Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ Ο "ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ"

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΛΗΣΤΕΣ ΔΡΟΥΣΑΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΕΠΙ ΩΡΕΣ ΛΗΣΤΕΥΟΝΤΑΣ 106.000 €!!!

ΜΟΝΟΝ 4 ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΦΥΛΑΝΕ 750 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟ!

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ


Αεροφωτογραφία των εγκαταστάσεων του «Δημόκριτου» στην Αγία Παρασκευή
Η πλήρης απαξίωση του "Δημόκριτου" από την Υπουργό Παιδείας κ. Διαμαντοπούλου που δημοσιεύθηκε και με αποκλειστικό μας ρεπορτάζ στις 15 Δεκεμβρίου, 
ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΕΛΕΧΩΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ
καταδείχθηκε με την ληστεία που σημειώθηκε στις εγκαταστάσεις του Δημόκριτου, τα ξημερώματα σήμερα το πρωί. Γύρω στις 6.00 π.μ. τέσσερις δράστες  μπήκαν ανενόχλητοι από την πλευρά του ερευνητικού κέντρου που συνορεύει με την Ατιική Οδό!  Πώς να μην γίνει κάτι τέτοιο, από την ώρα που η κα Διαμαντοπούλου έχει προβεί σε αθρόες απολύσεις και περικοπές επιδομάτων, ακόμα και από αυτούς που έρχονται σε επαφή με ραδιενεργά υλικά;
Δύο μόνον φύλακες έχουν απομείνει να φυλάνε μια έκταση 750 στρεμμάτων!!!
Ουσιαστικά ο  "Δημόκριτος" είναι ξέφραγο αμπέλι! Οι δράστες μάλιστα δούλεψαν για αρκετές ώρες με την ησυχία τους,  χρησιμοποιώντας  οξυγόνο και... τροχό με τα οποία κατάφεραν να παραβιάσουν το ΑΤΜ της Εμπορικής Τράπεζας, αποσπώντας το ποσό των 120000 ευρώ!!! Παραβίασαν επίσης το χρηματοκιβώτιο της Γραμματείας Ειδικού Λογαριασμού, αφαιρώντας 6.000 ευρώ, ενώ πήραν και μερικά ..ψιλά από το μικρό χρηματοκιβώτιο της ταμειακής υπηρεσίας του ερευνητικού κέντρου.
Η φύλαξη του Δημόκριτου είναι κυριολεκτικά ανύπαρκτη παρά τις διαβεβαιώσεις περί του αντιθέτου.
Η κα Διαμαντοπούλου και η Κυβέρνηση, μάς δουλεύουν για μια ακόμη φορά. Ένας χώρος στον οποίο φυλάσσονται επικίνδυνα ραδιενεργά υλικά, μένει στο έλεος των κάθε λογής εγκληματιών!
Αυτοί οι επικίνδυνοι κυβερνώντες εν' ονόματι της ...οικονομίας, θέτουν σε άμεσο κίνδυνο την ασφάλεια της ίδιας της χώρας και του λαού της! 
Φανταστείτε, αυτοί οι κακοποιοί οι οποίοι ήταν επαγγελματίες και δρούσαν ανενόχλητοι εάν ήθελαν να κλέψουν ουράνιο ή κοβάλτιο από τον Δημόκριτο, για τί θα μιλούσαμε σήμερα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου