Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΕΦΑΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΟΠΑΠ!



Τμήμα προετοιμασίας υποψηφίων ΤΕΦΑΑ
Ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος ( ΔΟΠΑΠ ) του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, οργανώνει τμήμα προετοιμασίας υποψηφίων ΤΕΦΑΑ και στρατιωτικών σχολών στον στίβο.

Το πρόγραμμα θα διεξάγεται στο Δημοτικό Στάδιο « Μάρκ Μαρσώ» ( Δημοτική Κοινότητα Χολαργού ) τρεις φορές την εβδομάδα, Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή.
Ο ΔΟΠΑΠ παρέχει το πρόγραμμα δωρεάν στους δημότες και κατοίκους του ενιαίου Δήμου. Οι ετεροδημότες θα καταβάλουν, ως συνδρομή, 20,00 € μηνιαίως.


Συνεργασία ΔΟΠΑΠ-Ελληνικής Ομοσπονδίας Φιλάθλων Σωματείων Αντιπτέρισης
Ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος (Δ.Ο.Π.Α.Π.) και η Ελληνική Ομοσπονδία Φιλάθλων Σωματείων Αντιπτέρισης ( Ε.Ο.Φ.Σ.Α. ) συνεργάζονται εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου.

Η Αντιπτέριση ( badminton ) είναι ολυμπιακό άθλημα από το 1992 και απαιτεί εξαιρετική φυσική κατάσταση των αθλητών. Είναι επίσης ένα πολύ τεχνικό άθλημα ως προς τον συντονισμό των κινήσεων και τα χτυπήματα της ρακέτας και αυτό προϋποθέτει μεγάλα αποθέματα παρατηρητικότητας και αυτοσυγκέντρωσης.
Είναι χαρακτηριστικό ότι ο ρωσικός στρατός, σύμφωνα με δημοσίευμα της izvestia, εφοδιάζεται τώρα με 10.000 ρακέτες του  badminton και δεκάδες χιλιάδες shuttlecocks ( τα μπαλάκια με τα φτερά ) επειδή στο άθλημα χρησιμοποιούνται ακριβώς οι ίδιοι μύες που απαιτούνται για τη ρίψη χειροβομβίδων, μαχαιρών ή άλλων πολεμικών αντικειμένων.
Στο αθλητικό camp που θα λάβει χώρα στην Αρχαία Ολυμπία με αντικείμενο σεμινάρια προπονητών αντιπτέρισης θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν και στελέχη του αθλητικού τμήματος του Δ.Ο.Π.Α.Π. Ο Δ.Ο.Π.Α.Π. μέσω της ιστοσελίδας του άνοιξε link στην Ελληνική Ομοσπονδία Βadminton.
Το μνημόνιο συνεργασίας θα υπογραφεί σε λίγες ημέρες από τις Προέδρους των δύο φορέων, την κα Βικτωρία Χατζίνα, Πρόεδρο της ΕΟΦΣΑ και την κα Ελένη Ευαγγελοπούλου, Πρόεδρο του Δ.Ο.Π.Α.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου