Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

ΝΙΚΟΛΑΟΥ: "AΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ B.ΞΥΔΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ Τ.ΔΗΜΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ"

Ειλικρινά με λύπη μας παρακολουθούμε το κατρακύλισμα στην απαξίωση του θεσμού του Δημάρχου από τον κ. Β. Ξύδη.
Με μία κίνηση απελπισίας προκειμένου να δικαιολογήσει την ανήθικη προεκλογική του προπαγάνδα για τα οικονομικά εναντίον του τ. Δημάρχου Χολαργού Δημήτρη Νικολάου, νύχτα μοίρασε με έμμισθους μπράβους, χιλιάδες έντυπα-Ανακοίνωση με τη σφραγίδα μάλιστα του Δήμου Παπάγου-Χολαργού σχετικά με τα οικονομικά του τ. Δήμου Χολαργού με βάση τάχα τα επίσημα στοιχεία - όπως αυτός τα ανασκευάζει- «προπαγανδιστική απάντηση στις ανακρίβειες του κ. Δημήτρη Νικολάου.»

Μάλιστα έχει το απίστευτο θράσος στο δισέλιδο έντυπο να διαφημίζει συγχρόνως την εκπτωτική κάρτα του Δημότη «GO CARD” που με το ξεκίνημά της έχει ήδη αποτύχει. Καλεί επίσης τους Δημότες να στηρίξουν την τοπική αγορά .(Κοροϊδία!...)
Και αφελής να είναι κάποιος καταλαβαίνει ότι ό κ. Β.Ξύδης κατέβασε το πολιτικό επίπεδο κάτω του μηδενός.

Καλούμε τον Αξιότιμο Δήμαρχο να σταματήσει τα τεχνάσματα και τις πονηριές που χρόνια τώρα χρησιμοποιεί εξοντώνοντας τους πολιτικούς του αντιπάλους προκειμένου να παραμένει Δήμαρχος.
Να σταματήσει τα ψέματα και την παραπληροφόρηση γιατί σύντομα θα βρεθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης, γιατί ο λαός δεν αστειεύεται, γιατί οι έντιμοι Χολαργιώτες και Παπαγιώτες δεν ξεγελιούνται πλέον, γιατί οι έντιμοι Δημότες όπως ο Δημήτρης Τούτουζας (και ακολουθούν και πολλοί άλλοι…) γυρίζουν την πλάτη στον κ. Β.Ξύδη.
Γιατί οι Πολυδωραίοι δεν συγχωρούν το «πούλημα» στον Αντώνη Πολύδωρα από τον κ. Β.Ξύδη, για τον Συμπαραστάτη του Δημότη…

Γιατί ο κ. Β.Ξύδης είναι ανεπιθύμητος πλέον   από τους Χολαργιώτες μέχρι το 2014!!!

Με εκτίμηση,

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου