Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ: ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, BAZOΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΟΤΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ!

Ο Λουκάς Παπαδήμος, αφού ως Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος (1998-2002), υπηρέτησε τα συμφέροντα της Γερμανίας, αλλοιώνοντας εσκεμμένως  την ισοτιμία της δραχμής έναντι του ευρώ, με αποτέλεσμα να υποσκάψει την ανταγωνιστικότητα της χώρας και να αυξήσει το δημόσιο έλλειμμα και το δημόσιο χρέος, ήρθε για δεύτερη φορά να στρώσει το χαλί στη Γερμανία, δίνοντας παράλληλα την χαριστική βολή θανάτου στην Ελλάδα.
Αποκρυπτογραφόντας τις δηλώσεις του διορισμένου Πρωθυπουργού Παπαδήμου, αποκαλύπτεται ο ρόλος του μοιραίου ανθρώπου για τη χώρα:
1. ΑΠΕΚΡΥΨΕ ΤΗΝ ΥΠΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΣΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ: Παρά το ότι προ δύο μηνών, ο Λ. Παπαδήμος είχε επισημάνει ότι η Ελλάδα διατηρούσε το χρέος της σε ελληνικό δίκαιο, τελικά η νέα δανειακή σύμβαση ενέταξε το δημόσιο χρέος της χώρας, στο αγγλικό δίκαιο. Το αγγλικό δίκαιο, δίνει την δυνατότητα στους ξένους δανειστές να κατάσχουν τα περιουσιακά στοιχεία της Ελλάδος, ανά πάσα στιγμή! Ο διορισμένος Πρωθυπουργός, ευσχήμως δεν άρθρωσε λέξη γι' αυτό!

2. ΑΠΕΚΡΥΨΕ ΤΑ ΝΕΑ ΕΠΑΧΘΗ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΤΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ: Επαχθή και αποσιωπηθέντα μέτρα, συνοδεύουν τη νέα δανειακή σύμβαση, τα οποία ο κ. Παπαδήμος και οι επιτελείς του θα  δημοσιοποιήσουν τώρα, αφού έχει ήδη υπογραφεί το "συμβόλαιο θανάτου της Ελλάδος". Ως τρανταχτό παράδειγμα, αναφέρεται η αύξηση των αντικειμενικών αξιών των ακινήτων! Αύξηση, η οποία αντιστοίχως θα επιφέρει αντίστοιχες αυξήσεις στο χαράτσι της ΔΕΗ  στα ενοίκια και βεβαίως στη φορολόγηση των ιδιοκτητών!



3. ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΑ ΜΕ ΗΛΙΘΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ: Το βασικό επιχείρημα Παπαδήμου, για την υπογραφή ως αναγκαίας, της νέας δανειακής σύμβασης  της χώρας, ήταν επειδή, όπως είπε,  "έχουμε πρωτογενές έλλειμμα 5 δις ευρώ"! Δήλωση, την οποία έκανε στο πρωθυπουργικό του διάγγελμα! Όπως αποδείχθηκε όμως τα  διλήμματα που έβαζε στον λαό ήταν ψευδή και σαθρά, μια και υποδούλωσε την Ελλάδα και τις επόμενες γενιές των Ελλήνων με δάνειο 130 δις ευρώ, για ένα πρωτογενές έλλειμμα των 5 δις ευρώ, το οποίο θα μπορούσε να καλύψει με εσωτερική φορολόγηση! Χωρίς δηλαδή να χρειαστεί η προσφυγή μας σε νέα δανειακή σύμβαση. Πώς; Χρεώνοντας τον κάθε φορολογούμενο με 50 ευρώ μηνιαίως για ένα χρόνο! Με τη νέα δανειακή σύμβαση όμως, αλυσόδεσε τους Έλληνες και τη χώρα για δεκαετίες στο άρμα της Γερμανίας!

4. ΑΠΕΚΡΥΨΕ ΤΑ ΕΠΑΧΘΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ: Ο διορισμένος Πρωθυπουργός ενήργησε ύπουλα και δωσιλογικά, όταν, τόσο κατά το διάγγελμά του, όσο και στην από βήματος της βουλής ομιλία του, δεν ανέφερε λέξη για τα εγκλήματα της Γερμανίας σε βάρος της Ελλάδος και του λαού της. Εγκλήματα, τα οποία διέλυσαν την οικονομία μας και αποδεκάτισαν τον πληθυσμό της χώρας μας. Ο Λουκάς Παπαδήμος είπε συγκεκριμένα: "Η Ελλάδα πέρασε από έναν εμφύλιο πόλεμο και μια δικτατορία και εντούτοις βρήκε το δρόμο προς την ευημερία"!!! Προσέξτε: Ούτε λέξη από το στόμα του Παπαδήμου για τον πόλεμο και την κατοχή (λίγα μόλις χρόνια πριν από τον εμφύλιο), που κυριολεκτικά γονάτισαν την Ελλάδα, γυρνώντας την δεκαετίες πίσω! Ο στόχος του σαφής και κατόπιν προσυνεννόησης με την Μέρκελ: Να μην υπενθυμίσει στους Έλληνες, τα εγκλήματα της Γερμανίας σε βάρος τους! 

5. ΟΥΤΕ ΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: Την ίδια ακριβώς τακτική με τα προηγούμενα, κράτησε ο Παπαδήμος και αναφορικά με το δυσθεώρητο χρέος της Γερμανίας απέναντι στην Ελλάδα,  από τις κατοχικές αποζημιώσεις!Ο Παπαδήμος, σε συνεννόηση με την εντολέα του, Μέρκελ, δεν ανέφερε ούτε μια λέξη για τις αναμφισβήτητες και οφειλόμενες διεκδικήσεις της Πατρίδος μας από την Γερμανία! Αν και ως διορισμένος Πρωθυπουργός ολίγων μηνών, ο Λ.Παπαδήμος μπορεί δένει χειροπόδαρα με νόμους και διατάγματα τις επόμενες γενιές των Ελλήνων, δεν προέβαλε -ως αντιστάθμισμα και ως βάλσαμο- την παραμικρή διεκδίκηση της Ελλάδος απέναντι στην Γερμανία!

Και όλα αυτά, διότι ο Λ. Παπαδήμος, τοποθετήθηκε στη θέση του Πρωθυπουργού κατόπιν εντολής της Μέρκελ, προκειμένου να υπηρετήσει με τον ιδανικότερο τρόπο τα συμφέροντα της Γερμανίας. Και  όπως φαίνεται τα υπηρετεί για δεύτερη φορά, με τον καλύτερο τρόπο! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου