Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Η πρωτοφανής οικονομική κρίση στην Ελλάδα και η αναμενόμενη λαίλαπα νέων οικονομικών μέτρων που θα επιδεινώσει ακόμη περισσότερο την κατάσταση, διώχνει τους μετανάστες από την χώρα. Ήδη αρκετές οικογένειες Αλβανών οι οποίες έμεναν για πολλά χρόνια στον Χολαργό και Παπάγο, έχουν επιστρέψει στην πατρίδα τους. Η Ελλάδα μετατρέπεται ταχύτατα σε τριτοκοσμική χώρα και η ανεργία που έχει φτάσει σε επίπεδα του 30% (πραγματική ανεργία), διώχνει και τους οικονομικούς μετανάστες.
Ο Θωμάς Τσώλης (φωτό) για τον οποίο είχαμε γράψει προ ημερών ότι ήταν άστεγος τα τελευταία δύο χρόνια σε Χολαργό-Παπάγου, επέστρεψε ήδη στην πατρίδα του.
Προσπάθησε να βρει κάποια δουλειά ή να κάνει μεροκάμματα αλλά τους τελευταίους 2 μήνες δεν είχε κάνει ούτε ένα, ενώ κοιμόταν στους δρόμους. Το τελευταίο διάστημα είχε επιλέξει να βρίσκεται συνεχώς έξω από το πολυκατάστημα "Α.Β.Βασιλόπουλος" (στην οδό Περικλέους) στον Χολαργό, με σύντροφο μια-δυο κουβέρτες κι ένα δισάκι! Είχε κρεμάσει μια χάρτινη ταμπελίτσα από τον λαιμό του, ζητώντας δουλειά, αλλά δεν άντεξε.
Πριν από μερικές ημέρες εγκατέλειψε την Ελλάδα, επιστρέφοντας στην πατρίδα του, όπου ήδη τον περίμεναν η γυναίκα και η κόρη του, οι οποίες με την σειρά τους είχαν πάρει το δρόμο της επιστροφής, εξαιτίας  της τραγικής οικονομικής κατάστασης της χώρας μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου