Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ΛΕΕΙ «ΟΧΙ» ΣΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ!




Από την Κυβέρνηση Παπαδήμου όλα να τα περιμένει κανείς! Ο διορισμένος Πρωθυπουργός που υπογράφει την καταδίκη της Ελλάδος μέσω του αγγλικού δικαίου, παραχωρώντας την εθνική μας κυριαρχία (με τις ευχές μάλιστα του Πάγκαλου), λέει "όχι" στους πρόθυμους να συνδράμουν οικονομικά την χώρα, ομογενείς της Διασποράς!
Την ώρα που οι σύγχρονοι δωσίλογοι βάζουν πρόθυμα τις υπογραφές θανάτου της Ελλάδος, υποθηκεύοντας το μέλλον των επόμενων γενεών, αρνούνται την βοήθεια από τους Έλληνες του εξωτερικού! Μετά και από αυτό, επόμενο είναι οι καχύποπτοι να  θεωρήσουν ότι με τη συμμετοχή των ντόπιων πολιτικών, ολοκληρώνεται το σχέδιο αφανισμού της Ελλάδος!

Η αρνητική απάντηση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Φίλιππου Σαχινίδη, στην από 16 Ιανουαρίου ερώτηση του Κυριάκου Βελόπουλου για την έκδοση ομολόγου της Διασποράς – Ομογένειας, βάζει ταφόπλακα σε μια ακόμη ειλικρινή πρωτοβουλία, για την βοήθεια της χώρας μας.
Ο κ. Σαχινίδης, αρνήθηκε την έκδοση ομολόγου της Διασποράς, ισχυριζόμενος ότι «...λόγω της υψηλής αβεβαιότητας και της επιδείνωσης των κεφαλαιαγορών έχει αναβληθεί η εγγραφή μας στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ για την έκδοση ομολόγων τηςδιασποράς».

Δικαιολογίες του... κερατά και... άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε! Ο κ. Σαχινίδης, ο προϊστάμενός του Βενιζέλος και ο Παπαδήμος, δεν ξέρουν να λένε  "όχι" στους δανειστές. Στους Έλληνες που θέλουν να βοηθήσουν ή στους Ρώσους όμως, λένε αμέσως « όχι»! 
Ρε, μπας και όλοι αυτοί, υπέγραψαν με την τρόϊκα κανένα ιδιωτικό συμφωνητικό που τους απαγορεύει να δέχονται ακόμη και δωρεές;  Αρνούνται να βγάλουν ομόλογο με το οποίο  θα στήριζε την Ελλάδα με χρήματα η Ομογένεια , η οποία το -ξανατονίζουμε-  έχει ζητήσει μετ’ επιτάσεως!
Η Κυβέρνηση επικαλείται την... υψηλή αβεβαιότητα και την διεθνή επιδείνωση!!! Μπούρδες, οι οποίες αν μη τι άλλο δείχνουν πόσο επικίνδυνοι και άχρηστοι είναι αυτοί που μας κυβερνούν!
Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον βουλευτή Β΄ Θεσσαλονίκης κ Κ. Βελόπουλο για να σχολιάσει την απάντηση του υπουργού, ο βουλευτής απάντησε:
 «Εμείς μιλάμε για ομόλογο της διασποράς και αυτοί αποδεικνύονται για μια ακόμη φορά κυβέρνηση της ..συμφοράς»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου