Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

ΚΟΡΟΪΔΙΑ! ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑΝ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ «ΑΓΡΟΓΗΣ», ΜΕΤΑΤΑΣΣΟΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ , ΜΕ… ΑΥΞΗΜΕΝΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ!


Τα πολιτικά συνεταιράκια, ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. που προχωρούν αγκαζέ στην  μνημονιακή κυβέρνηση Παπαδήμου, τώρα εξαπατούν από κοινού τον λαό, καταχρεώνοντας το ελληνικό Δημόσιο!
Θυμόσαστε τις καταγγελίες Πάγκαλου ότι περισσότεροι από 40 βουλευτές και πρώην υπουργοί της Νέας Δημοκρατίας χρησιμοποίησαν την ΑΓΡΟΓΗ για να διορίσουν 269 “γαλάζια παιδιά” μέσα σε ένα σαββατοκύριακο, του Αυγούστου 2009; Ε λοιπόν και οι 269 διορισμένοι της ΑΓΡΟΓΗΣ, με την κατάργηση του Οργανισμού, μετατάχτηκαν στον ΟΠΕΚΕΠΕ  (Οργανισμός Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων)! 


Οι πολιτικοί απατεώνες που προσέρχονται πειθήνια ενώπιον της τρόϊκας, αποδεχόμενοι ακόμη και το ενδεχόμενο κατάργησης 13ου και 14ου μισθού, αυτοί που αδιαφορούν για τις νέες ουρές συσσιτίων, όταν πρόκειται  να βολέψουν την εκλογική τους πελατεία δεν διστάζουν ακόμη και να κοροϊδέψουν την τρόϊκα!
Το πολιτικό σύστημα που έχει οδηγήσει τον τόπο στην καταστροφή, συνεχίζει να επιβαρύνει το Δημόσιο, με την ίδια ρουσφετολογική νοοτροπία, μπροστά μάλιστα στα μάτια των δανειστών μας!
Τι και αν έδωσε ο Πωλ Τόμσεν και οι άλλοι τροϊκανοί χαρτογιακάδες, εντολή για καταργήσεις οργανισμών και απολύσεις; Τα τρωκτικά που λυμαίνονται το δημόσιο, προέβησαν στην… εικονική κατάργηση της ΑΓΡΟΓΗΣ και κατόπιν μετέταξαν όλα τα εκλογικά τους βλαστάρια σε άλλο Οργανισμό! Και μάλιστα με αυξημένες αποδοχές!!! Την ίδια ώρα δηλαδή που εξαθλιώνουν τον κοσμάκη με αλλεπάλληλες μειώσεις και περικοπές, μισθών, αυξάνουν τις αποδοχές των δικών τους…μπουμπουκιών!
Η κοινή υπουργική απόφαση, υπογράφηκε από τους Ευάγγελο Βενιζέλο (Υπουργός Οικονομικών), Δημήτριο Ρέππα (Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης) και Κων/νο Σκανδαλίδη (Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων).
Το ερώτημα, τι θα κάνουν όλα αυτά τα μπουμπούκια στον ΟΠΕΚΕΠΕ και εάν η …ειδικότητα που είχαν στην ΑΓΡΟΓΗ θα είναι συμβατή με την νέα ιδιότητα που θα έχουν στον ΟΠΕΚΕΠΕ, έχει την εξής απάντηση: Τα ρουσφετολογικά τρωκτικά, χωράνε παντού!
Κατακαημένη Ελλάδα!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου