Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΑΦΟΥ ΕΙΔΑΝ ΤΟΝ ΔΩΣΙΛΟΓΙΣΜΟ ΤΩΝ ΞΕΥΤΙΛΩΝ, ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΑΝΤΩΣ, ΒΑΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΤΟΥ!

Μόλις οι Γερμανοί και οι δορυφόροι της είδαν τον ενδοτισμό του Σαμαρά, σκλήρυναν την στάση τους και ζητούν τις υπογραφές όλων των κομμάτων, ακόμη και αυτών που δεν στηρίζουν το Μνημόνιο! Καλούν λοιπόν τον Τσίπρα, την Παπαρρήγα, τον Κουβέλη και όλους όσους δεν υπέγραψαν, να υποταχθούν στα Μνημόνια της ντροπής.

 Πάντως σήμερα, ο Σαμαράς στέλνει φαρδιές-πλατιές τις υπογραφές του στην Μέρκελ, δεσμευόμενος ότι θα τηρήσει κατά γράμμα όσα περιλαμβάνει η νέα δανειακή σύμβαση! Μήπως τού υποσχέθηκαν φαίνεται ότι θα τον βγάλουν Πρωθυπουργό;

Μην ξεχάσετε να ψηφίσετε τον Σαμαρά! Τον...τσάμπα μάγκα, τον κωλοτούμπα της Ν.Δ. που μετέτρεψε το κόμμα της Ν.Δ. σε απόκομμα! Τον συμφοιτητή του Παπανδρέου που ξεπουλάει τους εργαζόμενους και την Πατρίδα, για να γίνει Πρωθυπουργός! 

Μην ξεχάσετε να τον ψηφίσετε Νεοδημοκράτες, έτσι; Τ' ακούς φίλε Θεόδωρε Γκλεζάκο (Πρόεδρε της τοπικής Ν.Δ. Χολαργού) και Κων/νε Καραμπίνα (Πρόεδρε της τοπικής Ν.Δ. Παπάγου);  Ψηφίστε τον συνεργάτη των νεοναζιστών της Μέρκελ και των τοκογλύφων που διαλύουν τη χώρα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου