Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

ΧΟΛΑΡΓΙΩΤΗΣ ΑΚΤΙΒΙΣΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΑΝΩ-ΚΑΤΩ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!

ΦΙΜΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ! ΕΤΣΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ!

Τα ξημερώματα της Δευτέρας 13 Φεβρουαρίου 2012 όταν εγκρινόταν από την Βουλή το επαίσχυντο νομοσχέδιο θανάτου (PSI) των Ελλήνων και της Πατρίδας, ένας παλαιός Χολαργιώτης (και νυν κάτοικος Αγίας Παρασκευής), ο δικηγόρος Γιώργος Κόκκας, πραγματοποιούσε από τα θεωρεία της βουλής, τη δική του πράξη αντίστασης, απέναντι στο ειδεχθές Μνημόνιο και τους ραγιαδίστικης νοοτροπίας βουλευτές.
Την ώρα που ο Πρόεδρος της Βουλής Πετσάλνικος ανακοίνωνε το αποτέλεσμα των 199 ψηφισάντων- οσφυοκαμπτών, ο Γιώργος Κόκκας από τα θεωρεία, ζητούσε με βροντερή φωνή να δοθεί ο λόγος στους πολίτες.  Ο Πρόεδρος Πετσάλνικος ζήτησε να ...εφαρμοστεί ο κανονισμός της Βουλής (τουτέστιν να συλληφθεί ο Γιώργος Κόκκας) και αυτομάτως...περαίωσε την συνεδρίαση!!! 
Τα αστυνομικά όργανα έβγαλαν από την Βουλή με λαβές και κεφαλοκλειδώματα τον γενναίο δικηγόρο, ο οποίος κρατήθηκε για λίγη ώρα και μετά αφέθηκε ελεύθερος, γλιτώνοντας την αυτόφωρη διαδικασία.
Η πράξη του Γιώργου Κόκκα, που αποτελεί εκδήλωση δημοκρατικού ακτιβισμού μέσα στον ευτελισμένο "ναό της Δημοκρατίας", κατέδειξε ποιο είναι το καθεστώς φίμωσης των πολιτών, στο οποίο ζούμε! Μια δοτή, διορισμένη Κυβέρνηση, αποφασίζει κατόπιν εντολών της Μέρκελ, να ξεπουλήσει τη χώρα και να σκλαβώσει τους Έλληνες έως τρίτης γενεάς!

Ο Δικηγόρος Γιώργος Κόκκας και ο νομικός - μουσικός Δημήτριος-Αλέξανδρος Μιχάκης,  μαζί  με άλλους κοινωνικούς  ακτιβιστές, που τα δακρυγόνα και η καθεστωτική  βία δεν τους  επέτρεψαν, κατάφεραν να φτάσουν ως την είσοδο της  «Βουλής των Ελλήνων» και επεχείρησαν να μπουν νομίμως (με ειδικές προσκλήσεις), ώστε να παρακολουθήσουν τη συνεδρίαση. Στον Δημήτριο-Αλέξανδρο Μιχάκη απαγορεύτηκε η είσοδος γιατί..... κρατούσε την ελληνική σημαία!!!!
Το 1ο βίντεο-ντοκουμέντο, είναι η ...εφαρμογή της Δημοκρατίας στην πράξη και το 2ο δηλώσεις του ευπατρίδη Γιώργου Κόκκα:


 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου