Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Η ΚΡΙΣΗ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΖΕΙ! "ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ"!

ΤΩΡΑ ΧΤΥΠΑΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ 
ΤΥΦΩΝΑΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ

Οικονομολόγοι και πολιτικοί αναλυτές που ασχολούνται με το πρόβλημα της Ελλάδος και που βεβαίως δεν είναι κολλημένοι με την παραμονή μας στην ευρωζώνη και το PSI  για να παραμυθιάζουν τον κόσμο, εκτιμούν ότι τώρα αρχίζει η μεγάλη κρίση. "Τώρα χτυπάει ο μεγάλος τυφώνας την Πατρίδα μας. Τώρα θα φανεί το μέγεθος της αποτυχίας από την ασκούμενη πολιτική της τρόϊκας, την οποία ακολουθεί κατά γράμμα η ελληνική κυβέρνηση, τόσο η σημερινή όσο κυρίως η προηγούμενη του Γιώργου Παπανδρέου, που μας οδήγησε σε αυτό το σημείο", επισημαίνουν.
"Μέσα στο αμέσως προσεχές διάστημα μέχρι το τέλος του χειμώνα, η κατάσταση θα λάβει δραματικότερες διαστάσεις", τονίζουν. Τα λουκέτα, η ανεργία, η εξαθλίωση των νοικοκυριών, οι άστεγοι, οι αυτοκτονίες, θα φτάσουν στο αποκορύφωμά τους, καθιστώντας την Ελλάδα όχι απλά παρία της Ευρώπης αλλά ως δακτυλοδεικτούμενη χώρα που κατεστράφη σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. Η Ελλάδα η οποία μέχρι πριν από λίγα χρόνια  ήταν η 21η  παγκόσμια οικονομία και αργότερα 32η , σήμερα καταγράφεται ως χώρα με ανάπτυξη τύπου Σουδάν ή Σομαλίας! Θεωρείται οικονομικό παγκόσμιο σκουπίδι!!!  Ένα ...επίτευγμα που συντελέσθηκε επί Γιώργου Παπανδρέου με την βιαία υπαγωγή της χώρας μας  στον μηχανισμό στήριξης της τρόϊκας, τον Μάϊο του 2010!
Οι Ευρωπαίοι και οι πολιτικοί μας ταγοί, όχι απλά στάθηκαν ανίκανοι να διαχειριστούν την κρίση, αλλά οδηγούν τη χώρα στην καταστροφή, εμφανιζόμενοι μάλιστα πρόθυμοι να ξεπουλήσουν τη δημόσια περιουσία της και τους φυσικούς της πόρους στους δανειστές μας! Θα υποθηκεύσουν τις ζωές μας αλλά και των επόμενων γενεών στους Γερμανούς και τα υπομόχλιά τους, καθιστώντας την Ελλάδα δουλοπάροικο της Ευρώπης, με έναν λαό υπό διαρκή κηδεμονία! Με μισθούς πείνας και ευτελισμού της αξιοπρέπειάς των, οι Έλληνες θα παραμείνουν αλυσοδεμένοι στο ευρώ, το νόμισμα το οποίο, όπως αποδεικνύεται,  χρησιμοποιήθηκε από τη Γερμανία για να καταδυναστεύσει και εξευτελίσει λαούς και κράτη! 
Ήδη η Μέρκελ έδωσε ντιρεκτίβα ότι για να συνεχιστεί η αδειοδότηση της Ελλάδος, η τριμερής μνημονιακή Κυβέρνηση Παπαδήμου, θα πρέπει να αποδεχτεί την εγκατάσταση Γερμανού υπερ-πρωθυπουργού στην χώρα μας, στον οποίο θα υπακούει πειθήνια όλη η Κυβέρνηση! Από αυτόν θα περνά ο προϋπολογισμός της Ελλάδος, αυτός θα δίνει εντολές για τα πάντα, θα έχει τη δυνατότητα να προβάλει βέτο, ενώ θα κατάσχει τα έσοδα του κράτους υπέρ των δανειστών. Ό,τι απομένει (δηλαδή το τίποτε), θα πηγαίνει προς την ανάπτυξη της χώρας!!!
Είναι σαφές λοιπόν ότι η Πατρίδα μας παραδίδεται στους δανειστές της με μια κόλα χαρτί από τους δωσιλόγους πολιτικούς της και οσονούπω την εγκατάσταση Γερμανού υπερ-πρωθυπουργού, θα ακολουθήσει η τοποθέτηση Γερμανών υπουργών και βουλευτών, οι οποίοι θα αντικαταστήσουν τη θεωρούμενη περιττή παρουσία ελλήνων βουλευτών!!! 
Πρόκειται για άνευ προηγουμένου κατοχή της Ελλάδος και πλήρη κατάργηση του κοινοβουλευτισμού της,  από την Ευρωπαϊκή Ένωση! Μια  Ένωση που ενώ -υποτίθεται- στηρίχτηκε στα ιδανικά του ευρωπαϊκού διαφωτισμού, του πολιτισμού, της δημοκρατίας και του σεβασμού των ανθρωπίνων-εργασιακών δικαιωμάτων, μετεβλήθη σε στυγνό δικτάτορα-μονάρχη που σκλαβώνει χώρες και λαούς!!!
Ουσιαστικά η Γερμανία θα κατακτήσει την Ελλάδα χωρίς αντίσταση, οι δε Έλληνες θα καταστούν... Παλαιστίνιοι στον τόπο τους! Λαός χωρίς Πατρίδα. Θα μένουν στον τόπο τους, ο οποίος  θα ανήκει πια στην Γερμανία!
Αν αυτό δεν συνιστά την μεγαλύτερη εθνική Προδοσία, για την οποία οφείλει να επέμβει η Δικαιοσύνη τότε τι άλλο είναι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου