Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

ΟΙ ΒΙΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ!

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ 
ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ!

Η Ελευθερία στην χώρα μας και επισήμως παραδόθηκε στα χέρια των κατακτητών. Οι βιαστές της Δημοκρατίας, με εντολή του Υπουργού Προστασίας Χ.Παπουτσή, διέλυσαν με χημικά και δακρυγόνα, την ειρηνική διαδήλωση των πολιτών ενάντια στα νέα βάρβαρα μέτρα φτωχοποίησης και υποδούλωσης της χώρας. 
Οι αστυνομικές δυνάμεις, απέκλεισαν από νωρίς κάθε πρόσβαση στην Βουλή έχοντας διατεταγμένη υπηρεσία να διαλύσουν με κάθε τρόπο την ογκώδη λαϊκή συγκέντρωση στο Σύνταγμα.
Eπρόκειτο για την μεγαλύτερη σε παλμό και όγκο διαμαρτυρία του κόσμου, μετά μάλιστα την πρόσκληση που απηύθυναν οι Θεοδωράκης-Γλέζος οι οποίοι προσήλθαν για να διακηρύξουν την οργή και αγανάκτησή τους  στην προδοσία σε βάρος της χώρας και του λαού.
Όμως οι εντολές για χρήση χημικών είχαν δοθεί από τον Χρήστο Παπουτσή.
Ο "Παρατηρητής" βρέθηκε δίπλα στην Βουλή. Οι γνωστοί- άγνωστοι άρχισαν τον κλεφτοπόλεμο με τις αστυνομικές δυνάμεις. Οι πολίτες είχαν απομονωθεί στα γύρω στενά χωρίς να μπορούν να πλησιάσουν, διαπίστωναν όμως ότι το σκηνικό που είχε στηθεί ανάμεσα στις αντιμαχόμενες ομάδες, ήταν στημένο. Δυο ομάδες που "έκαναν προπόνηση", κυριολεκτικά "έπαιζαν" μεταξύ τους, προκειμένου να διατηρούν σε απόσταση του ειρηνικούς διαδηλωτές.

Ξαφνικά, από την οδό Ακαδημίας και στην συμβολή της με την οδό Κριεζώτου παρεισέφρησαν  νέες ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας. Οι αποδοκιμασίες του κόσμου ήταν έντονες διότι εισχώρησαν ανάμεσα στον κόσμο εντελώς απρόκλητα. Ξαφνικά, έκαναν μεταβολή και άρχισαν  να ρίχνουν αδιακρίτως χημικά και δακρυγόνα προς τους πολίτες!!!
Οικογενειάρχες, πολλοί από τους οποίους ήταν μαζί με τα παιδιά τους, δέχτηκαν κατάμουτρα τα χημικά. Η κατάσταση έγινε αποπνικτική και το πλήθος άρχισε να τρέχει πελαγωμένο προς τα πάνω, προκειμένου να μπορέσει να αναπνεύσει.
Την ίδια ώρα, από την πλευρά της οδού Πανεπιστημίου το αποκομμένο εκεί πλήθος, δεχόταν μπαράζ χημικών από τους εκεί αστυνομικούς!  Τούς ψέκαζαν εν ψυχρώ στα πρόσωπα!
Οι αστυνομικές δυνάμεις επιτέθηκαν εντελώς απρόκλητα και κατόπιν εντολών του Χρήστου Παπουτσή προς το συγκεντρωμένο πλήθος. Επέλεξαν να υπηρετήσουν τους διεθνείς τοκογλύφους και κατακτητές της Ελλάδος.
Η Ελλάς παραδίδεται από τους νέους δωσιλόγους, στους κατακτητές της Γερμανίας και των δορυφόρων τοκογλύφων της. Oι Έλληνες βιαίως γίνονται είλωτες.
Η ΕΛΛΑΣ ΕΑΛΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου