Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Η ανεργία κτυπά κόκκινο αλλά οι πελατειακές σχέσεις καλά κρατούν!


 

Οι Διπλοθεσίτες Ζουν και Βασιλεύουν!!
γράφει ο Φώτης Αλεξόπουλος

Δημοτικός Σύμβουλος Αγίας Παρασκευής

Διαστάσεις κοινωνικής και πολιτικής τρέλας λαμβάνει πλέον το νέο «κόλπο» κάποιον κρατικοδίαιτων μηχανισμών ώστε να μπορούν να «κρατούν» τα κομματικά τους στελέχη και μετά την συνταξιοδότηση τους από τον ευρύτερο δημόσιο τομέα!!
Έτσι λοιπόν, σε μια χώρα που 70.000 νέοι μας κάθε χρόνο κοιτούν την έξοδο σε μια ευρωπαϊκή χώρα ως σανίδα σωτηρίας για να βρουν μια δουλειά,το ελληνικό κράτος σπαταλά  πάνω από 300.000.000 ευρώ για να πληρώνει  διπλοθεσίτες σε θέσεις ειδικών συμβούλων, ειδικών συνεργατών, ειδικών επιστημόνων κ.λ.π σε ΔΕΚΟ,ΝΠΔΔ Κ.Λ.Π..
Πρόκειται για συνταξιούχους που τους επιλέγουν να παραμείνουν στην υπηρεσία τους και μετά την αυτοδίκαιη λύση της υπαλληλικής ιδιότητας τους με σύμβαση, ως ειδικοί σύμβουλοι.
Οι συγκεκριμένοι κύριοι είναι Πρώην πρόεδροι εργαζομένων, διευθυντές, Κομματικά στελέχη κ.λ.π..
Όπως καταλαβαίνετε οι διαδικασίες είναι εκτός ΑΣΕΠ και οι μισθοί ξεπερνούν ακόμα και την σύνταξη που λαμβάνουν μηνιαίως..
Αυτές οι χιλιάδες θέσεις εργασίας, θα μπορούσαν να απορροφηθούν από τους χιλιάδες ανέργους νέους επιστήμονές μας, με σκοπό  να βοηθήσουν στην καταπολέμηση της ανεργίας, αλλά και την σωστή λειτουργία  του νέου  ευρωπαϊκού  κράτους ..
Πρέπει να δοθεί ένα τέλος σε αυτό το απαρχαιωμένο ελληνικό κράτος και να δοθεί Μάχη ώστε να καθαρίσει επιτέλους το πολιτικό τοπίο από όλα αυτά τα χιλιάδες τρωκτικά που διαλύουν  τον κοινωνικό και οικονομικό ιστό της χώρας
Πρέπει σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνά η χώρα να αποτελούν σύντομα παρελθόν!!..
Φτάνει πια.. Επιτέλους !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου