Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΚΑΖΑΚΗΣ-ΚΑΚΛΑΜΑΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ "ΡΑΔΙΟ 9"


Η εκπομπή ΑΕ του Δημ. Καζάκη και του Μάνου Κακλαμάνου στο Ράδιο 9 από σήμερα σίγησε. Ο επιχειρηματίας  Δημ. Κοντομηνάς μετά από συμφωνία με τους Γερμανούς του ALFA αποφάσισε να καταργήσει την μοναδική ελεύθερη φωνή στο Ελληνικό Ραδιόφωνο.

Kάλεσε τον κύριο Κακλαμάνο, διευθυντή του σταθμού και του ζήτησε να αλλάξει άρδην η γραμμή του ράδιο 9, υπέρ του μνημονίου.

Έτσι,  η ΕΚΠΟΜΠΗ ΑE του Καζάκη -Κακλαμάνου καταργήθηκε!! 


www.kourdistoportocali.com
Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του Δημ. Καζάκη, ο οικονομολόγος διαφώνησε με τη νέα γραμμή του σταθμού που είναι:“Xτυπάτε τους Έλληνες πολιτικούς αλλά όχι τη Τρόικα. Το Μνημόνιο πρέπει να περάσει…”
Το επιχείρημα ότι ο Καζάκης κάνει εφημερίδα η είναι αρχηγός κόμματος δεν μπορεί να σταθεί: και η Κανέλλη έχει εκπομπή παρότι βουλευτής. Η Πέμυ Ζούνη που παραιτήθηκε σήμερα κάνει τα σποτάκια του Mega. Ο Άδωνης Γεωργιάδης, ο Βελόπουλος, ο Καρατζαφέρης έχουν εφημερίδες και κάνουν εκπομπές.
Πράγματι Καζάκης και Κακλαμάνος-ο οποίος αποχαιρετά τη Δευτέρα τον κουμπάρο Κοντομηνά-θα ετοιμάσουν εφημερίδα με τον Γιώργο Χριστοφορίδη που συνεργάζεται με τα ηλεκτρονικά μέσα του Γιαννακόπουλου.
Εκτός από τους Κακλαμάνο και Καζάκη εγκαταλείπει το “ΡΑΔΙΟ 9″ και ο Βασίλης Μπόνιος (η μοναδική φωνή που σίγουρα δεν εξυπηρετούσε κανένα συμφέρον).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου