Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

ΥΠΟΥΛΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ!

ΤΟΝ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΑΝ ΕΠΕΙΔΗ  ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ  ΑΟΖ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΒΡΗΚΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΟΥΝ ΔΟΛΙΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ! 
Βελόπουλος: "Δεν απολογούμαι για πράγματα 
που δεν έχω κάνει"

Τα γνωστά αρπακτικά και ανθρωποφάγα κέντρα που υπηρετούν τους στόχους των παγκοσμιοποιητών, έχουν βάλει από καιρό στο στόχαστρό τους τον βουλευτή του Λ.Α.Ο.Σ. Κυριάκο Βελόπουλο. Είναι από τους λίγους βουλευτές, μετρημένους στα δάχτυλα, που πρωταγωνιστούν στην προσπάθεια ανακήρυξης της Α.Ο.Ζ. από την Ελλάδα και  την εκμετάλλευση του φυσικού-ορυκτού πλούτου μας από την ίδια την χώρα. Ο Κυριάκος Βελόπουλος μέχρι και βιβλία έχει εκδώσει στα οποία διακηρύσσει την απόλυτη αναγκαιότητα να ανακηρυχθεί η ελληνική Α.Ο.Ζ. και να αξιοποιηθούν τάχιστα προς όφελος του ελληνικού δημοσίου, τα πλούσια κοιτάσματα πετρελαίου και άλλων ορυκτών που διαθέτει το Αιγαίο.  Επίσης, ο δυναμικός βουλευτής του Λ.Α.Ο.Σ. εξέφρασε τις αντιρρήσεις του για το Μνημόνιο και τους στόχους που αυτό υπηρετεί. 
Γι' αυτούς τους βασικούς λόγους ο Κ. Βελόπουλος στοχοποιήθηκε από τα διαπλεκόμενα συμφέροντα πετρελαιοειδών, τους υπηρέτες της τρόϊκας και της νέας παγκόσμιας τάξης πραγμάτων. 
Επέπεσαν λοιπόν ως ύαινες να ...κατασπαράξουν τον βουλευτή,  από την ώρα που έσκασε η βόμβα με τους τοκογλύφους της Θεσσαλονίκης και τις φωτογραφίες που τον εμφανίζουν σε εκδήλωση με τους επικεφαλής της εγκληματικής οργάνωσης, Καραμπέρη-Λαμπάκη. 
Ο Κυριάκος Βελόπουλος μιλώντας στον "Παρατηρητή", δεν ήθελε να κάνει δηλώσεις, αρκέστηκε μόνον να πει: "Δεν απολογούμαι για πράγματα που δεν έχω κάνει. Θα μιλήσω όποτε κρίνω εγώ".
Από το περιβάλλον πάντως του βουλευτή θεωρείται ότι η υπόθεση είναι στημμένη και στοχεύει να τον καρατομήσει πολιτικά. Στερείται δε επιχειρημάτων, αφού στηρίζεται μόνο σε φωτογραφίες από εκδήλωση στην οποία άλλωστε παρευρισκόταν και ο Πρόεδρος του κόμματος Γ. Καρατζαφέρης. 
Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για εκδήλωση την οποία είχε πραγματοποιήσει ο Καραμπέρης όταν ήταν υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης στις περιφερειακές εκλογές του 2010.
Η επιλογή του Καραμπέρη στο υποστηριζόμενο από το Λ.ΑΟ.Σ. ψηφοδέλτιο έγινε αφού προηγουμένως ελέγχθηκε το ποινικό μητρώο του Καραμπέρη, το οποίο ήταν κατάλευκο.
"Τι σχέση λοιπόν μπορούσε  να έχει ο Κυριάκος Βελόπουλος με τον Καραμπέρη ο οποίος έως τότε έχαιρε εκτίμησης από την τοπική κοινωνία; Να μυρίσει τα νύχια του;" λένε με νόημα άνθρωποι του περιβάλλοντος Βελόπουλου και συνεχίζουν: "Όλοι αυτοί που χτυπούν χυδαία τον βουλευτή, δεν έχουν να του καταμαρτυρήσουν τίποτε! Τον χτυπούν ανέντιμα, χωρίς κανένα στοιχείο εναντίον του. Ο Κυριάκος ούτε γνώριζε καλά- καλά τον Καραμπέρη. Είναι δυνατόν  να έβγαινε φωτογραφία με τον Κραμπέρη ή και τον Λαμπάκη εάν γνώριζε ότι ήταν μαφιόζοι; Ο Λαμπάκης είχε ζητήσει να φωτογραφηθεί με τον Κυριάκο. Πού να ήξερε ποιος ήταν; Και έρχονται σήμερα να συκοφαντήσουν κατ' αυτό τον άθλιο τρόπο τον βουλευτή; Ντροπή τους".
Ο Βελόπουλος αποτελεί το μαύρο πρόβατο για τους παγκοσμιοποιητές. Μετά τον Καραμανλή, που επεδίωξε  συνεργασία με την Ρωσία και είπε το βαρύγδουπο ΟΧΙ στην Αμερική για την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, ο Βελόπουλος αποτελεί μια παρόμοια περίπτωση φίμωσης πατριωτικής φωνής. Ο δυναμικός βουλευτής διατρανώνει την αξιοποίηση από τη χώρα μας, των κοιτασμάτων πετρελαίου. Έχει προτείνει μάλιστα την έκδοση ελληνικού πετρελαϊκού ομολόγου αξίας ενός τρις ευρώ, το οποίο θα αποσβέσει το χρέος, ενώ το υπόλοιπο θα βοηθήσει την ανάπτυξη της χώρας.
Λέγεται μάλιστα ότι το χτύπημα στον Βελόπουλο μαζί με την αποκάλυψη της τοκογλυφικής εγκληματικής οργάνωσης  Θεσσαλονίκης, εντάσσονται σε ένα ευρύτερο σχέδιο διχασμού της χώρας, που ως απώτερο στόχο έχει να εξοργίσει τους Μακεδόνες κατά της Αθήνας, ώστε να επιτευχθούν αποσχιστικές τάσεις και να διευκολυνθούν τα σχέδια της νέας τάξης πραγμάτων, για την διχοτόμηση της Ελλάδος με ό,τι αυτή συνεπάγεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου