Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

ΜΠΑΡΑΖ ΔΙΑΡΡΗΞΕΩΝ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ!

 ΘΥΜΑ ΚΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΗΣ 
ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΟΥΓΑΣ!
ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ: ΣΦΑΙΡΑ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΕΡΟΒΟΛΟ ΧΤΥΠΗΣΕ ΣΕ ΤΖΑΜΙ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ! ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΠΙΤΙ ΔΕΧΤΗΚΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΔΙΑΡΡΗΚΤΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2 ΜΕΡΕΣ!
Αφύλακτη πόλη θεωρείται ο Χολαργός από συμμορίες ληστών, διαρρηκτών και επικίνδυνων κακοποιών. Οι περιοχές του Άνω Χολαργού και η οδός "17Νοέμβρη" αλλά και γύρω από αυτήν (οδός Τήνου, Αμφίσης κ.α.) έχουν γίνει στόχος  αδίστακτων εγκληματιών, οι οποίοι χτυπούν ακόμη και μέρα μεσημέρι!
Υπολογίζεται ότι τις τελευταίες μέρες, γύρω στα 20 με 30 σπίτια έχουν δεχτεί διαρρήξεις ή εγινε απόπειρα διάρρηξης, από κακοποιούς οι οποίοι -όπως εκτιμάται-είναι αλλοδαποί (Ρουμάνοι ή Γεωργιανοί).
Ανάμεσα στα θύματα, ήταν και ο γνωστός ζαχαροπλάστης Κώστας Μπουγάς του οποίου το σπίτι διέρρηξαν στις 8.00 το απόγευμα. Του έσπασαν  την πόρτα, αρπάζοντας από το σπίτι του ένα laptop, κοσμήματα, χρήματα κ.λ.π.
Την περασμένη Παρασκευή, κακοποιοί προσπάθησαν να διαρρήξουν σπίτι στον άνω Χολαργό, μέρα μεσημέρι (13.00), την ώρα που η οικογένεια βρισκόταν μέσα σε αυτό! Έσπασαν τον αφαλό της πόρτας, αλλά δεν κατάφεραν να μπουν μέσα επειδή υπήρχε σύρτης.
Η ίδια οικογένεια, έπεσε θύμα μόλις πριν από 4 ώρες, όταν δέχτηκε επίθεση από άγνωστους με αεροβόλο όπλο, οι οποίοι σημάδεψαν το τζάμι του σπιτιού, ενώ μέσα βρίσκονταν τα μέλη της οικογένειας! Ευτυχώς που το τζάμι δεν έσπασε (ήταν ενισχυμένο-διπλό), γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα υπήρχαν θύματα! Πριν από λίγη ώρα έφυγαν από την οικία του θύματος, αστυνομικοί της Ασφάλεια Χολαργού, οι οποίοι πήραν μαζί τους και τον μεγάλο κάλυκα του αεροβόλου για περισσότερο έλεγχο.

Ο Χολαργός δέχεται επίθεση από συμμορίες κακοποιών στοιχείων και το ερώτημα είναι τι κάνει η Αστυνομία της περιοχής; Εάν δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις τεράστιες δυσκολίες έχει απευθυνθεί στην προϊσταμένη αρχή της; Τι της απαντούν;
Τι να απαντήσουν οι άθλιοι της πολιτικής μας ηγεσίας! Έχουν στείλει τους αστυνομικούς να φυλάνε τον Παπουτσή και τους άλλους πολιτικούς ταγούς ή τους μεγαλοδημοσιογράφους και τραπεζίτες! Έχουν εξαθλιώσει τον κόσμο και η εγκληματικότητα έρχεται ως φυσικό επακόλουθο της φτώχιας και της ανέχειας!

1 σχόλιο:

  1. Τι να πεις....Μπηκαν μια βδομάδα πριν τον δεκαπενταύγουστο σπίτι μου.Το άδειασαν αλλά ευτυχώς που έχω υπέροχους γειτωνες κ ειδοποιήσαν άμεσα την αστυνομία κ ήμουν τυχερός.συλλάβανε τον ένα δράστη.Το τραγικό της υπόθεσης.....τον αφησανε ελεύθερο.Οταν ρώτησα γιατί....μου απάντησε ο αξιωματικός ότι για να πας φυλακή θα πρέπει η να σκοτώσεις η να χρωστάς στην εφορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή