές.
Και αυτό διότι ο Σαμαράς εμφανιζόταν να ψηφίζει στο σύνολό της τη δανειακή σύμβαση που έφερε ο Παπανδρέου στις 27 Οκτωβρίου από τις Βρυξέλλες.
Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ, κατήγγειλε αμέσως και με σφοδρότητα την ενέργεια Σαμαρά, με το άρθρο του "Δωσίλογος και ο Σαμαράς" που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του (χθες) και αναγνώστηκε από το σύνολο των βουλευτών της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Στο κόμμα της Ν.Δ.  προκλήθηκε αναστάτωση.
Σήμερα το πρωί από τον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΙ, ο Προκόπης Παυλόπουλος δήλωσε ότι η Ν.Δ. ζήτησε την ψήφιση της δανειακής σύμβασης χωρίς όμως το πακέτο που την συνοδεύει και ειδικά αυτό που εκχωρεί την εθνική κυριαρχία. Οι δημοσιογράφοι Κώστας Αλατζάς και Γιώργος Ψάλτης εξεπλάγησαν από τις διευκρινήσεις του Π. Παυλόπουλου, λέγοντάς  του ότι αυτό πρώτη φορά ακούγεται και ότι ο κ. Σαμαράς δεν έκανε καμία τέτοια διευκρίνηση αλλά αντιθέτως άφηνε να εννοηθεί σαφώς ότι θα ψήφιζε την δανειακή σύμβαση συνολικά, ως πακέτο. 
Ο Προκόπης Παυλόπουλος, επέμεινε διαυκρινίζοντας για μια ακόμη φορά ότι η Ν.Δ. ζήτησε την ψήφιση μόνον της δανειακής σύμβασης, χωρίς το πακέτο που την συνοδεύει και ειδικά αυτό που εκχωρεί εθνική κυριαρχία, θέτοντας προ των ευθυνών της την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ  ότι δεν νομιμοποιείται να εκχωρήσει εθνική κυριαρχία.
Το θέμα είναι κατά πόσον είναι πειστική η διευκρίνιση Παυλόπουλου, δεδομένου ότι η Μέρκελ το ξεκαθάρισε από την πρώτη στιγμή ότι η δανειακή σύμαβαση θα ψηφιστεί συνολικά ως πακέτο! "Ή το ψηφίζετε όλο ή τίποτε" φέρεται ότι δήλωσε η Μέρκελ για τη σύμβαση!
Όπως φαίνεται λοιπόν η Ν.Δ. τα...μάζεψε. Και προφανώς η καταγγελτική παρέμβαση του ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ έπαιξε -λίγο ως πολύ- τον ρόλο της.

Το άρθρο μας περί δωσιλογισμού Σαμαρά (για το οποίο πολύ μας τηλεφώνησαν για να μας συγχαρούν), θα το βρείτε λίγο πιο κάτω...
ΚΑΙ ΥΠ'ΟΨΙΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΤΗΣ ΤΕΥΧΟΣ Η "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ"! Επιβεβαιώνεται συνεπώς το γεγονός ότι θορυβήθηκε η Ν.Δημοκρατία και από το πρωί ...μαζεύει τα όσα είπε περί δανειακής σύμβασης.

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΝΑ ΞΕΣΚΙΖΕΙ ΤΟ ΛΑΟ!

ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ (;) ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!

Αυτό είναι το Πασόκ του θανάτου και της καταστροφής για τη χώρα και τον λαό.  
Τούς τουμπάρισε για μια ακόμη φορά ο Παπανδρέου και πήρε ψήφο εμπιστοσύνης από 153 αχυρανθρώπους, οι οποίοι -υποτίθεται- ψήφισαν... για την παραίτηση του Πρωθυπουργού και την εξεύρεση λύσεως με στόχο τη δημιουργία Κυβέρνησης Εθνικής Σωτηρίας (;). Από ποιους όμως;
Ο Σαμαράς αμέσως μετά την ψηφοφορία δήλωσε ευθέως ότι "έπεσαν οι μάσκες. Μόνη λύση οι εκλογές". Τσίπρας και Παπαρρήγα δεν συνεργάζονται σε καμμία περίπτωση με το ΠΑΣΟΚ, ενώ κάτι τέτοιο άφησε να εννοηθεί και η Μπακογιάννη και τελικά μένουν οι Καρατζαφέρης - Κουβέλης!
Όμως , σήμερα τα ξημερώματα, ο Καρατζαφέρης δήλωσε ευθέως ότι εάν δεν γίνει δεκτή η πρότασή του για Πρωθυπουργό κοινής αποδοχής και εκτός Πασόκ , δεν υπάρχει περίπτωση να συνεργαστεί στη νέα Κυβέρνηση. 
Πολύ δε περισσότερο εάν ο Παπανδρέου τού προτείνει τον Βενιζέλο για αντικαταστάτη του.
Οπότε, τα σενάρια οδηγούν στην εκτίμηση ότι εάν δεν ευωδοθούν οι συνομιλίες Παπανδρέου με τους πολιτικούς αρχηγούς των άλλων κομμάτων, τότε το ΠΑΣΟΚ θα συνεχίσει να ...ξεσκίζει τον λαό είτε με Πρωθυπουργό τον Παπανδρέου είτε  τον Βενιζέλο!
Άλλωστε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Μαγκούφης, αμέσως μετά την ψήφο εμπιστοσύνης που πήρε ο Παπανδρέου δήλωσε, "όσοι πιστοί ας προσέλθουν στις συνομιλίες για νέα Κυβέρνηση", αφήνοντας σαφώς να εννοηθεί ότι σε κάθε άλλη περίπτωση, το ΠΑΣΟΚ θα πορευτεί μόνο του!
Συνέλληνες ετοιμαστείτε για τα ...χειρότερα. Εκτός και αν...

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

ΚΑΙ Η ΙΤΑΛΙΑ ΣΤΗ ΜΕΓΓΕΝΗ ΤΟΥ ΔΝΤ!


 πηγή: olympia.gr
Tο ΔΝΤ σπεύδει να εισχωρήσει με όποιον τρόπο στην γειτονική Ιταλία.
Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι δέχεται εδώ και αρκετές μέρες ισχυρές πιέσεις να παραιτηθεί, ενώ δια στόματος Λαγκάρντ το ΔΝΤ προσφέρει στην Ιταλία 44 δις ευρώ.

Δεν είναι τυχαίο που εδώ και καιρό έχουν βγάλει στην Ιταλία σκάνδαλα για τον Μπερλουσκόνι, πιέσεις ΜΜΕ και πολλά πολλά ακόμα για να αποσταθεροποιήσουν τον Ιταλό πρωθυπουργό.

Σχόλιο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ: Η Ευρώπη ζει ιστορικά τραγικές στιγμές. Η Αμερική διαλύει το ευρώ και η Γερμανία επιχειρεί μέσα από την τραγωδία αυτή, να κατασπαράξει τις χώρες που πλήττονται άμεσα. Η Ελλάδα είναι η πρώτη χώρα που έχει μπει στο στόχαστρο της Γερμανίας για να γίνει προτεκτοράτο της. Και η Ιταλία είναι ένας ακόμη μεγάλος στόχος των ...Ούνων!
Το Δ' Ράϊχ είναι εδώ για να κατακτήσει ό,τι δεν κατάφερε τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο!

ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΙ ΤΙΓΚΑΣ-ΚΕΧΡΗΣ-ΑΥΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ!



Ο ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΩΡΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΓΝΟΟΥΣΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ Ο,ΤΙ ΗΘΕΛΕ!
Η στροφή στην πολιτική του στρατηγική που επέλεξε να ακολουθεί από 'δω και στο εξής ο Νικολάου στα δημοτικά πράγματα του Παπάγου-Χολαργού, αποτελεί δικαίωση για τους Τίγκα, Κεχρή και Αυγουρόπουλο, οι οποίοι ήδη εδώ και τρεις εβδομάδες περίπου διεχώρησαν τη θέση τους από τον επικεφαλής των "Ενεργών Δημοτών",  λέγοντας ότι "δεν τους εκφράζει".

"Εμείς δεν είμαστε άβουλα μέλη των "Ενεργών Δημοτών", αλλά ενεργοί και δρώντες σύμβουλοι, οι οποίοι πρέπει να έχουν λόγο, άποψη και να συμμετέχουν στις αποφάσεις", τονίζουν οι Τίγκας, Κεχρής-Αυγουρόπουλος. 

Όπως λένε και οι φίλοι που στηρίζουν την πρωτοβουλία τους να αντιπαρατεθούν στον Νικολάου, "οι Τίγκας, Κεχρής- Αυγουρόπουλος, ζώντας αυτή την τραγελαφική κατάσταση και επειδή δεν είναι μαριονέτες, αποφάσισαν να διαχωρίσουν την θέση τους από τις αυθαίρετες ενέργειες του Νικολάου. Και τελικά ο Νικολάου σήμερα με την αλλαγή της στάσης του, αποδεικνύει ότι οι ενέργειές του τόσο στην Αγία Σκέπη όσο και στο θέμα του Αγίου Γεωργίου αλλά και σε αυτό του Αναψυκτηρίου, ήταν αυθαίρετες και άνευ περιεχομένου. Κάτι που παραδέχεται και ο ίδιος όψιμα, αποφασίζοντας να αλλάξει τακτική. Αυτό και μόνο δικαιώνει την άποψη των Τίγκα-Κεχρή-Αυγουρόπουλου, ότι δεν τους εκφράζει ο Νικολάου". 

Ο Γιώργος παραχωρεί την Ελλάδα στους Γερμανούς και τους Έλληνες στους δουλεμπόρους των αγορών


γράφει ο Στάθης Διομήδης

Στις 27 Οκτωβρίου αποφασίστηκε ο απόλυτος εξευτελισμός των Ελλήνων από τους Ευρωπαίους δήμιους. Ο Πρωθυπουργός που έφερε σε πέρας το έργο του, να καταστρέψει την Ελλάδα και να βγάλει το απύθμενο μίσος του προς τον Ελληνικό λαό, περιχαρής πλέον, μπορεί να ονειρεύεται το μέλλον του ως ο άνθρωπος που υποδούλωσε την Ελλάδα.
 Ήδη πλέον παίρνουν θέση τα κοράκια πάνω από τη χώρα για ξεσκίσουν τις σάρκες του λαού.

Το αποτέλεσμα του κουρέματος των ομολόγων των Ελληνικών τραπεζών θα είναι, να σταματήσουν τελείως τα δάνεια προς τις επιχειρήσεις για πολλούς μήνες, με αποτέλεσμα το κλείσιμο επιχειρήσεων και την οδήγηση στην ανεργία εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών. Ταυτόχρονα το ελληνικό κράτος θα ξαναδανειστεί για να κρατικοποιήσει τις τράπεζες και θα χρεώσει τον ελληνικό με δεκάδες δις ευρώ.

Εδώ θα έχει σημασία να μας πουν οι υπουργοί της υποτέλειας και ο Πρωθυπουργός της εξαθλίωσης πού πήγαν τα 130 δις ευρώ εγγυήσεις στις τράπεζες. Θα πρέπει να εξηγήσουν ενώπιον της δικαιοσύνης πώς γίνεται να χρεώνεις τη χώρα με 130 δις ευρώ για τη ρευστότητα και τη σταθερότητα των τραπεζών και ταυτόχρονα να κλέβεις το μισθωτό και το συνταξιούχο.

Είναι γεγονός ότι ο Πρωθυπουργός της φτώχειας, εξ αρχής είχε επιλέξει τον εξευτελισμό των Ελλήνων, τη διάλυση της χώρας και τον οικονομικό μαρασμό.

Ταυτόχρονα στα ταμεία το κούρεμα θα επιφέρει μειώσεις των συντάξεων, αύξηση εισφορών και ουσιαστικά νέα επαχθέστερα εισπρακτικά μέτρα.

Είναι απορίας άξιον πώς θα ψηφίσουν οι βουλευτές το νέο φορολογικό τον προϋπολογισμό αλλά και τη νέα σύμβαση που θα παραδίδει τα κλειδιά στους ξένους κατακτητές. Είναι επιστημονικής διερευνήσεως θέμα πώς δεν υπάρχει ένας βουλευτής του ΠΑΣΟΚ που να έχει τσίπα.

Καλά για τους βουλευτές του Σαμαρά τι να πω, αφού καταψηφίζουν επί της αρχής τα νομοσχέδια, μετά ψηφίζουν τη συντριπτική πλειοψηφία των άρθρων, τέτοια κοροϊδία.

Η άποψή μου είναι ότι ο Παπανδρέου διάγει της τελευταίες ημέρες του πρωθυπουργικού του βίου. Να μην πω ώρες, αλλά ημέρες. Αφού θα τελειώσει το καταστροφικό του έργο θα παραδώσει στον επόμενο δοσίλογο…

Θα μπορούσα να βάλω τίτλο σε αυτό το άρθρο «Γιώργο σήκω φύγε, δεν πάει άλλο». Όμως πρέπει να απολογηθεί ο Γιώργος αλλά και όλο το κυβερνητικό σύστημα 15 χρόνια τώρα για την κατάσταση που βρισκόμαστε.
Πουλάγανε αέρα, υποχρέωναν τα ταμεία να επενδύουν σε ελληνικά ομόλογα και τώρα ζητούν από τους γέροντες και την ψυχή τους.

Είναι πλέον ηλίου φαεινότερον ότι εάν αποδεχθούμε και το νέο βιασμό της χώρας από τον Πρωθυπουργό και τους αυλικούς του, είμαστε άξιοι της τύχης μας. Ο ίδιος ο Πρωθυπουργός είπε ότι οι Έλληνες είμαστε υπερήφανος λαός. Αυτό ακριβώς λέω και εγώ. Είμαστε υπερήφανος λαός και δεν τον ανεχόμαστε άλλο.
 Εάν επιτρέψουμε στα ανδρείκελα που κυβερνούν τη χώρα να συνεχίσουν να την καταστρέφουν, τότε πράγματι χρειαζόμαστε ψυχιατρική μελέτη.

Φθάσαμε, η προκήρυξη εκλογών, το ύψιστο Δημοκρατικό δικαίωμα, η κορωνίδα της Δημοκρατίας, η αρχή και το τέλος του Δημοκρατικό πολιτεύματος να χαρακτηρίζεται από τον Πρωθυπουργό και τους κηπουρούς του, ως καταστροφική!!! Η κορυφαία πράξη του Δημοκρατικού πολιτεύματος το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι χαρακτηρίζεται από την κυβέρνηση καταστροφική. Εάν αυτό δεν είναι φασιστική νοοτροπία τότε τι είναι;

ΔΩΣΙΛΟΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ!

ΡΕ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΑΣ; 
ΣΑΣ ΕΒΑΛΕ Η ΜΕΡΚΕΛ, ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΒΡΑΚΙ ΤΗΣ;

Η πρόταση Σαμαρά για δημιουργία μεταβατικής Κυβέρνησης, η οποία ως μόνο στόχο θα έχει να κυρώσει την δανειακή σύμβαση της 27ης Οκτωβρίου, σύμβαση η οποία καθιστά την χώρα για δεκαετίες προτεκτοράτο των δανειστών της και βάζει τον λαό σε στυγνή λιτότητα δίχως τέλος, μόνον ως συνέχεια του δωσιλογισμού Παπανδρέου μπορεί να χαρακτηριστεί. 
Σύμφωνα με την πρόταση Σαμαρά, αμέσως μόλις η μεταβατική Κυβέρνηση κυρώσει την δανειακή σύμβαση, θα προκηρυχθούν  εκλογές!
Θα κληθούν δηλαδή εξωκοινοβουλευτικοί αχυράνθρωποι, καθηγητές πανεπιστημίου, δικαστικοί, ακαδημαϊκοί κ.λ.π. να υπογράψουν την καταδίκη της Ελλάδος και του λαού της για τις επόμενες γενιές. 
Και μετά θα πάμε σε εκλογές! Για να ψηφίσει τι ο ελληνικός λαός, ρε ανδρείκελα του κοινοβουλίου; Να επικυρώσσει την ευθανασία του, την οποία πάλι αποφασίσατε και εκτελείτε ερήμην του;
Η πρόταση Σαμαρά είναι δόλια και για έναν ακόμη λόγο: Διότι η μεταβατική κυβέρνηση που θα κληθεί να εφαρμόσει όσα προδοτικά έχει αποφασίσει ο Παπανδρέου, ουσιαστικά θα δώσει συγχωροχάρτι στον σημερινό Πρωθυπουργό και ...τέρμα τα  Ειδικά Δικαστήρια και το Γουδί! Με άλλα λόγια, ο Παπανδρέου θα βγει ως λευκή περιστερά από την ιστορία!!!
Ούτε γάτα ούτε ζημιά, για κανέναν από όλους αυτούς του δωσιλόγους πολιτικούς που καταδικάζουν τον λαό και καθιστούν την Ελλάδα αμερικανο-γερμανο-γαλλικό προτεκτοράτο!!!
Ο Σαμαράς, ο οποίος αποκήρυσσε την ενδοτικότητα Παπανδρέου, κατηγορώντας τον ότι με την συμφωνηθείσα δανειακή σύμβαση της 27ης Οκτωβρίου, το μόνο που θα πετύχει είναι  η Ελλάδα να βρεθεί το 2020 εκεί όπου ήταν το 2009,  σήμερα σπεύδει να προσυπογράψει την πολιτική Παπανδρέου, μόνο και μόνο για λίγα ευρώ! Ρίχνει δηλαδή στην δουλεία την χώρα για 8 δις ευρώ!

Ρε, ο ελληνικός λαός έχει φιλότιμο, φιλοπατρία και εθνική υπερηφάνεια.
Προτιμά να μείνει φτωχός και αξιοπρεπής, παρά να είναι καταδικασμένος, δουλοπρεπής και οσφυοκάμπτης, όπως τον θέλετε εσείς. Ο Έλληνας πέρασε διά πυρός και σιδήρου για χιλιάδες χρόνια, αγωνιζόμενος για την Πατρίδα, την αξιοπρέπεια και την περηφάνεια του. Έμαθε να λέει ΟΧΙ και να αγωνίζεται για την ελευθερία του. Και σεις, τον οδηγείτε βιαίως στην ταπείνωση και τον εξευτελισμό; Για λίγα ψωρο-ευρώ, πουλάτε την Πατρίδα του και την ψυχή του Έλληνα στους εχθρούς του;
Ρε, δεν έχετε φιλότιμο μέσα σας;

ΛΑΔΙΑ ΑΠΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΧΥΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΥΜΗΤΤΟΥ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ!

Πριν από μία περίπου ώρα διερχόμενο από την οδό Υμηττού (στον Χολαργό) φορτηγό, άφησε πίσω του μεγάλες ποσότητες από λάδια που χύθηκαν κατά μήκος όλης της οδού,  με αποτέλεσμα να δημιουργήσουν σοβαρούς κινδύνους για τους περαστικούς οδηγούς αυτοκινήτων και κυρίως μοτοποδηλάτων-μηχανών.
Συνεργείο του Δήμου πέρασε και κάλυψε το δρόμο με ειδική λευκή άμμο. Μέχρι να αποκατασταθεί η κυκλοφορία, για λίγα λεπτά της ώρας υπήρχε  κυκλοφοριακό πρόβλημα.

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ...ΓΟΥΔΙ ΒΑΖΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!

ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!

Ο Σαμαράς με την πρόταση για μεταβατική Κυβέρνηση, ουσιαστικά δίνει συγχωροχάρτι στον Παπανδρέου και στα όσα εγκλήματα έχει διαπράξει έως σήμερα. Η μεταβατική κυβέρνηση θα κυρώσει την δανειακή σύμβαση, δηλαδή θα εγκρίνει όσα καταδικαστικά για την Ελλάδα και τον λαό συμφώνησε με τους εταίρους μας στις 27 Οκτωβρίου ο Παπανδρέου! Κατ' αυτό τον τρόπο, επειδή η μεταβατική κυβέρνηση θα είναι κυβέρνηση με την έγκριση του κοινοβουλίου, θα παύσει οποιαδήποτε δίωξη του Παπανδρέου!
Αυτή θα είναι η προσφορά του Σαμαρά!
Κατά τα άλλα θα σφραγίσει την ταφόπλακα που έβαλε ο Παπανδρέου στον ελληνικό λαό!
Και θα βγει μετά ο Σαμαράς να πει "δεν μπορούσαμε να κάνουμε διαφορετικά εκεί που έφερε τα πράγματα ο Παπανδρέου"!!!  Τα ίδια ακριβώς δεν έλεγε και ο Παπανδρέου, ότι δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά επειδή είχε φέρει την χώρα σε αδιέξοδο ο Καραμανλής;
Ρε, μας δουλεύουν όλους και αυτοί συνεχίζουν να εγκληματούν σε βάρος μας!!!  

ΤΡΟΪΚΑ


γράφει η Μαρία Αθανασάκου-Μουντάκη


Δημοτική Σύμβουλος Παπάγου-Χολαργού
τ. Αντιδήμαρχος

Ποια λέξη έχει εισέλθει σε όλες τις δραστηριότητες της ζωής των Ελλήνων τα τελευταία δύο χρόνια; Ασφαλώς η λέξη τρόικα, η οποία είναι στενά συνδεδεμένη με την καθημερινότητα όλων των Ελλήνων. Από πού προέρχεται και τι σημαίνει η λέξη αυτή;
            Η λέξη «τρόικα» είναι ρωσική και σημαίνει τριμερής ή τριπλός. Πιο συγκεκριμένα με την ονομασία τρόικα ονομάζεται παραδοσιακή ιππήλατη άμαξα, τύπου ελκήθρου, που την έσερναν τρία άλογα ζωσμένα κατά μέτωπο.
            Ο τύπος της άμαξας αυτής πρωτοεμφανίσθηκε κατά το 17ο αιώνα τόσο στη Ρωσία όσο και στην Ουγγαρία ως εμπορική και ταχυδρομική άμαξα. Αργότερα, και στις δύο χώρες άρχισαν να αποτελούν το κατ’ εξοχήν σύμβολο της υψηλής κοινωνικής θέσης. Για το λόγο αυτό, οι άμαξες του τύπου αυτού έφεραν πλούσιο στολισμό, με τρία επιλεγμένα και καλοδιατηρημένα άλογα. Το μεσαίο άλογο έφερε χαλινάρια και οδηγούσε την άμαξα. Όπως προαναφέρθηκε, η επιλογή και η εκπαίδευση των αλόγων τύγχανε ιδιαίτερης προσοχής, ώστε να εξασφαλίζεται συγχρονισμένο και επιθυμητό βάδισμα. Η εμφάνιση των ευγενών με τις τρόικες φανέρωνε μεγαλοπρέπεια και χρώμα ενώ αργότερα, στη Ρωσία διοργανώνονταν και ειδικές ιπποδρομίες με ρις άμαξες αυτές.
            Μετά τη περίοδο του Στάλιν, η λέξη τρόικα προσέλαβε και πολιτική σημασία. Δήλωνε την τριανδρία που κυβερνούσε τη τότε Σοβιετική Ένωση. Ως εκ τούτου έγινε διεθνής όρος δηλώνοντας την οποιαδήποτε τριπλή διοίκηση ή τριμελή επιτροπή.
            Έτσι λοιπόν στη χώρα μας μάθαμε τη λέξη τρόικα, όχι ως άμαξα, αλλά ως τριανδρία ή καλύτερα ομάδα τριών ατόμων που μας έβαλε σε μία άμαξα και μας «τρέχει» με ταχύτητα προς κάποια διαδρομή. Άραγε η ταχύτητα σε συνδυασμό με την έκπληξη, μας αφήνει να δούμε καθαρά ποια πορεία ακολουθούμε;
            Ο σχεδιασμός περιλαμβάνει ως κύρια συνιστώσα την ταχύτητα, καθώς τα τοπία και τα δεδομένα αλλάζουν τόσο γρήγορα που ο επιβάτης, ο Έλληνας, δεν προλαβαίνει να τα παρακολουθήσει και να τα αφομοιώσει. Τα «τρία άλογα» τρέχουν πιο πολύ από το ένα ή τα δύο στην άμαξα, αλλά και στις εξελίξεις στη χώρα μας. Σ’ αυτές τις περιπτώσεις το πρώτο που σκέφτεται κάποιος είναι ποιος είναι ο αμαξάς και αν κατορθώνει να κουμαντάρει σωστά μία τέτοια άμαξα.
            Είναι βέβαιον ότι τα «άλογα» από μόνα τους δε θα μπορέσουν να ξεπεράσουν τις όποιες δυσκολίες και να οδηγήσουν την άμαξα στη σωστή πορεία. Χρειάζεται ο λογικός αμαξάς, που με την λογική και την εμπειρία θα διαχειριστεί σωστά τα προβλήματα και θα κατευθύνει με σύνεση την άμαξα χωρίς να τη ρίξει στο γκρεμό.
            Χωρίς να το θέλουμε, αλλά και με δική μας υπαιτιότητα, η τρόικα, δηλαδή ομάδα τριών που εν πολλοίς καθορίζουν τη πορεία μας, μπήκε για τα καλά στη ζωή μας. Δυστυχώς, μέχρι τώρα, έχει αποδειχθεί ότι εκείνοι που χειρίζονται τα ινία δεν οδηγούν  την άμαξα εκεί που πρέπει.
            Μέχρι στιγμής η εμπιστοσύνη που έχουμε δείξει στη τρόικα αλλά και σε εκείνους που τη δημιούργησαν δεν έχει συντελέσει στην επιθυμητή πορεία. Η κυριλάτη άμαξα (τρόικα) θέλει και μάγκα οδηγό ή οδηγούς. Κατά τη λαϊκή ρήση ο λαός μας μιλάει για μεταξωτά βρακιά και ….
            Είναι βέβαιο ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα η πορεία θα δείξει εάν αυτοί που οδηγούν την άμαξα κρατούν σωστά τα χαλινάρια με σωστές πρακτικές και επιλογές.
            Μέχρι τώρα, κρίνοντας εκ του αποτελέσματος, δε βγαίνει το θετικό συμπέρασμα, που τόσο πολύ διατυμπανιζόταν με την έλευση της τρόικας. Ως εκ τούτου μόνο μία λύση υπάρχει, η προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία, με εκλογές, ώστε να αποφασισθεί αν η τρόικα θα συνεχίσει στην ίδια πορεία ή θα απαιτηθεί αλλαγή της κατεύθυνσης ή ακόμα και να πορευθούμε χωρίς την παρουσία της στηριζόμενοι στις αστείρευτες δυνάμεις του Έθνους.


ΤΑ ΘΥΡΑΝΟΙΞΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ


 Με μεγαλοπρέπεια και θρησκευτική κατάνυξη, χωροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών Ιερωνύμου, πλήθους κληρικών και πιστών, τελέσθηκαν τα θυρανοίξια του ιερού ναού Αγίου Γεωργίου Παπάγου. Ένας εκπληκτικός ιερός ναός τον οποίο πολλοί τον παρομοιάζουν σε ύφος και επιβλητικότητα, με την Αγιά Σοφιά Κωντναντινούπολης.
Με το θρησκευτικό συναίσθημα ιδιαίτερα έντονο, στο οποίο βοηθά και η οικονομική κρίση και ο διασυρμός που δέχεται η χώρα μας και ο λαός της από διεθνείς κύκλους, οι πιστοί παρακολούθησαν το πλήρες τελετουργικό.

Μεταξύ των παρευρισκομένων και πολλοί επίσημοι: Ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού (αν και καθυστέρησε, λόγω άλλης ανειλημμένης υποχρέωσης), ο επικεφαλής της Αντιπολίτευσης Δ. Νικολάου, οι Αντιδήμαρχοι Χολαργού κ. Δασκαλόπουλος και Τούτουζας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παπάγου-Χολαργού κ. Αποστολόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Παπάγου κ. Κουτάκης, η Αντιδήμαρχος και πρωταγωνιστής της δημιουργίας του ιερού ναού κ. Αγγελική Κούτρα, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Ίσκος, Αυγουρόπουλος, Αθανασάκου, Τίγκας, η Πρόεδρος των τοπικών συμβουλίων Παπάγου-Χολαργού Χ. Παρίση, o πρώην Αντιδήμαρχος Χολαργού κ. Πολύδωρας, η κ. Βεντουζά και πολλοί πολλοί άλλοι.
Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ήταν εκεί και πήρε πλάνα από τα θυρανοίξια. 

ΣΤΑ...ΦΟΥΣΤΑΝΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ!



Ο Σαμαράς έπεσε στα φουστάνια της Μέρκελ και πάει για κυβέρνηση συνεργασίας. Ο ίδιος την βαφτίζει "Κυβέρνηση μεταβατική", η οποία όμως -όπως λέει- θα πρέπει να επικυρώσει την νέα δανειακή σύμβαση που βάζει στον γύψο την χώρα για τα επόμενα 10 χρόνια και παραδίδει την δημόσια περιουσία στους εκβιαστές-τοκογλύφους της Γερμανίας-Γαλλίας και Ανερικής! 
Αυτός είναι ο Σαμαράς: Ένας νέος Παπανδρέου στον οποίο η Μέρκελ στηρίζει την ολοκλήρωση του σχεδίου της για  εκποίηση της Ελλάδος και της σκλαβιάς του λαού της! 
Η ανακοίνωση του Κ.Κ.Ε. μετά την πρόταση Σαμαρά για μεταβατική Κυβέρνηση, είναι καταγγελτική για τον αρχηγό της ΝΔ.
"Οι μάσκες έπεσαν πλήρως. Αυτό που έλεγε το ΚΚΕ, ότι η ΝΔ είναι δήθεν αντιπολίτευση στο μνημόνιο του ΠΑΣΟΚ και της ΕΕ, επιβεβαιώθηκε περίτρανα. Όσα έλεγε η ΝΔ για αντίθεση σε συγκυβέρνηση και στη σύμβαση αποδείχτηκαν υποκρισία. Ο στόχος της ΝΔ είναι ίδιος με της κυβέρνησης, ίδιος με της ελληνικής και της ευρωπαϊκής πλουτοκρατίας: Απρόσκοπτη εφαρμογή της δανειακής σύμβασης, δηλαδή του νέου οδοστρωτήρα που θα τσακίσει τη λαϊκή οικογένεια για τα κέρδη των μονοπωλίων. Η «ευρωπαϊκή προοπτική», την οποία επικαλέστηκε και πάλι ο Α. Σαμαράς, σημαίνει ότι τα βάσανα για το λαό δεν θα έχουν τέλος. Το ένα μνημόνιο θα διαδέχεται το άλλο". 
Οι εξελίξεις τρέχουν και είναι δραματικές για την χώρα. 

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ

πηγή: ellinikoforum.blogspot.com
Αυτή τη στιγμή ΕΡΗΜΗΝ του Ελληνικού λαού, οι καρεκλοκένταυροι του πολιτικού συστήματος επιχειρούν αξιοποιώντας το πολιτικό πτώμα του δοσίλογου, να συγκροτήσοπυν στο παρασκήνιο κυβέρνηση ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗΣ, χωρίς τη συγκατάθεσή του.
http://ellinikoforum.blogspot.com/2011/11/blog-post_2152.html

Όλοι όσοι συμμετέχουν σ αυτό το άθλιο σκηνικό αποκάλυψαν το πραγματικό τους πρόσωπο.
Όλοι όσοι σιωπούν και μέσω της σιωπής τους, ανέχονται αυτές τις επικίνδυνες διεργασίες που συνιστούν πολιτική εκτροπή, είναι συνένοχοι σε αυτή την πολιτική εκτροπή.

Κοινός τους στόχος είναι...

Η διαφύλαξη του καθεστώτος της εθνικής υποτέλειας, και η διατήρηση της κοινωνίας στο περιθώριο των εξελίξεων, για να ολοκληρωθεί ανεμπόδιστα το εθνοκτόνο σχέδιο της δικτατορίας των νταβατζήδων.

Ο Ελληνικός λαός οφείλει να μην εφησυχάζει...
Οφείλει να πάρει στα χέρια του με το έτσι θέλω το μέλλον του τόπου...

Οφείλει να αποκλείσει το Ελληνικό κοινοβούλιο και να επιβάλει λύση που θα συνιστά πραγματική δημοκρατική διέξοδο για τον τόπο.

Το πολιτικό σύστημα στο σύνολό του διαπράττει ένα επικίνδυνο ολίσθημα.

ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ...ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ Ο ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗΣ!

ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ!
ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΚΑΣΕΙ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ!


ΑΛΛΑΞΕ ΣΤΕΓΗ Η ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ.

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
Τα γραφεία της Νομαρχιακής του Λαϊκού Ορθοδόξου Συναγερμού, μετεφέρθησαν εις την οδό Φωκίδος 4-6 Κάτω Χαλάνδρι . Απέναντι από το μηχανογραφικό της Εμπορικής τραπέζης επί της Λεωφόρου Μεσογείων, 500 μέτρα από τη στάση του μετρό Νομισματοκοπείου,  στο ρεύμα προς Αθήνα.

Τα γραφεία είναι ανοικτά από Δευτέρα έως και Σάββατο από τις έξι το απόγευμα έως τις εννέα το βράδυ.

Όσοι θέλουν να ενημερωθούν ή εκφράσουν απορίες, παράπονα, προτάσεις, ή απλώς θέλουν να μας γνωρίσουν είναι ευπρόσδεκτοι.

Επίσης, μέλη και στελέχη της νομαρχιακής μας κατέθεσαν στεφάνι για την επέτειο του ΟΧΙ σε όλους τους Δήμους που περιλαμβάνει η νομαρχιακή μας. Να σημειώσουμε ότι στη Φιλοθέη ήμασταν ο μοναδικός πολιτικός φορέας που κατέθεσε στεφάνι.

Ο Δ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΔΙΚΗ


Αναφορικά με την χθεσινή μας είδηση για αναβολή της δίκης Νικολάου, στην οποία ήταν κατηγορούμενος για καταπάτηση δημόσιας δασικής έκτασης, ο κ. Νικολάου μάς έστειλε την παρακάτω επιστολή: 
Κύριε Βραχιολίδη,
Για καλύτερη ενημέρωση των αναγνωστών σου σχετικά με την αναβολή της Δίκης μου (χθες 2-11-2011) που δικαζόμουν για καταπάτηση Δασικής Έκτασης, ενημερώνω ότι πρόκειται για έκταση στο Κοιμητήριο που επί των ημερών της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής του Δημάρχου Χ.Σκούρτη έγιναν έργα αντιπλημμυρικά  από την Αττική Οδό και   ένα τοιχίο  προστασίας του Κοιμητηρίου από τα όμβρια ύδατα του βουνού και ο χώρος  μεταξύ   του Κοιμητηρίου και του αντιπλημμυρικού τοιχίου (έκτασης 1000 τμ. ) θεωρήθηκε  έπειτα από ανώνυμη καταγγελία στο Δασαρχείο ότι ο Δήμος καταπάτησε την ως άνω έκταση. Όμως αυτό δεν είναι αληθές και εκ των υστέρων το Δασαρχείο παραδέχθηκε ότι δεν καταπατήθηκε ο χώρος, όμως είχε υποβάλλει μήνυση (για αυτό υπάρχει και δίκη) για την οποία ασφαλώς εγώ θα αθωωθώ διότι δεν ετελέσθη το αδίκημα.
Παρακαλώ, για να μην αιωρείται ότι καταπάτησα Δασική έκταση ως Δήμαρχος, πράγμα που -επαναλαμβάνω- δεν ετελέσθη, να δημοσιεύσετε την επιστολή μου για την αποκατάσταση της αλήθειας.

Με εκτίμηση,
Δημήτρης Νικολάου

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΥΑΣ ΚΑΪΛΗ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΣΙΓΟΥΡΕΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ!

Ραγδαίες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό. Μέχρι το απόγευμα ίσως έχουμε προκήρυξη εκλογών.
Η επιστολή με την οποία η Εύα Καϊλή τελικά δεν ανεξαρτητοποιείται, έχει ως εξής:


«Αγαπητέ Πρόεδρε,

σε συνέχεια της επιστολής που σας κατέθεσα στις 1.11.2011, και παραμένοντας συνεπής στις πεποιθήσεις μου, θέτω υπόψην σας τα εξής.

Καταγράφω την αγωνία μου για την εμμονή διεξαγωγής δημοψηφίσματος, που βάζει σε επικίνδυνες περιπέτειες την Ευρωπαϊκή πορεία της Ελλάδας. Στις κρίσιμες αυτές στιγμές, το ψευτοδίλημμα που τίθεται σε δημοψήφισμα αποτελεί μια ακόμη διχαστική διαδικασία για την Ελληνική κοινωνία.

Εως τώρα ψήφιζα, εκφράζοντας πάντα με ειλικρινεια και σεβασμό τις ενστάσεις μου στα πλαίσια των εσωκομματικων διαδικασιών, με γνώμονα την αποφυγή της χρεοκοπίας. Ακριβώς γι΄ αυτό πιστεύω οτι δεν μπορούμε να μεταθέσουμε τις ευθύνες της δικής μας ακολουθούμενης πολιτικής στους Έλληνες, τώρα, και μετά τις θυσίες των τελευταίων 2 ετών.

Προτάσσοντας λοιπόν, το Εθνικό συμφέρον από το κομματικό ή το προσωπικό, όλοι καλούμαστε να αναλάβουμε τις ευθύνες μας, πράγμα το οποίο ελπίζω πως με αυτόν τον τρόπο πράττω, στο μερίδιο που μου αναλογεί.

Σας καλώ την ύστατη στιγμή να μην οδηγήσετε τη χώρα σε αυτόν τον δρόμο και να διασφαλίσετε την Συμφωνία της 26ης Οκτώβρη, ανακαλώντας την απόφαση σας για διεξαγωγή δημοψηφίσματος.

Με την παρούσα σας γνωρίζω ότι δεν παραιτούμαι από εκλεγμένη εκπρόσωπος των συμπολιτών και της γενιάς μου, όμως στην ψηφοφορία της Παρασκευής δεν θα παρέχω ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση σας.

Με εκτίμηση,
Εύα Καϊλή»

ΠΕΦΤΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ;


Από ώρα σε ώρα, όπως φαίνεται πέφτει η Κυβέρνηση. Η βουλευτής  Εύα Καϊλή ναμένεται να ανακοινώσει την ανεξαρτητοποίησή της από την  κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ και ο Παπανδρέου θα μείνει με 151 βουλευτές. Ενώ η κα Παναρίτη δήλωσε ότι δεν πρόκειται να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση κατά την αυριανή ψηφοφορία.
Όλα τα ενδεχόμενα συνηγορούν στο ότι το Σάββατο θα προκηρυχθούν εκλογές!
Ένα ερώτημα που τίθεται είναι με ποιον αρχηγό θα πάει στις εκλογές το ΠΑΣΟΚ; Ο Παπανδρέου θεωρείται καμμένο χαρτί και μπαίνει κατευθείαν θέμα ηγεσίας από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ!

ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΣΤΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΧΑΛΙ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ,ΟΙ ΜΕΡΚΕΛ-ΣΑΡΚΟΖΙ!

Οι Μέρκελ-Σαρκοζί έστιψαν και πέταξαν σαν λεμονόκουπα τον Παπανδρέου και προετοιμάζουν το έδαφος για την υποδοχή του Σαμαρά ως νέου Πρωθυπουργού της Ελλάδος!
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παπαδημούλης από τηλεοράσεως σήμερα, προέβλεψε ότι ο Σαμαράς θα συμφωνήσει σε όλα με τους Μέρκελ-Σαρκοζί και θα παρουσιαστεί στην Βουλή από αντιμνημονιακός που ήταν, σε εγγυητή της τήρησης των όρων της νέας δανειακής σύμβασης!
Δεν απέχουν από την πραγματικότητα οι προβλέψεις Παπαδημούλη.
Ο Σαμαράς έχει ψηφίσει τόσα άρθρα από τα απαράδεκτα και αντισυνταγματικά νομοσχέδια Παπανδρέου, όσα δεν έχει ψηφίσει από δημιουργίας της το κόμμα της Ν.Δ.
Συνεπώς ο τελικός σχεδιασμός Μέρκελ-Σαρκοζί είναι να εκλεγεί Πρωθυπουργός ο Σαμαράς ο οποίος με την σειρά του θα ακολουθήσει πολιτική αλά Παπανδρέου: Ναι σε όλα!!!

ΝΕΟΣ ΩΜΟΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ ΜΕΡΚΕΛ-ΣΑΡΚΟΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ...ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΤΟΥ!

Επικίνδυνος, άχρηστος και εθνικός εγκληματίας ο Παπανδρέου!

Αυτό το πολιτικό υποκείμενο, ο Γιώργος Πανδρέου, εγκληματεί για μια ακόμη φορά σε βάρος του έθνους και της χώρας! Αφού καταδίκασε σε χρεωκοπία τη  χώρα, τώρα υποκύπτει στον νέο εκβιασμό Μέρκελ-Σαρκοζί οι οποίοι απαίτησαν από τον Παπανδρέου να κάνει δημοψήφισμα για το αν οι Έλληνες θέλουν να παραμείνουν στο ευρώ ή όχι!
Παρά το ότι δεν υπάρχει νομική βάση για αυτό που ζητούν, ο Παπανδρέου για μια ακόμη φορά κατέβασε το κεφάλι και είπε "ναι" στις άθλιες μεθοδεύσεις των Μέρκελ-Σαρκοζί!
Ο Βενιζέλος αντιτάχθηκε στο "ναι" του Παπανδρέου και αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις εντός των προσεχών ωρών.

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΞΑΠΛΩΣΤΡΑΣ!


Ο δημοσιογράφος, πρέπει να υπηρετεί και να αναζητεί με πάθος την αλήθεια, οφείλει δε να διαθέτει  πλήθος  επιχειρημάτων, προκειμένου να τεκμηριώνει στους αναγνώστες του όσα δημοσιεύει. Εάν δε, αντί για επιχειρήματα και τον λόγο της αλήθειας,  προσφεύγει απευθείας στον χλευασμό, επιδιώκοντας απλά να  διαπομπεύσει και να εξευτελίσει, τότε μόνο τη δημοσιογραφία δεν υπηρετεί. Απλά  την χρησιμοποιεί. Χρησιμοποιεί  το βήμα που διαθέτει, λες και είναι …ξαπλώστρα στην παραλία όπου αράζει για να πετάει πέτρες…
Αυτόν  ακριβώς τον ρόλο ανέλαβε ο Χρήστος Μπαλωτής (φωτό), «δημοσιογράφος-εκδότης» (έτσι υπογράφει)  της εφημερίδας «Σχολιαστής» Αγίας Παρασκευής, ο οποίος στο τεύχος Σεπτεμβρίου, αναρτώντας μια καθαρά πολιτικού περιεχομένου επιστολή του   Βασίλη Γιαννακόπουλου, δημοσίευσε ως φωτογραφία του  τελευταίου, προσωπικό του στιγμιότυπο με το μαγιό του στη θάλασσα (κάτω φωτό)!
Τι άλλο από προσπάθεια γελοιοποίησης και εξευτελισμού του Βασίλη Γιαννακόπουλου από μέρους του εκδότη ήταν η συγκεκριμένη;  Όταν μάλιστα, η επιστολή του Βασίλη Γιαννακόπουλου δημοσιεύτηκε στην ειδική στήλη της εφημερίδος υπό τον υπέρτιτλο «Γνώμες-Απόψεις» και όχι σε κάποια χιουμοριστική-σατιρική σελίδα, η δημοσίευση της φωτογραφίας του με μαγιό σε παραλία, (επαναλαμβάνουμε, σε μια καθαρά πολιτική στήλη), κατέστησε ακόμη πιο σαφή την πρόθεση του  εκδότη  Χρήστου Μπαλωτή να εξευτελίσει τον πρώην Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής.

 Ο ίδιος ο εκδότης, χρησιμοποιώντας σαθρή και ανόητη επιχειρηματολογία, μετά από καταγγελία του –δικαίως- θιγέντος Γιαννακόπουλου, υποστήριξε ότι… δεν ήταν στις προθέσεις του να τον εξευτελίσει διότι ο ίδιος και η διεύθυνση της εφημερίδος, δεν βρίσκουν ούτε γελοία ούτε υποτιμητική τη φωτογραφία!!! Τότε γιατί και ο ίδιος  ο Χ. Μπαλωτής δεν συνοδεύει τα ενυπόγραφα άρθρα  του με αντίστοιχες προσωπικές του φωτογραφίες σε …ξαπλώστρες ή σε παραλίες;
Παρακάτω βέβαια, ο εκδότης του «Σχολιαστή» επιχειρεί να παρουσιάσει τη φωτογραφία Γιαννακόπουλου με μαγιό στην θάλασσα,  ως… μέρος της σάτιρας που κάνει η εφημερίδα προς όλους  όσοι έχουν διεκδικήσει την δημαρχία στην Αγία Παρασκευή!!!   «Σας καλώ να κατονομάσετε Έναν, έστω και Έναν πολιτικό που διεκδικεί ή διεκδίκησε δημαρχία, έναν πολιτικό που διετέλεσε δήμαρχος και ο οποίος έχει διαφύγει της σάτιρας του Σχολιαστή», σημειώνει ο εκδότης του εντύπου, δείχνοντας ότι τελεί εν συγχύσει!  
Με επιχειρήματα του στυλ …μια στο καρφί και μια στο πέταλο, νομίζει ότι μπορεί να δικαιολογήσει την ανήθικη …δημοσιογραφική μεταχείριση  που επεφύλαξε στον Β. Γιαννακόπουλο!
Και να σκεφθεί κανείς ότι παραπλεύρως του κατάπτυστου δημοσιεύματος Σεπτεμβρίου του «Σχολιαστή», υπάρχει άρθρο του πατρός Μπαλωτή, Ανδρέα, υπό τον τίτλο «Το “Νόμιμο”… το “Ηθικό” και…». Μπορεί να μας πει ο πατήρ Μπαλωτής, ιδρυτής της εφημερίδος, το άρθρο του «Σχολιαστή» με την επιστολή Γιαννακόπουλου  και την δημοσίευση της φωτογραφίας του με μαγιό, ποια …γκάμα καλύπτει; Το νόμιμο ή το ηθικό;

Δεν περιμένουμε απάντηση από τον κο Α. Μπαλωτή (φωτό δίπλα), διότι η …δημοσιογραφική του υψηλότης, δεν καταδέχεται να απευθύνει τον λόγο σε… δημοσιογράφους - μη μέλη της ΕΣΗΕΑ!!!
Ναι, καλά διαβάσατε, το ζήσαμε και αυτό: Στην πρώτη συνέντευξη τύπου που διοργάνωσε ο Βασίλης Γιαννακόπουλος αμέσως μετά τις εκλογές του 2006, ως νεοεκλεγείς Δήμαρχος, παρόντες ήταν  ο εκδότης του «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ» αλλά και  Α. Μπαλωτής ο ιδρυτής  του «Σχολιαστή». Σε μια διαλογική αντιπαράθεση που είχαν μεταξύ τους Βραχιολίδης -Μπαλωτής, ο τελευταίος είπε:
«Δεν κάνω διάλογο μαζί σας κύριε. Πού ανήκετε; Είσθε μέλος της ΕΣΗΕΑ, όπως είμαι εγώ; Αφού δεν είσθε, δεν κάνω διάλογο μαζί σας», για να πάρει απάντηση από τον εκδότη του ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ: «Τότε συνομιλήστε με την Ρούλα Κορομηλά, η οποία είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ»!!!
Ο πατήρ Μπαλωτής προφανώς διακατέχεται από το σύνδρομο του … δημοσιογράφου-κλάσεως επειδή ανήκει στην ΕΣΗΕΑ, κάτι που δεν παραλείπει να αναφέρει σε κάθε τεύχος του «Σχολιαστή».
Ίσως ο κ. Α. Μπαλωτής αγνοεί ότι για τους περισσότερους Έλληνες, το να ανήκει κανείς στην ΕΣΗΕΑ δεν αποτελεί πια τίτλο τιμής αλλά ..καταδίκης. Και αυτό διότι πολλοί από τους  δημοσιογράφους της ΕΣΗΕΑ θεωρούνται ότι φέρουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την κατάσταση στην οποία έχει οδηγηθεί η χώρα. Αν και ευρίσκονται στην πρωτοπορία της καθημερινής ενημέρωσης  αν και εγνώριζαν πρόσωπα και πράγματα, δεν ενημέρωναν σωστά τον λαό για το πού βαδίζει η χώρα. Πολλοί δε  εξ΄αυτών των δημοσιογράφων της ΕΣΗΕΑ (δεν εννοούμε τον κο Μπαλωτή) έκαναν την πάπια γιατί τα …έπαιρναν κάτω από το τραπέζι, από την εκάστοτε Κυβέρνηση, ώστε να της στρώνουν το χαλί. Γι’΄αυτό η ενημέρωση του λαού και της χώρας έμεινε στο σκοτάδι.
Οπότε ο κ. Α. Μπαλωτής μην θεωρεί ως τίτλο τιμής το ότι είναι «δημοσιογράφος-μέλος της ΕΣΗΕΑ»!
Υπάρχει δε μια παροιμία που λέει «Το σαμάρι δεν κάνει το γαϊδούρι. Το γαϊδούρι φαίνεται μόνο του ότι είναι τέτοιο». Η παραπάνω παροιμία δεν έχει καμία σχέση με τον κο Α. Μπαλωτή. Δεν θα ήταν ευγενές ούτε δίκαιο να του την προσάψουν ως επιχείρημα στο δικό του επιχείρημα, ότι για να είναι κάποιος δημοσιογράφος-επιπέδου, πρέπει να είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ!