Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ...ΠΟΡΝΟ!!! ΑΠΕΙΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ...ΞΕΒΡΑΚΩΣΕΙ ΤΟ "ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΛΙΣΙΟΣΚΟΠΙΟ"!

ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗ...ΣΤΡΟΦΗ  ΤΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ-ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ
 Το ...κουκουλοφορικής αντίληψης klisioskopio.blogspot.com το οποίο βγήκε στον "αέρα" προ ημερών με μοναδικό σκοπό να επιτεθεί σε συγκεκριμένα πρόσωπα, απειλεί να μας...ξεβρακώσει αφού προηγουμένως όπως δηλώνει, την προσεχή Δευτέρα θα αποκαλύψει όλα τα ονόματα των συντακτών που στελεχώνουν το blog.
Me e-mail που απέστειλαν στη διεύθυνσή μας, οι υπεύθυνοι του blog επιτίθενται χυδαία (προς το παρόν φραστικά) στον εκδότη της εφημερίδας μας, απειλώντας με...δημοσιογραφικά ξεβρακώματα!
Τα παιδιά αυτά, αν μη τι άλλο επιδιώκουν τη δημοσιότητα και θέλουν να δημιουργήσουν επισκεψιμότητα στο blog τους, ανοίγοντας προσωπική κόντρα με τον Βραχιολίδη! Αυτή τη στιγμή το blog τους είναι άφαντο μέσα στον παγκόσμιο χάρτη ιστοτόπων και προφανώς πιστεύουν ότι μέσα από ύβρεις και απειλές για...ξεβρακώματα, θα δημιουργήσουν ντόρο γύρω από το blog τους.
Όπως έχουμε ήδη αποκαλύψει, το συγκεκριμένο blog έχει άμεση σχέση με τα ανώνυμα- κουκουλοφορικά σχόλια που κατέκλυζαν για καιρό την εφημερίδα μας αλλά και όλο τον τοπικό τύπο, στοχεύοντας συγκεκριμένα πρόσωπα Αυγουρόπουλο, Τούτουζα, Κεχρή και βεβαίως τον Δ.Α.Ο.Χ. Το  klisioskopio.blogspot.com δημιουργήθηκε κυρίως γι' αυτό τον λόγο: για να καταγγείλει το θέμα του Δ.Α.Ο.Χ.  και όσους εμπλέκονται σε αυτό. Ιδού η Ρόδοςλοιπόν  ιδού και το πήδημα! Έχουν στοιχεία; Ας τα βγάλουν στην φόρα. Το να ενοχοποιούν όμως τον "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ" ότι ...έθαψε δημοσιογραφικά το θέμα, ανάγεται στα δικά τους ψυχογραφικής ανάλυσης προβλήματα! Όπως επίσης, το να λένε ότι "θάψαμε δημοσιογραφικά το θέμα του ΔΑΟΧ... λόγω παρεμβάσεων των κου. Αυγουρόπουλου, Κεχρή, Κρασώνη και Ξύδη", συνιστά σε βάρος μας συκοφαντία και θα τους στείλουμε στον Εισαγγελέα.

Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ και ο  Βραχιολίδης, οι δημοσιογραφικές αποκαλύψεις των οποίων έχουν οδηγήσει στην Δικαιοσύνη έως και 110 αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, δεν ...θάβουν κανένα θέμα! Εάν λοιπόν έχουν στοιχεία ας τα βγάλουν στην φόρα!Τους περιμένουμε, να καταθέσουν τα στοιχεία τους, διαφορετικά με όσα συκοφαντικά  σε βάρος μας λένε, θα τους στείλουμε στην Δικαιοσύνη!
Αρκετά τράβηξε η ιστορία μαζί τους!
Βγήκαν από το καβούκι τους τα καλόπαιδα του klisioskopio.blogspot.com  για να μας μάθουν τι θα πει δημοσιογραφία και πώς να αγαπάμε τον Χολαργό! Έλεος!
Τους δηλώνουμε ότι τελευταία φορά τους κάνουμε το χατίρι να τους προσφέρουμε τσάμπα θέαση-επισκεψιμότητα. Θα τους αφήσουμε στο καβούκι τους. Και βεβαίως, εάν δεν αποδείξουν τα όσα συκοφαντικά σε βάρος μας αφήνουν να αιωρούνται, την σκυτάλη θα πάρει ο Εισαγγελέας. Εκτός και αν ζητήσουν δημοσίως συγγνώμη.
Ιδού το χυδαίο e-mail τους.

"Ο/Η Πολιτικό Κλισιοσκόπιο άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "ΔΙΧΑΖΕΙ ΤΟ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΤΕΝΙΣ ΠΑΠΑΓΟΥ!":

Κε. Βραχιολίδη,

Η Δημοσιογραφική ομάδα του Πολιτικό Κλισιοσκόπιο είναι σε θέση να σας ενημερώσει ότι από Δευτέρα ΟΛΑ τα ονόματα των συνταχτών μας (συνεργαζόμενων δημοσιογράφων) θα βρίσκεται στο επίση blockspot μας.

Σας προκαλούμε ΔΗΜΟΣΙΑ και θα σας ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΡΘΡΟ να μας απαντήσετε στα κάτοθι εύλογα ερωτήματα:

1) Εσείς ως ο Δημοσιογράφος του ρεπορτάζ και της Αλήθειας ΓΙΑΤΙ "θάψατε" δημοσιογραφικά το θέμα του ΔΑΟΧ...;;;; Μήπως λόγω παρεμβάσεων των κου. Αυγουρόπουλου, Κεχρή, Κρασώνη και Ξύδη;;;
Θα μας απαντήσετε ή θα μιλήσει το δικό μας ρεπορτάζ που θα σας ΞΕΒΡΑΚΩΣΕΙ....

2) Εσείς κε. Βραχιολίδη ΔΕΝ έχετε στενή συνεργασία με συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα που "προβάλετε" όπως ο κος Κεχρής;; Γιατί άραγε;;;
Και αντιθέτως εσείς δεν "καρφώνετε" άλλους όπως τον κο. Δασκαλόπουλο με περίσια εμπάθεια...;;; Γιατί άραγε
Θα μας απαντήστε ή θα κάνουμε και εκεί ρεπορτάζ και θα σας εκθέσουμε πάλι;;;

Αναμονή λοιπόν και από Δευτέρα θα έχετε άρθρα και πολύ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ κε "Ανεξάρτητε...." Βραχιολίδη...

Μόνο κλάματα δεν θέλουμε όμως...

* Ηθελέστα και Παθέστα....* "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου