Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!


Η Δικαιοσύνη να ξυπνήσει και να τον καθίσει στο σκαμνί! Το ζητάει και το 80% του λαού!
Ο πρώην Πρωθυπουργός διέπραξε το αδίκημα της εσχάτης Προδοσίας και η ελληνική Δικαιοσύνη, επιτέλους, οφείλει να ξυπνήσει από το λήθαργο στο οποίο ευρίσκεται, καθίζοντάς τον στο εδώλιο του κατηγορουμένου. 
Ο άνθρωπος αυτός που την ώρα που ο λαός πένεται, εξαθλιώνεται, ψάχνει στα συσσίτια ή στα σκουπίδια να βρει τροφή, ο Γ. Παπανδρέου κάνει τουρισμό στην Κόστα Ρίκα ή στο Ισραήλ, έχοντας πλέον καταστρέψει την Πατρίδα μας, παραδίδοντας την εθνική της κυριαρχία στους εχθρούς!
Αυτό μάλιστα αποτελεί κοινή πεποίθηση της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων. Το συμπέρασμα πρόσφατης δημοσκόπησης της ALCO  είναι ότι 8 στους 10 Έλληνες πιστεύουν ακράδαντα ότι ο Γιώργος Παπανδρέου ξεπούλησε την εθνική κυριαρχία της χώρας στους ξένους. Την ίδια  εικόνα καταγράφει η ALCO και στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ , με μόλις 2 στους 10 «πράσινους» να πιστεύουν ότι ο Γιώργος Παπανδρέου έκανε ό,τι μπορούσε για να προασπίσει τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας!

Το 80% της κοινής γνώμης λοιπόν, ζητεί από την Δικαιοσύνη να πράξει το καθήκον της και να καθίσει στο σκαμνί τον πρώην Πρωθυπουργό με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας.  
O Γιώργος Παπανδρέου είναι αυτός που σκοπίμως διέβαλε τη χώρα στα διεθνή φόρα, λέγοντας ότι κυβερνά μια διεφθαρμένη χώρα, είναι ο ίδιος που ηρνείτο τη δανειοδότηση της Ελλάδος από την πρόθυμη να βοηθήσει Ρωσία, είναι αυτός που προτού καν εκλεγεί Πρωθυπουργός είχε προσυμφωνήσει με τους Αμερικάνους το πάγωμα και τελική ακύρωση της ενεργειακής συμφωνίας μας με τους Ρώσους, στην κατασκευή του αγωγού Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη.
Είναι ο δόλιος πολιτικός που συνομιλούσε με τον πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ Στρως Καν, πολύ πριν εκλεγεί
  Πρωθυπουργός, ώστε να εντάξει τη χώρα μας στο μηχανισμό στήριξης του ΔΝΤ. Αυτό το αποκάλυψε ο ίδιος ο Στρως Καν, γεγονός που καταδεικνύει ότι ο Παπανδρέου είχε ήδη έτοιμη τη συνταγή θανάτου της Ελλάδος.
Αυτός ενδεχομένως ήταν και ο λόγος που, προκειμένου να παρουσιαστεί η Πατρίδα μας ως το μαύρο πρόβατο της Ευρώπης, χώρα με τα χειρότερα δημοσιονομικά, πραγματοποίησαν το
colpo grosso: Ο Παπανδρέου σε συνεργασία με τον Παπακωνσταντίνου, αφού τοποθέτησαν τον επί πολλά έτη στέλεχος του ΔΝΤ επικεφαλής της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας, προχώρησαν στο μαγείρεμα των στοιχείων της χώρας, προσέθεσαν στο έλλειμμα τα χρέη των ΔΕΚΟ (πρωτοφανές!) και έτσι η Ελλάδα, σημείωσε παγκόσμιο ρεκόρ ελλείμματος, ξεπερνώντας ακόμη και την Ιρλανδία! Αυτά τα έχει καταγγείλει το μέλος της ΕΛΣΤΑΤ κυρία Ζωή Γεωργαντά και η υπόθεση ελπίζεται (!) να φτάσει στο Ειδικό Δικαστήριο, εάν και εφόσον το θελήσουν 35 βουλευτές!!!
Ο Παπανδρέου είναι αυτός που ενεργώντας αντισυνταγματικά, δεν έφερε προς κύρωση στη Βουλή το Μνημόνιο 1, είναι αυτός που απαγόρευσε στην Ελλάδα, με την κατάπτυστη δανειακή σύμβαση, να έχει δυνατότητα να πάρει δάνεια από άλλες χώρες! Όπως επίσης, υπέγραψε τον μη συμψηφισμό του χρέους μας με τα δυσθεώρητα χρέη της Γερμανίας προς την Ελλάδα από τις ναζιστικές της θηριωδίες!
Σήμερα μάλιστα αποκαλύπτεται μια ακόμη μια προδοσία του Γ. Παπανδρέου σε βάρος του λαού και της χώρας: Όπως αποκάλυψε ο καθηγητής Δημόσιας Διοίκησης κ. Μητρόπουλος. ο πρώην Πρωθυπουργός είχε συναινέσει από την πρώτη δανειακή σύμβαση στην τοποθέτηση επιτρόπου-υπερπρωθυπουργού επί των δημοσιονομικών! Είχε δηλαδή συμφωνήσει να προΐσταται όλων των υπουργών και του ίδιου του Έλληνα Πρωθυπουργού, γκαουλάϊντερ, ο οποίος θα είχε τη δυνατότητα να προβάλει βέτο στον Προϋπολογισμό!
Ο Γ. Παπανδρέου παρέδωσε εν γνώσει του την Ελλάδα στα χέρια των δανειστών, πίσω όμως από την πλάτη του λαού! Όπως μάλιστα δείχνουν τα στοιχεία, προσυπέγραψε την παράδοση της εθνικής κυριαρχίας της χώρας,
  συμφωνώντας στην εγκατάσταση Γερμανού υπερ-πρωθυπουργού, που θα μπορεί να  κατάσχει τα έσοδα του κράτους υπέρ των τοκογλύφων!
Κύριοι της Δικαιοσύνης, όταν υπάρχουν τόσα στοιχεία, όταν αυτά συνοδεύονται με τη δημόσια ομολογία του Υπουργού κ. Χρυσοχοϊδη ότι "ο Παπανδρέου κι εμείς καταστρέψαμε τη χώρα", πότε επιτέλους θα συγκινηθείτε και για να επέμβετε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου