Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

"ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΝΙΚΗ" ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΙΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Γιαννακόπουλος και ο συνδυασμός "Μαζί για την Αγία Παρασκευή" του οποίου ηγείται, πραγματοποίησαν την πρωτοχρονιάτικη εκδήλωσή τους στο κοσμικό κέντρο "Ροδιά". Σε μια εντυπωσιακή σε παλμό και κέφι εκδήλωση, διάχυτο ήταν το κλίμα ότι ο Βασίλης Γιαννακόπουλος οδεύει με μαθηματική ακρίβεια στην κατάκτηση της Δημαρχίας για μια ακόμη τετραετία. Η αποτυχία διοίκησης του δήμου από τον Βασίλη Ζορμπά, σε αντιστάθμισμα με την μαχητική αντιπολίτευση, την πειθώ, την επικοινωνία με τον κόσμο, μαζί με το ήθος που διακρίνουν τον κ. Γιαννακόπουλο, δημιουργούν γι' αυτόν τις προϋποθέσεις για να επικρατήσει στις εκλογές του 2014. 
Μέχρι τότε υπάρχει πολύ δρόμος ακόμη, και αυτό επεσήμανε στη σύντομη ομιλία του ο Βασίλης Γιανακόπουλος, τονίζοντας ότι δεν ανήκει σε καμία κομματική παράταξη παρά μόνο στους δημότες και κατοίκους της Αγίας Παρασκευής. Το γεγονός μάλιστα ότι δεν κάλεσε πολλούς βουλευτές στην εκδήλωσή του, όπως έκανε παλαιότερα, παρά μόνον τον Λάμπρο Μίχο, ο οποίος πρόσφατα διεγράφη από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ διότι κατεψήφισε το Μνημόνιο 2, δείχνει τις προθέσεις του Βασίλη Γιαννακόπουλου. Κινείται σε πλαίσια...αντιμνημονιακά. 

Χαρακτηριστικό του ήθους του υποψηφίου Δημάρχου, είναι το γεγονός ότι δεν έδωσε τον λόγο σε κανέναν, παρά μόνον στον αιδεσιμώτατο Σταύρο Τρικαλιώτη, εφημέριος του ιερού ναού Αγίων Αναργύρων Αγίας Παρασκευής ο οποίος απηύθυνε σύντομο, πνευματικού περιεχομένου, λόγο. 
Στην πάνω φωτογραφία βλέπουμε τον Βασίλη Γιαννακόπουλο, πλαισιούμενο από τα στελέχη του συνδυασμού του, Κατερίνα Φλατσούση και Γιάννη Μυλωνάκη, ενώ στην διπλανή φωτογραφία, διακρίνουμε τον πατέρα Σταύρο Τρικαλιώτη να απευθύνει σύντομο παραινετικό λόγο στους παρευρισκομένους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου